Last news in Fakti

8 Януари, 2019 20:41 3 933 30

Хаджигенов: Медийният цирк на Иван Гешев не цели правосъдие

  • николай хаджигенов-
  • прокуратура-
  • иван гешев

Прокуратурата, ако можеше, ще обеси арестанта на мегдана

Хаджигенов: Медийният цирк на Иван Гешев не цели правосъдие - 1
Снимка: БГНЕС

Подслушват килиите на спецпрокуратурата. Прави се много често без СРС-та. Предполагам, че Банев е знаел това и едва ли е говорил по телефона зад решетките с руски лобисти, както твърди зам.-главният прокурор Иван Гешев. Това заяви пред Фрогнюз адвокат Николай Хаджигенов.

"Гешев не сподели дали по отношение на Баневи са използвани СРС-та. Той говори по следния начин: „чули сме”, „разбрали сме”… Вероятно Иван Гешев иска да се подмаже на американците и затова твърди, че Николай Банев провежда руска хибридна война.

Ако целта на прокуратурата беше правосъдието, нямаше да се огласява предварително информация за Николай Банев. Целта на прокуратурата и на спецпрокуратурата не е постигане на правосъдие, особено що се отнася до действията на Гешев. Те са медиен цирк. Той заедно със спецсъда, КПКОНПИ действат на принципа: да натиснем когото трябва, да ударим когото трябва. Спецпрокуратурата и КПКОНПИ са създадени за това.

По закон прокуратурата и обвиняемият са равнопоставени, но днес този принцип не се спазва. Прокуратурата, ако можеше, ще обеси арестанта на мегдана, без значение дали е Банев и Банева, Иванчева и Петрова…", коментира Хаджигенов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганко

    29 14 Отговор
    Кой е тоя Шрек?

    Коментиран от #7, #19

  • 2 гларус кръстоносец

    53 7 Отговор
    Така си е абсолютно!!!
  • 3 Петко Войвода

    32 3 Отговор
    Айдушко хоро се вие
  • 4 Rusnak

    30 4 Отговор
    Когато се заемем с вас, никой няма да има никакви съмнения. А ние няма и да го крием...
  • 5 mom4eto

    56 6 Отговор
    Гешев- твойте хора в ДАНС и ГД и Прокуратурата освен да вземат процент от проститутките, нещо друго могат ли да правят и защо всички сте плешиви и дебели?! :)

    Коментиран от #11

  • 6 Будалата

    48 4 Отговор
    Сещам се за един с ТЕФТЕРА. Тоз ще удрим оня ще натисне. То пък взе че се загуби ТЕФТЕРА. Голям смях. Тез спец съд и компи, момпи играят като Държавна сигурност. Уж защитават Държавата а са в услуга на една партия. Боко се научил от Тато.

    Коментиран от #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Комунизъма

    44 6 Отговор
    Такова чудо не е било, такава корупция,беднотия,произвол, автокрация,затриване ценностите на поколения,направиха децата мучащи малоумници без идея за живота....... Бай Тошо в гроба ще се обърне,единственния мислещ за хората !!!Плюехте го и ся ко стана?
  • 9 вили

    26 3 Отговор
    Голямо хоро се бие от бандити и рабоиници окупирало власта и институцийте
  • 10 Камата съм

    32 4 Отговор
    Корупция,беднотия и хаос никога не е имало като сега държавата се управлява от крадци и бандити и вие гласувате за тях за собствено облагодеталстване Нали
  • 11 хитеp

    15 20 Отговор

    До коментар #5 от "mom4eto":

    понеже банев и баньовица са тънки слаби и особенно банювица с КАВАЛДЖИЙСКИТЕ ДЖУКИ и според такива галфони като теб са невинни само да ти кажа че този път май го нагласиха ИГРАЧА БАНЕВь който все още мисли че всичко се купува ! Еми човека си плати да му внесат телефон телефонът пък беше проследен разговорите записани и записите ще се използват като доказателства в съда! КАКВО ТОЛКОЗ ТЕ УЧУДВА? Адвоката ще пледира ДО СМЪРТ НЕВИНЕН защото това се плаща! Чул ли си някъде по света където и да е адвокат да каже да клиента ми е виновен още преди да е започнало гледането на делото в съдебна зала? Ако го чуеш адвоката е излишен и просто няма да вземе нищо а такива като Банев Иванчева Арабаджиеви Очите и т.н. са златните кокошки на адвокатурата ! Тук вали дъжд от пари с които може много лесно да се манипулира мнение и настроение и от престъпник да го изкарат светец!

    Коментиран от #13, #26

  • 12 Гост

    13 4 Отговор
    Иван Нагушев
  • 13 mom4eto

    20 2 Отговор

    До коментар #11 от "хитеp":

    Галфон, къде съм казал такова нещо?

    Коментиран от #17

  • 14 Гешев прекалява

    18 8 Отговор
    Абе Гешев, ти полудял ли си, като те слушам ,приказките ти, не се
    различават по нищо от, терора на Българската Комунистическа Държава , през Тодор Живков, това е чиста трагедия за България в ЕО.
    Отвратително поведение, за човек с твоята власт, ти нямаш нищо общо с Прокурорската ти длъжност, ние които преживяхме Комунизма и Живков, не го искаме отново!
    Няма да се изненадам ,ако ги мъчите в следствието , и със електрически шокове ,за да постигнете, по-добър и траен резултат!
  • 15 хитеp

    8 18 Отговор

    До коментар #6 от "Будалата":

    Еми според теб Баневи са упешните бизнесмени лицето на България образец за подражание! Е тогава организираи движение жълти гащи и ги издигнете за президентска двойка да речем!

    Коментиран от #20

  • 16 MarySparks

    0 11 Отговор
    Изкарвам над $ 7k на месец на непълно работно време. Непрекъснато чувах други хора да ми казват колко пари могат да направят онлайн, така че реших да погледна в него. Е, започвам работа и напълно променя живота си.

    _________>>>> www.WebJob33.Com
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Стратега

    22 7 Отговор
    Пълен цирк е нашата прокуратура,ясно е че изпълнява поръчки, и тоя натегач и кукла на конци -гЕШЕВ.Мисля, че Банев е по-умен и по-хитър от него, не че защитавам Баневи,но накрая те ще са отгоре!
  • 19 Атанасов

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "Ганко":

    Този "Шрек" вероятно е роднина на някой си Никола Гешев, пожизнен служител на ЦРУ (чиито агенти Живков, Мирчо Спасов, Любен Гоцев и др ни мачкаха по времето на комунизма, а техните деца: Бойко Борисов, кръгът Орион, и други ни мачкат сега)
  • 20 Будалата

    9 4 Отговор

    До коментар #15 от "хитеp":

    Местя го у другия крачол за Баневи, Арабаджиеви, Миневи и тем подобни. Просто констатирам.
  • 21 Мордекай

    9 9 Отговор
    Адвоката за това му се плаща , да лае , нека си лае няма кой да ги крепи вече тия катили , колкото отслабва влиянието на комунистите , толкова по трудно става на тия лансирани от тях за да им въртят парите боклуци , времето им изтича. Няма какво да им се церемони прокуратурата ,с всички възможни средства трябва да се мачкат , заради тях България е бедна
  • 22 кеф

    14 2 Отговор
    Гешев се натяга,ще го правят началник-помияр
  • 23 Полицай

    11 1 Отговор

    До коментар #17 от "хитеp":

    Цялата клоунада е за такива като тебе да викат Бравоооо Боко, Цецке, Цацаров. Край накорупцията. Гоолем си Гешев, велик си.Ми то по байтошово време си бше същото. Кво правосъдие, какво първенство на закона, Нагли престъпници.
  • 24 Един

    10 1 Отговор
    Административен произвол и липса на правосъдие! Никога няма да дойдат първокласни чужди инвеститори в тая държава!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хрис

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "хитеp":

    ПреАтелЮ, чети по-внимателно това, което пишат хората и ще разбеш, че никой или почти нникой не взема страната на Баневи. Те, пишештите тук, както и автора, се опасяват, че спецпрокуратурата с необмислените си действия, поради некадърност или да се харесат на някого, може да провалят делото и Баневи да останат ненаказани. Този спец.главен некадърник с изявленията за хибридни атаки срещу прокуратурата, организирани само с няколко телефонни обаждания от ареста, създавнето на някаква хипотетична (направо смехотворна за нашите условия) евроазиатска партия и упоменаване ( без посочване на имена) на руски олигарси, придава международни окраски на делото.
  • 27 гост

    3 7 Отговор
    Много сте ми интересни, лаете защо няма олигарх в затвора, затварят такъв и после се скъсвате да го защитавате и да го изкарвате ангел небесен!

    Коментиран от #28

  • 28 стоян

    0 2 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Какво ти е смешно -повечето от плюещите по прокурора са комунистически микерета и нали трябва да се защитават един на друг
  • 29 ДОКО

    0 0 Отговор
    ИВАН ГЕШЕВ Е ДЕСНА РЪКА НА ПАРТИЯ ГЕРБ И РОБУВА ТАМ ЗАЩОТО ВЗЕМА ПАРА ОТ ТОЯ ИЗВОР..БАНЕВ НЕ Е УДОБЕН ЗА ГЕРБ И СЕГА МУ ТЪРСЯТ ЦАКАТА..ЗА ГЕРБ ХОРАТА СЕ ДЕЛЯТ НА УДОБНИ И НЕУДОБНИ..
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове