Last news in Fakti

23 Декември, 2018 09:19 35 226 190

Радев: Борисов и Цветанов правят каквото искат с нашите пари

  • румен радев-
  • ф-16-
  • бойко борисов-
  • цветан цветанов-
  • президент-
  • пари-
  • автокрация

Президентът говори за автокрация

Радев: Борисов и Цветанов правят каквото искат с нашите пари - 1
Снимка: БГНЕС

Ниe сами сме си виновни, че стигнахме дотук. Ние сами ги оставихме (Борисов и Цветанов) да излязат от всякакви нормални демократични марки. Това заяви президентът Румен Радев в предаването "Годината" по Дарик. Според държавния глава думата на 2018 година е "автокрация".

"Те разполагат напълно с нашите пари, те правят с тях абсолютно каквото си искат и без да ни дават никаква информация за условия на решения, без отчетност, без прозрачност и без да носят каквато и да била отговорност. Те разполагат със съдбата ни, те разполагат с нашето бъдеще. Затова казвам, че автокрацията е факт. Да, Ф-16 е прекрасен самолет. Но ще могат ли да го придобият на разумни цени и да го поддържаме? Защото колкото и да се стремят да увековечат своето властване – и Цветанов, и Борисов, няма гаранция, че когато този самолет ще започне да се експлоатира, те ще бъдат на власт и ще носят тази отговорност“, заяви Радев.

„Министър-председателят казва, че някакви летци някога някъде са му казали, че Ф-16 e най-добър. Защо е тогава цялата тази експертна междуведомствена комисия, защо е целият този фарс? Това е вече някаква досадна подробност. И няма да бъде за 1,5 млрд. лв., ще бъде много повече“, коментира още президентът.

По думите на държавния глава това е стил на управление, който излиза извън всякакъв контрол. „Представете си например, че някакъв строителен бос някъде шушне на министър-председателя, че неговата фирма ще построи най-добре магистралата и при най-изгодни условия. И както са кандидатствали 10 фирми, накрая по документи остава само една“, каза държавният глава. След въпрос кой шушне на министър-председателя за самолетите, Радев коментира, че не може да отговори на този въпрос. „Защо беше целият този цирк? Не се прави така“, каза още той.

Във връзка с българското европредседателство, президентът посочи, че една рутинна ротационна процедура на ЕС е била превърната в мощен пиар. „И в едно алиби за шестмесечно отсъствие на управлението по отношение на проблемите на гражданите. Затова и след края на председателството призовах управляващите да се върнат по-бързо към нерадостната българска действителност и да чуят гласовете на хората. Да, успехи има, но да продължиш да се хвалиш непрекъснато с тези успехи, при положение че хората се чудят как да си платят сметките, не е почтено“, каза още Радев и посочи, че затова в Западна Европа европредседателството е рутина, а не новина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неа се пуашиш

    330 27 Отговор
    Публикувано във факти.бг: То поначало, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

    Коментиран от #26, #51, #83, #84, #104, #132, #149

  • 2 ГЕРБ

    300 39 Отговор
    Организирана престъпна група.

    Коментиран от #13, #146

  • 3 Старшината

    157 429 Отговор
    Този фатмак кво квичи за всяко нещо,на Доган палатите и сараите са с парите на народа откраднати по време на управлението на БСП,ама тогава мълчеше като пу...

    Коментиран от #12, #46, #69, #75, #97, #117, #143

  • 4 Грипен Решетников

    126 377 Отговор
    На тази снимка,между Грипена и Кури,липсва само техния гуру Решетников.Виждам,че не е лесно от летец да станеш даже обикновен популист,камо ли политик,но винаги е така,като си маша в чужди ръце,а още по трудно е тези ръце да са руска и женска.Защо не си остана обикновения чехльо на Деса,щеше да слушаш само нея.

    Коментиран от #41, #116

  • 5 Billi

    87 329 Отговор
    Ми госин чехлю ,за това е избран Борисов толкова пъти да харчи .И между другото,ние сме парламентарна република,И ти маи си изгубил много
  • 6 166

    342 17 Отговор
    АКО НЕ ПЛАЩАТ НА РОМИТЕ СЛЕД 2-РО ДЕТЕ И МАХНАТ ФИКТИВНИТЕ ТЕЛКОВЕ ПЕНСИИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВДИГНАТ ДВОЙНО. ЗАБРАНА ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 2 ДЕЦА ЗА ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И БЕЗ ДЕТСКИ ПОМОЩИ ЗА ТАКИВА

    Коментиран от #9

  • 7 mom4eto

    258 39 Отговор
    "Борисов и Цветанов" - това ли са най-кадърните българи в цялата страна? :)

    Коментиран от #11

  • 8 А БЕ

    98 277 Отговор
    Кои твои пари льольо , хрантутнико безполезен, не стига, че ти си на хранилката ами и на оня джендър плащаме прищевките, наглостта ти започна да отвръщава и тези , като мен, които вярваха в теб до оня момент на ХАРМАНЛИЙСКОТО КРЪГОВО !

    Коментиран от #33, #114

  • 9 Грипен Решетников

    71 29 Отговор

    До коментар #6 от "166":

    И аз съм на това мнение,но няма как да се случи,поне в рамките на Европейския съюз,така е в Китай и други държави извън съюза.
  • 10 Batushka

    189 34 Отговор
    Ако вземем самолети 8 за два милиарда значи сме пичуви .....ако са над два милиарда значи освен нормален секс е имало и БДСМ...За тия пари грипен щяха да ни дадат поне 12 самолета ама нямаше да има секс а ние така сме свикнали вече 650 години...

    Коментиран от #180

  • 11 Другар

    45 164 Отговор

    До коментар #7 от "mom4eto":

    Не са,но те са избраните по сегашните правила и ако не искаме комунизъм и анархия,това е правилния избор.

    Коментиран от #15, #60

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ДЖОТО

    106 60 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ":

    СТАРШИНА,ти си фатмак!Знаеш ли,как се кара самолет-цървулко?Тези хора са най-добре платени в цял свят!!!

    Коментиран от #24, #141

  • 14 Varna

    235 58 Отговор
    Радев и пич и ме кефи как дразни ЦЦ и Боко

    Коментиран от #59, #148

  • 15 Обективен

    168 31 Отговор

    До коментар #11 от "Другар":

    Че по-големи комунисти и анархисти от тия двамата има ли?

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Другар

    69 28 Отговор

    До коментар #15 от "Обективен":

    Има,има,цял живот ги гледам до преди 9 години и им сърбам попарата,но не искам никога повече,наядох се.А тия от горната снимка са последните техни представители.
  • 18 Моис Коен ПОЛИТОЛОГ , бг. еврейн

    62 218 Отговор
    Радев се оказа семпъл позитанец...! Но, тези които го избраха са ИДИОТИ...,!!! Плевпнелиев и ГЕРБ са най-добрите и печелят доверие! А др. Нинова и Доган ефенди са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!! А и Румен Радев тоже.!

    Коментиран от #34, #73, #99

  • 19 Bilnk

    62 149 Отговор
    Радев се вживява в ролята на премиера. Помните ли програмата му пълен абсурд. Още не може да разбере каква прави президента какво премиера. Ще му се кацата с меда ама няма.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 JON

    166 29 Отговор
    Да президента го определи точно , те дават, те раздават, те взимат, те определят, те назначават, а от там надолу са местните партийни величия от ГЕРБ.Демократична диктатура.
  • 22 Българин

    44 145 Отговор
    Русофилистика льотчик газ пикае!? :)
  • 23 ГосТ

    74 21 Отговор
    България заслужава съдбата си. Никаква милост !
  • 24 Старшината

    30 108 Отговор

    До коментар #13 от "ДЖОТО":

    Абе тоя колело не може да кара,камо ли самолет.Ходете да правите свирки с No:12.

    Коментиран от #164

  • 25 Стоян

    204 55 Отговор
    Това е моят президент! Гордея се с него! А не като предишното мекотело от което ме беше срам!

    Коментиран от #28, #76, #176

  • 26 АЯКС

    107 18 Отговор

    До коментар #1 от "неа се пуашиш":

    БРАВО, ПРЕКРАСЕН И БЕКРАЙНО ТОЧЕН КОМЕНТАР....263
  • 27 Обикновен човек

    163 37 Отговор
    Плевнелиев даже не трябва да го споменавате като президент той беше най голямата грешка в историята на българия
  • 28 Българин

    52 141 Отговор

    До коментар #25 от "Стоян":

    Ами хващайте се под ръчичка с твоя президент и заминавайте за матушката си. Мръсната руска подлога докрай ще се остане руска подлога и ще гледа по всякакъв начин да осуети купуването на нов изтребител. Това е задачата му спусната от Москва. Сега клати правителството за да спре покупката със служебния се кабинет. А забрави, че главната заслуга, да е президент е на Борисов, който направи всичко възможно това да стане факт.

    Коментиран от #38, #42, #105

  • 29 кой шушне ли

    165 31 Отговор
    Ама наистина ли не знаете??? Боко е зависим от миналото си, с това го държат "приятелските" служби отвъд океана и затова изпълнява всяка тяхна повеля. Затова е на каишка при Меркел, която пък е тяхното протеже в Европа. Ако някой си мисли нещо друго е тотален наивник и глупак. Не знам как не го проумявате толкова години ами се джафкате за и против тези или онези. Нас ни управляват американските интереси и донякъде европейските доколкото и те са продиктувани отново от американските. Мятат ни като парцал налявао надясно в зависимост от моментната конюктура на световната сцена, а този палячо само изпълнява каквото му наредят....Вие обаче пак гласувайте за него щото единственото, което може е да асфалтира, докато и вашите деца избягат навън в търсене на по-добър дом....

    Коментиран от #169, #183

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Пешо

    50 131 Отговор
    КОМПЛЕКСИРАНАТА ФУРАЖКА ЩЕ СЕ ЗАДАВИ В СОБСТВЕНАТА СИ ЗЛОБА.НЕ ДАЙ БОЖЕ ТОЗИ ЗЛОБАР ДА ИМА РЕАЛНА ВЛАСТ.ТОГАВА ХОРАТА ЩЕ ВИДЯТ НАЙ-СТРАШНОТО ОТ КОМУНИЗМА.ТОЗИ МРАЧЕН СУБЕКТ Е ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА БЪЛГАРИЯ.
  • 32 анонимен

    80 15 Отговор
    то службите как можаха да допуснат Борисов да обикаля по Европа и да им говори за... Незнам кой ще инвестира в тази държава и от къде ще събират данъци и прост човек би се сетил
  • 33 ГосТ

    29 12 Отговор

    До коментар #8 от "А БЕ":

    А ти си най обикновен трол ;)
  • 34 goni

    74 19 Отговор

    До коментар #18 от "Моис Коен ПОЛИТОЛОГ , бг. еврейн":

    Аз, съм синопичка!:) Много го харесвам другаря Росен!:) Той е мултимилионер и е изкарал с честен труд парите си!:) Не е като някакъв пилот дето само едно дете е направил на жена си преди тя да го остави, щото е беден! И аз да съм и аз ще го оставя! Виж Росен е съвсем друг! Той в предишния си живот е бил Ирландска овчарка и знае как се пасат и стрижат овце!:)
  • 35 Не се научихте

    41 69 Отговор
    F 16 Block 70 е с технологията и радара на ф35 който следи до 20 цели едновременно. Двигателите му са също нови. Това е най-доказания боен самолет с над 4500 произведени бройки срещу 380 Грипена. Оборудването и ракетите му са с огромен избор. Турция,Израел,Словакия това лято и те ли са прости ,че купуват ф16 през 2018 год.

    Коментиран от #40, #50, #145

  • 36 Гост

    41 31 Отговор
    Смешно ми се струва пилот да подшушва,че Грипена е по добър от Ф16 .Ами стани като мъж и кажи,че е така.Профи.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Пръч

    33 15 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Евала, един смислен коментар.
  • 39 ГосТ

    36 17 Отговор
    Турция искат и ф35 за купуват и с400 изобщо не ми ги давай за пример. За сметка на Словакия,Чехия и Унгария предпочетоха Грипен. израел изобщо не коментирам. Бройките са такива защото трите големи европейски държави с авиация си произвеждат собствени самолети!!! Които се оказаха скъпи за България.
  • 40 Инкогнито

    89 36 Отговор

    До коментар #35 от "Не се научихте":

    Я се скрий бе! Ф16 блок е един лифтинг на технология от 80те години на миналия век! Господин президента Румен Радев е прав че българия се е управлява феодално от измамници.
  • 41 1944

    36 62 Отговор

    До коментар #4 от "Грипен Решетников":

    предполагам, че дори решетников вече съжалява за избора си да сложи на това място проруския плазмодий.
  • 42 ОMG WTF

    15 21 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    А ти билет купили си? Скоро ще ти трябва спешно, и не само на теб, така че тичай към летището докато има още свободни билети!!!

    Коментиран от #48

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Само питам

    41 77 Отговор
    Тоя пухльо, жена си не може да вкара в пътя и да я озапти да не прави глупави изцепки, държавата тръгнал да оправя! Абсолютна амеба и руски ибрик. Русия винаги е била на първо място за него, а България, кучета я яли. Абсолютен национален предател и безродник. Да им се чудиш на акълеца на тези, които се възторгват от него.
  • 45 1944

    40 34 Отговор
    под руски контрол е цялата енергетика. руска е единствената рафинерия в българия, която от първия си ден не е платила един лев данъци, защото работела на загуба /вероятно благотворително за българия и вероятно единствената губеща рафинерия монополист в света/. русофили са всичките ни дипломати и представители в световните институции: сталинка георгиева, ирина бокова, елена поптодорова... русофили до един са представителите ни в нато. русофили командват независимата съдебна система. русофили са шефовете на мвр до девето коляно. русофили в образованието десетилетия крият от децата ни истинската българска история. има обаче един светъл лъч - по-добре живеем от окупаторите си. само че е време за събуждане.
  • 46 Реалист

    33 65 Отговор

    До коментар #3 от "Старшината":

    На шведите им изгоря комисионната дето я платиха на гумен гадев грипена... Сега освен да скимтят в хор друго не им остава.

    Коментиран от #158

  • 47 Тъпите соросоиди вече са се осрали

    55 17 Отговор
    По минусите ще ги познаете!

    Коментиран от #102

  • 48 Българин

    35 60 Отговор

    До коментар #42 от "ОMG WTF":

    Не е руската измет тази, която ще диктува на българите какво да правят. Под ръчичка с президента, на самальота и в Москва!

    Коментиран от #52

  • 49 Иванов

    81 24 Отговор
    Народен съд за Боко, Цвъки и Каракачанката!!!
  • 50 Данъкоплатец

    76 22 Отговор

    До коментар #35 от "Не се научихте":

    Явно, не си разбрал казаното от президента! Никой не оспорва техническите показатели на F16, спорна е процедурата на избора! Формално беше назначена комисия, която получи нареждане от ББ!

    Коментиран от #63

  • 51 Мопя

    18 70 Отговор

    До коментар #1 от "неа се пуашиш":

    Радев е абсурден. Срам ме е от такъв президент. Срам ме е и от Бойко Борисов.

    Коментиран от #57, #74

  • 52 Бибиткин

    19 11 Отговор

    До коментар #48 от "Българин":

    Знаеме че си спец по тази линия!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Баба Ванга

    54 19 Отговор
    България ке се оправи когат герб си отиде! И НПО с тях ке си ходи
  • 55 onq s konq

    51 8 Отговор
    Соросо бибиткови са най-голямата заплаха за нашата родина България.

    Коментиран от #58

  • 56 1944

    36 16 Отговор
    май забравих варненската групировка тим, която изпра милиарди престъпни пари на кпсс, откраднати от народа. мутри, държащи почти цялото зърнопроизводство в българия. прокараха руския контрол в банковата ни система чрез ктб /източена от руската втб/, банка дск, пиб и др.

    Коментиран от #115

  • 57 неа се пуашиш

    40 2 Отговор

    До коментар #51 от "Мопя":

    Мен ме е срам от "електората", в частност, от "интелигенцията" по света и у нас. Бая бой има да изедем, докато почне да ни просветва под шапката, за какво иде реч, изобщо.
  • 58 Българин

    29 62 Отговор

    До коментар #55 от "onq s konq":

    Руските подлоги като Радев са най-голямата заплаха за България. Вече 140 години се опитвате да ни направите Задунайска губерния, като за 45 години успяхте и пак напъвате да стане отново.
  • 59 гост

    27 47 Отговор

    До коментар #14 от "Varna":

    А мен изобщо не ме дразни Радев,но много олеква и вече става смешен, дори не може да ги дразни с финес,а бил 'умен'.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Лобист

    36 58 Отговор
    Истината е ,че Радев ще изгуби едни големи пари,които са му били обещани,ако пробута офертата за Грипен.За това беше бързането на неговото служебно правителство да избере този самолет.Толкова е ясно кой е най-големият лобист.Крадецът вика дръжте крадеца.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 гост

    21 8 Отговор

    До коментар #50 от "Данъкоплатец":

    Я да докажеш формалното сформиране на комисията и заповедта от ББ.
  • 64 Българин

    63 28 Отговор
    Радев е прав на 100%.Някои може да квичат от думите му, но истината боли.

    Коментиран от #65, #123

  • 65 Българин

    28 57 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Не цапай името Българин руска подлого. Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи.
  • 66 бял

    43 20 Отговор
    Както винаги право в целта,по -герберското неистово квичене се разбира!
  • 67 Очуден

    6 2 Отговор
    Не може да бъде
  • 68 Борисов

    10 37 Отговор
    Моя лидер ще прави с парите каквото иска
  • 69 Гост

    46 21 Отговор

    До коментар #3 от "Старшината":

    По скоро ти аи фатмака каъв беше по времет което ти визираш президента Радев. Зависта поражда злоба и ненавист.А колкото до ценза на президента тои е с класи над повечето управляващи.

    Коментиран от #100

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Браво тавариш Радев

    25 25 Отговор
    Хубаво и мазно говориш...........С нетърпение чакаш кака Кури да се качи на престола.....
  • 72 човек

    52 29 Отговор
    Много верни думи на Президента! Горд съм с Вас, г-н Радев!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ГосТ

    45 11 Отговор

    До коментар #51 от "Мопя":

    И от кое по точно ви е срам? В качеството си на основеният експерт в тази област, като пилот и бивш главнокомандващ на ВВС, президента е много отбран. Винаги е казвал че всеки от бойните самолети имат своите качества и предимства. Тук става въпрос за целесъобразност,а не за технически характеристики. Които той много по добре от кликата познава.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Plovdiv

    45 14 Отговор
    3aтвор за цветанов и Борисов!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Другар

    8 9 Отговор

    До коментар #60 от "друг ар":

    И аз да те,теб,но у правилата,разбирам,че не обичате правила,но ще ви се наложи да ги спазвате!На мен лично не ми пука за такива като теб,а вие пролетариата не търпите различно мнение,някъде по средата е истината.И помнете и ние ви обичаме,не по-малко от колкото вие нас!Но за вас завистливите е важно да мразите,това е вашата храна,не бива да ви я взимаме,хранете се ДРУГАРИ.
  • 81 ретро

    28 16 Отговор
    хехе..тоя как им разказва игричката на цвъки и бочко..
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Bubbles

    21 4 Отговор

    До коментар #1 от "неа се пуашиш":

    Възрастов ценз?
    Ти сериозно ли?
    И кой ще гласува?
    Тия вече 100% дебилчета които произведе и произвежда новата"образователна" система?
    Че те милите химна си не знаят а една хартийка ще им дава повече права от тези на дядо им който е преживял, видял и знае много много повече от тях.
    Иначе за другото съм съгласен.

    Коментиран от #106

  • 84 Майна от Пловдив

    26 34 Отговор

    До коментар #1 от "неа се пуашиш":

    Коледа е! Комунистите и техните подлоги никога не уважават българското . Те са готови да лижат ,да мажат ,да се оплакват когато са в опозиция или са бита карта или да унищожават всичко българско когато са на власт. Нашите пари , кои са тези ваши пари , на генерала ,който е на обществена издръжка от военното училище до сега , На Курнелия която приватизира държавното имущество , На Другаря Димитриевич САтанишев който без един ден трудов стаж стана министър председател и председател на ПЕС / КУЧЕ / . На дружката му която лапна една незаконна комисионна от Австрия платена с нашите пари . Да и моите пари ,защото плащам данъци , осигурявам работа без да чакам на държавни и обществени поръчки .Но не вашите пари другарю Ал Бънди и Г-жа Кикимора , която се е взела за първа дама и си ходи по екскурзийки да не изпусне. А какво стана другари моралисти - червени кхмери . Ваште хора се оказаха най-морално пропадналите . Изоставили семействата си , ако беше някой от противниците ви червените лелички щяха да го оплюят и заклеймят като морално пропаднал . Ама за "ваште" хорица това не важи . Да не се окаже най-накрая ,че Борисов и Цветанов са май най-некорумпираните , а вашите хора са мародери . Коледа е ! Българи отворете си душите ! Оставете онези злобни коминтерновски безродници да се удавят в пошлата си същност . Не ги търсете за нищо .Нищо не става от тях ......... Весела Коледа!

    Коментиран от #89

  • 85 Ирина Николова

    20 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Коледа е ! Българи отворете си душите ! Оставете онези злобни коминтерновски безродници да се удавят в пошлата си същност . Не ги търсете за нищо .Нищо не става от тях ......... Весела Коледа!
  • 86 Sokolov

    22 30 Отговор
    Господин Президент смиретесе ,се пак идва светал празник.Смирението е най- добро качество на християнството.Но жалко това качество ви липсва.Много жалко!

    Коментиран от #94

  • 87 Next

    41 23 Отговор
    До всички които пишат против Радев: колко от президентите които сме имали са НАЛАГАЛИ ВЕТО на законите които СИ гласуват депутатите-крадци?????? Плевню ли? Първана ли? По представителен президент скоро не сме имали, умен , кадърен. А тиквата проста един чужд език не знае и искаме тоя бистришки тигър да управлява държавата. Ами кефете му се докато ви краде и вас и децата ви , но такъв геноцид в мирно време не е имало никъде както в България.

    Коментиран от #93

  • 88 Политолог

    28 32 Отговор
    Ген. Радев, ако толкова много искаше ти да "харчиш" парите от бюджета да беше се кандидатирал за Министър председател. Ти не харчиш ли излишни, наши пари от бюджета със съпругата-манекенка по безсмислени пътувания по света. А раздутия ти щаб на Президентството? Спокойно можем да минем и без Президент и Президентство

    Коментиран от #90, #91

  • 89 Съгражданка

    21 11 Отговор

    До коментар #84 от "Майна от Пловдив":

    Като е Коледа,защо се плюнчиш и давиш в собствената си жлъч?Глупаци,харесва ви рефрена на мафиотите,които ПРОДАВАТ страната и народа си,ЗА ВЛАСТ И ДАЛАВЕРИ !!!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Еленко

    12 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Коледа е ! Българи отворете си душите ! Оставете онези злобни коминтерновски безродници да се удавят в пошлата си същност . Не ги търсете за нищо .Нищо не става от тях ......... Весела Коледа!
  • 93 Mira Ingilizova

    13 13 Отговор

    До коментар #87 от "Next":

    Коледа е ! Българи отворете си душите ! Оставете онези злобни коминтерновски безродници да се удавят в пошлата си същност . Не ги търсете за нищо .Нищо не става от тях ......... Весела Коледа!
  • 94 Соколова

    27 12 Отговор

    До коментар #86 от "Sokolov":

    Ако засяга ЛИЧНО него,може и да се смири,но ГРАБЯТ и ЛЪЖАТ НАРОДА - КАК ДА МЪЛЧИ?! Зад океана им знаят кирливите ризи и им дърпат конците!
  • 95 Едгар Алън По

    21 26 Отговор
    Какъвто и самолет да беше избран тежката артилерия на Радев щеше да ругае! Ако беше Грипен коментарът очевидно щеше да е:Ето нали ви казах......и т.н. и т. н. Генералът демонстрира пълно скудоумие! Да му се радват тези ,дето го избраха!
  • 96 Атанас Тилев

    8 15 Отговор

    До коментар #43 от "Мопс":

    Коледа е ! Българи отворете си душите ! Оставете онези злобни коминтерновски безродници да се удавят в пошлата си същност . Не ги търсете за нищо .Нищо не става от тях ......... Весела Коледа!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Марел Цветков

    27 9 Отговор

    До коментар #18 от "Моис Коен ПОЛИТОЛОГ , бг. еврейн":

    Ей, еврейн, естествено, че така ще кажеш, нали и теб те хранят , по- добре не лай , да не дойде пак Хитлер да ви покажа пътя , долни същества подли , добре че е президента за да има един читав в политиката глупаци , гласувайте пак за ГРОБ , не че те няма да си нагласят пак изборите , ама ако не гласуват мислещите хора за тях , повече от обичайното , няма как да дойдат на власт тия утрепки !
  • 100 гост

    23 30 Отговор

    До коментар #69 от "Гост":

    Не мисля ,че Радев е класи над управляващите ,по простата причина ,че с нищо не го показва,точно обратното.Колкото пъти си отвори устата ,толкова пъти се е изложил,но зад всеки пропаднал мъж ,стой една пропаднала жена.

    Коментиран от #109

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 главния секретар на ме ве ре

    20 7 Отговор

    До коментар #47 от "Тъпите соросоиди вече са се осрали":

    тези нямат място тука да си отиват при трьмп час поскоро защото сьсдават напрежение на народа ако не си идат то скоро сьс орьжие ще ги изгоним щото няма друг начин хваштаите самолета докато е време , иначе времето се изчерпя щото лошо ви се пише
  • 103 ПИСМО ДО БОЙКО

    30 12 Отговор
    Бойко, десет години управляваш България и все ни обясняваш за някакви евроцености, но така и не разбрах за десет години как в Норвегия плащам за киловат час електроенергия едва 10 стотинки и няма дневна и нощна тарифа. И как така тука вземам като проста продавачка 1800 евро заплата ( 3510 лева), а в България слушам само неща в бъдеще време?! Не ти ли писна бе Бойко, нали не си мислиш, че всички сме толкова прости. Сега твоите тролове, ще ми обяснят, че Норвегия си има нефтодобив, само че да им кажа отсега, че тук близо 30 процента от прихода от нефтодобива се отделя в държавен фонд и не се пипа, защото със закон е решено той да се използва от бъдещите поколения. Тук няма концесии и подаръци и всеки има право да избира от поне няколко доставчика на всичко, не като в България, да има уж от какво да избираш, но или цените им са еднакви или качеството едно и също и всъщност да нямаш избор. А за златото на България, ти какво ще ни кажеш? И оня твоят златен пръст Сидеров, който явно и сега ще ни обяснява, че пак не е във властта, на кой сте го подарили и как за десет години, не намерихте начин поне по – голям дивидент да получаваме като държава, от концесионера и този дивидент да влиза в джобовете на хората? Докога бе Бойко ще служите само на олигарси и мафиоти, нали уж хората ви избират на избори, само че май на изборите гласуват само онези на които платите и затова ги правите всички тези пози партер на разни мутри, олигарси и грабители? Пак да попитам как за д

    Коментиран от #120, #126, #181

  • 104 ПИСМО ДО БОЙКО

    27 8 Отговор

    До коментар #1 от "неа се пуашиш":

    Бойко, десет години управляваш България и все ни обясняваш за някакви евроцености, но така и не разбрах за десет години как в Норвегия плащам за киловат час електроенергия едва 10 стотинки и няма дневна и нощна тарифа. И как така тука вземам като проста продавачка 1800 евро заплата ( 3510 лева), а в България слушам само неща в бъдеще време?! Не ти ли писна бе Бойко, нали не си мислиш, че всички сме толкова прости. Сега твоите тролове, ще ми обяснят, че Норвегия си има нефтодобив, само че да им кажа отсега, че тук близо 30 процента от прихода от нефтодобива се отделя в държавен фонд и не се пипа, защото със закон е решено той да се използва от бъдещите поколения. Тук няма концесии и подаръци и всеки има право да избира от поне няколко доставчика на всичко, не като в България, да има уж от какво да избираш, но или цените им са еднакви или качеството едно и също и всъщност да нямаш избор. А за златото на България, ти какво ще ни кажеш? И оня твоят златен пръст Сидеров, който явно и сега ще ни обяснява, че пак не е във властта, на кой сте го подарили и как за десет години, не намерихте начин поне по – голям дивидент да получаваме като държава, от концесионера и този дивидент да влиза в джобовете на хората? Докога бе Бойко ще служите само на олигарси и мафиоти, нали уж хората ви избират на избори, само че май на изборите гласуват само онези на които платите и затова ги правите всички тези пози партер на разни мутри, олигарси и грабители? Пак да попитам как за д

    Коментиран от #113

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 неа се пуашиш

    23 3 Отговор

    До коментар #83 от "Bubbles":

    Възрастов ценз от 21-70г. И то само за младежи, които работят(плащат данъци) или учат.
    Пък пенсионерите ги видяхме, че не спират да хвърлят пари и злато на тел. измамници, а пък политическите измамници са къде къде по-ловки.
  • 107 никси

    16 3 Отговор
    никога няма да се оправи наща дьржава ,и никога няма да постигнем нещо ново за разлика от другите дьржави ,защото има разединение между хората вече 30 години аз сьм обикалял на всякьде в Европа и азия това тука нещо никьде го няма пожизнен стандарт сме на 27 място от евро сьюза и техните страни а да не говорим иза другите работи ,слушам ви вас и не вярвам на ушите си тука ,гледам по света и не вярвам на очите ситам
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 СТАРОТО

    20 22 Отговор
    абе ФАТМАК тъп -кой си ти ,че да "оствяш Бойко и Цветанов да си карат работата" По добре вземи си дружката -Кора ментата и се разкарай от саита заедно с лъжите си. И какъв "президент" на България си ти ? Ако руския генерал Решетников беше отказал да те удобри-какво щяхте да правите тогава с Ментата? Нови избори за президент,ли?
  • 111 ПЕШЕВ

    20 21 Отговор
    ЕЙ,ТОЯ СЕЛСКИ БЕК НЯМА СПИРАНЕ.ИЗУМЕН СЪМ ОТ НАГЛОСТТА МУ И ОТ НАГЛОСТТА НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ
  • 112 Мунчо Маймунчев

    23 26 Отговор
    С неадекватните си изказвания Радев стана за подигравка от голяма част от българите. Борисов и Цветанов го дразнят и той най-често взе да изпада в нервни кризи.
  • 113 СТАРОТО

    7 8 Отговор

    До коментар #104 от "ПИСМО ДО БОЙКО":

    ти пък от къде разбра,че НЯМА дивидент,бре ??? Я се малко ограмоти икономически и недей писа такива ГЛУПОСТИ !
  • 114 СТАРОТО

    18 26 Отговор

    До коментар #8 от "А БЕ":

    прав е фатмака като те пита кои пари са твои- аз да поясня ако този тъп Фатмак го оставим на този пост той ще отмъкне от държавния бюджет цигро и словом ШЕСТОТИН И ШЕЙСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА сметката е проста пет годино по двнадесет месеца по 11000 лева на месец правят точно шестотин и шейсет хиляди лева. И по интересно е какво ще свърши този тъпоглав ФАТМАК за толкова много пари-НИЩО.

    Коментиран от #125

  • 115 Росен

    15 3 Отговор

    До коментар #56 от "1944":

    От народа крадат политиците, а не частния бизнес.
  • 116 Една

    19 23 Отговор

    До коментар #4 от "Грипен Решетников":

    Леле този е подивял от злоба, е кажете ми как тогава човек да не си помисли за комисионните които е загубил, направо му съчувствам. Харчели неговите пари, абе глупако колко данъци си платил ти на тази държава дето през целия си кариерен път си бил само на държавна издръжка. Не знам, не е нормално такова отношение, такава злоба към институуции и управляващи, този т.н. президент е вреден и опасен за държавата ни . Някъде другаде по света да сте чули и видели така да говори и действа срещу правителство президент, този човек определено има психични проблеми. Импийчмънт и то час по скоро иначе този психар ще доведе страната до катастрогфа.

    Коментиран от #162

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Добрия

    15 22 Отговор
    Аман от злобари...
    Не му взеха самолетчи и са скъса да плаче...
    хахааа
  • 119 ПЕНКО

    4 8 Отговор
    КЪДЕ ПО СВЕТА И В ХОЛИВУДСКИТЕ ФИЛМИ СТЕ СРЕЩНАЛИ -"ГЕНЕРАЛ-ДЖЕНЕРАЛ- МЕЙДЖЪР -АДМИРАЛ" --ДЕМОКРАТ !?!?!? ОКСИМОРОН Е ДА СИ ЕДНОЛИЧЕН КОМАНДОР СРЕЩУ ДРУГОТО МНЕНИЕ !!! ДА КОМАНДВАШ ДЕЦАТА НА МАЙКИ И БАЩИ - Е МНОГО ОСОБЕННА САМОЖЕРТВА ...-ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАКВА Е КРАЙНАТА ЦЕЛ !!!
  • 120 filo

    9 6 Отговор

    До коментар #103 от "ПИСМО ДО БОЙКО":

    Ние кога сме могли да се сравняваме с Норвегия бе госпожо.
  • 121 filo

    17 25 Отговор
    Радев, какво искаш ти бе. Със сигурност да се облажиш. Не знаеш ли, че правителството по закон харчи и разпределя бюджета. Така, че като премиер Борисов има това право. Какъв ти е проблема.
  • 122 Динко

    17 16 Отговор
    Нашите? Това предполага президентът също да се е включил към "нашите" пари и ако е така нека ни каже с какво е допринесъл за увеличването на "нашите" пари, предполгам с 11 000 на месец заплата и издръжката на цялата му администрация, която няма кой знае колко да върши. Всеки се натиска да харчи пари, които не е изкарал.
  • 123 Биби

    14 20 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    Щом руските тролове хвалят нещо или някого, значи са боклуци. Такъв е зелените чорапи, такъв е измисления самальот Грипен. Те и затова руснаците ги подкрепят - искат да имаме кухо менче за президент и калпави хвърчила. А F 16 колко руски хвърчила е свалил в Близкия изток и Югославия - много!

    Коментиран от #127

  • 124 ГЕРБ

    22 16 Отговор
    Браво на Радев!!!
  • 125 ГосТ

    19 16 Отговор

    До коментар #114 от "СТАРОТО":

    Евала пичага 😂 откъде изпълзя,че да даваш оценки на пилот на боен изтребител и генерал от ВВС ? Кой си ти бе бате? Такива като тебе по време на комунизма чистеха улицата,бяха санитари или продавачи в плод и зеленчук. Това беше хубавото на комунизма. Хлебарките си стояха в канала

    Коментиран от #130, #185

  • 126 Едо

    16 5 Отговор

    До коментар #103 от "ПИСМО ДО БОЙКО":

    ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ПОПРАВИТЕ НЕПОПРАВИМОТО? ЗАЩОТО, ОЧЕВИДНО, ИЛИ СТЕ ДУХОВНО ПРОСТИ, ИЛИ СТЕ НА БОЙКОВА, ПЕЕВСКА ИЛИ НЯКАКВА Х ХРАНИЛКА! А НАЙ-ВЕРОЯТНО СТЕ САМОНАДЕЯНИ НАИВНИЦИ И ГЛУПАЦИ! ТОЗИ БИЛ ИЗВЕРГ, А ОНЗИ БИЛ АНГЕЛ БОЖИЙ! НЕЕЕ! ТОЧНО ОБРАТНО ЕЕЕЕ! ПО ЦЯЛ ДЕН СПИТЕ, ПИЕТЕ, И КАТО СЕ СЪБУДИТЕ, ЗАПОЧВАТЕ ДА РЪМЖИТЕ МАХМУРЛИЙСКАТА ПО ФОРУМИТЕ! А НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО, ДА СЕ ДОСЕТИШ, ЧЕ ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ ОТДАВНА УДАРИ ДЪНОТО, ЗАЩОТО ТАЗИ КРАДЛИВА ПОЛИТСИСТЕМА СЕ САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДАЩА! ТЯ Е РАКОВА ТЪКАН И РАНО ИЛИ КЪСНО УБИВА ДЪРЖАВАТА! ЕТО ЗАЩО, НИЕ, ЗДРАВИТЕ СИЛИ НА БЪЛГАРИЯ, УТВЪРЖДАВАМЕ ПРЯКАТА, Т.Н. ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ! СЪБУДЕТЕ СЕ, ВИЕ ЗАСПАЛИ И СЕ ОБЛЕЧЕТЕ С РАЗУМ И МЪДРОСТ ВИЕ, ДУХОВНИ МЪРЗЕЛИВЦИ, ЗА ДА СТЕ ПОЛЕЗНИ НА СЕБЕ СИ, НА СЕМЕЙСТВАТА СИ И НА БЪЛГАРИЯ! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Манчо Ц Манчев

    7 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Коледа е ! Българи отворете си душите ! Оставете онези злобни коминтерновски безродници да се удавят в пошлата си същност . Не ги търсете за нищо .Нищо не става от тях ......... Весела Коледа!
  • 129 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #117 от "Gjaur pasa":

    Ако те барна,ще видиш на живо машината на времето и какво им е било на такива "паши" като теб по време на възродителния процес!
  • 130 Комсорг

    8 8 Отговор

    До коментар #125 от "ГосТ":

    Те чистачите на улици , чистачките в учреждения ,те най-много защитават комунизма и червените кхмери , Значи хлебарките са днешните поддръжници на Пеевски, Нинова ,Доган ,Станишев и сие и другите боклуци.
  • 131 Фани Мутафова

    12 15 Отговор
    Каква снимка ,какво фото. Курнелата с Ал Бънди . Брау , да живей !
    А Решетников къде сте го оставили . Ал Бънди слуша указанията му със слушалка. Сеага кво ще докладва в Путинландия , обещал Грипени и сега газ пик-ае ,че не му се отвори катапулта.
  • 132 чичо

    4 10 Отговор

    До коментар #1 от "неа се пуашиш":

    Никога,ама никога не съм чел по-просташки коментар от този.А аз съм изчел доста.Единственото което ме притеснява повече,са нацвъканите плюсове.Колко дипломи ти трябват,за да видиш дали има хляб на масата ти.

    Коментиран от #134

  • 133 Хахах

    9 18 Отговор
    Щом московското робче реве - СМЕ НАПРАВИЛИ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР. Дори и два пъти повече руски тролчета да пишат по българските сайтове, няма да променят нищо. Ревете русороби
  • 134 стринка

    9 4 Отговор

    До коментар #132 от "чичо":

    Абе, ти си "изчел", ама какво си разбрал... За да видиш, че нямаш хляб на масата, не ти трябват дипломи. Но за да си отговориш правилно на въпроса ЗАЩО нямаш, вече ти трябват и дипломи, и акъл... Доста неща. Иначе, ще продължават да си играят на пиян морков с тебе, герб/бсп и резервите. И за "разнообразие" да хвърляш през балкона по някоя хилядарка. "За майора от полицията".

    Коментиран от #168

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Уат

    8 6 Отговор
    Добре Радев,но какво прави тази лъжкиня до теб?
  • 137 путя

    4 1 Отговор
    Деба сайта Факти и тоя дето трие.ФОСТАТА
  • 138 Бай

    1 10 Отговор
    Комуниста се пусна от хорото пак.
  • 139 Чичо

    11 6 Отговор
    Мнооо, ама мнооо прост
    народ... И гаден! Нас не трябва да ни има... Скоро циганите ще си имат държава.

    Коментиран от #142

  • 140 ГОЙКО

    9 5 Отговор
    Прости хора ,нима президента лъже ,предишния мульо Ви харесваше повече нали .200год.робство слет това 500 год.робство слет това 45 год . друго робство и последните 30 год. д/р робсво ,е какъв народ сте Вие.
  • 141 Иван

    11 9 Отговор

    До коментар #13 от "ДЖОТО":

    И не само това . Да си летец се иска голяма смелост и мъжество . Това е най достойния президент до сега . До сега само миндили и бракувани коне заемаха този пост .
    Бих посъветвал президента като настъпи момента да е безпощаден със смъртните присъди за националните предатели .

    Коментиран от #150

  • 142 стрина

    3 1 Отговор

    До коментар #139 от "Чичо":

    Абе, живей си, ама за твое добро, трябва да ти бъдат ограничени политическите права. Щото трийсет години само простотии от такива като тебе и затуй сме на този хал. Политическите измамници луди ни направиха, заради балами като вас. И ако продължава тъй, ще ни довършат като народ и държава.
  • 143 Майка ти

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "Старшината":

    А бе простак, Радев не е бил в политиката когато БСП са управлявали. Това че е издигнат от БСП не означава че трябва да носи отговорност за техните действия. По твоята логика боко тиквата трябва да носи отговорност за простотиите на бай Тошо, тъй като генералите от ДС на бай Тошо го вкараха в лапачницата.
  • 144 Николай Германия

    10 2 Отговор
    Аз съм без коментар аз вече съм 10 години във Германия и тези хора само лъжат крадът от българският народ просто не знам до къде ще всичко тава.
  • 145 НАТО ВЕЦ

    6 5 Отговор

    До коментар #35 от "Не се научихте":

    Царвулко, от F-16 block 70 не е произведена и една бройка. Последната функционираща модификация е F-16C/D Block 52. Не говори за "двигатели", защото самолетът е с един двигател. Всички нови изтребители са оборудвани с радари с дефазирани решетки. Различна е само мощността им. Избора на въоръжение също не е толкова богат. В допълнение на това обаче, функционира само когато ти позволи Чичо Сам. До тогава може да си го развозваш, колкото ти душа сака.

    Коментиран от #155

  • 146 Джони

    5 12 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРБ":

    Най видният казак президента Румен Радев защитава интересите на Кремъл. Защото руснаците искат въздушната граница на ЕС и НАТО да се пази от невзрачни бойни самолети,а не мощният и мултифункционален и нов ф 16.които ще върши перфектна работа по охраняването на нашата въздушна граница явно са получени инструкции от руското посолство. Аман от руски партии в българския парламент влезнали по плана на кагабееца и бивш резидент на КГБ в България.
  • 147 Джони

    7 8 Отговор
    Когато агент Иван Каракачанов като министър на отбраната и дишащият във врата му другаря премиер Борисов дадоха на Кремъл над 240 милиона лева за старите и никому ненужни таралясници миг и си всички мълчахте като партизани на молитва.варшавският договор умря отдавна другари.
  • 148 Ачо

    5 7 Отговор

    До коментар #14 от "Varna":

    Той пък ББ ,като му се връзвааа...Пък и Радевица работи за противниковия отбор и му сваля рейтинга с простотиите си-не че Радеф е голям умник.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Лелин Цончев

    8 6 Отговор

    До коментар #141 от "Иван":

    Ако трябва да се започне със смъртни присъди за национални предатели ,трябва да се започне от БКП_БСП . Тези които откраднаха собствеността от народа ,избиха голяма част от българските умове а други прогониха , караха насила българи да се пишат македонци и сега затова ще си имаме проблеми. А и най-вече Радев който е одобрен от Кремълските азиатци.
  • 151 Муслим Магомаев

    5 8 Отговор
    Ами хващайте се под ръчичка с твоя президент и заминавайте за матушката си. Мръсната руска подлога докрай ще се остане руска подлога и ще гледа по всякакъв начин да осуети купуването на нов изтребител. Това е задачата му спусната от Москва. Сега клати правителството за да спре покупката със служебния се кабинет. А забрави, че главната заслуга, да е президент е на Борисов, който направи всичко възможно това да стане факт.
  • 152 Фани Мутафова

    5 7 Отговор
    Руските подлоги като Радев са най-голямата заплаха за България. Вече 140 години се опитвате да ни направите Задунайска губерния, като за 45 години успяхте и пак напъвате да стане отново.
  • 153 Бубу

    5 8 Отговор
    Най видният казак президента Румен Радев защитава интересите на Кремъл. Защото руснаците искат въздушната граница на ЕС и НАТО да се пази от невзрачни бойни самолети,а не мощният и мултифункционален и нов ф 16.които ще върши перфектна работа по охраняването на нашата въздушна граница явно са получени инструкции от руското посолство. Аман от руски партии в българския парламент влезнали по плана на кагабееца и бивш резидент на КГБ в България.
  • 154 Джордж Оруел

    6 6 Отговор
    Радев се оказа семпъл позитанец...! Но, тези които го избраха са ИДИОТИ...,!!! Плевпнелиев и ГЕРБ са най-добрите и печелят доверие! А др. Нинова и Доган ефенди са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!! А и Румен Радев тоже.!
  • 155 Ту134

    4 7 Отговор

    До коментар #145 от "НАТО ВЕЦ":

    Само Ф16 !
  • 156 Мишел Колев

    3 4 Отговор

    До коментар #37 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Ти си прост милиционер с теб не искам да приказвам.
  • 157 Коцето К

    3 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Русофилистика льотчик газ пикае!
  • 158 бузю

    11 3 Отговор

    До коментар #46 от "Реалист":

    А бе Геалист , изгоряла ти е гумената глава! Заедно със Старшината хабер от нищо нямате , само плюете .Радев е завършил академия в Америка. Как мислите, дали натовците щяха да позволят за командващ ВВС да бъде назначен "руска подлога" ? Плюс това Радев е офицер от БА от старата генерация. И идея си нямате как разсъждават тия хора - за тях България е над всичко ( знам защото и аз съм от тях). Българската армия няма пленено бойно знаме , но после политиците осират всичко. Сега Радев им каза истината в очите и те опищяха света.

    Коментиран от #161, #171

  • 159 СУ Климент Охридски

    6 9 Отговор
    Щом московското робче реве - СМЕ НАПРАВИЛИ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР. Дори и два пъти повече руски тролчета да пишат по българските сайтове, няма да променят нищо. Ревете русороби
  • 160 Ирина Николова

    7 9 Отговор
    На тази снимка,между Грипена и Кури,липсва само техния гуру Решетников.Виждам,че не е лесно от летец да станеш даже обикновен популист,камо ли политик,но винаги е така,като си маша в чужди ръце,а още по трудно е тези ръце да са руска и женска.Защо не си остана обикновения чехльо на Деса,щеше да слушаш само нея.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 бузю

    8 6 Отговор

    До коментар #116 от "Една":

    Ма фитко , тя държавата вече е катастрофирала отдавна , стигнали сме дъното и Бойко и сие продължават да ни закопават
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Обективен

    5 10 Отговор

    До коментар #24 от "Старшината":

    Защо хора невежи пишат коментар? Вие наясно ли сте с уменията на Радев като летец? А като президент е Топ
    Чехльо беше един друг...
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 ЕМИЛ

    8 5 Отговор
    ТРОЛОВЕТЕ БЪРЗАТ ДА НАПИШАТ ПЪРВИТЕ КОМЕНТАРИ.ГОРКИТЕ МОМЧЕНЦА- ПРОСТИ И ОЗЛОБЕНИ.БОРИСОВ СИ ОТИВА И СТРАХЪТ СИ ОТИВА ОТ ХОРАТА!
  • 167 Марони

    4 8 Отговор
    Този"президент"се чуди как да докара на власт неговите приятели от БСП-същите по времето на чието гениално управление един долар достигна 3000 лева и на практика държавата беше фалирала!
  • 168 чичо

    0 2 Отговор

    До коментар #134 от "стринка":

    Със сигурност има някой,който нищо не е разбрал.За това, към вас имам само един въпрос-вие гласувате ли редовно? Коментар 139 не е писан от мен!
  • 169 чичо

    4 3 Отговор

    До коментар #29 от "кой шушне ли":

    Как не си проумял,че преди да го прегърнат приятелските служби,първо НИЕ трябва да го изберем,иначе, кой щеше да знае за Борисов.И друго има,ако не е Борисов,ще е Корнелия,нещо, което западния свят не иска.
  • 170 Вдигнете Знамената Високо

    4 6 Отговор
    Ех Радев, Радев, каква я мисли, пък каква стана тя? Сега как ще връщаш рушветите? Закъса я бе самальотчик, я се качвай на някой миг 29 и отивай да го ПРИВОДНЯВАШ на самолетотрошача кузя, ама без да ти сработи катапулта! Ама зер, той самолетотрошача ще бъде още дълги години в ремонт, след като потопи и докато в който докува!
  • 171 Вдигнете Знамената Високо

    3 3 Отговор

    До коментар #158 от "бузю":

    Тоест, ти си здраво "подкован" с болшевишки идеологеми! Истинското офицерство бе избито след 1944а година след кървавата вакханалия наречена "народен съд"! Справка Синовете на Райна Попгеоргиева Футекова, внуците на баба Тонка Обретенова и синовете на генералите Вазови!
  • 172 Чичо

    6 4 Отговор
    Само в едно не е прав Президентът. Тук не става дума за автокрация , а просто за безогледно беззаконие от страна на наглата продажна герберастка шайка! Комуноидната мутренско-милиционерска пасмина, начело с двамата комунистически доносника Боко и цвъко, продават и майките си за шепата американски сребърници, а тук по форумите лаят техните безмозъчни псета.

    Коментиран от #174, #177, #179

  • 173 Чичо

    4 6 Отговор
    В безмозъчните си коментари герберастите тролове стигнаха до там, че да обявят Швеция за комунистическа! И още нещо- тиквата е учил за пожарникар в школата на комунистическата държавна сигурност, а Радев е станал генерал след обучение във американска военна академия!

    Коментиран от #175, #178, #184

  • 174 Вдигнете Знамената Високо

    4 6 Отговор

    До коментар #172 от "Чичо":

    Ей сега гледах демонстрационното шоу на F16 Viper! Отлична машина за тези пари, пък и както обещават янките, ще е част от авиониката и комплексите на F 22 Raptor! Отлична сделка на правителството, москалите да си хапят лактите от яд!
  • 175 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #173 от "Чичо":

    Станахме много чичовци и объркваме хората.
  • 176 Джони

    4 5 Отговор

    До коментар #25 от "Стоян":

    Президентът Р. Радев взема заплата над 11 хиляди лева плюс държавните екстри. Представителя на Сааб, тоест грипен к.стоянова вчера си признае от 15 години работят по проекта грипен да бъде закупен от българия.кой колко рушвети е взимал. Един ден ще стане ясно. Само че Сащ не дават рушвети. Кремъл и неговите слуги искаха въздушната граница на ЕС , НАТО и България да се пази от невзрачни бойни самолети, а сега ако стане сделката с мощният и мултифункционален ф16 и то нов мужиките газ ще пикаят.начело с най видният казак президента р.радев и неговото обкръжение Решетниково.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 чичо

    0 2 Отговор

    До коментар #173 от "Чичо":

    Приятел,смени си името,моля.Аз, вече не помня от колко години пиша под това име.Създал съм си както ,,минуси" така и ,,плюсове" с това име,които еднакво уважавам,защото хората все пак имат мнение,за разлика от безразличните,които според мен,са най безотговорните и вредни за обществото.Моля, смени си името.
  • 179 чичо

    0 2 Отговор

    До коментар #172 от "Чичо":

    Намери си друго име.
  • 180 Джони

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Batushka":

    Когато шишето агент Каракачанов преведе на Кремъл над 240 милиона лева за ремонт на руските таралясници миг и си. Защо всички мълчахте жалки рубладжии, а сега нададохте вой и то защитавайки чужди интереси. Ф 16 най успешно ще защитава въздушната граница на ЕС, НАТО и България. Българските казаци искаха невзрачни самолети да пазят границата ни защото така иска Путин и кагабееца л.решетников. дано д-р. Борисов не клекне пак на червеният кремълски натиск. Ако го направи ще му е за последен път Сащ не обичат лъжците.
  • 181 Ирина Николова

    2 2 Отговор

    До коментар #103 от "ПИСМО ДО БОЙКО":

    Писмото не трябва да се адресира до Бойко а до Кака Кури БСП , Ако беше отишла не във Норвегия а в Любимата Русия и получаваше 1800 евро като продавачка тогава можеше да го адресираш до Бойко . Да ти обяснявам ли ,че когато по времето на социализма заплатите бяха по 150лв , в Норвегия и Германия бяха по над 1000 марки . Тогава написа ли писмо на любимия другар Тодор Живков . Сигурно си кюташе смирено. Така ,че благодари на демокрацията ,че може като обикновена продавачка да отидеш някъде където ти дават по 1800 евро , но в цоц страна. Весела Коледа!
  • 182 Павел Паскалев

    2 3 Отговор
    А бе този ми стана много прозаичен .Сега разбрах . Значи те са го подковавали 15 години от Грипен . Крайно време е да се заеме прокуратурата , да се види през тези 15 години като е бил командир във ВВС , къде се е мандахерцал по покани . 100 на 100 ще излезе някаква информация . И още нещо когато някой му бе казал ,че имало корупция и в Швеция, той се изтърва . Корупция във Швеция вий луди ли сте. Ами ако иска да му постна статии от шведската преса за корупция . Имаше един скандал ,когато в Стокхолм построиха нова болница ,със същия проект като този на немска такава ,само ,че струваше 3 пъти повече.
  • 183 Коледар

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "кой шушне ли":

    Много точен коментар!!!!
  • 184 Plovdiv

    1 4 Отговор

    До коментар #173 от "Чичо":

    Герберастите, ако не бяха безмозъчни, нямаше да са герберасти!
  • 185 ВЪЗРАСТЕН

    5 3 Отговор

    До коментар #125 от "ГосТ":

    АКО БЕШЕ ПО ГОЛЯМ , ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ВСИЧКИ ОВЧАРИ СТАНАХА ВОЕННИ И ОВЦЕВЪДСТВОТО В БЪЛГАРИЯ ЗАПАДНА ! А ТОЗИ ЕДНА ЖЕНА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА, А КАМО ЛИ САМОЛЕТ !
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 месара

    3 3 Отговор
    е кои са тия - вашите пари, другарю Президент?
  • 188 1944

    1 0 Отговор
    зеленият чорап ще връща ли парите на швеците?
  • 189 брег

    0 0 Отговор
    крадат чрез подставените си лица разсипаха Русе защото инчхай се развел и с любовницата си щял да си купува жилище в София такива гадове нап проверява лиги или само плаща на говорители за томболата
  • 190 Бачо Илчо

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: “Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове