2 110 13

Общински съветник с нощни дежурства заради травестити

Това не е първата му акция. През лятото той обяви война на хамалите и на жриците на платената любов

Тихомир Шумов

Обсада от травестити - за това говорят хора от центъра на София, като разказват и за физически посегателства. Общинският съветник от БСП Николай Николов започна акция. По неговите думи травестити тормозят жителите на района на бул. "Христо Ботев" и площад "Македония" в столицата. Николов дава дежурства в района, за да снима нарушителите, предава Нова.

Това не е първата му акция. През лятото той обяви война на хамалите и на жриците на платената любов, като започна подписка срещу тях.

"Следя този проблем от юни. Гражданите подадоха сигнал. Повдигнах въпроса в Комисията по обществен ред и сигурност. Представителите на СДВР ми казаха, че няма проституиращи лица от месеци, което не е вярно. Така с гражданите стартирахме една подписка през август. Събрахме 1031 подписа", заяви Николов.

Той решава да започне с нощните дежурства заради бездействието на институциите. По неговите думи СДВР е напълно наясно, че съществува такъв проблем. От снимките му се вижда как полицейски коли са спрели в района, а служителите си говорят с проституиращите.

"След 5-минутен разговор патрулката си тръгна, а въпросните лице продължаваха да притесняват хората", коментира Николов.

Жителите на близките до Министерството на земеделието сгради твърдят, че мъжете, обикалящи квартала, нарушават обществения ред. Те минават по малките улици и крещят. Проблемът се наблюдава с години, но без промяна. Живущите в района са подали редица сигнали, но вече са се отказали от това, защото смятат, че няма резултат.

По думите им е имало случаи и на физическа саморазправа. Те заявяват, че СДВР са напълно информирани, но не предприемат нищо.

София / България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 16:04  08.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • mom4eto
  Отговор
  2 16:13  08.12.18
  Нали Ви казах, че СДВР и ДАНС организират оргии и покровителства проституцията в центъра на София! :)
 • onq s konq
  Отговор
  3 16:14  08.12.18
  А бе хора што ни пречите да си вадим ляба секи има право на трут само искам да вметна ас пари си имам правяго за кеф и за идеата

 • Алфред Кинси
  Отговор
  4 16:26  08.12.18
  Г-н Николов, знам къде има около 240 травестита , които тормозят цяла България!
 • Иван
  Отговор
  5 16:43  08.12.18
  Една вечер около 23 ч. се разкарвам пеш в района около бул "Христо Ботев" и пл. "Македония". Тогава бях съвсем нов в столицата, още не познавах добре града. Както си вървя и нещо черно и много трудно за описване ми прегражда пътя с думите: "Зайче, искам сп....та ти!". Направо психясах - едно от изумление, второ, че се чудих дали да не пребия мръсната гад... Не много далеч оттам са и арабите и кюрдите, които май се занимават и с наркотици и проститутки, но за полицията изглеждат като светци... Изобщо, стабилна е нашата столица... Не, че другаде по света ги няма тези неща, но, първо, там има някакъв ред и второ, там може човек да се осланя на полицията. У нас на никой не му пука, а оплакващите се граждани направо ме умиляват с молбите си за помощ - откъде ще дойде тази помощ, наивници?! На закона ли разчитате? Той хубаво е написан, но кой го изпълнява...
 • 6 16:43  08.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 17:12  08.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гадината
  Отговор
  8 17:12  08.12.18

  До коментар #6 от "Иван":

  Имал си късмет че не са били 3-4 че после ходи и доказвай че нямаш сестра

 • А БЕ
  Отговор
  9 17:14  08.12.18
  Надушвам конкуренция ,взели са му бизнеса на този депутат !
 • 10 17:55  08.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Хасанчо
  Отговор
  11 19:29  08.12.18
  БХК да се сезира и да подаде оплакване за нелоялна конкуренция. Наще най-срамно със студентките на околовръстното , а тея гейшовете на пъпа на центъра. Те повечето са точно от онези афганци и уж Сирийци ама на сюнета им резнали повечко и сега с пудра ходят.
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  12 00:29  09.12.18
  Мвр кат дай наи големите организирани престъпни групи

  Коментиран от #13

 • Мъдурко
  Отговор
  13 21:07  10.12.18

  До коментар #12 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

  Тези, дето си ги изброил са обслужващи организации на най-голямата мафия - ОПГ ГЕРБ, начело с полу-Бога Боко Тиквата - Капо ди тути Капи! Пак да си го изберете, матряла!

Напиши коментар:


Публикувай