868 2

Кметът на „Северен” украсява елха в парк „Моливчета”

Паркът се намира западно от Пешеходен мост

Мария Атанасова

Част от колектива на районната администрация на район „Северен”, начело с кмета на района инж. Ральо Ралев украсиха днес коледна елха в парк „Моливчета”.

Паркът се намира западно от Пешеходен мост, до ул.”Неофит Рилски” и ежедневно е посещаван от множество граждани.В мероприятието се включи и г-жа Магдалена Данчева – ръководител на бригада „Нова градина”.

„За първи път тази година украсяваме няколко елхи – официално откритата на колелото на панаира, 10-метровата елха пред очна клиника „Луксор” и тази в парк „Моливчета”. Надявам се с прекрасната коледна украса да допринесем за доброто настроение и коледен дух на гражданите на район „Северен” – сподели кметът инж.Ралев.

Пловдив / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Култура Лесс
  Отговор
  1 02:44  08.12.18
  Детска му работа - можеше да си направи татуировка на БМВ и да хване още избиратели от страна на чалгарите - Слави Трифонов, щеше да я сподели тая новина в шоуто си безплатно...
 • Ботев Пловдив
  Отговор
  2 03:16  08.12.18
  По-добре го питайте тази градинка ще я бъде ли, или ще става поредния строеж? Че нещо доста е занемарена градинката - нито пейки се слагат, нито дръвчета се садят. Все повече заприличва на парцел за застрояване.

Напиши коментар:


Публикувай