4 206 5

Брутално насилие на майка над децата ѝ във Враца

5-годишният ѝ син е с ампутации

Брутално насилие на майка над децата ѝ във Враца
Снимка: Фейсбук

По искане на Районна прокуратура – Враца съдът е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо П.Г., обвинена за причиняване на лека телесна повреда на малолетния си син, както и оставяне без надзор и родителски грижи децата си.

В апартамент в ж. к. „Сениче“ в гр. Враца обвиняемата системно нанасяла удари с пръчка по тялото на петгодишния си син и със сила стъпвала по пръстите на краката му. В резултат на уврежданията, причинени от майката, детето било в състояние след ампутация на фаланги на пръстите на двата долни крайника, некротични участъци в стадий на гранулации в областта на дясното ходило, участъци от епителизация на кожата в различни части на тялото, съобщават от прокуратурата.

Освен това, майката неколкократно оставяла петте си деца без надзор и достатъчна грижа, с което създавала опасност за тяхното физическо, душевно и морално развитие.

Престъпните деяния, за които жената е била привлечена в качеството на обвиняема, били извършени от нея в периода 2012 г. – 2013 г. Тогава тя е била обявена за издирване и срещу нея е била издадена Европейска заповед за арест. След като е била открита в гр. Петърч, община Костинброд, тя е била задържана с цел приключване на разследването.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 22:20  06.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Bubbles
  Отговор
  2 23:13  06.12.18
  И после съда привилегирва вечно майките... Кога ще спре тая прстотия?
 • me be re
  Отговор
  3 00:28  07.12.18
  Кастрация за тоя изруд
 • Ердоган
  Отговор
  4 08:21  07.12.18
  Не на Истанбулската конвенция .
 • Аз ,Врчанката
  Отговор
  5 09:04  07.12.18
  Това е циганка. В този квартал Сенниче или,както го знаем врачани-Триъглника ги и ма много. Почти един блок е населен с цигански семейства.ю

Напиши коментар:


Публикувай