Last news in Fakti

22 Декември, 2018 20:52 5 866 43

Иванчева: Малтретираха ни, унижаваха ни... перверзия

  • десислава иванчева-
  • биляна петрова

Бившият кмет на "Младост" се прибра вкъщи под "домашен арест"

Иванчева: Малтретираха ни, унижаваха ни... перверзия - 1
Снимка: БГНЕС

Отстраненият кмет на район "Младост" в столицата - Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова официално напуснаха следствения арест с мярка „домашен арест”. Освен тях двете, по-лека мярка получи и Петко Дюлгеров - бивш районен кмет.

„Това е един лош и лъжовен свят. Много неща разбутахме, например откраднатите 14 апартамента от времето на Борисов като кмет, пуснахме ги на прокуратурата, разследване няма. Не обвинявам никого”, беше първият коментар на отстранения кмет на „Младост” на прага на дома ѝ пред bTV.

Иванчева беше посрещната с цветя от своите съседи. Тя призна, че я е страх да не се върне в ареста, защото прокуратурата не е оттеглила искането си те да останат зад решетките. След празниците се очаква окончателно решение от Апелативния специализиран съд за това дали те ще се върнат в ареста.

„Това е перверзия, прокуратурата да държи толкова да сме затворени. Никога няма да си позволя да наруша домашния арест и да се върна там, където ни малтретираха и унижаваха”, коментира Иванчева.

Тя допълни, че няма угризения за свършената от нея работа и ще съди експертите, изготвили докладите по делото.

„Прокуратурата излъга, Гешев каза, че сме броили парите, а г-жа Петрова си ги била сложила в чантата, оказа се, че няма такова нещо. Смаза ме, че може такива хора да не направят правилните експертизи”, допълни Иванчева пред bTV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Бойко

    79 20 Отговор
    Който не слушка - в кауша!
  • 2 Салам Алеко

    48 107 Отговор
    Малтретираха! Само луд ще седне да те малтретира! Огледалото не го ли гледаш?

    Коментиран от #6, #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Реалист

    59 86 Отговор
    Га рупа кифтетата ни рива, сига що цвилиш МА??? Знаеш ли колко нагли крадли като теб виждам всеки път като вляза в кметство за поредната хартийка. По 10 години на 3мата тарикати без право на труд.
  • 5 Софиянеца

    74 19 Отговор
    И милиционера се натяга хората я чакаха пред блока а милиционера я хвана под ръка и я води до апартамента! Сигурно много са му важни 800 лв. заплата на милиционера сигурно е взел премия за тази си проява.
  • 6 Алекум салам

    28 49 Отговор

    До коментар #2 от "Салам Алеко":

    Ако бяха по млади можеше да се излъже някой да ги "обиди", ама на,без късмет са.

    Коментиран от #15

  • 7 Спокойно

    94 18 Отговор
    твойта килия ще я наследят герб - калинки! Има възмездие! герб ги е страх от възмездие,НО ЩЕ ГИ СТИГНЕ,ГОСПОД ГЛЕДА!

    Коментиран от #10

  • 8 Гибона

    71 9 Отговор
    Не си избрала правилната партия и затова си в панделата.Вречи се във вярност в рапона и няма да имаш проблеми.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Грую

    12 6 Отговор

    До коментар #7 от "Спокойно":

    Ще...(!) Както всикчи "виновни" наследиха килиите от 10-ти ноември досега.

    Коментиран от #18

  • 11 Опа

    75 20 Отговор
    Едно дете да питаш, ще каже, че всичко е постановка. Очевадно е! Платените боклуци друго говорят, но то се вижда.
  • 12 зрител

    57 10 Отговор
    Независимата прокуратурата ще ги освободи или мъртви или психо инвалиди. Както нареди американскиягенерал губернатор на България.
  • 13 гост

    62 18 Отговор
    Тая Иванчева за кой се мисли? Зад нея стои само някакво си простолюдие, народ от квартала,който някога е наричан рая покорна.Тръгнала да разкрива далаверите на мафията зад която стои цялата репресивна система на държавата.Това да е урок за всеки които си помисли да пренебрегва мафията заради някаква си паплач наречен народ.
  • 14 раптър

    53 7 Отговор
    Роди се новия Гешев , със същото име . Какво е специализирана Прокуратура и Специализиран съд- остава само и нов ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА и фашизма е дошъл!!! А тези две жени са невинни! Който малко е запознат с правата по закон на район ните кметове на София , знае че в тази ситуация те нямат никакви права да спрат или разрешат проекти от такова ниво ! А Гешев ще гори в пъкала , ако не му помогнем да опознае Казиченското заведение от затворен тип - ама отвътре да го опознае!!!

    Коментиран от #40

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 no name no face no number

    20 5 Отговор

    До коментар #9 от "Алеко Салам":

    Хм грешна преценка, обикновено боклуците събират минуси. Няма как всички минуси да са написани от боклуци пък виж ти светец. Нали си учил какво е логика? Може и да не си като ти чета коментарите оптимизма ми се изпарява.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 no name no face no number

    27 2 Отговор

    До коментар #10 от "Грую":

    Щурците тази рок група, която се продаде заради партиини кинти, принципно са ми антипатични, но в една песен казват истината- Хей знай някой ден листа се обръща, та точна дата няма, нооооо ще се обърне бъди сигурен
  • 19 ПОЗНАВАЧ

    8 26 Отговор
    Нищо чудно, всички доказани бандити в БГ са под домашен арест. Примери искате ли?
  • 20 ъхръхгий

    12 30 Отговор
    Те като ти видят убитата мутра , кво да те унижават повече
  • 21 Сливен

    32 4 Отговор
    Докладите ти ги изготви Боко Тиквата и оня Бавно развиващия се където се има за много умен ...госпожо Ще мътиш водите на зетя на Цветанов а ... ще вървиш срещу Герб а ....на ти сега експертиза
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 щом ви пуснаха

    19 2 Отговор
    цацаратурата и се е стричило гоното )))
  • 24 Зайко Байко многознайко

    24 3 Отговор
    Този пост съм го писал преди 3 години, сега го публикувам отново! Човешкият мозък има едно прекрасно ,но вредно качество, качеството се казва забрава! ....Основните инструменти да държиш народа си в подчинение са следните : 1. Хляб, 2. Вино ( разбирай всекакъв вид алкохол) и, 3. Зрелища. Хлябът и виното са кът, но за това пък зрелища бол, като почнеш от "Цумгейт" минеш през "Суджукгейт" , " Грипенгейт" и стигнеш до "Кумгейт"! Управляващите и търтеите в парламента, трябва да си дадът сметка, че нищо вечно няма и че рано или късно народната "любов" , може да се превърне в неконтролируем бунт със съоъветните последствия за тях. Журналистическите подлоги и те лъжат-мажат, продажно до дъното на костния си мозък и се мъчат да представят ситуацията, като неумело ни поставят розови очила. Гладът без вино, само със зрелища е лош съветник! Доказателства от историята, колкото щете. Дядо ми Мъдрият Заек казваше следното: " Народът е като стадо овце , стрижи го, дои го, но не му съдирай кожата и му давай да яде, иначе ще дойде време и ще останеш без стадо" , изводите оставам да направите вие.
  • 25 Зайко Байко многознайко

    27 2 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи.
  • 26 Зайко Байко многознайко

    18 2 Отговор
    Като почнете от преформатирането на външният ни дълг от юпитата на Мадридското цукало и стигнете до решенията на Тиквоций Едно за Южен поток. Сега се получи, както в поговорките: "Сетила се Мара да се побара" и " Късно е либе за китка". Докато в управлението седят родоотстъпници, така ще е. Нямам нищо против Премиера да има острови и къщи по света, ако народът ни живее добре, ненаситните грабещи довели ни до просешка тояга, не могат да разберат, че няма ли народ и те са обречени. Дядо ми Мъдрият заек казваше скедното:" Народът е, като стадо овце, стрижи, го, дои го , но му давай да яде, започнеш ли да го щавиш , ще останеш без стадо и си обречен на глад".
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Петюо

    13 14 Отговор
    Нема кво да е жалите тази коромпираната. да влиза в затвора и там да изгние
  • 29 Варненец

    15 16 Отговор
    Ама като прибираше пачките не рева...Ма ма ти мръсна..
  • 30 123

    9 8 Отговор
    Нали имаше там някакъв мъж от снимките, вкара я в ареста и любовта изфиряса? Стара мома шеф - това е проклятие!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ью 12

    7 13 Отговор
    Перверзия...хаха, иска й се инвиво, ама няма кой, няма кой.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Аз ,Врчанката

    8 14 Отговор
    Ама тази Иванчева, много добре, прави съчинения без картинка! Нали,ако са я малтретирали, нея и заместничката й в полицията, сега в лицето да прилича на втасало тесто. Омръзна ми да им слушам само лъжите!
  • 35 ДАААА

    3 3 Отговор
    АЛЧНОСТТА ПОГУБВА ЧОВЕШКОТО В ЧОВЕКА, А ПОНЯКОГА И ФИЗИЧЕСКИ !
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Евраците

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    в тази територия ги броят и прибират само герберите.
  • 38 Гост

    3 5 Отговор
    Корумпираните изнудвачки в затвора. Там им е мястото. Взела парите в колата си, за да ги връща. Алоооу, кого лъжеш?!
  • 39 Гост

    1 2 Отговор
    Точно тях със сигурност не са ги малтретирали.
  • 40 Олееееее

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "раптър":

    Кой си ти , да съдиш? Комунистче,като гледам.
  • 41 Гост

    1 0 Отговор
    Когато засегнеш много интереси е така
  • 42 пенко

    1 0 Отговор
    КЪДЕ ИЗЧЕЗНА НОМЕНКЛАТУРЧЕТО-ПАРАЛИЯ ГОШКО ,КОЙТО ПРОБУТА ЙОВАНКОВА ЗА КМЕТЧЕ-ФРИЗЬОРЧЕ !?!?
  • 43 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КАДИЕВ Е ОТ КАДИЯ ,НЕ Е ОТ КАДЕНЕ !!! ТА КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ТЪРГОВЧЕТО- НОМЕНКЛАТУРЧЕ ??? НЯМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИ КАДИИ ПРЕЗ РОБСТВОТО !!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове