9 Декември, 2018 20:18 2 129 33

Караянчева кани Румен Радев на кафе

  • иво христов-
  • цвета караянчева-
  • румен радев

Условието е да не присъства Иво Христов

Аз съм си Цвета от Кърджали. Първият човек от държавата съм само по Конституция. Хората до мен не намират разлика в това, че съм председател на парламента. Радвам се, че имам хора при които се връщам всяка седмица, казваме си къде сме сгрешили какво трябва да направим напред, няма да се главозамаям, каза пред Канал 3 председателят на НС, Цвета Караянчева.

Аз нямах честта да гледам интервюто на Радев, но от това което четох, не съм чула нещо Ново, Бих искала да чуя неговото мнение, а не заучени мисли. За мен е важно какво казва моя Президент. Мислех, че ще успее да бъде президент на всички граждани, но до момента виждаме, че той е такъв само за избирателите на БСП. Той нищо ново не каза на това интервю, не влезе в диалог с нас. Той отказа среща на Бойко Борисов, но прие среща за „Визия за България”- това е много странно. Негов избор е дали да идва в НС, той винаги има място там. Тези изявления, които прави по медиите, може спокойно да ги направи от трибуната, ако има желание, категорична беше тя.

Идвало ми е на ум да го поканя в парламента, да дойде, за да му разкажа как работи и да му покажа какво точно правят народните представители, за да аргументираме всички предложения и закони, защото когато налага вето на даден закон, не съм убедена, че той е наясно по някои теми. Темата за данъците на старите коли и обезщетенията на близките на жертвите, тогава се видяхме на конституционен съд, го посъветвах да избере Стоянова, защото цената на застраховката, ще се вдигне. Имам намерение да поканя Румен Радев на кафе в парламента, за да му разкажа какво точно се случва в този парламент, който той доста често напада и говори за рейтинга му, каза още Караянчева.

Обидно е някак си как президента излиза, хвърля в пространството някакви твърдения и излиза, след което няма на кого да отговориш. Ако дойде искам да присъства без Иво Христов- човекът, който му пише отговорите , заяви председателят на НС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    35 6 Отговор
    Цвета май иска Деса да я проскубе.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НКВД

    23 2 Отговор
    И един буркан мед да вземе че на добър е.....ч му се полага после!
  • 4 име

    27 4 Отговор
    кафето с райбер ли ? ще дойде господарката на президента и ще ви изгони.

    Коментиран от #29

  • 5 УМРЯЛ ПРЕЗИДЕНТА

    42 7 Отговор
    ДА СА СРЕЩА С РАЗНИ ГЕРБЕРСКИ ПАРЦАЛКИ И ИЗТРИВАЛКИ !
  • 6 РУМЕН

    25 0 Отговор
    ЩЕ ДОЙДЕ ,
    АМА С... ДЕСИ ХА , ХА , ХА!
  • 7 Шоо

    10 26 Отговор
    Той не ходи никъде. Жена му не го пуска.
  • 8 Радо

    38 13 Отговор
    Как може една проста селянка от югоизтока да иска среща с един генерал от Военно Въздушните ни Сили!!!!!!!!!!!!
  • 9 мнение

    29 8 Отговор
    ГЕРБ пуснаха тежката артилерия да омайва президента. Но нали тежката артилерия на ГЕРБ беше Деситу Атанасова. Деситу вече изхабена ли е, или погрозняла.
  • 10 Прометей

    31 8 Отговор
    ХАХАХААА...беше цвета от Кърджали, отдавна си.......ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА ОТ......ВИЕТНАМ.....

    Впрочем, МНОГО НИСКА ТОПКА СИ ЗА.......ГЕНЕРАЛА......
  • 11 Пища Хуфангел

    17 2 Отговор
    У тефтера ще тури една чертичка и на графата президенти!
  • 12 Петър

    16 4 Отговор
    Права е да не желае да присъства Иво Христов, как ще му пусне ръка-и то пред външен човек, да не е Лайза Минели?

    Коментиран от #24

  • 13 Ехоооо

    24 3 Отговор
    Цецето първо да прецени какъв продукт излиза от НС-то и тогава да се изказва! Недомислие до недомислие -ето какво излиза! Не е случайно, че НС-то има "висок" рейтинг -10 до 12%!
  • 14 герберасти с мераци

    22 4 Отговор
    Ааа да вземе първо да се разбере с Цвичката Цветанов, че и той много влюбен в президента и иска райебер отзад ! Пусти герберасти много ги сърби отзд бре, явно е вярно това, че хората с власт вдигат либидото хаха А тия от много време са на власт и явно много искат да ги плющят !
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Чомбо

    25 4 Отговор
    Караянчева, жалко, че г-н Радев не е като Чочоолу и Спартак. Щеше да е готино да дойде в парламента, когато сте в пълен състав с рота барети /ако има толкова въобще в кочината тук?/ , и да ви накарат да поиграете кючека на вашите електорални поддръжници ,,Докога, Доко'', и в парламентарен контрол да гледаме народните ни изедници как денсят. Калоян би го сторил с мотото Време е, градим България, с ГЕРБ и останалите сме по-силни...в кючека. Аз бих ви разстрелял дори и заради лъжите на вожда ви, и за закона за присвояването на горите за мафията на държавни постове, която плюе комунизма, а прави същия грабеж. Всичките сте за разстрел, но за жалост и Радев, който е добър Президент, не е и Калоян, ни Крум, да ви подпали с Цацата ви накуп. Радев е първия свестен Президент, но не е Калоян за жалост. Щяхте да гробясате досега, както заслужавате.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Пешо

    19 3 Отговор
    Ти си Цвета от Кърджали,но не си Цвете за мирисане.А че си обикновен човек се вижда от поведението ти.За Радев ще е под достойнството му да си пие кафето с теб.Затова е по добре ти да си пиеш кафето с Лютвито Местана , даскала от Момчилград и нескопосан агент на Турското разузнаване. Анадъмо Гюл ханъмо!
  • 19 Кикимора

    11 2 Отговор
    Кой те излъга , че си първа в държавата?! Мисля , че два поста , заемани в момента от мъже , са преди теб в йерархията!
  • 20 Наблюдател

    5 6 Отговор
    За какво и е този Харманлийски Каунь ?!

    Коментиран от #28

  • 21 Ридик

    14 2 Отговор
    Добре че беше Боко Тиквата да я назначи за шеф на кирливия парламент, за да се издигне пред великото герберско общество, иначе щеше да си остане същата проста, злобна и ограничена даскалица, каквато всъщност е! 🤪 Смешното е, че си е повярвала и се е надскочила твърде много, дотолкова, че се е помислила за нещо повече от Президента, на който и на малкият пръст не може да му стъпи! 👻
  • 22 Луцифер

    8 2 Отговор
    Каня Караянчева на кафе!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хрис

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Петър":

    Пекинската патица по виетнамски отново показа своята простотия. Прочетете само първото изречение от втория абзац на текста. "Аз нямах честта да Гледам ...от това което ЧЕТОХ, не съм ЧУЛА нещо ново.
    И тя ПЪРВИЯТ ЧОВЕК ОТ държавта се страхува от някакъв си Иво Христов.
  • 25 Хрис

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Политолог":

    Е ПолЮтолого, немой така с рого. Само ще ти припомня -президента само за няколко месеца се среща и разговаря, макар и за кратко с Тръмп, а той (американския президент) мнго добре е предварително имформиран с кого се среща. И още нещо Радев е завършил и американска военна академия. Хапчетата и спри да плюеш!
  • 26 КСДЗ

    3 0 Отговор
    Да искат за привикат президента на изпит, преди Слави сега Цвета. Мисля , че няма да стане.
  • 27 министъра

    3 0 Отговор
    Цвета от Кърджали!
    Първо, оплю Президента на Република България, Румен Радев, после, го каниш на кафе.
    Разликата , Цвето , между теб и Президента е огромна.
    Ти си назначена ,от Бойко Борисов, на този пост ,защото повечето ,от вашите кадри, ги отвя корупцията , както твоя предшественик.
    Докато Президента е законно избран, от Българския народ .

    Коментиран от #30

  • 28 Белчо

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Наблюдател":

    Я, комсомолец, как си бе?
    Къде се изгуби бе човек- чак малко ми долипсва!
    Ти от българската тематика ,знам че не се интересуваш-явно затова и те няма тук. Теб все Русията те вълнува -все там ти са очите.
    Абе, ти не беше ли от Каснаково, или се бъркам?
  • 29 дресиор на слонове

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "име":

    може да правят 3-ка
  • 30 никси

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "министъра":

    може да го е харесала
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове