3 Януари, 2019 15:44 97 410 102

Ласкин в критично състояние, не могат да му направят трансплантация

  • иван ласкин-
  • трансплантация-
  • болница

Иван Ласкин е в критично състояние, което не позволява на лекарите да му направят трансплантация на черен дроб, научи "Уикенд" от близки приятели на актьора. Подобна операция би могла да удължи живота му и да го избави от мъките, на които е подложен от известно време насам. Той страда от цироза и алкохолен хепатит, като кинаджията с пиперлив език е в последен стадий на тежката болест. Затова през последната година Ласкин непрекъснато влиза в болница в тежко състояние с кръвоизливи, а лекарите правят и невъзможното, за да го спасят и да го закрепят. Засега преценката е, че животоспасяваща трансплантация може да се окаже фатална за него и е по-разумно да го поддържат на системи и с лекарства.

Прогнозите обаче не са оптимистични - черният дроб на артиста бунтар тотално отказал. Причината за неприятната развръзка е ясна - годините злоупотреба с чашката. Цирозата повлече със себе си и проблеми с бъбреците и сърцето. И така покрай любовта си към алкохола 48-годишният актьор се превърна в пълна развалина. Припомняме, че любимецът на поколения киномани Васко да Гама отново постъпи в болница навръх Коледа.

В тежко състояние той бе настанен в реанимацията на ВМА. Десетина дни преди това е бил на лечение в "Пирогов", а след това е изписан, като лекарите не можели да направят нищо повече освен временно да го закрепят. Буквално часове по-късно обаче мъжът на Сърчаджиева пак се е почувствал много зле и и изпитал адски болки. Тогава е бил откаран във ВМА, където лекарите отново се борят за живота му. Няколко дни след това се появи бележка, разлепена на таблото за съобщения в Народния театър. От нея стана ясно, че актьорът се нуждае от кръвопреливане.

По-късно се заговори и за трупен донор, който да дари черен дроб, или част от него, на Ласкин. И любимата му, и близките му приятели, и колеги са изплашени от болнавия му вид. Ласкин буквално не приличал на човек и бил много изпит. Нито лекари, нито пациенти разпознавали симпатичното момче от детския сериал "Васко Да Гама от село Рупча" – кожата на лицето му е тъмносиня. През септември и октомври 48-годишният кинаджия лежа в столичната Втора градска болница, където бе стабилизиран. След известно време обаче Иван Ласкин отново бе хоспитализиран.

Истината е, че лошото момче на театъра буквално плюе на усилията на лекарите, защото след всяко излизане от болницата той се прибира вкъщи и вместо да спазва строга диета, се наливал с ракия, уиски, водка и бира. Негови приятели останали буквално шашардисани, че когато преди време го посетили във Втора градска болница актьорът едвам говорел, обаче под завивките кътал патронче с "огнена вода", което надигал отвреме навреме.

"Иван сам се съсипва. Защо го прави?! Такава прекрасна жена има до себе си. Сашка какво ли не прави за него, за да е добре. Работи като луда и го издържа. А сега плаща луди пари и за болници и за лекарства. Иван има и две страхотни дъщери, слънчица, които го обожават. Поне тях да пощади и да живее заради тях", негодуват с право близки колеги на кинаджията с остър език. Лошото момче на българското кино не крие, че е алкохолик.

"Аз пия много алкохол. Не съм се издънвал, работя много, но съм изключителен пияница и алкохолик". С това откровение артистът-бунтар стъписа Мартин Карбовски в интервю още през ноември 2012 г. "Алкохолик значи да си болен. Ще се справя с този проблем, защото съм силен. Никога не съм предавал нито едно представление, винаги съм бил там. Само аз си знам какво ми е било", разкри душата си Ласкин преди шест лета.

Но не удържа на обещанието си да се лекува и да спре да пие. Напротив, заради запоите и скандалите, които устройваше, както и заради появата на сцената в пияно състояние той бе изхвърлен от Военния театър. И никой режисьор не желаеше да работи с него. Сега любимите му хора, приятелите и колегите от театъра и киното се молят да се случи чудо и Иван Ласкин да прескочи трапа и този път. Уви, докторите мрачно казват, че шансовете му не са оптимистични.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 James

    86 64 Отговор
    Просташки написана статия.

    Коментиран от #7

  • 2 Коментар📝

    74 33 Отговор
    Познавам го.
    Голям ПИЧ Е
    Неприятна Новина

    Коментиран от #90, #93, #97

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 hmhmhm

    29 21 Отговор
    търси се човек с опит - да му е подготвен дроба ...
  • 5 една там

    74 13 Отговор
    Бог да му помогне! А сега да оплюват безгрешните и непорочните.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Боб еспонха

    74 29 Отговор

    До коментар #3 от "Vojda":

    Прав си Вожде, такива като тоя пияница по-добре да си ходят, единствено причиняват мъка и болка на близките си.
    Лично аз не го оправдавам, все тая дали е актьор, спортист, известен или неизвестен.
    Все тая какво го е накарало да пие толкова, НО ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ТОЯ ПРОБЛЕМ, СТИГА САМО ДА ГО ИСКА.

    Коментиран от #50

  • 10 отива си

    54 15 Отговор
    щом е посинял - няма надежда за него!
  • 11 шуренайко

    47 9 Отговор
    чУДО СТАВА В ПРИКИЗКИТЕ ЗА ДЕЦА
  • 12 Plovdiv

    47 15 Отговор
    Ако написаното в статията е вярно, особено в частта за безотговорността към здравето му, то тогава по- малкото зло ще е ако не прескочи трапа...
  • 13 Гошо

    57 7 Отговор
    Бог да се смили над душата му
  • 14 567

    45 7 Отговор
    Алкохолът не прощава и на най силния-дори и да си силен и непобедим в който и да е спорт. А нашия иванчо -какъв вид спорт спортуваше ,,можеше да надига само чашата,,-е- такъв вид спорт няма. Моите съчувствия за прекрасната Алекс-пожелавам на нея и на децата им-повече смелост и да преживеят трагедията заедно с подкрепата на верните си приятели. ТАКЪВ Е ЖИВОТА -*което е трябвало да става-то ще стане*..............
  • 15 Човек

    69 5 Отговор
    Жалко за жена му и децата му, заради неговата безотговорност страдат те.Жена му не случи на майка-почина рано, баща-не я призна доста време и на мъж.
  • 16 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    48 51 Отговор
    ХАК МУ Е......БИЛ Е ПРЕДУПРЕЖДАВАН МНОГОКРАТНО ДА СПРЕ С АЛКОХОЛА ИЛИ ПОНЕ ДА ГО НАМАЛИ.....ВСУЕ....НИКОЙ НЕ МУ Е ВИНОВЕН.....ЧОВЕК САМ КАТО СИ ГО НАПРАВИ,И ДЯВОЛА НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО СТОРИ....
    КАТО СЕ НАЛИВАШЕ НЕ РЕВА...СЕГА...АМАН-ЗАМАН ДАЙТЕ ДА ГО СПАСЯВАМЕ....АМА ПИЧ БИЛ...АМА ТАЛАНТ БИЛ....
    ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ...ДА Е МИСЛИЛ КАКВИ ГИ ВЪРШИ.....
    ДА МРЕ....И ДА СЕ СВЪРШВА....АМАН ОТ БОКЛУЦИ....
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Lina

    58 13 Отговор
    Лицемерието продължава. Никой не защити тормозените лекари в Пирогов, никой не мъцна за потресаващото поведение на въпросния? Значи "известен" позволява да се заплашват хора, които са учили мааалко повечко от ванчо да гама. Ние сме това, което СА действията ни, за другите действия на " скъпия" актьор ще замълча, че и без това - страшно!

    Коментиран от #24

  • 19 Дяволът

    34 26 Отговор
    Дал съм заповед на демоните в ада да напълнят 999 литров казан с ракия за Ласкин!
  • 20 Ема

    19 8 Отговор
    Lina, какво е станало в Пирогов?

    Коментиран от #42

  • 21 много жалко

    35 9 Отговор
    Алкохола наистина не прощава на никой,който прекалява с него-жалко за пропиления му живот и на тези около него.
  • 22 някой

    69 14 Отговор
    много злоба в тоз народ ве не бъдете съдници защото и вие не сте безгрешни да се помолим за него другото е божа работа
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кви доктори в Пирогов?

    29 51 Отговор

    До коментар #18 от "Lina":

    Тук са останали само некадърните „доктори” (кадърните отдавна напуснаха БГ), които си седят в милата ни Родина, щото не ги искат никъде навън!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ЗЛОБЕН

    45 9 Отговор
    ИЗУМЕН СЪМ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ПО- ГОРЕ. НЕ, НЕ, НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН БЕ ХОРА. КОЙ ВИНОВЕН , КОЙ НЕ Е СЪДБАТА Е ВЪВ ВСЕВИШНИЯ. ЛАСКИН СИ Е ВИНОВЕН , НО КОЛКО ЗНАЕ САМО ГОСПОД. НЕ СЕ ГОВОРИ ТАКА ЗА ЧОВЕК, ЧЕ ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА. АКО ВСИЧКО В ТАЗИ ГРОЗНА СТАТИЯ Е ВЯРНО ЛОШО. ДАНО ГОСПОД МУ ДАДЕ ДНИ.

    Коментиран от #30, #55, #56

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 СТРАШНИЯ СЪД

    19 26 Отговор
    ЛОВЕЦ А ? ВСИЧКИ КОИТО СТЕ ЛОВЦИ-РАСТИ И УБИИЦИ НА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ ПО БАВНА И МЪЧИТЕЛНА ...ОТ ВСЕ СЪРЦЕ

    Коментиран от #57, #58

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Румбата

    14 18 Отговор

    До коментар #26 от "ЗЛОБЕН":

    Спасението е да поръча някое Пакистанчче, да дойде на екскурзия и те така 250 000 евра
  • 31 ИЯО

    20 10 Отговор
    Наим Сюлейманоглу го чака с по едно голямо за добре дошъл.
    Кофти работа.
  • 32 САМ СЕ СПАСИ

    18 28 Отговор
    Директно на самолета във Турция или във Германия,тези от ВМА- са некадърници,без помоща на западни специалисти могат само на трупове да правят трансплантации.нямате друг шанс.късмет.

    Коментиран от #36, #83

  • 33 Не може да върши каквото пожелае!!!

    19 2 Отговор

    До коментар #25 от "Един":

    Не може да върши каквото пожелае, който й да е!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ЗЛОБЕН

    20 3 Отговор
    До 29. Бързах коментарът ми да е след предходния ми. РАЗБИРА СЕ , ЧЕ "НЕ СМЕ НАРОД".…. Е КАЗАЛ ПЕТКО А НЕ ПЕНЧО БЛАГОДАРЯ.

    Коментиран от #65

  • 36 а ха

    23 3 Отговор

    До коментар #32 от "САМ СЕ СПАСИ":

    Човекът е безработен. Уволнили го за пиянство. В каква Германия ще го пращаш ? Горкият е в безсъзнание.
  • 37 Вижда се

    39 6 Отговор
    Само в Българските артистични среди пиянството се води за " героизъм".
  • 38 Юда

    30 4 Отговор
    Много ме е жал за Алекс и децата му.
  • 39 Макрон

    23 9 Отговор
    Не знам какво е писал Волтер, но знам, че Франция има 4 революций и 5 конституций и както е тръгнало и петата, ще свалят, и никога не са позволявали тоталитарни режими да ги владеят. Ние........,???????

    Коментиран от #40, #51

  • 40 Gencho

    35 3 Отговор

    До коментар #39 от "Макрон":

    Ний кат гледам... още 5-ти клас не сме завършили.
  • 41 Природа

    10 8 Отговор
    Аман. А ние делфините... дето ни трепят защото уж сме късали рибарските мрежи. У. Вие преди 100 години бяхте 1 милиард и ние 1 милиард а сега Вие 7 милиарда а ние 1 милион. За бога.
  • 42 Lina

    29 5 Отговор

    До коментар #20 от "Ема":

    До всички, които ги вълнува. Първоначално Ласкин е приет в Пирогов, но е имало "представления" ,грубо отношение, претенции, заплахи дори. Актьорът ласкин приема изключително лично елементарните предписания на докторите от типа диета, без алкохол, или - сегашното
    Съгласна съм и с товя,че не останаха добри лекари тук, аз личноизбирам чужбина, но заради единиците качествени си заслужава да не се вади оръжие в боница или да не се заплашва поне. Не знам отгоре на кое толкова обидени, изненадани и потресени ,при цялата изписана история.
  • 43 Селския казан

    10 17 Отговор
    Дръж се ванкаа ракията се вари муахахахаххаха
  • 44 незнайко

    14 15 Отговор
    Жал ми е за Алекс Сърчаджиева. Хубава жена и добра актриса, но това ще е и нейния край !!! Млада и без МЪЖ !!!

    Коментиран от #60

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 незнайко

    26 5 Отговор

    До коментар #45 от "Пенчо":

    Това не е злоба !!! Вас колко време ще Ви лекуват там където
    живеете ??? Човек който години наред ходи срещу себе си, не е за оплакване !!!
  • 47 Кати

    17 3 Отговор
    Познаваме се ,но никой не е по-велик то зависимостта каквато и да е тя.Късмет!
  • 48 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    28 5 Отговор
    ПИШЕТЕ СИ МИНУСИ ДО УТРЕ....ВСЕ МЕ Е ЕДНО....
    КАЗАХ ИСТИНАТА И ТОВА Е...
    АМА ИСТИНАТА БОЛИ.....
    СЪВСЕМ ДРУГО ЩЕШЕ ДА Е АКО БЕШЕ БОЛЕН ОТ НЯКАКВО НЕИЗЛИЧИМО ЗАБОЛЯВАНЕ....ТОГАВА НАИСТИНА БИХ БИЛ СЪПРИЧАСТЕН И БИХ СЪЖАЛЯВАЛ....НО ТОЙ САМ СИ Е НАВРЕДИЛ ........
  • 49 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    19 4 Отговор
    ЖАЛ МИ Е ЕДИНСТВЕНО ЗА АЛЕКС И ДЕЦАТА МУ....ДОРИ И ДА ОЦЕЛЕЕ ПИЯЧКАТА Е ДО ГРОБ....НЯМА ГАРАНЦИИ,ЧЕ КАТО СЕ ОПРАВИ...АКО УСПЕЕ..???
    НЯМА ПАК ДА ХВАНЕ ЧАШКАТА....КЛИН КЛИН ИЗБИВА...АМА..ЕДИН ВИНАГИ ОСТАВА.....ТАКА Е С ПИЕНЕТО...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Една БГ

    32 3 Отговор

    До коментар #39 от "Макрон":

    Извинявай, Макрон, само за информация - в българския език множественото число никога не завършва на Й.. Пише се революции, конституции ...
  • 52 Една БГ

    33 2 Отговор
    Жал ми е за Алекс и децата. Тя е много силна жена. Не е лесно да се живее с алкохолик с "остър" език. Справя се с ударите на съдбата, грижи се за Ласкин и децата им, винаги е на ниво в работата си, изглежда прекрасно и е засмяна и позитивна. Дано има сили да преодолее и това изпитание! Дръж се, мило момиче!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Една

    15 1 Отговор
    До 25 и 27 - за връзката между мършата и народа го е казал Петко Славейков -бащата на Пенчо...Колкото до Ласкин, струва ми се, че съпругата и приятелите му е трябвало да вземат мерки по-рано, вместо сега да се тюхкат.Той също е осъзнавал, че е алкохолик...и какви усилия е положил да се лекува навреме? Тази млада жена,когато разби семейството му, с кои очи го е гледала...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Теодор Галиче

    5 11 Отговор

    До коментар #28 от "СТРАШНИЯ СЪД":

    Що за бездарно същество ще критикува ловците.Щом като живееш на фотосинтеза ,да те попитам ти какво си—чушка ,марул ,фикус
  • 58 Теодор Галиче

    1 9 Отговор

    До коментар #28 от "СТРАШНИЯ СЪД":

    Що за бездарно същество ще критикува ловците.Щом като живееш на фотосинтеза ,да те попитам ти какво си—чушка ,марул ,фикус

    Коментиран от #92

  • 59 Ай стига

    24 2 Отговор
    Ай стига с тоя Ласкин бе
    Кво повече да го ласкаем
    Ял,пил,веселил се,живота си върви,
    Един ден идва сметката,
    ами трябва да се плати.
    Господ си знае работата.
  • 60 Нахалич

    12 3 Отговор

    До коментар #44 от "незнайко":

    Да кофти е на А.Сърчаджиева ,мъка ,горката двама любими най,най—близки хора
    А че ще се ожени след 2години то е ясно
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    9 3 Отговор

    До коментар #61 от "Чичо Митко":

    Ее тои е вип пияница
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 21 Отговор
    Жена му като не му дава озаде и човека се пропи от мъка муахахахах
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Дон Кихот

    11 3 Отговор
    Жалко, останал е на нивото "Васко ......от село Рупча"! На такава възраст с добро образование...... няма житейска мъдрост,отговорност към околните!Напълно се слива с "образеца" на демократичен културтрегер!
  • 67 Виго

    6 12 Отговор
    Който пие зло не мисли- народна мъдрост! Дано се оправи човека,никому зло не е направил,имаше смелостта да казва истината,а тя винаги е грозна!
  • 68 Кремена

    15 7 Отговор
    Докато този народ гледа на проблеми като алкохолизма по този свръх повърхностен, просташки и обиден начин, че вече някой се изживява, че и в ада са го приели Иван Ласкин, жена му не била достатъчно готова за интимности, ставал само за "Васко Да Гама", бил си сам виновен, имал си глава на раменете, само калпави лекари били останали в България, че даже едно мекере се представя за хирург, ми става ясно, че народът е крайно нещастен и профанизиран. А ако Иван Ласкин остане жив, трябва да му се поставят много сериозни условия от съпругата му да се подложи на психотерапия. Алкохолизмът е психически проблем и се лекува, трябват твърди, но добронамерени мерки. И това трябва да му се покаже и от лекарите, Слава Богу в България има много качествени лекари, които не са останали тук, понеже другаде не ги искат.

    Коментиран от #72, #84

  • 69 Дай му маааааааа

    3 7 Отговор
    Дай му маааааа
  • 70 черният дроб н

    10 1 Отговор
    бунтар- не ще да спре да пие!
  • 71 Aзсъмпич

    3 0 Отговор
    Ььь
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 vasik atanasova

    5 4 Отговор
    не му се живее на ванката
    но си е пич
    искам да се оправи

    Коментиран от #80

  • 74 Гошо Вратарчето

    8 2 Отговор
    ТОВА МОМЧЕ Е ПИЯНКА !!!!

    Коментиран от #76

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 vasik atanasova

    3 13 Отговор

    До коментар #74 от "Гошо Вратарчето":

    всеки който пие има причина за това
    някой питал ли го е
    какво му е
    как се чувства

    Коментиран от #101

  • 77 На екс

    7 2 Отговор
    Едни пият от мъка , други от радост а трети от заран - само слънцето да се покаже! Наздраве!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 3 Отговор

    До коментар #73 от "vasik atanasova":

    Ходи му лапни мое се свести муахахаха
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Християнин

    6 6 Отговор
    Злобарите това което пожелават това ще им дойде на главите и ще се уверят че има БОГ

    Коментиран от #95

  • 83 Жео

    8 2 Отговор

    До коментар #32 от "САМ СЕ СПАСИ":

    Във ВМА са много добри специалисти,но не могат да правят невъзможни неща.Не си мислете,че в чужбина са богове,а Ласкин надали може да се транспортира където и да е на друго място .
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Калоян

    4 4 Отговор
    "кинаджията" е преди всичко човек и голям български актьор. Повече съпричастност и човещина, никой не знае какво го чака утре. Иване моля се за теб.
  • 86 Тодоров

    9 1 Отговор
    Много приказки за този Ласкин. Ако му бяха наливали насила алкохол в устата, разбирам. Но алкохола не прощава на никой, ЗЛОУПОТРЕБИЛ с него. Ласкин просто така е искал. Слаб характер, слаба воля и големи уста.... Хората не случайно са казали - от всичко по малко.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 marquise

    9 2 Отговор
    Без значение са суперлативите за Иван Ласкин, който не бил "ласкав" за личното си здраве. За какво е нужно да обсъждаме, оценяваме или да критикуваме един безспорен алкохолик? Такъв не се нуждае нито от съжаление или съпричастност. По същество той е един самоубиец.
  • 89 гоя оня

    4 13 Отговор
    Алекс все ще се намери кой да я прасне, не я мислете...
    Нема да сте вие обаче, понеже не сте среда!
    Освен това отстрани е лесно да се съди! Пияница бил, такъв бил, онакъв бил... да не сте му в къщата та да знаете какъв е!
    Какъвто и да е - явно е по-напред от вас, понеже за него се пише, а за вас не - вие само злобно коментирате! Замислете се относно собственото си нищожие и станете малко по-добри!
  • 90 Мирела

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Коментар📝":

    Да кой знае колко е изшмъркал не само изпил ,ама това не смеят да го пишат
  • 91 стефчо

    4 10 Отговор
    МНого съдници тука бе,басии долната и деградирала пасмина дето го дава много морално.Безработни,безпарични и бедуховни същества.Такива дето бачкат в завод или продавачи за 15 лв на ден,но много морални и осъждащи другите.....ей злобата и простотията са в гена на Българина. МОрални стожери форумни....ей смях смях смях..и мъка

    Коментиран от #94

  • 92 СТРАШНИЯ СЪД

    1 4 Отговор

    До коментар #58 от "Теодор Галиче":

    ЛОВЕЦ НАИ ДОБРЕ МЪРТВЕЦ А ДАНО !!!

    Коментиран от #99

  • 93 Доброжелател

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Коментар📝":

    пича си отива колкото по рано толкова по-добре за Алекс.
  • 94 Кеворк Яшхуян

    9 1 Отговор

    До коментар #91 от "стефчо":

    А ти си съдник на повече от половината българи. Надници от 15 лв. няма от години, но масово има от ~30. Ако ти си богат, ТИ си богат благодарение на тях. Благодарение, че ти обираш такива като тях, Ако за някои от тези хора се наложи трансплантация, за тях няма да пише във "Факти", те ще бъдат обречени, защото не са имали шанса да бъдат актьори, не са имали подходящите връзки, ДОРИ ДА СА БИЛИ ПО-КАДЪРНИ от въпросния ...артист.
    Ще се постарая да бъда възможно най-тактичен.
    Ти си НЕДОСТОЕН ЧОВЕК.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Дядото

    6 2 Отговор
    Браво на семейството му и приятелите му. Не го познавам лично, но от всичко разбирам, че той е един безотговорен, егоистичен алкохолик, който не му пука за нищо и за никой. Сигурно има много по заслужаващи хора, които са по напред на опашката и той с нищо не е повече от тях за да му се отделя някакво специално внимание и предимство. !
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Голям прос

    2 0 Отговор
    Струва ми се, че за умен човек, Ласкин е много прост. При всичката му начетеност е сметнал, че е недосегаем за болести и не си е взел бележка от случилото се преди. Виждам го като самоубиец, всичко което прави е да се трови системно
  • 99 Теодор Галиче

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "СТРАШНИЯ СЪД":

    яж г-вно .зеленчук безмозъчен
  • 100 Злобета Райкова

    3 0 Отговор
    Алкохол и математика не прощават!
  • 101 ГЕОРГИ КАШКАВАЛОВ

    4 0 Отговор

    До коментар #76 от "vasik atanasova":

    АМИ АЙДЕ И НА МЕН КАТО МИ Е ТЕЖКО ДА ЗАПОЧНА ДА СЕ НАЛИВАМ С АЛКОХОЛ ИЛИ ДА СЕ ДРОГИРАМ.....?... МИ ИДИ СЕ ГРЪМНИ БЕ.....
    КОГАТО МИ Е ТЕЖКО СЕ БОРЯ С ПРОБЛЕМИТЕ... ЩОТО АКО СЕ ОТПУСНА ПО - ДОБРЕ НЯМА ДА СТАНЕ..... РАЗБРА ЛИ... ОТВОРЕН...
  • 102 Борко

    0 0 Отговор
    Бог да го прости! И нас! Амин
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове