8 Януари, 2019 14:03 4 730 62

Каракачанов: Циганите в България станаха изключително нагли

  • красимир каракачанов-
  • цигани-
  • войводиново-
  • снайперист

Това не може да продължава повече, възмутен е лидерът на ВМРО след побоя над военен във Войводиново

Каракачанов: Циганите в България станаха изключително нагли - 1
Снимка: БГНЕС

Пострадалият във Войводиново военен е със средна телесна повреда, ще бъде опериран и изписан. Настанен е в "Св. Пантелеймон" в Пловдив. Това обяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов във Войводиново, цитиран от Plovdiv24.bg.

"Човекът има кръвонасядания около очите и спукана скула. Циганите в България станаха изключително нагли. Това не може да продължава. Търпимостта на хората се изчерпа. Нужна е цялостна програма за решаване на проблема. Не може да си мислят, че имат само права без задължения", заяви лидерът на ВМРО.

Каракачанов категорично стои зад мнението, че социалните помощи трябва да бъдат обвързани с образование и труд.

"Незаконните постройки също са друг проблем. В гетата е скотска история - без морал. Хлапета бият наред. Това не може да продължава повече. Трябва да спрем да се съобразяваме с всякакви брюкселски чиновници. Програмата е направена и ще я внеса за обсъждане в Министерския съвет. Няма смисъл да се чака и търпи повече", допълни Каракачанов, цитиран от Plovdiv24.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    57 6 Отговор
    Българския Политик или Министър само става да Констатира.

    Коментиран от #30

  • 2 Tiffff

    62 10 Отговор
    А дано да пробуташ идеите си народа е с теб .
  • 3 НАТО ВЕЦ

    108 3 Отговор
    Ми вземете мерки бе, господин Каракачанов! Все пак сте "силов" министър, а не член на борда на "русенската филхармония"...

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иванчо

    57 3 Отговор
    Само си приказваме, но въпросът е КАКВО ЩЕ СЕ НАПРАВИ? Отговорът е нищо, защото циганите се използват за гласоподаване. Циганският проблем нарочно не се разрешава точно поради тази причина, който и да дойде на власт. Същото е и с държавната администрация - всички винаги говорят как трябва да се свие, но никой никога нищо не прави, а със смяната на всяко правителство се сменя и администрацията, от която се очаква на следващите избори пак да гласува.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 mom4eto

    33 4 Отговор
    И циганите в ДПС станаха изключително!
  • 8 Дедо ви

    71 2 Отговор
    Циганите ни бият, крадат, изнасилват и убиват бабите на село за 2 лева. А какво прави полицията? Тя после ги пази от справедливия гняв на хората. По-добре е рокерите да дойдат!
  • 9 боцмана

    43 2 Отговор
    Добър ден , добре констатира , че са нагли , че не трябва да се съобразяваме с брюкселски чиновници , защото всеки петел си пее на собственото бунище и сега чакаме действие от ваша страна господа управляващи , но защо ли отново съм скептичен.
  • 10 Айхман

    48 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Каракачанов: Циганите в България станаха изключително нагли.Така е защото им разрешихте да станат нагли.Като силов министър,вземи дървото и налагай циганите наред до сто и едно и обратно.Сто процента сигурност циганите ще станат по ниски от треата.
  • 11 789

    14 3 Отговор
    Самия Говнара метев е циганин,така,че само му гледайте сеира.
  • 12 Чае Шукарие

    32 9 Отговор
    Не всички роми са лоши. Има по няколко семейства в махала, които тормозят и ромите. Нали предизборно обещахте трудова повинност или ЖП войски. Като влязохте във властта май забравихте.

    Коментиран от #22

  • 13 Биоробот

    47 0 Отговор
    Борисов призова хората да садят картофи за да си подпомогнат финансите. И правилно, обаче защо вече никой нищо не сади и не отглежда на село? Защото всичко се обира от циганите. Влизат през нощта и опоскват всичко - домати, картофи, чушки, кокошки и прасета. И тенджерите и тиганите на хората откраднаха и издадоха за скраб.

    Коментиран от #35

  • 14 Коментар📝

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "НАТО ВЕЦ":

    Не Член е на Русенската Филхармония.
    Това че е Силов Министър го прави Само да Констатира Събитията и след това да Папка Народна Пара

    Коментиран от #56

  • 15 Грую

    43 2 Отговор
    "Столипиново" изтръпва в панически страх. След няколко дни някой "пропява" на милицията кои са убийците и те са заловени. Ген. Чочоолу иска да му ги предадат и лично да ги разстреля, но милицията успява да ги опази и ги предава на прокуратурата. Оказва се, че това са 9 мъже на възраст от 23 до 36 г. Съдът осъжда 4 от тях на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода.

    Случилото се така наплашва обитателите на "Столипиново", че до 1992 г. никой от тях не си позволява да извърши дори най-дребното престъпление. За самоволно проведената от Чочоолу акция му е наредено да излезе в неплатен отпуск, а на следващата година (1979 г.) генералът е отстранен от всички длъжности.
  • 16 Грую

    41 1 Отговор
    През лятото на 1978 г. млада семейна двойка се разхожда в квартал "Изгрев" в Пловдив. Нападат я тълпа цигани с цел грабеж. Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Милицията така и не залавя убийците. Закланият младеж е племенник на ген. Стою Неделчев-Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг. Той пристига в Карлово, където се намира танкова бригада, нарежда два батальона да се отправят към Пловдив и повежда колоната. Хората му обграждат квартал "Столипиново", който се населява от 50 хиляди цигани.

    Събарят една къща, а генералът довежда до знанието на обитателите на квартала, че ако до сутринта не му предадат убийците, ще започнат да събарят и другите. Понеже се стъмва, той издава заповед никой да не се показва навън преди да се разсъмне, защото ще стрелят на месо. Идват тежко въоръжени милиционери и започват да претърсват домовете. Група мъже на млада и средна възраст, въоръжени с брадви и ножове, оказват съпротива, но направо са пометени от милиционерите, които прибягват и до брутални действия, пише "Десант".
  • 17 ПАТРИОТИ

    33 3 Отговор
    патреотете, ако сте ПАТРИОТИ , а не прости марионетки:Л

    сега сте във властта , и ако СЕГА не направите нищо за мангалския въпрос - власт повече няма и да помиришете !

    Коментиран от #49

  • 18 Грую

    28 1 Отговор
    Всеки, у когото е намерен нож, брадва или нещо друго, което може да се използва като оръжие, е арестуван и затворен в мазетата на пловдивската община. Там попадат и жени, които отправят клетви към блюстителите на реда и военните. При акцията са открити крадени вещи, пари, за които тези, у които са намерени, не могат да дадат обяснение за техния произход.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Смях

    9 22 Отговор
    По нагал от теб няма с циганите си миете ръцете помияри
  • 21 Боко закрилника

    34 2 Отговор
    Ми г-н министър на войната, как няма да са нагли, като са под закрилата на вашия интимен партньор и шеф Боко Б ! Забележете, как веднага прати жандармерия да ги пази, защото всеки глас от този матрЯл му е важен ! Циганите докато не почнат получават мигновенни и адекватни удари на престъпленията, които вършат ежеминутно, ще стават все по-нагли, но както се пееше в онази песничка "родната милиция на герб ги пази", а кои и заповядва, кой сещате се нали !
  • 22 Дедо ви

    27 5 Отговор

    До коментар #12 от "Чае Шукарие":

    Ха, не всички цигани били лоши? Покажи ми един добър циганин! Или някой циганин направил научно откритие, открил лекарство, направил изобретение, нещо полезно за хората? Не в България само, а по целия свят. Циганина е добър само когато спи или когато е м.... сещате се.

    Коментиран от #33, #34

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Смях

    6 10 Отговор
    д рЧирков

    Коментиран от #44

  • 25 Сюнетчия

    23 1 Отговор
    Кво става бе К...кучанов кажи кво свърши във Войводиново днес за да си заслужиш заплатата дето ти я доваме Ние народа български
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 реалист

    30 2 Отговор
    На освещаване на знамената на богоявление писах,какво представлява българската армия в момента и жалко, че тоя случай от Войводино потвърждава думите ми и на другите,които писаха по темата.Войник с 12 годишен стаж,парашутист разузнавач бит от две цигански хлапета на 17-18 години.Нямам думи.Пожелавам на ефрейтора бързо да оздравее и да се възстанови от жестокия побой,който са му нанесли да двамата цигани.А министъра е ясен,говорил съм един път с него и останах с впечатлението,че е въздух под налягане и нищо не може да свържи за благото на народа,освен да мисли за собствените си далавери от различно естество.

    Коментиран от #36, #41

  • 28 Гошо

    36 0 Отговор
    Е и, е и, изкарай армията бе цървул, три роти по 25 човека въоръжени с дебели сопи за 24 часа ще свършат повече работа отколкото 30 години демокрация!

    Коментиран от #38

  • 29 11ап

    26 1 Отговор
    Когато( и където) има Язва тя се премахва с Огън и Меч!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 гледм

    26 0 Отговор
    Нали си ги гледахме и хранихме толкова години.СКОРО само цигани и депотати в БЪЛГАРИЯ .Незнам тогава кой от кого ще краде.

    Коментиран от #39

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Чае Шукарие

    5 35 Отговор

    До коментар #22 от "Дедо ви":

    За ваше сведение роми има във всички европеиски страни и Англия. В повечето от тях имат статут на малцинствен народ. Никъде няма такива злобни закани и уродливи планове за изтребление. Вие не сте християни господа. Нали писах за престъпниците не може да рушите цял квартал. За невинните души ще горите в ада. Или и вие сте като тях.

    Коментиран от #40

  • 34 Смях

    3 17 Отговор

    До коментар #22 от "Дедо ви":

    Д р Чирков а вие с какво се славите само за информация. Има много по кадърни цигани от вас
  • 35 Селянин

    23 0 Отговор

    До коментар #13 от "Биоробот":

    Като ми откраднаха една овца от кошарата преди коледа и с комшийте и кучетата ги подгонихме. Зад баира ги намираме заклали овцата и я разфасовали и месото го няма. И като го попритиснахме или да върне овцата или да ми я плати той каза. Ами бий ме колкото за една овца. Причернз ми щях да го убия и захвърлих кривака и се махнах. После ми просветна, че тези хора не мислят като нас.
  • 36 Бачо Киро

    22 1 Отговор

    До коментар #27 от "реалист":

    Наблюденията са ти абсолютно верни, аз също имам същите впечатления. Както за министъра, така и за "спец частта". Доста шматки в коментарите тук и в Дира се напъват да се обясняват, че бил снайперист, все едно като е снайперист друга подготовка освен да стреля на километър примерно не му трябва ...
    Предполагам, че доста самонадеяно и със свален гард е приближил двете циганета, а 17 и 21 са си млади мъже, не хлапета и е трябвало да е по-сериозен. Отделно ако е имало и други цигани наоколо (доколкото знам е имало, нали уж ги били разтървавали, а колко не са помагали е друг въпрос), тогава ефрейторът е пишман спец част, колкото и да не ми харесва да го казвам. Да се набуташ в такава явна ситуация, за да направиш забележка или каквото е било на два мангала и то без да си подготвен поне да смелиш кратуните на тея двамата барем, си е огромна глупост. Все пак нали е спец част и е бил дори на мисии в Ирак ... Много безотговорно е било и си е отнесъл боя. Някак си ми се струва, че оня дето строшил врата на новобранката, дето уж била рейнджърка (май и тя е рейнджърка колкото този е спец част) щеше да отиграе тази ситуация доста по-различно. За другия път ще знае ...
    Колкото до Шкембе войвода и полицаите пазещи циганите ... там всичко отдавна е казано ...
  • 37 Човек

    5 17 Отговор
    Не вадете политически дивидентии от случая не всички цигани са краци и убиици гусин министар да видим кои самолет ще изберете и колко пари ще гушнете
  • 38 Грипен Решетников

    3 19 Отговор

    До коментар #28 от "Гошо":

    Армията,може да я изкара само Решетников чрез адютанта си Грипенов,нали е главокомандвующ,след Деса и Кури
  • 39 Чае Шукарие

    16 1 Отговор

    До коментар #31 от "гледм":

    Ругайте си на воля. Те ще наближат изборите и ще се сетите за ромите. С Ифата караме пет палети бира, три казана кайма и 10 каси питки. Опуших се цяла нощ да пека кебапи на мангаля. По половин питка и две кебапчета на човек ама някои се не засрамиха и се повториха, че и потретиха да се редят за допълнително и да се чукат с кандидатдепутата. Историята е автентична и се повтарз всяка година. Ха сега де
  • 40 Бачо Киро

    20 0 Отговор

    До коментар #33 от "Чае Шукарие":

    Нямам наблюдения циганите из Европата да са толкова нагли като тези у нас. Предполагам това играе важна роля в отношението на хората към тях. Въпреки това никъде не са обичани, а ти си дрънкай глупости. У нас толерирането им е минало отдавна всякакви граници и затова и резултатите днес са налице. И напълно нормално - хвани каквато и да е народност, дай и свобода да си прави каквото иска, да не плаща нищо, да краде, бие и убива и готово - резултатът ще е същия. Не е проблемът непременно в това, че са цигани, а че са пазени и от там си позволяват вече каквото си искат. И ескимоси да бяга, решението пак щеше да е едно - бой до насиране, гътане на незаконните къщи, конфискация на всичко читаво за плащане на сметките и т.н. Циганин от добро не разбира, той го смята за слабост. Има и читави, не много, но ги има, така е. Но повечето са си точно както си го казваме. И нормално, каква интеграция искаш? За тях да ги интегрираш означава да се унизят. Да, правилно разбираш. За циганите всеки нециганин стои по-долу, той е да го биеш, грабиш и т.н. Да искаш да се изравни с теб за него е обидно. Това не са мои думи, чети за интеграцията и циганите в Европа и ще видиш. Та просто няма начин да ги интегрираш. Те мислят различно и сума професори идиоти, които се обясняват как ще интегрират циганите, въобще и не загряват по въпроса ...
  • 41 Ружди

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "реалист":

    Глупави хора. Като сте много умни сметнете 20000 гласове от средна ромска махала по 11лв. са 220000 лв. само от партийната субсидия. Плюс допълнително оот грантове по разни програми за интеграция.

    Коментиран от #42

  • 42 разпределение по веригата

    7 0 Отговор

    До коментар #41 от "Ружди":

    най много за партията и депутата после областна система, местни кметове и т.н.
  • 43 Радио стара зара

    13 0 Отговор
    А какво става в Стара загора ,и тези ли са роми ,а относно по темата нищо няма да стане ще бутнат няколко къщи за показно и това ще е.Чудя се тези незакони ромски къщи дане би да са били невидими.Аа сега е момента да се види че общинарите си вършат работата си добре.
  • 44 statistika

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "Смях":

    След него обаче се нарежда Азис.... и така нататък

    Коментиран от #45, #46

  • 45 статистика

    9 0 Отговор

    До коментар #44 от "statistika":

    Големи тъпаци, влизат във властта и не могат да управляват и да въвеждат ред, ама никой не ще да се маха, като е вреден
  • 46 А кажи вие с какво се славите в цял свят

    2 14 Отговор

    До коментар #44 от "statistika":

    А кажи вие с какво се славите ние поне знаем че сме цигани а вие,🎭
  • 47 1234

    16 1 Отговор
    Давай по бързо,че и при нас е същото,чупят ,палят ,заплашват ,не мога да ги трая по вече,ако не се вземат мерки да се ограничат правата им може да се стигне и до по лошо,някой да не издържи и да ги подпука на къси откоси писна ни вече имат права ,и никакви задължения,правят си каквото си искат.Един да гръмне и ще стане ....
  • 48 Помощите за деца

    9 2 Отговор
    1.Да се дават само на тези на които поне единият родител е с висше образование!!!
    2.Да не са обвързани с дохода на семейството, тъй като хората позволили си да изтеглят заем за жилище държавата третира като богаташи!!!
    3.Да се увеличават по етапно, докато прираста стане положителен!
  • 49 балама

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "ПАТРИОТИ":

    Патриоти са - душа дават.
  • 50 3333

    14 1 Отговор
    Каракачанов да вземе да затегне подготовката на тези камандоси. Може ли командос от специалните ни сили да го набият две циганчета. Ами тези войници дето не са от специалните сили, сигурно който ги хване той ще ги бие.

    Коментиран от #51

  • 51 Провинциалист

    12 1 Отговор

    До коментар #50 от "3333":

    Ми той какъвто е туфлек и те като него.
  • 52 POLITICHESKI SHUTOVE

    5 1 Отговор
    „еее трикрилен чак сега ли разбра , че гюпците у нас са на почит. СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩЕ ВИДИШ. КОГАТО ТAЯ ПРОСТОТИЯ ЩЕ Е НА 30-40 ГОДИНИ=“
  • 53 Димов

    9 2 Отговор
    Със страх разбирам, как тая държава все повече се нуждае от радикален национализъм. Дано намерим по-добро решение!
  • 54 Голям прос

    2 0 Отговор
    Да, ама е имало ефект. От какво разбирате, от човещина ми е ясно, че не?
  • 55 Български Хелзингски Комитет

    7 1 Отговор
    Ние от БХК ще кажем на американския посланник в София, бързо да привика Каракачанов и да му даде инструкции да не се изхвърля така. Той ще го послуша!
  • 56 Русенецът

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Коментар📝":

    Ако може да не намесваме Русенска филхармония и Каракачанов е единствен ,който се осмели да го каже!!!
  • 57 РЕПОРТЕР 07

    5 1 Отговор
    Дойде мин...стъчето в кметството на Войводиново , пръдна и излезе да се разходи сред свинската кочина и бидонвили / каква ужасна мръсотия в европската БГ / после пак пръдна и се оригна и смутолеви нещо дето и сам не си го разбира и се изсули като мокра връв да си вземе спокойно голямата заплата от бедния народ . Къде са му аркашките обаче сидерянката и симеонката - те се дървят на беззащитни хора като бабата на границата ... няма и от Султана интифа , сигурно си сърба кафето с цц и нехае светиня Му кво му дреме за събитието оттам нама аванта
  • 58 А управляващите станахте

    3 0 Отговор
    изключителни лицемери, едно обещавахте, друго правите. Какво още подкрепяте това продажно правителство, точно то защитава циганите и те затова станаха толкова нагли! Махайте се от правителството за да се спаси България!
  • 59 DDDDDD

    4 1 Отговор
    Абе няма ли кой да им покаже на ония тъпунгери в парламента рецептата как се прави сапун, материал в България в изобилие желание липсва
  • 60 Лика прилика

    3 0 Отговор
    Станаха нагли колкото вас, трябва да се измисли единица за наглост- 1 БГ политик е равно на 2 циганина. Горката България, горкия народ дето ви избира и търпи своеволията и мизерията, която създавате! Дано Бог ви възнагради за фалшивите ви усилия и допуснатите жертви! Бог да ви благослови с всичко, което сте направили на другия!
  • 61 гощо

    2 0 Отговор
    Ама само с лаене и говорене не става! Сега си министър,събери 20 човека от армията и ги прати там без да го обсъждаш и споделяш в коалицията. Сиска ли ти,можеш ли?
  • 62 До чае шукарие

    0 0 Отговор
    В Англия ви обичат колкото французите, в Германия поддържат безупречно газовите пещи, в Холандия сте под фенерите, и да знаеш: няма да повторим грешката от 40-те години.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове