18 Декември, 2018 17:12 1 620 26

Нинова: Нямаме грам доверие в КЕВР

  • корнелия нинова-
  • кевр-
  • бсп

10-15 души, затворени на тъмно, решават съдбата на милиони, възмути се председателят на БСП

Нинова: Нямаме грам доверие в КЕВР - 1
Снимка: БГНЕС

Нямаме грам доверие в решенията на КЕВР. Смятаме, че там 10-15 души комисари, сътрудници, помощници, затворени на тъмно, решават съдбата на милиони без да отчитат обективните обстоятелства при вземането на тези решения. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от БГНЕС.

Нинова посочи, че имат въпроси към комисарите и сътрудниците, които вземат решения и смятат да ги зададат в четвъртък на извънредно изслушване, което са внесли в парламента, в Комисията по енергетика. На нея са поканили и представители на средния и малкия бизнес, на потребителски организации.

„Да дойдат и да обяснят на какво основание вземат тези решения, независим орган ли е КЕВР или пък има някакви зависимости от монополисти”, посочи тя.

„Уважаеми управляващи и „независим” КЕВР, с тези решения убивате българската икономика, българското производство, фалирате малък и среден бизнес. Но по-лошото е, че изправяте пред невъзможност българи да използват елементарни услуги. Вие представяте ли си XXI век, в европейска България, хора да се отказват от услуга топла вода, защото не могат да си я платят. Крайно време е да дойдат и да обясняват, но не на нас на депутатите, а на българското общество, какво правят, чии интереси обслужват, имат ли зависимости, и със сигурност тези зависимости не са от народа, който ги е изпратил там, подозираме за други“, подчерта още Нинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айде пак

    18 30 Отговор
    Тая някой добре я е мацнал от дясно, трябва и един от другата страна за симетрия да не губи равновесие докато ходи. Иначе от политика разбира колкото кокошка - нищо, просто иска да се докопа до просото.
  • 2 НИКАКВО доверие

    19 23 Отговор
    a НИЕ - Българите останали тук, за да я има България, нямаме НИКАКВО доверие на другарите от позитано , и на другарката видна приватизаторка !
  • 3 Сатаната

    24 11 Отговор
    Г-жо Нинова, нямаме грам доверие в нито една институция в България днес и хайде да не се нареждате до нас, ясно.

    Коментиран от #15

  • 4 Само

    25 1 Отговор
    Нинова ли не знае, че КЕВР и всички други институции , и органчета изпълняват политически поръчки! Ако падне и някой и друг милион , под тезгяха, чисто чист от данъци е добре дошъл
  • 5 Женски попове има ли?

    18 7 Отговор
    Защото другарката е от попският тип: “ не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря”.
  • 6 Drittes Reich

    19 20 Отговор
    Народа мрази "Позитано" Историята помни как комунистите съсипаха България!
  • 7 Ангел

    17 18 Отговор
    Трябвало да залепят една лепенка и на устата на другарката Нинова- оттам излиза най- много гной
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ужас

    15 14 Отговор
    Комедия Нинова
  • 10 Когато

    11 10 Отговор
    Да се взима от народът, дребният и среден бизнес, а да се дава на монополите, олигарсите и бюджета всички са ЗА! Нинова и компания също! Намалете, премахнете си субсидиитееее!
  • 11 Toko

    16 8 Отговор
    Мнооого е лесно да лаеш когато от джоба ти се подава нотариалният акт на сградата в центъра на София която си ''приватизирал'' на 27 години със някакви пари извадени от червените куфарчета на Луканов.Най интересното е ,че самарянката Корнелия Нинова е придобила сградата на ТЕХНОИМПЕКС по времето на Костовата приватизация! Тя и до ден днешен ходи със синьото елече в знак на благодарност към Гн.Костов.
  • 12 А БЕ

    13 11 Отговор
    Г-жо Нинова, ако не беше такава отвратителна щеше да си забавна !
  • 13 Да питам

    7 9 Отговор
    Ако Нинова не си е подписала оставката ,без дата , Станишев би ли я издигнал? Другият вариянт, Станишев, да има компромати, за Нинова, за които цяло село България знае. Не е за този пост другарката, а за партията на милиярдерите, в зелени хартийки, сигурно е!

    Коментиран от #16

  • 14 Кои сте вие

    12 2 Отговор
    Ние и за какво се борите? Мое мнение, бедните да станат по-бедни, а богатите по-богати! Това е по Маркс, Ленин и Сталин! Партокрацията си живее в комунизма! И преди, УБО, а сега НСО!
  • 15 Нато

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "Сатаната":

    Като нямаш доверие защо Нинова ти е виновна излез да протестираш.Чакате БСП да каже нещо за да сочите,но тиквата управлява.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Не може да докаже Нинова

    9 1 Отговор
    Доходи, с които е станала тежка милионерка!

    Коментиран от #18

  • 18 Све

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Не може да докаже Нинова":

    Едва ли броиш до 100. По-добре гледай кой ти защитава интереса , Умнико. Време е за ,,ВЪЗРАЖДАНЕ "
  • 19 СТАРОТО

    5 2 Отговор
    ха, най голямятя лъжкиня обвинява други,че лъжат??? мари булка защо те кръстиха ГОСПОЖА ЛЪЖА-това вероятно ще
    остане партизанското ти име !

    Коментиран от #20

  • 20 Усмивката

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "СТАРОТО":

    Тя не е стока, но погледни какво се случва в България през последните три години.,и сега около коледа.Приети са закони тихомълком ,за които българина тепърва ще научи.Държавата е глобена с поне Един милиард глоби....а виновни няма.Опозиция почти липсва.Народа е в гето
  • 21 Енчев, Илия

    0 0 Отговор
    Първи Българите забелязахме че, ЦИК ( централната избирателна комисия ) се явява НАЙ-ГОЛЯМИЯТ РАЗЦЕПНИК ЕДИНСТВОТО на Народа.
    И зародиша на жестокото КЛАСОВО; (идеологическо, религиозно и етническо) разединение на обществото !
    Българите зашлевихме прозвището ( Център за Идеологическа Конфронтация), в следствие на безотговорността и че, записва кой да е, единствено въз основа на съмнително събран и купен брой подписи на КОТЕРИЙЦИ - (кариеристи за държавни постове с единствената цел за ЛИЧНА-ОБЛАГА).
    Без да ИЗИСКВА Най-важното от всеки един предизборен кандидат или група, а именно; "ПЛАН-ПЛАТФОРМА ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО НА НАРОДА-Български", като МНОГО-ЕТНИЧЕСКИ и тотално разединен.
    До кога ПОЛИТ-вонята oт западно-парламентарната, мажоритирана-посредственост, ще приемаме за "креативно единство" на юруша?
    Факт мажоритирал груп-решенията на сивата посредственост, а не идеите за прогрес на талантите сред нас.
    С конституционно приетият много строг закон за "Толерантна-Приемственост", Човека ще прекрати веднъж за винаги и войните, които са предимно в следствие БЕЗПРИЕМНОСТТА на тези три, ( религии, идеологии и етнoс ) лични-увлечения.
    Ние Българите сме исторически призвани да изправим тази Социална-грешка, показвайки правилният, Мирен път на живота на Планетата.
    С уважение; Енчев
  • 22 Енчев, Илия

    0 0 Отговор
    Уважаеми коментатори, нека НЕ-бъдем вече толкова ПРОТЕСТАРЯТСКИ идейно-оглупяли че, да гласуваме за деконсолидацията на България, чрез членство в която и да е култ-групирала се сбирщина.
    Политиката си изигра Народ-деконсолидиращата си роля с 20ти век!
    Сега е време на истинска КОНСОЛИДАЦИЯ въз ОСНОВА на НОВО СОЦИАЛНО ПРЕУСТРОЙСТВО, което ние Българите сме длъжни да покажем на Човечеството.
    Българският Народ, и не само но и Човечеството трябва, да сe консолидира на основа на Толерантната-Приемственост на трите му лични увлечения, които в момента са го ДЕКОНСОЛИДИРАЛИ, и са го поставили в ролята на поборник, а не строител на мира , народното единство, и прогрес!
    Българският Народ, конституционно трябва дa узакони ПРИЕМСТВЕНОСТ на трите лични, човешки Груп-увлечения;
    1/ Лични груп увлечения в ИДЕОЛОГИИ / ПОЛИТИКА,
    2/ Лични груп увлечения в РЕЛИГИИ и
    3/ Лични груп увлечения в произход-ЕТНОСА
    Като строго Конституционно, забрани намесата на тези 3(три) лични, поляризиращи обществото, КУЛТОВО-групирани фактора;
    ( ИДЕОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕТНОС ), в Държавния сектор на отношения.
    Строгата забрана на намесата на трите лични, груп-култови увлечения във вътре-Държавните отношения, създали и поддържащи котерийният-фактор за корупцията, и деконсолидииращи Народното единство в професионално-Държавните отношения, е основата на истинската Демокрация !!
  • 23 Енчев, Илия

    0 0 Отговор
    Става дума за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА само на ВМЕШАТЕЛСТВОТО, във вътре-Държавните отношения на тези 3 ОСТАРЯЛИ с 20ти век, горе-упоменати, груп-култови-прослойки, а не забрана на съществуването им!
    Нека си останат по домашному и по райони, проповядвайки идеи, вери и произход, па макар и групирано, НО КАТО ХОБИ ВЕЧЕ!!
    Със закона на "Толерантната-ПРИЕМСТВЕНОСТ" приет КОНСТИТУЦИОННО, ще ЗАБРАНИМ много строго не само намесата на парламент-мажоритираните ни посредствени, лични-увлечения; ( религиозни, идеологични и етнически ) в общо-Държавните социални отношения, но ще прекратим и КОТЕРИЙНОСТТА, т.е.; ( ползване на служебно-държавните постове, единствено за лична облага). Много по-жестоко явление от корупцията!
    С тои закон, ще преустановим не само парламентарните поборства, които ДЕКОНСОЛИДИРАТ Народа но, и международните войни които са вследствие на БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТТА именно на тези ни 3 лични, групирани-увлечения. От чиято безприемственост страда човечеството.
    Време е вече не само Държавните ръководни кадри но, и всякакви други ръководни постове да избираме НЕ от мажоритираната посредственост на груп-увлеченията ни:
    1/ Лични груп увлечения в ИДЕОЛОГИИ / ПОЛИТИКА,
    2/ Лични груп увлечения в РЕЛИГИИ и
    3/ Лични груп увлечения в произход-ЕТНОСА
    а на основа на ТАЛАНТИTE / ИНДИВИДИ сред нас.
    Но и даже те, след всеки избор, всички избранници обезателно да бъдат подлагани на ДЪРЖАВЕН ИЗПИТ за ЛОЯЛНОСТ на поста, със строго регламентирани изисквания
  • 24 Енчев, Илия

    0 0 Отговор
    за срок и резултати, а не назначавани мандат-хрантутно, без строга отговорност и контрол!!
    Коя Държава в света е гарантирала това, Конституционно??
    Никоя!! Затова няма Демокрация никъде !!
    Първи Българите забелязахме че, ЦИК ( централната избирателна комисия ) се явява НАЙ-ГОЛЯМИЯТ РАЗЦЕПНИК ЕДИНСТВОТО на Народа.
    И зародиша на жестокото КЛАСОВО; (идеологическо, религиозно и етническо) разединение на обществото !
    Българите зашлевихме прозвището ( Център за Идеологическа Конфронтация), в следствие на безотговорността и че, записва кой да е, единствено въз основа на съмнително събран и купен брой подписи на КОТЕРИЙЦИ - (кариеристи за държавни постове с единствената цел за ЛИЧНА-ОБЛАГА).
    Без да ИЗИСКВА Най-важното от всеки един предизборен кандидат или група, а именно; "ПЛАН-ПЛАТФОРМА ЗА ОБЕДИНЕНИЕТО НА НАРОДА-Български", като МНОГО-ЕТНИЧЕСКИ и тотално разединен.
  • 25 инкасатор

    0 0 Отговор
    кевр да се закрие а големите им заплати да се вложат в услугите и цените ще паднат на половина
  • 26 бсфн

    0 0 Отговор
    гербераси не виждате ли каква вода тече от чешмите ви тая сутрин по бтв даваха долни гризачи кокала трудно се пуска гадинки
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове