Last news in Fakti

13 Декември, 2018 21:15 3 367 24

Фалстарт на делото за източените сметки на Мартин Петров

  • мартин петров

Бившият футболист съди банкова институция за 3,8 милиона лева

Фалстарт на делото за източените сметки на Мартин Петров - 1
Снимка: БГНЕС

Делото на бившия футболист Мартин Петров, което води срещу банкова институция за 3,8 милиона лева не успя да тръгне днес, предаде "Канал 3". Причината е частна жалба на ответника, по която все още не се е произнесъл Софийският апелативен съд.

Петров пристигна в зала 5 на Софийски градски съд заедно с жена си Ралица и 4-ма адвокати от кантората "Табакови". Той лаконично коментира, че се чувства измамен.

Делото продължава на 14 март.

Процесът е по искова молба на Мартин Петров да му бъдат възстановени близо четири милиона лева, източени от сметките му. Очакваше се днес съдът да разгледа исканията за доказателства, след които и платежни документи, за които банката твърди, че са били унищожени. Адвокатите на Петров настояват за експертизи, с които да бъде доказано, че подписите на футболиста и неговите близки са били фалшифицирани, както и използването на фалшив имейл адрес, чрез който са нареждани плащания и тегления от сметките на Петров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 среднощен

    16 5 Отговор
    Тази информация звучи като "рекламен клип" за Шенген..!?

    Коментиран от #2

  • 2 среднощен

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "среднощен":

    .. като "рекламен клип" по пътя ни за Шенген..!?
  • 3 Атанасов

    22 4 Отговор
    "УниКредит Булбанк"

    Коментиран от #6

  • 4 Трагедията

    24 6 Отговор
    Марто хем е чукал онова к...ето хем и си е платил "рекордно" за нашите ширини, явно скъпичко му е излезнала. В интерес на истината трябва да сме солидарни защото сумата е ОГРОМНА, не знам как се крепи на краката си, аз щях да стана наркозависим

    Коментиран от #17

  • 5 Трагедията

    25 4 Отговор
    Хампарцумяна му го е вкарал през ушите, би трябвало да носи отговорност

    Коментиран от #18

  • 6 Emperorex

    18 0 Отговор

    До коментар #3 от "Атанасов":

    Сигурен ли се че е тази банка,за да знаеме да се пазим?

    Коментиран от #9

  • 7 cfc

    9 1 Отговор
    уникредит взима повече 😂
  • 8 топкай топката

    13 0 Отговор
    То, ако е само Марто, такива случай, са много, и се стига до споразумение,нормално, но тази банка ,или директора и
    са се направели, на ни лук ял, ни лук мирисал.
    Но преди, да си вложи Марто милионите, само не са, му облизали гъза.
    България, е страна, на всички възможности,дори и тези, които не съществуват.
  • 9 123

    22 0 Отговор

    До коментар #6 от "Emperorex":

    Да УникредитБулбанк е банката.Странно защо Факти не я назовават при положение,че преди време като гръмна скандала името на банката беше оповестено веднага.

    Коментиран от #23

  • 10 КОЙ МУ ПУКА ВЕ ?

    13 1 Отговор
    Българският "ТИТАНИК " потъва с него и без него. Всичко отива на РАЗГРАБВАНЕ И ЗАТРИВАНЕ ! Държава НЯМА !
  • 11 България е приватезирана

    6 2 Отговор
    Ганю ще живее в селото, което е станало притежание на г-н Големанов. Ганчо ще стане като принадлежност на хазяина на селото. Нова форма на КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН. Изоставен, забравен, обезправен, малоимущен, финансово безпомощен и живота отречен. Работещ само за хляб. РОБ на 21ви век.
  • 12 Фен

    8 2 Отговор
    Най - силното лоби в парламента, е банковото. Нормално. Те имат най - много пари. Тоя ритни топковец, няма шанс....
  • 13 Townboy

    2 6 Отговор
    Статията е тенденциозна и непълна. Не харесвам хампърц, но УКБ е една от сигурните банки у нас. Футболистчето се е предоверило на неблагонадеждна служителка в банката и тя лично го е извъртяла за което е била уволнена. Поне такава статия четох преди време в друг новинарски сайт.
  • 14 Пустиняка

    0 6 Отговор
    Га ева уруспията, не рева а???
  • 15 Нема да се абите

    6 0 Отговор
    Всичко вече е тяхно, ВЛАСТ + КАДАСТЪР = КК /Корумпиран Капитализъм / !
  • 16 Но да не пропусна

    4 0 Отговор
    ДЪЛГОВЕТЕ на държавата са грижа на Каишковците ! Ще затягаме каиша.
  • 17 Трагедията,не го оплаквай,

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "Трагедията":

    да не мислиш че в други сметки няма още милиони? А иначе уважавам Мартин - добър футболист,честно ги е заработил.Ама кой му е виновен за неговата наивност и лекомислие?

    Коментиран от #21

  • 18 Ако аз съм на мястото на Мартин

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Трагедията":

    ще платя на мутри да пронижат с харпун измамника Хампарцумян.Този търгаш дали не е прикривал крадливата мастия срещу съответната комисиона?

    Коментиран от #20

  • 19 ЦърПърЦумян

    7 2 Отговор
    Няма Уни_кредит, няма Муни_кредит - ако си тъп ритнитопковец и си даваш пин кода с картата и достъпа до интрнет банкирането - няма Швепс за теб, а и да не казваш обичам те на първа среща Марто, че пак няма да има Швепс. Общо взето чука мацка за 4 милиона лева със златна шушанка разбира се :)))) сега и 10 адвоката няма да те спасят.
  • 20 Тъй да знаеш

    5 0 Отговор

    До коментар #18 от "Ако аз съм на мястото на Мартин":

    Ако си на мястото на Мартин ще е най-добре да се изследваш за венерически болести, че кой знае този курусмук който те измами дали не ти е лепнал нещо за спомен. И после шут на всички адвокати че тея ще те доизточат до край!!!
  • 21 no name no face no number

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Трагедията,не го оплаквай,":

    Вижте хора, нека не обвиняваме само жертвата това е малоумно. Ок предоверил и се сгрешил, но онази е за разстрел. Аз изгубох 20000€ по подобен начин, аз не съм баровец, така, че това беше почти всичко. Не ги загубих в България, а в чужбина и там правосъдните органи оправдаха крадеца и лъжеца, а ме глобиха за един удар по неговото лице. Правосъдие по света вече няма, стигам до извода, че трябва да си купя пушка, за Мартин незнам дано успее, но съм песимист
  • 22 no name no face no number

    3 1 Отговор
    Пропуснах да кажа, че измамника беше отново жена, а законите защитават тези отрепки.
  • 23 льолю

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "123":

    Имаше интервю с Хампарцумян и между другото го питаха за този случай-отговори лаконично, че за всеки превод си има преводна бележка...сега казват, че не са били длъжни да ги пазят /хартийките, де/-нямало изискване.Няма изискване и за "хартиен" архив и при нотариусите /след 5 год. съхранение/. С една дума: ЗАКОНИТЕ НИ СА УДОБНИ ЗА ФАЛШИФИКАЦИИ!!!Тъй като лесно ни лъжат при избора на управници, "уреждат" се за депутати такива, които създават и поддържат статуквото.Нормативната и законова уредба е в услуга на върхушката. Излишен пример:адвокати, юристи след като станат депутати-лобират и си създават условия за "бъдещ уют"-после като станат нотариуси...
  • 24 Jack Bauer

    1 0 Отговор
    В централния клон на Уникредит Булбанк в Пловдив в продължение на 11 месеца, всеки месец източваха от сметката на моя роднина по 1600 лв. Подписаните бележки бяха с подпис на друга жена която имаше приятелка работеща на гише. Когато попитах защо с фалшив подпис се теглят пари ми отговориха докажи че подписа не е на твоята роднина. Проблема се оправи директно с жената фалшифицирала подписа, но остава факта че служители в Уникредит Булбанк допускат друг човек без пълномощно от титуляра на сметката, с фалшив подпис на платежното нареждане да прехвърля пари.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове