Last news in Fakti

4 Декември, 2018 11:48 5 823 28

21 коли се удариха в София (СНИМКИ)

  • софия-
  • катастрофа-
  • ломско шосе

Петима души са ранени

21 коли се удариха в София (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС

21 коли се удариха при верижна катастрофа в София. Инцидентът е станал в района на Околовръстния път над пътния възел с бул. „Ломско шосе“.

Петима души са пострадали и са откарани в „Пирогов”. Трима са преминали изследвания и са освободени, защото не се налага болнично лечение. Те са контузни рани и няма опасност за живота им.

Движението в района беше затруднено.

21 коли се удариха в София (СНИМКИ)

21 коли се удариха в София (СНИМКИ)

21 коли се удариха в София (СНИМКИ)

21 коли се удариха в София (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    43 13 Отговор
    Еми ще се ударят много ясно щото са големите шофьори. Всеки се мисли за състезател и не спазва правилата

    Коментиран от #3, #25

  • 2 Koko55

    45 2 Отговор
    Доста обща статия. Все едно да кажа ”Днес в центъра на София се продадоха 5000 закуски и има 5-ма преяли”.
  • 3 Джигит

    38 10 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    София е станала на пързалка няма кой да опесъчава!
  • 4 сектант

    17 15 Отговор
    дачия ударена няма обаче, защото спира яко!
  • 5 onq s konq

    22 5 Отговор
    Язе го треснах беенвето още миналата седмица та за тая година приключих с тея работи !
  • 6 Emil

    28 1 Отговор
    Аз опесъчавах една зима преди 3 години, но ми дадоха 600 лв заплата и напуснах веднага. Беше още януари.....
  • 7 Emil

    10 2 Отговор
    Аз опесъчавах една зима преди 3 години, но ми дадоха 600 лв заплата и напуснах веднага. Беше още януари.....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Густо Майна

    16 5 Отговор
    фЪлшива новина ! не може да бъде , В София са най добрите шАфьори Разберете ГО , аз не вярвам .

    Коментиран от #26

  • 10 Drittes Reich

    21 3 Отговор
    Има много калпави водачи в София и Пловдив. Ама много калпави и много. Майна софийска, като видиш прогнозата за времето трябва да направиш връзка, че дъжд при отрицателни температури замръзва по павета и асфалт. И да се чатнеш, че както си сакат в живота така си и сакат зад волана и че трябва да станеш час по-рано за да идеш на скапаната си работа с метро или трамвай БЕЗ да правиш задръствания и инциденти с личния си таралясник. Просто е.
  • 11 Ники

    11 9 Отговор
    Нормално ... половината са били с Летни гуми ама с нужната за Зимата дълбочина на грайфера ... И скапани коли на по 15-20 години дето не спират не завиват не се вижда нищо от тях ... Минах през тая катастрофа одеве ... беха се чукнали леко тия дето видях .. предполагам 2-3 ма са се ударили и от там ... е почнало .. са да ви обяснявам в Западна европа какво е .. там светят големи табели ЗАЛЕДЕНО Е КАРАЙ БАВНО !!! ... тука няма закон за зимните гуми смях ...
  • 12 Руси от Русе

    24 0 Отговор
    Няма значение София ли е или Каспичан. Карай броня до броня и каквото стане. Затова стават катастрофите. Не визирам конкретния случай. А извън града е по-зле 160 км/ч броня до броня и засилка за Гинес.
  • 13 Зелено човече

    29 0 Отговор
    Ами ще има не с 21, а и с 51 коли, както е тръгнало. Всеки бърза за някъде и грам не се съобразява с лошите пътни условия и с това, че не е сам на пътя. Точно по тангентата вчера в най-гъстата мъгла дето нямаше и 10м. видимост сигурно си имаше хора, които дават все едно са сами на пътя в ясен слънчев ден. Каквито и пътища да има, който и да е на власт и колкото и да е съвременен автопарка, не се ли промени манталитета на българина няма да има оправия.
  • 14 не е лесно да си прост

    5 2 Отговор
    нормално е да се опесъчава по-принцип
  • 15 Аз не карам в таково време

    5 0 Отговор
    Внимавайте че не се обработват пътищата , уж сме в европа ама по документи.
    А на практика не забравявайте че сте в БГ , тук само се води всичко на тефтер че е ОК .
    Често избягвам да управлявам колата си в таково време, никой не е идален .
    Рисково е , риск пичели риск губи .
  • 16 BMW

    2 6 Отговор
    С баварец това немое се случи.
  • 17 Хаха

    6 5 Отговор
    Тъпите софийски мамули не спазват дистанция и не се съобразяват с метеорологичните условия
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 0 Отговор
    Леле ся гражданската ше е 1 апартамент муахахахах
  • 20 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 3 Отговор
    Тва са само маиничките те са кофти у чревцата даже
  • 21 НЕКОЙ СИ

    7 1 Отговор
    Щото никой не спазва дистанция. Бързат. Ай сега няма за къде да бързат, ще почиват малко без коли
  • 22 Гост

    7 2 Отговор
    Сега, на големите бързаци, колите ще карат коледните празници в сервизните халета! :))) Дядо Коледа ще им донесе нови брони, фарове, стопове, капаци... Кой каквото е заслужил... :)))
  • 23 Бенц

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Save":

    Абсолютно вярно, това може да се случи само в БГ .От общината спят и само крадът....а може и само да крадът, после килиите не били хубавии....
  • 24 ГЕРБ оставка вредни сте за БГ

    4 1 Отговор
    Непочистено и хлъзгаво !!!!
  • 25 гост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    А ти преди да пишеш глупости , мога да ти кажа ,че днес рано сутринта заваля дъжд в комбинация със минусовите температури и всичко се превърна за секунди в лед. Беше не възможно да се кара. Ама нали тука сте само някакви разбирачи и дървени философи.
  • 26 Антонн

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Густо Майна":

    това е на тангентата там колите предимно са:
    PK,KH,CO,BP и др.

    Коментиран от #27

  • 27 А бе

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "Антонн":

    Баце, не се подвеждай от регистрационните табели. Това че пише С, СА, СВ, не значи че въпросните малоумници са софиянци. На 99.9% са прости селяци. Миналата година в КАТ София докато чаках два часа за талон и нтомера, се изредиха стотици селяндури които си връщаха селските номера и гордо ставаха софиянци.
  • 28 Чочо

    1 0 Отговор
    Истината е че АПИ не контролира опесъчаването и почистването на пътищата както трябва защото снегопочистващите фирми са техни хора. Всичко казано друго е мъгла.Защо полицията не пише актове на фирмите който чистят а веднага несъобразена скорост.Некс ми кажат като толкова лесно се измъкват можеше ли нормално да се ходи на този участък пеш да не говорим за коли а гъзолизци ама така е най угодно .Кой носи отговорност за неопесъчаването всичко друго е следствие на некадърност корупция и алчност.Ами ако бяха загинали пак 20 човека като в Своге кой ще е виновен Сигорни пак шофьорите а безсрамници и крадци.За тези неща трябва да плащате със вашите животи а не с живота на хората който ВИ ХРАНЯТ олигофрени
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове