13 Декември, 2018 15:31 2 125 31

Строителите скочиха на Йончева: Пак не е разбрала

  • строители-
  • елена йончева

КСБ категорично не приема поредните популистки изказвания на депутата Елена Йончева

Изявлението на Елена Йончева показва, че за пореден път тя не е разбрала важните послания, отправени ясно и категорично от строителния бранш.

Това се посочва в позиция на Камарата на строителите в България (КСБ) във връзка с изявлението на депутата от „БСП за България“ Елена Йончева, направено на брифинг в Народното събрание, в което тя казва, че „реакцията на КСБ показва страх и паника от извършването на проверка“.

"Изявлението на г-жа Йончева показва, че за пореден път тя не е разбрала важните послания, отправени ясно и категорично от строителния бранш. А именно: да спре използването на бранша за политически цели! Мирната демонстрация няма връзка с искането за експертиза и уверяваме г-жа Йончева, че не сме в паника и не изпитваме страх от проверки", заявяват от Камарата.

"Но настояваме те да се извършват при стриктното спазване на съществуващото законодателство. КСБ категорично не приема поредните популистки изказвания на депутата Елена Йончева и настоява тя да подкрепи с доказателства твърденията си за корупция и злоупотреби в строителството, а ако не разполага с такива, публично да го заяви", се допълва още в позицията на КСБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боцмана

    58 9 Отговор
    Камората на строителите на бесилото!
  • 2 Политолог

    60 8 Отговор
    Като са толкова сигурни, защо строителите се притесняват от проверки и одити.

    Нещо не се връзва, явно се крие истинското качество!
  • 3 Guðmundsson

    14 46 Отговор
    Тъпоту бабе марш при Иванчева до края на окаяния си комунистически животец!!!

    Коментиран от #25

  • 4 Моамар

    13 39 Отговор
    СОЦИАЛИСТИТЕ ГИ БИВА В САБОТАЖА АМА ГА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ САМО ГУШКАТ МИЛИОНЧЕТАТА ПА ДАЖЕ И РАЗДАВАТ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ЗА ДА ИМ СЕ ПОДМАЖАТ
  • 5 Byg

    11 40 Отговор
    Тая куха лейка елена много лъже от задника си ги вади простотиите , не че някой и вярва , но не е лицеприятно да гледаш тоя крокодил застанал до курнела и двете да нижат лакърдии за това колко са честни и искрени и как ще построят светлото бъдеще.
  • 6 goni

    31 3 Отговор
    Ако, така наречените строители бяха поне малко умни щяха да посрещнат с аплодисменти искането на госпожата!:) Щяха да кажат че много отдавна са искали подобна проверка, но комунистите са ги спъвали!:) След това следва избор на "подходяща независима лаборатория"!:) И всички те щяха да излязат по-чисти от току що паднал сняг по върховете на Еверест!:)
  • 7 Цирей

    40 2 Отговор
    Малко им на тия, че напълниха гушите с милярди от санирането и магистралите та сега реват, като сарански мечки
    против проверките, наглостта им няма край.
  • 8 Guðmundsson

    6 31 Отговор
    Тая е по-грозна и от баба яга. Незнам с какъв акъл се явява пред телевизията.

    Коментиран от #10

  • 9 Ти да видиш

    36 1 Отговор
    Важните послания на мафията - Не ни пипайте далаверата!
  • 10 goni

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "Guðmundsson":

    Да не си и мераклия?!:)

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 само така

    29 2 Отговор
    Смело напред Елена, на герберастията идва края!

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 goni

    24 4 Отговор

    До коментар #11 от "Guðmundsson":

    Изобщо не обръщам внимание в случая на външният вид. Няма значение. Важно е какво се прави! Тези, които обръщат внимание на външният вид обикновено са сексуално привлечени. Няма лошо! Елена е хубава и все още привлекателна! Разбирам те! Знам и защо си и ядосан. Твърде умна и интелигентна е за да имаш някакъв шанс с нея!

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Guðmundsson

    4 21 Отговор

    До коментар #15 от "goni":

    Ти луд ли си. Тази е една от най гнусните жени в Бг. По-зле е и от кУРнелийа ниноwca

    Коментиран от #21

  • 18 Гост

    14 1 Отговор
    Подпали им гащите.
  • 19 Guðmundsson

    6 19 Отговор
    Аз не казвам, че г-н Бойко Борисов е перфектен, ама тия тумори от бсп изобщо не трябва да ни тровят въздуха.

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 goni

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Guðmundsson":

    Успокой се! Разбирам че умните, красиви и интелигентни жени те привличат. Явно си падаш по такива, които са по-възрастни от теб. Не се разочаровай! Пробвай пак! Те също имат слабости!:) Понякога предпочитат младостта, пред мъдростта!:)
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гьона

    14 0 Отговор
    Кой ги пита какво приемат тия потенциални затворници
  • 24 Тръмп

    4 12 Отговор
    Елена се гърчи по змийски и пак,и пак,.................,до безкрайност както всеки болшевик!!!:):):)
  • 25 Пешо

    16 1 Отговор

    До коментар #3 от "Guðmundsson":

    Засега Иванчева ще бъде сменена в затвора от Лиляна Павлова и Николай Нанков!

    Коментиран от #27

  • 26 ВНПГЩЖА

    13 0 Отговор
    Наречените строители защитават ГЕП .. те им дават и проектите и парите, какво е качеството е видно на всички които пътуваме по магистралите, бабуни, ремонти още но първата година, пропадания, жертви ,но няма виновни строители . За санирането пък да не говорим - и там ударно усвояване.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 багера

    8 0 Отговор
    строителната мафия да се завре на кучето в ---- каквито са им санировките такива и пътищата
  • 29 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    ...О БОЖЕ,та целият ви отрасъл е ПОЛИТИЧЕСКИ!!!!!!!Вие живеете от ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ .....Не съм видял КРУПЕН ИНВЕСТИТОР...И ,то няма НИЩО ЛОШО !!!АКО НЕ Е ЛАКОМИЯТА И КОРУПЦИЯТА....
  • 30 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    Заради ЕЛЕНА започна ТРОЯНСКАТА ВОЙНА...Дано този път Троя победи.
  • 31 възмутен

    1 0 Отговор
    възмутен съм и отвратен от позицията на председателя - подлога на строителнатая камара. Господинчо-подлога, май ти не си разбрал какво казва Елена. Ако си МАЛОУМЕН ДА ТИ ПОВТОРЯ - ТЯ И НИЕ ИСКАМЕ - ПРОВЕРКА НА ПОСТРОЕНО ОТ НЯКОИ ФИРМИ И ТО ТВЪРДЕ НЕКАЧЕСТВЕНО, тя казва- проверка на участъци от магистрали, а ние данъкоплатците искаме проверки и сезиране на прокуратурата за санирането- качество и усвоени и откраднати пари, ре монт за милиони пред НДК от ФЪНДи, три пъти се променя сумата, че накрая се откраднаха и милиони от европари, ремонт на "Графа", "Дондуков", ремонти за милиони на училища във Варна с отвратително качество, в Пловдив окрадени пари и лошо качество. РАЗТРЪСКАЙ си празната глава протестиращ мухъл и не се показвай ГЪ........О на ТИКВУНА. ПОЗОР ЗА ТОВА, ЧЕ ПРЕДСТАВЯШ ТАКА БРАНША. СТРОИТЕЛИТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, А ВИЕ ДОЛНОПРОБНИ КРАДЦИ!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове