15 Декември, 2018 11:41 3 663 29

Борисов не водел война с Радев: Той ни шамари ежедневно!

  • бойко борисов-
  • румен радев-
  • герб-
  • бсп

Страх ме е от мигрантска вълна и от конфликт в Черно море, призна премиерът

Борисов не водел война с Радев: Той ни шамари ежедневно! - 1
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че не води война с президента Румен Радев и не иска конфронтация с която и да е институция.

"Не стига че той ни шамари ежедневно, а накрая излиза, че ние водим война", каза той в отговор на въпрос в предаването "Панорама" на БНТ.

Борисов заяви още, че нито веднъж не е застанал срещу решение на президента, а правителството имало достатъчно работа.

"Навсякъде, където са поискали хора, съм изпратил", настоя той по отношение на участието на министри в посещения на държавния глава.

Борисов коментира, че президентът "харесва много БСП", но това било негово право.

"Всяка критика, която е градивна, я приемам, но да не кажеш една дума за БСП и да хвърляш всичко срещу ГЕРБ, не съм съгласен, но това е негово право", коментира премиерът.

Той обаче посочи, че подаденото име за главен секретар на МВР е било одобрено от президента. В сряда МС официално предложи за поста шефа на СДВР Ивайло Иванов.

Премиерът каза, че в политически смисъл не се страхува. "Страхът ми е от мигрантската вълна и от война в Черно море", призна Борисов и поиска в тази връзка освобождаването на задържаните от Русия украински моряци.

На въпрос за евентуален предсрочен вот той отговори с думите, че е по-добре парите за него - 50 млн. лв., да бъдат похарчени за друго.

"Май ще има европейски избори, ще видим кой колко е силен", коментира Борисов. Премиерът каза, че не вижда алтернатива на управлението и посочи, че като се говори за излишъци, апетитите ставали големи. БСП обаче щели да ги изхарчат за две години и да излязат на дефицит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    40 5 Отговор
    Шамари всеки ден :)
  • 2 Киро домусбабаит

    59 14 Отговор
    Все БСП му виновни! А Горанов + Домуса? А джи пи гейт-чето дето те подкрепи с техника? А това, че Горанов дори и правилен пищов не можа да ти подготви? А ве що не кажеш мерси на народа, че се е научил сам да се спасява и не се замисля как лесно може да те свали, ако вземе румънския пример! Долу тикво!
  • 3 ВайВай

    46 11 Отговор
    Смешник
  • 4 Усмивката

    46 12 Отговор
    Слушах интервюто.Неотговори на нито един въпрос ,а подхващаше,уж,на друга вълна....Истинския въпрос беше....„смущава ли го нарастващото недоволство от хората,в политически смисъл”....а той подхвана емигранската вълна и вечно недоволната БСП.....Дори Бойко Василев „Панорама” се подсмя.Тиквата разбра че се излага но продължи в типично неговият стил да обвинява ...слънчевите протуберанси,падащи метеорити,глобалното затопляне и шокиращо за вдички ....ужасната бедност в която е българинът...????????
  • 5 Шамарите са малко

    49 8 Отговор
    трябва ритник вече да усети, писна ни от простотиите му!
  • 6 Guðmundsson

    9 51 Отговор
    Г-н Бойко Борисов е най-свестния управник в държавата. Евала!!!

    Коментиран от #13

  • 7 Гоуъст

    40 7 Отговор
    Правителството има достатъчно работа,да не му пука за народа!!!Незабавна оставка!!!
    Самодоволен пуяк такъв!!!

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 vvvvv

    38 8 Отговор
    Просто НАГЛЕЦ. Безочлив ЛЪЖЕЦ. Нямам други определения. Който си е бил плужек в мутренските среди с този прякор, той си и остава такъв.
  • 10 мангасарянче

    14 6 Отговор
    Бате, бате щом бившето аскер те шамари що не викаш Пулеви да го смартафосат?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Толи

    26 5 Отговор
    Ама, как няма да те шамари като заслужаваш.Да те гали ли искаш? Побъркахте ни вече. Ако не друго поне ,че има кой да ви критикува,ако ще нищо друго да не свърши.
  • 15 Зоро

    29 7 Отговор
    Президентът Ви "шамари", защото сте за шамарене (без кавички) г-н Борисов! Президентът е избран с голямо болшенство от избирателите на тази държава и кой, ако не той, трябва да Ви шамаросва за грешките, които правите ежедневно. Всъщност приемете, че чрез него Ви шамаросва и това голямо болшенство от българските избиратели из между които има и Ваши привърженици.
    Наблюдавах интервюто Ви в "Панорама" и с разочарование разбрах, че и петстотин пъти да "слезете и се качите" на власт няма да Ви увре акъла..." АЗ ПРАВЯ, АЗ ПЛАЩАМ, АЗ КАЗАХ, АЗ..., АЗ..., АЗ..."!
    Сменете си амплоато НА ВЕЧНО ОБИДЕН, НА ВЕЧНО НЕ РАЗБРАН, НА ВЕЧНО НЕДОЛЮБВАН... и т.н...! Махнете тази АРОГАНТНОСТ от поведението си, това много ДРАЗНИ, дори тези, които Ви харесват. Съвсем скоро това амплоа, ще Ви изиграе много лоша шега! Няма да има за Вас безброй шансове! Не подценявайте избирателите, те ще намерят, на кого да се доверят. Не считайте, че сте единствен и незаменим, "гробищата са пълни с незаменими"!
  • 16 Див селянин

    22 6 Отговор
    Палячо, види ви се края на мутренското управление. Държавата е в огромен упадък, а наш бай бидон говори за шамари. Хахаха. След нова година като се покачат отново шоково цените на всичко и само за шамари ще мислиш (ако има с какво де).
  • 17 анонимен

    2 5 Отговор
    Вземете почнете да ги задържате тези жени какво само ги слушате да не сте мъже под чехли
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Monkey

    5 19 Отговор
    Като гледам какво става в моловете , и по границите , ми се струва че само си дрънкате глупости . Има да чакате много още друг да дойде !
  • 20 Забелешка

    13 4 Отговор
    Аз също забелязах,че не отговоря конкретно на въпросите. Отбягва ги с всички сили. Въпросът е защо? Според мен той не разбира въпросът и отговаря с готови клишета които са му в главата. Възможно е и целенасочено да ги пропуска за да не се оплете.
  • 21 СЛЕД КАТО СИЧКИ БЪЛГАРИ ИЗБЯГАТ

    8 1 Отговор
    ТоЯ САМ ША ОБЪРНЕ ПРИКАЗКАТА И ША ПУСНЕ АФРИКАНЦИТЕ ДА МУ СЛУГУВАТ.
  • 22 Диоген

    1 9 Отговор
    Бат'Бойко много добре стоеше в " Панорама".Забавляваше се. Сравнявах го с Радев.Просто на президента му липсва " развойна" политическа дейност.След 5 години ще е перфектен...
  • 23 Гост

    3 0 Отговор
    Вик зик кремиклсци... Хепзи цапцараш, ипон, хепси революция франсе отчаяние, кен киси полет над кукувиче гнездо, песента на. Оряка, винегу

    Коментиран от #25

  • 24 Muti

    8 0 Отговор
    На въпросите на неговия адаш се измъкваше като глист..Ей,аланкоолу,погледни си лакеите,които са на амбразурата- Мюлер,Бичето, Гърнето,устатото Деси!Та само те стигат.А Десито сън я не лови-по късна доба плюе ли,плюе.А плюнките падат върху вас!/,Пропуснах Цв.Цв.Той,като един Демостен громи словесно Президента с език,достоен за Нобел по литература/.А стига,че на народа му писна.
  • 25 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Добре ли си?Да те закарам на лекар?
  • 26 Ран-Ът

    5 0 Отговор
    Кокво искаш от такива киселици да има нормален живот в държавата.
    Лошо е , че управляващите хич не им пука за държавата.
    Както се казва политически про...ки.
    Хора без собствено мнение.
    Цървули в Армани
  • 27 Порошен

    4 1 Отговор
    Който се страхува носи памперс!
  • 28 възмутен

    5 1 Отговор
    ПРОСТАК И НАГЛЕЦ, СЪБРАНИ В ЕДНО - ТОВА Е ТИКВУНА!
  • 29 Колю

    2 0 Отговор
    Не се бойте Г-н.Борисов , Народа е срещу Вас ,но апатията е голяма защото е и срещу всички останали политици. Ще си получите наказателните вотове ,но на европейските няма да отидат много хора и там ще си развявате коня с администрация ,полицаи ,цигани и родата. После обаче ,като дойде време за кметовете Ви феодали по места ,на които Вие изобщо не знаете имената и какво правят в села и градчета и как Ви представят , ще бъдете силно и неприятно изненадан колкото и пари да сте им раздали и наляли от еврофондове и безнаказаност. Алчността и наглостта им е безгранична. Както и на изброените обкръжаващи Ви лица и са забравили хората една важна фигура от която започна падението Ви . Л. Павлова и безпричинното вдигане цената на винетката , а от там и лавинообразното желание чрез скок на цени близките Ви да се доказват как могат да грабят от Народа. Щом всички около Вас са такива - Вие какъв сте ? Нормален Герберист няма да гласува повече за Вас . Осрахте идеята от буквите на партията като унищожавате икономически и чисто физически намалявате хората в страната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове