5 478 32

Кошлуков защити Деси Радева: Да я вържем вкъщи за печката ли?

Отвратителни са тези нападки, пише Кошлуков

"Гледам подобно хулене на Деси Радева, жената на президента. С какви пари била с него в Полша, с нашите данъци ли плащаме и така, знаете случая. Ми да, с нашите. Повече от един милион са го избрали, президент е. И тя му е жена, айде аман вече от сиромахомилство. Да я вържем вкъщи за печката ли?" Това написа на стената си във Фейсбук Емил Кошлуков по повод атаките на Слави Трифонов, че съпругата на президента го съпровожда по време на пътуванията му в чужбина, съобщи epicenter.bg.

Ето целият пост на Кошлуков:

Просто илюстрация докъде стига истерията: Една госпожа ми праща гневно писмо в телевизията. Поводът е някаква моя публикация тук, госпожата е тежко възмутена и яростно, с бая удивителни, ми търси сметка като данъкоплатец, как така с нейните пари аз си позволявам да пиша такива неща и т.н. Казах на секретарката да отговори на госпожата, че моят фейсбук е безплатен, на нея ако ѝ искат пари, можем да я поканим в предаването, да разкаже за тоя Цукерберг какъв изедник е. Ми измамили са я явно, щом смята, че с нейните данъци ми плаща за профила.

Подигравам се, естествено, жената просто е пример за поредното, но широко разпространено безумие напоследък - всеки истеричен злобар да смята, че може да те разпитва и съди, защото плащал данъци. Все едно останалите не плащат, само той издържа родината. И понеже плаща, това го превръща в енциклопедист и прокурор едновременно, разбира от всичко и може да те разпитва за каквото иска, ти трябва да козируваш и изпълняваш.

Отделна, макар и любопитна тема е колко данъци плащат най-вресливите от тези будни граждани, че аз знам няколко, дето последните години нямат и един трудоден.

И последно - гледам подобно хулене на Деси Радева, жената на президента. С какви пари била с него в Полша, с нашите данъци ли плащаме и така, знаете случая.
Ми да, с нашите. Повече от един милион са го избрали, президент е. И тя му е жена, айде аман вече от сиромахомилство. Да я вържем вкъщи за печката ли? Протокол и добро възпитание има, семейството все още съществува, не е забранено. Отвратителни са тези нападки.

ПП. А някои от баш питащите са яко с офшорки, те трябва да се тревожат за президента на Кайманите, нали така?

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТВ 7
  Отговор
  1 20:25  07.12.18
  Не бе влъхво на демокрацията вържи я за да е мирно селото,за каквото искаш я вържи! Ако искаш като програмен "директор" можеш да обясниш и за студията на ТВ 7 тарикат селски.Голяма тайна остана!!!

  Коментиран от #11

 • ТОЧКАТА
  Отговор
  2 20:38  07.12.18
  Илюзията ДАНЪКОПЛАТЕЦ/защото по тарикатите са ДАНЪКО КОНСУМАТОРИ/нали знаете кво е ДАНЪЧЕН КРЕДИТ/ дава измамно самочувствие за НОРМАЛЕН ЧЛЕН НА ОБЩЕСТВОТО....ДА СЕ РЕПЧИ...А всъщност е само овчи показател...върви насам/натам,блей сега.А дай да те издоим сега с електронни винетки и ТОЛ....
 • Що така бе българино
  Отговор
  3 20:39  07.12.18
  Цървуланщината и Андрешковщината няма да ни доведат до нищо добро. Докато търсим евтиното и ровим като кокошки за трохи, никога няма да погледнем към върховете. С този манталитет на завистливи и злобни прошляци ще си останем винаги на дъното в Европа.

 • 4 20:44  07.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 5 20:48  07.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Време е вече,
  Отговор
  6 20:58  07.12.18
  учиндолският чалгаджия да си ходи в Учиндолски, да сее кромпери и да яде свинска мас. :)
 • Чочо
  Отговор
  7 21:31  07.12.18
  Браво на Кошлуков има група политици и уж разбирачи от всичко който като видяха че немогат да навредят на президента се прицелиха в близките му за да го компрометират.Те така и не разбраха че този честен човек говори с гласа на обикновенните хора който по думите на близки до политиците паразити ни убеждават колко неработоспособен е Българина и затова са ниски заплатите.Това не им пречи обаче да вземат по7000лв.и нагоре заплати да се правят че корупция няма да се шири шуробаджанащина в общините да имат богати роднини и кумове е кой ВИ плаща сметките на вас господа дали не е същият този слабо продуктивен народ.Рецептата е една да има избори и този лош народ да избере нови управници от Вас ни писма и знайте колко по рано по малко ще загубите
 • Стига глуюости
  Отговор
  8 21:34  07.12.18
  Слави Трифонов е един циркаджия и слагач и нищо юп вече!
 • Усмивката
  Отговор
  9 21:52  07.12.18
  Ние вече вкарахме в затвора Баневи и понеже няма вече.с кой та подкарахме ....жената на президента.
 • гост
  Отговор
  10 22:06  07.12.18
  Поставеното лице на кръга Монтерей . Пълен палячо , паразит .
 • ново начало
  Отговор
  11 22:07  07.12.18

  До коментар #1 от "ТВ 7":

  Нищо вече не може да вържете, именно от това президентство ще се сложи началото на края на герберастията!

  Коментиран от #30

 • вуйчо Ваньо
  Отговор
  12 23:07  07.12.18
  Абе Кошлуков и на тебе ли да обясняваме, когато човек заема публична длъжност трябва да спазва законите и цялата държавна нормативна уредба още по вече когато заема най високия пост. В противен случай какво става. Всички под него ще започнат да правят същото и той не може да им каже нищо. До тука Радев какво направи. Покри баща си от ПТП. Покри жена си от нарушение на закона за движение по пътищата. Сега лъжат, че не била в Полша. За какъв морал говори, като той самия гази законите?

  Коментиран от #17, #32

 • Яве
  Отговор
  13 23:13  07.12.18
  Защо на Меркел съпругът не я следва навсякъде? Да не би германците да не плащат данъци?

  Коментиран от #20

 • Шоо
  Отговор
  14 23:54  07.12.18
  Добър вечер, мисля че и днес имаме хубаво предаване, днес на гости са ни Киро професора от Софийския, Жеко от БНБ знаете го и Димов министъра да го видим кво мисли... Селска художествена самодейност си Кошлукооооов, кой те изтипоса там?
 • Руснак
  Отговор
  15 23:57  07.12.18
  За такива като Деситу, специален поздрав от група Potrez, "Гръцко с превод".
 • Apple
  Отговор
  16 23:59  07.12.18
  А не бе, ще й ръкопляскаме.
 • Велин
  Отговор
  17 07:50  08.12.18

  До коментар #12 от "вуйчо Ваньо":

  Абе вуйчо Ваньо, задължително ли е в България най-важните хора да са без пертньор в живота!?!?!? Когато полският президент беше тук да не би жена му да я нямаше !?!?!? Или Радев да купи къща в Батселона и там да "покрие" Десислава. И ако в правителсъвения самолет се качат 2-3-ма, та дори и повече човека ние данъкоплатците повече ли ще платим !?

  Коментиран от #19

 • Баш Му
  Отговор
  18 08:22  08.12.18
  Тая парцалеса не заслужава вниманието ни. Каква съпруга е тая. Срам и позор. Гащника се ожени за любовницата си, която беше назначил и издигнал в министерството в своя екип. Та в сегашната си роля продължават както си знаят двамката. Долно!
 • вуйчо Ваньо
  Отговор
  19 08:35  08.12.18

  До коментар #17 от "Велин":

  Аз ти обяснявам, че въпросът е принципен, законите трябва да се спазват, и докато не се научим като германците да ги спазваме никога няма да се оправим, а как да стане това като политическия елит ги нарушава? Първо те трябва да дадат пример а след тях всички останали. Но щом има хора като теб с такова мислене явно никога няма да се оправим.
 • Габровец
  Отговор
  20 08:38  08.12.18

  До коментар #13 от "Яве":

  Ще ти отговоря така че да ти светне. Меркел се отъждествява с българския министър прецедател - Бойко. При тях няма такъв протокол. А сигурно не си чувал, но Германия има президент и да, той ходи навсякъде с жена си - германската първа дама. Честито за новото знание, което получи сега! (Понеже даде за пример Германия, с този пример те карам да млъкнеш)
 • Велин
  Отговор
  21 09:03  08.12.18
  Напълно съм съгласен с Вас за спазването на законите. Но по протокол дали и съпругата на президента не пътува с него, незнам. И като гиворим за закони да Ви попитам- точно пътуването на Д. Радева ли съсипва държавата !?!? И каква е властта на Президента за промяна на статуквото!?!? И той ли яде "суджук", или е в апартамент на кръстник, или е с шест апартамента като един бивш старшина, или е строил една ограда,а може би и магистрали!? Може би се е обаждал на " ало Ваньо", или е "поръчвал" отряд 28 за едно мачле, или.....или.. Да изброявам ли още!? От 9 (ДЕВЕТ) пъти налижено "вето" само едно е минало, ей така за спорта, да си знае Президента кой е Царят!!! И със сигурност аз с моите разбирания съм единствената причина България да не е редом на Гетмания и Люксембург!!!
 • Пеньо
  Отговор
  22 09:07  08.12.18
  Дори не чета такива глупости. Какво има да се размишлява??? Има протокол, има правила и те трябва да се спазват. Това е!
 • Гост
  Отговор
  23 10:05  08.12.18
  Деси ме кефи а тоа Кошлуков е на всяка манджа мерудия,провалил се политик и палячо и лакей
 • пипи дългото чорапче
  Отговор
  24 11:59  08.12.18
  Добре,че тази дама има кураж и собствено мнение.По добре ли е мишка,сива и обикновена.Да виждате друга съпруга на някой от министрите да има кураж,смелост да имат своя гледна точка.Кога съпругата на Цветанов или някоя друга ще блесне със знания,сила да се опълчи за нещо или отстоява себе си.Браво Деси!

  Коментиран от #25

 • 1234
  Отговор
  25 12:28  08.12.18

  До коментар #24 от "пипи дългото чорапче":

  Знания? Ти гъбаркаш ли се? Знания по какво? Само фатмака може да оцени нейните знания в една определена област. Дори вече ги е оценил!

  Коментиран от #26

 • Велин
  Отговор
  26 12:38  08.12.18

  До коментар #25 от "1234":

  А знаете ли какво е "фатмак"!? Да Ви светна- това е израза на собствената Ви злоба, надявам се не на неосведоменост!
 • пипи дългото чорапче
  Отговор
  27 12:39  08.12.18
  Когато някоя министерска от настоящото правителство излезе от сянката на мъжа си или покаже елементарна музикална култура или някое друго свое качество ми пиши.В това число влизат и:страхотна кулинарка,успешна родителка,свои успехи в работата ..

 • Помните ли
  Отговор
  28 13:18  08.12.18
  Как Кошлуков крещеше ,от покривите, на ул. “ Московска” и какво крещеше? Но сега е ,от другата страна, на фурнаджийската лопата. Всичко е за главата и душата му
 • Близнаците
  Отговор
  29 13:26  08.12.18
  Са търговци. Под знака на Меркурий . Борисов има , Божа дарба, и купува на сметка. Мая, Сидеров, Каракачанов, Далаверката....Дамата му е последната изгодна сделка.... Кошлука е от правилото
 • ТВ 7
  Отговор
  30 19:04  08.12.18

  До коментар #11 от "ново начало":

  Точно от там може да се стигне до върха на падението или до Решетников,само.Бяхте за Слави,сега ви остана само Грипена.
 • сталин
  Отговор
  31 19:03  10.12.18
  БРАВО БЕ КОШЛУООЛУ АШКОЛСУМ.
 • Пешо
  Отговор
  32 11:56  13.12.18

  До коментар #12 от "вуйчо Ваньо":

  Прост си, Ваньо! Поне не демонстрирай отчайващата си тъпота!

Напиши коментар:


Публикувай