2 107

НПСД отбеляза шестата годишнина от създаването си

Поставяме основите за нова коалиция, категоричен е председателят Орхан Исмаилов

НПСД отбеляза шестата годишнина от създаването си
Снимка: НПСД
Мария Атанасова

На 1 декември ръководството и активът на "Народна партия свобода и достойнство" (НПСД) се събраха, за да отбележат шестата годишнина от създаването на партията.

Председателят Орхан Исмаилов изрази притеснението си от нарастващото обществено напрежение и липсата на реформи в държавата. Той определи като крайно недопустимо поведението на Валери Симеонов и призова за преосмисляне на участието на патриотите във властта.

Според Исмаилов на България е нужна нова национално отговорна коалиция, която да тласне страната към нов път – път към икономическо развитие, повишаване на доходите, конкурентна бизнес среда и реформи във всички проблемни обществени сектори. „Ние ще поставим основите на тази коалиция“, категоричен бе Исмаилов.

"Преди шест години заявихме непоколебимото си желание да тръгнем по пътя на непреходните човешки ценности - свобода, достойнство, толерантност. "Народна партия свобода и достойнство" ще търси допирни точки с всички доказали се демократични партии в дясно и център-дясното политическо пространство за създаване на един силен политически блок, който да ни даде възможност за ефективно участие в политическия живот в страната и така необходимото единение на здравите сили в нашето общество. Започва един нов етап от развитието на нашата партия", отбеляза Исмаилов и честити на съпартийците си.

България