Last news in Fakti

8 Януари, 2019 20:47 7 012 88

Проф. Иво Христов: Политическият елит има вина за ромския произвол

  • иво христов-
  • роми-
  • цигани-
  • ъпност-
  • политически елит

Проф. Христов посочи, че всички политически партии се възползват от ситуацията с ромите

Проф. Иво Христов: Политическият елит има вина за ромския произвол - 1
Снимка: БГНЕС

Българският политически елит има вина за ромския произвол. Това заяви юристът и социолог проф. Иво Христов пред бТВ. Той припомни, че още миналата година е прогнозирал, че ромите ще станат детонатор за взривяване на държавата.

„Агресията в ромските махали е много сериозен проблем, който българските елити използват за краткосрочни политически цели , те го индуцират и задълбочават, те нямат никакъв капацитет – интелектуален или експертен. Съжалявам, че съм лош пророк, но ще става все по-зле”, заяви юристът.

Проф. Христов посочи, че всички политически партии се възползват от ситуацията с ромите и не я решават заради купуването на гласове по избори. Той прогнозира, че политическата ситуация в световен мащаб ще се промени през тази година.

„Тръмп е първият американски президент, който си изпълнява предизборните обещания. Каза, че ще излезе от Сирия – направи го, каза, че ще излезе от Афганистан. Каза, че САЩ ще се преориентира към Далечния изток и го прави – за добро или лошо. Ограничи мигрантите и се опитва да сложи стена. Въпреки неуспеха на междинни избори, той продължава своя курс. Зад него стоят много силни хора – от политическия и икономическия спектър”, посочи социологът.

Юристът коментира и напрежението между Украйна и Русия. По думите му, ако Петро Порошенко не остане на власт, ще дойде политик като Тимошенко, който ще провежда същата политика.

„Македония бива засмуквана от демографския албански миниколос. Съчетано с турския колос, познайте какво ще се случи с нас – демографска трагедия. България си отива. Когато фактите говорят и най-отчаяните либерали трябва да мълчат”, каза Христов.

„В България върви отрицателна селекция на управленския персонал. Достигнали сме дъното, но мисля, че може да продължим и още по-нататък. Има тенденция на върха да се изтласкват все по-неграмотни, некомпетентни и невиждащи дълбочината на проблема хора. Това е резултат от цялостното състояние на системата”, каза Христов.

Припомняме, че ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    168 5 Отговор
    Така си е абсолютно! :)

    Коментиран от #59

  • 2 войводата

    162 2 Отговор
    Наближават избори и нищо няма да направят, защото разчитат на техните гласове. Данъци не плащат, къщите са незаконни, вода не плащат, ток крадат, помощи получават без да изработят поне пет дни, хранят ги безплатно, помощи получават, а на времето такива като тях без образование чистеха канавките, мръсните канали, метяха улиците, а сега какво, обикалят улиците и оглеждат какво могат да откраднат, убиват, изнасилват, старите хора по селата си залостват вратите, на какво прилича това!

    Коментиран от #57

  • 3 заката

    161 9 Отговор
    Професора ви го каза преди две години а вие го плюехте не знам защо
  • 4 реалист

    142 15 Отговор
    Много умен и еродиран човек,удоволствие е да го слушам и да чета статиите и коментарите му.

    Коментиран от #18

  • 5 Прецицалото

    74 14 Отговор
    Христов , лошо за електората на ГРОБ да не чувам!
  • 6 Димов

    99 3 Отговор
    Издигаме си управници за да ни оправят дереджето, а те се възползват от получената власт, за да ни стопят като нация. Как му се вика на това? Национално предателство ли? Колко от тях са наказани за такова?
  • 7 Българомразци

    9 40 Отговор
    Не чета!

    Коментиран от #12

  • 8 Чочо

    87 6 Отговор
    Много точно и ясно казано дано го чуят управляващите е верно идват избори който как ще печелят без циганите незнам.Колко умни хора в този парламент са като този господин ето такива трябва да вземат решения и честно да говорят пред хората.Дс им е честита истината на всички управляващи
  • 9 русняк

    67 3 Отговор
    ако се яви някои нов сталин ,що фабрики и заводи ще отвори за сапун, и ще има работа за бьлгарския народ , тия само излагат дьржавата ви по целия свят,навсякьде ги има в криминалния контингент по света .

    Коментиран от #46

  • 10 стоянов

    77 7 Отговор
    чудесен коментар. както винаги. жалко, че никой не го чува.
  • 11 сноу

    73 3 Отговор
    И на всичкото отгоре цигуяка така злобно те гледа, сякаш не ти него хрантутиш, а той тебе.Цигуяка дори и елементарните кучешки нрави, не притежава ..То кучето и парче сух хляб да му хвърлиш, ще те погледне благодарно.Нещастна майка България трудно ще се отърси от тия дълбоки метастази .Ще се наложи кардинална хирургия,но...

    Коментиран от #82

  • 12 стоянов

    30 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българомразци":

    'ми и не коментирай!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 пипи дългото чорапче

    67 3 Отговор
    Професора е сгрешил:Всеки ден се убеждавам че дебилите не са 85 а 95 процента.
  • 15 Сандо

    38 5 Отговор
    Много интересно защо сега не пишите както се казва гузен не гонен бяга Професора е. Много много прав ехх Българино генетично ви е вродено Бог да. Ни. Пази
  • 16 Реалист1

    38 4 Отговор
    Съвършено вярно
  • 17 Alpha_Lone_Wolf

    31 83 Отговор
    Този българофоб, той с чии гласове е влязъл в парламента, който явно му се отразява добре - загладил косъма. За бсп гласуват само пенсионери и цигани.
    Тук един се изцепи, че младия електорат се е увеличил, но не уточни етноса на младите.
    Етноса, който процъфтя по-времето на тройната коалиция и тогавашни им лидер СерГЕЙ Станишев. Няма да забравя бях малък, и баба гледа една циганка да мъкне касетки с буркани. И ѝ вика - много буркани баба.
    Пък циганката - дават ги за дицата, ошти ино ши прая, още буркани ши взима.
    То, не са помощи, социални, здравни превилегии. Минаха години, докде време, аз да водя баба по телкове. Бяха 3-4 българки и над 15-20циганки наредени.
    Развъдихте ги, дадохте им права и сега Боко виновен, да ама за пръв път Боко пусна жандармерията в махалите, Боко пръв събори циганските катуни. Хубав, лош, тиква, мутра, Боко е 100 пъти по-добре от БСП

    Коментиран от #53

  • 18 Жокера

    61 7 Отговор

    До коментар #4 от "реалист":

    Много интелигентен и прозорлив мъж! А ти оправи правописа - ерУдиран! Наистина е ерудиран човек! За съжаление герберите нямат нито един такъв умник в редиците си! Всички са от тъпанар нагоре - прости, необразовани, ограничени, но безкрайно верни и послушни! 🤪

    Коментиран от #28, #29, #50

  • 19 MarySparks

    2 36 Отговор
    Изкарвам над $ 7k на месец на непълно работно време. Непрекъснато чувах други хора да ми казват колко пари могат да направят онлайн, така че реших да погледна в него. Е, започвам работа и напълно променя живота си.

    _________>>>> www.WebJob33.Com
  • 20 Имам вэпрос

    41 2 Отговор
    Факти.БГ - вие под всяка статия за циганския въпрос поставяте в Черен шрифт че сте поставили на Борисов въпроса но той не е отговорил. Може ли да съберете всички статии с този шрифт и да ги публикувате накуп? И да ги изпратите отново
    И отново
    И отново

    Коментиран от #24

  • 21 СЛОВОБЛУДНИК

    12 34 Отговор
    Говори, говори, говори а нищо не казва !
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 незнайко

    13 41 Отговор
    На думи всички са много умни !!! Бил прогнозирал !!! Защо не се е борил със зъби и нокти като е знаел, че така ще стане ??? Поредната умна отрепка !!!

    Коментиран от #88

  • 24 Циганизация

    42 5 Отговор

    До коментар #20 от "Имам вэпрос":

    И отново и отново и отново....няма да чуеш нищо от Борисов по въпроса за циганите ! Борисов най-мрази да го питат за три неща: парите му, любовниците му и циганите му, колко пъти да ви го напиша това ? Докато Борисов и ГЕРБ са на власт циганизацията и геноцида над българския етнос, ще продължава - тъжен, но категоричен факт, какво не разбрахте пак ?

    Коментиран от #27, #41

  • 25 ДидоВъТъ

    17 34 Отговор
    Нали и ти си от тях,бре,каун?Първо беше в СДС,после кацна при "социалистите"!И какво прави 20 г.?"Куга яди кифтетътъ ни рива",нали???
    Дебил!
  • 26 998

    20 7 Отговор
    Съгласен съм с мнението му.
  • 27 Питащ

    36 4 Отговор

    До коментар #24 от "Циганизация":

    Добре. А защо журналист да не го попита на пресконференция: "Г-н Премиер, винаги тичане и камери ви снимат при запалване на депото за боклука, взрив на цистерни, при наводнение, при задържане на престъпници. А никога не тичате да решите проблема и камери не са ви заснели при нито едно тежко престъпление от цигани, което е породило напрежение или напрежение между българи и цигани. Защо?"
    Да видим. Все нещо трябва да отговори

    Коментиран от #35

  • 28 реалист

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Жокера":

    Блгодаря...
  • 29 реалист

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Жокера":

    Пак допуснах грешка - изпуснал съм буква,но наистина благодаря...
  • 30 а така

    34 4 Отговор
    Преди няколко дена в Германия цигани се събрали пред болницата за да покажат колко са възмутени от смърта на дете на техния приятел, имат право.Всичко мина тихо и спокойно. Защо ли и през акъла на тези цигани не мина да атакуват служители и доктори с тояги,както те го правят това редовно в България. Защото в Германия има закони, а в България има гнили ябълки в съдебна система и тотална корупция .
  • 31 Клати вятъра

    22 26 Отговор
    Него въобще ни го е.е нищо освен, титли, звания, метани, обществени позиции и финансови облаги. Всички научни степени, преподава в СУ и в Пловдивският Университет/какво преподава и каква полза носи, тази ПСИХО личност/ един Господ знае. Няма да се учудим ако утре ни разкрие кой доставя млякото за Млечния път и .одословното дъ.во на Малката и Голямата Мечка ! Той има манията за величие и придобиване на ТИТЛИ ! ТОЙ Е ПСИХО БОЛЕН НЕКАДЪРНИК ! За да се убедите - спомнете онова съществено което от него научихте ! Кое е то ? Помните ли го ? Няма такова ! Лайкучка и политик е все едно и тоже !
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Българин

    30 8 Отговор
    Най-после някой да назове нещата с истинските им имена.Браво Професоре! Дано и силно се надявам да бъде чут от политиците,ама се съмнявам.Явно народа трябва да спре това безобразие!

    Коментиран от #37

  • 34 ТТТ

    15 31 Отговор
    Тоя лицемер как пък нищо лошо не каза за партията си! Пълен демагог, опитвайки всячески да вдигне простащината на БГ, та белкиМ влезе в влъста и свири на руски кавал!
  • 35 Циганизация

    27 2 Отговор

    До коментар #27 от "Питащ":

    Отговарям: защото след такъв въпрос към Борисов няма да има и такъв журналист ! Май забравяте, къде живеем и на кое сто и амнайсто място по свобода на словото е клетата ни държава ? Слави ербаба нали, щеше да пита Борисов разни неща, видяхте какво се случи... смени пола по време на предаването !

    Коментиран от #40

  • 36 Изчисление

    23 0 Отговор
    Защо циганите са толкова важни за партиите. Реторичен въпрос.
    На парламентарни избори обикновено гласуват около 30 до 35% от имащите право на глас. Имащите право на глас са по-малко от 6 милиона. Значи от 6 милиона на парламентарни избори гласуват около 2 милиона до 2 милиона и половина максимум. Никой не знае колко точно са циганите имащи право на глас, но са някъде между 500 000 и 1 000 000. Това са почти 2/3 от хората, които гласуват, а като добавим и турците - над половината. Ако циганите не гласуват, много избори щяха да се провалят, поради липса на кворум. Обаче циганите гласуват винаги и масово, до един. А няма циганин, които да отиде да гласува, ако някой преди това не го е "спонсорирал". Ясна ли е сега сметката и ясно ли е, защо циганите са толкова важни за властта у нас.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 нун

    5 13 Отговор
    викте му сурато 96% НА дебил
  • 39 ФАКТ

    20 2 Отговор
    Г-н Христов,много от Комунистите не вярват в Господ!!! Но всички злини идват от нас хората!!! Ако НЕ СЕ променим към по -добри,ако не сме смирени,съпричастни,ако не обичаме ближния,ако не спрат войните,грабежите,убийствата ,сме обречени на гибел!!! Политиците трябва да се замислят и да направят така,че хората да живеят щастливо !!! Не си ли научиха урока ??? А всички,които безчинстват ,ограбват,убиват,мястото им е в ЗАТВОРА !!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Напротив

    13 27 Отговор

    До коментар #24 от "Циганизация":

    откакто ГЕРБ са на власт , циганските гета се изриват , циганските незаконни къщи се събарят , помощите за цигани се отпускат много по трудно , обвързани са с училище , ваксини , детски градини , вкараха закон шофьорска книжка не можеш да вземеш ако нямаш 10 клас което пак удря основно по циганите . Полиция и жандармерия затварят цели махали докато не намерят виновниците и да ми говориш тия глупости ….. Циганите гласуват за БСП и дпс техен електорат са , празни хора за куха партия , това е.

    Коментиран от #48, #51

  • 42 Временно решение на проблема

    18 3 Отговор
    Има две възможни кратковременни решения на проблема с масовото купуване на цигански гласове:
    1. Всеки един етнически българин отива да гласува на избори, но гласува само за възможно най-малките и непредставителни извън парламентарни партии - подкрепят се две до три малки партии. При този случай, купените от големите партии цигански гласове няма да им стигнат, ако не, за да не влезнат в парламента, то поне, за да не водещи партии, които да съставят правителство, за да крадат и да си избият парите за купените гласове.
    2. Нито един българин не отива да гласува - при този случай избори няма да се състоят поради липса на кворум.
    Не виждам друг възможен временен изход, защото не виждам сила, която да може да спре това престъпление, каквото представлява купуването на гласове . Парламентарните партии у нас са парламентарни, заради купуването на гласове. Това е жестоката истина.
  • 43 българина

    20 8 Отговор
    това е правилния Министър Председател!
  • 44 Никс

    12 24 Отговор
    Поредният дървен философ и оракул. Ако само с циганите ни беше проблема щяхме да цъфтим! Отвсякъде ни обясниха и то не особено любезно, че проблемите ни идват от съдебната система, но ние все си намираме някакъв частен случай - цигани, олигарси, политици, мутри, наркомани... Докато не се намери политическа воля да се постави духът на закона над всичко все така ще е. И ще продължават да ни хвърлят прах в очите и да ни занимават с глупост...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Мършата

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "русняк":

    Диктатори май вече няма да има!! Мина им временцето!! Ше има фабрики, от най гадните, най вредна работа за българите, щото Западна Европа има пари, потенциал, да ни мачка, управлява, няма Европейците да работят вредна работа, до де има българи!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 пишман политици

    15 3 Отговор
    Уважаеми дами и господа. Човеци. Живеем в различно време.
    Вече нещата не са такива каквито бяха. Моля, имайте предвид, че модерното време изисква и ново мислене. За ваше улеснение свеждам няколко примера, с които може да се ориентирате в правилната посока:
    Да си алчен е новото да си щедър.
    Да си гаден е новото да си добър.
    Да си гнусен е новото да си известен.
    Да си противен е новото да си симпатичен.
    Да си безочлив е новото да си човечен.
    Да си престъпник е новото да си бизнесмен.
    Да си с нарушени права е новото да си убиец.
    Да си малцинство е новото да си крадец.
    Да си политик е новото да си феодал.
    Да си работодател е новото да си робовладелец.
    Да си изтеглил кредит е новото да си роб.
    Да е грозно е новото хубаво.
    Да си болен е новото да си умрял.
    Да си тъп е новото да си умен.
    Да си изрод е новото да си човек.
    Моля, спазвайте инструкциите и живейте ако можете дълго и щастливо. Този живот не е предвиден за повечето от вас и вие го разбирате. Ако не го разбирате, поне го чувствате.
    Лек ден и се пригответе за по-високи сметки през зимата. Тези с просрочени кредитни вноски си знаят. Майките на болните деца - също. Вицепремиерите… Е, те знаят всичко.
    Автор: Емил Йотовски
    Източник: OFFNews
    България
  • 50 Само питам

    8 20 Отговор

    До коментар #18 от "Жокера":

    Аз нямам ли право да попитам тоя не беше ли разобличен като безроден русофилитик подкован в Русия? Той настройва народа с лъжи и врелинекипели.

    Коментиран от #62

  • 51 Никой

    10 16 Отговор

    До коментар #41 от "Напротив":

    Точно, именно, затова пак за ГЕРБ ще гласувам. А бесепаро-депесарите за заблуда симулират русофилство да привлекат електорат и също чрез пропаганда създават впечатление че ГЕРБ са виновни за поразиите които бсп+дпс направиха на България.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Камата съм

    4 1 Отговор
    абе тук много суджуци плюят бе аз пък ще плювам Деси от Дулово нали тя е от суджуците или бъркам
  • 55 заката

    14 1 Отговор
    ПРОФЕСОРЕ МАЧКАЙ СУДЖУЦИТЕ А ЖИЛЕТКИТЕ СЛЕД МЕСЕЦ ЩЕ ГИ ОПРАВЯТ БЪДИ СИГУРЕН
  • 56 урунгел

    11 3 Отговор
    Продължавайте да не гласувате и ще става все по-зле.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Лайнометев

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "mom4eto":

    Я да оближеш насраният ГъС на прозтака борисофф,шви еба пичката майчина и на двамата!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ТИ ДА ВИДИШ

    9 2 Отговор
    доган е с циганите и без техните гласове него виждам
  • 62 Щом питаш, ще ти кажа .

    10 3 Отговор

    До коментар #50 от "Само питам":

    Не само той, всичките там играят за себе си и за партията си ! ТЕ народ нямат ! ВИЖ ЛЪЖАТА КЪДЕЕ - себе си наричат НА.ОДНИ представители а БЪЛГАРИЯ вече не е НАРОДНА РЕПУБЛИКА ! ХВАНА ЛИ ЗАЙЧЕТО КЪДЕ Е ? Или пак ще питаш ? Колко си им хубав такъв който все пита !
  • 63 Nadin

    12 2 Отговор
    най-сетне един човек да се изправи и да им го каже право в очите и ако има положителен резултат, това е индикация, че малко са разбрали нашите безхаберни политици че трябва къртовски труд,за да се върне страната в това отношение поне 30години назад,браво г-н професор
  • 64 АНДРЕШКО

    13 2 Отговор
    Къде е Пожарникара главния на Републиката . Защо се крие ... короба потъва и мишоците бягат воглаве с паратиотарчетататата ... емиглираха ли ? Нека светиня Му да разпореди нещо истински да свърши
  • 65 Зайко Байко многознайко

    19 2 Отговор
    Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Циганите се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и такси вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х&й не е@е"!
  • 66 Не се вързвайте на психопата

    7 8 Отговор
    Той не се с.ажава за РОД И РОДИНА. Той в спорове политически и идеологически не влиза за да не срещне остра конфронтация. За втори път взима отношение на ромите защото е неутрален въпрос и не КЛАТИ клона на никого. Всичко е ТЕАТЪР. Иво нито го сърби, нито го боли този проблем. Чувал ли го е някой Иво Христов по ТиВи то да споделя сродна загриженост ? Не. Всичко е ПУШИЛКИ С ФИКТИВНИ ДИМКИ , оправдаващ присъствието си в залата и подписа на ведомстта ! КЬОР ФИШЕЦИ ! ФАЙДА ЙОК !
  • 67 Голям Слон

    17 1 Отговор
    Да, политиците си надробиха тия. Няма партия от последните 10 години, които да не се е забърквала с този етнос. Не е трудно да се прочете Конституцията и да се проумее, че ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ! Вие, господа политици, правите едните превилегировани пред другите. Вие правите така, че да има ситуации, като днешната. Как на мен ще ми бутнат бараката (монолитна) за дърва и инструменти с площ 6 кв.м., а на циганите позволяват да имат десетки пъти по-големи застроени площи (на етаж) без разрешение? Защо аз плащам ток и ми го спират за неплатена сметка от 0.49 лв във ВАКАНЦИОНЕН ИМОТ? Защо АЗ плащам за вода? Защо мен ме търсят, ако не платя вноска по кредит? И много такива въпроси, за които все още не е много късно. Все още държавата може да вземе адекватни мерки. Разбира се, единствено и само ако иска да влезе в конфликт с Европата. Сега е моментът да решат кое е по-важно за нас: угодни на разни празноглави транссексуални олигофрени или ЕТНИЧЕСКИ МИР в БЪЛГАРИЯ.
  • 68 Нострадамус

    11 3 Отговор
    Измислиха, хапчета и ваксини за какво ли не. Крайно наложително е да измислят ваксина против забременяване при циганската свръхр раждаемост ... повсеместна кастрация.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Новите барековци

    4 8 Отговор
    С “ И” и “ Х”, Иво Христов и Христо Иванов! Хвърлящи примамки за наивни рибки!
  • 71 весо868

    11 2 Отговор
    ПРАВ е ще става по зле.Най вече БОКО плаща по изборите и не му пука.БЪЛГАРИЯ= ЦИГАНИЯ.Дават им помощи+ Червен кръст+ ТЕЛК+Кражби + излагация пред света.Тодор Живков!!!
  • 72 1234

    12 1 Отговор
    Защо бб не каже как ще спаси българите от циганите но се занимава с еврейските празници, арабските саби, мароканските скакалци и други боклуци? Баш Българоубиец, на фона на раждаемост от 1930 г
  • 73 Кой пази българите?

    10 0 Отговор
    Интересно ми е да чуя циганите колко български турци набиха или убиха? А да, те си имат етническа партия която ги пази даже две, ци ганите съшо си имат няколко плюс НПО та. А в България няма нито една българска партия или НПО!
  • 74 Plovdiv

    11 1 Отговор
    Не е "определена вина", те го създадоха! Допреди З0 години беше лошо, че слушаме Москва, от 30 години слушаме Брюксел и ФАЩ и виждаме колко "хубаво" стана. Вече е ясно, че България бива унищожавана съзнателно, като "политиците" са само слугинаж на вдъхновителите на това престъпление. На всички вече им писна от това и скоро може срещу коловете, брадвите и мотиките да полетят куршуми, пък да Го видим тогава оня, мълчаливия.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Алфа Ромео

    9 1 Отговор
    Харесвам го тоя пич говори директно и казва на глас истината която другите спестяват и ни дрънкат глупости че всичко се подобрявало, трябва да си сляп или дрогиран за да го твърдиш.

    Коментиран от #77

  • 77 Irmao

    0 6 Отговор

    До коментар #76 от "Алфа Ромео":

    ...Или на хранилка при оная Чифутска Гнида, да го убие Господ!
  • 78 гост

    0 0 Отговор
    А ромския елит има вина за политическия произвол
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Любопитно ми е мнението на студенти

    1 4 Отговор
    Завършили при него ! Защото тежко на онзи който го апострофира и тепърва ще сдава изпит при него ! ЕДВА ли ще му се отдаде добрият късмет и не ще получи " КОЧ МАНЬОВЪР " ! ВИЕ МИСЛЕТЕ КАКТО ЩЕТЕ НО ЗА МЕН ТОВА Е КУКУР, нищо че цитира Франк Лойд Райт, Омир, Хегел, Достоевски - това не е проблем да го подготвиш с цел да покажеш че носиш ВСЕЛЕНАТА а куфарите слушатели са недостойни дори за неговото присъствие. В СЪЩНОСТ ТОЙ ЗНАНИЯ на слушателите НЕДАВА а само губи времето напразно ! За да су убедиш послушай вникне в смисъла изказванията му внимателно ! И след това се запита - това ли професор може на хората да разясни и да бъде за тях полезен и ПРСВЕТИТЕЛ ! Аз бих го уволнил и пратил на лечение а за преподавател - никога ! Надменен, мнителен, посредствен, кариерист , страхлив - ЗАТОВА Е И ГРУБ И РЯЗЪХ С АУДИТОРИЯТА за да се дистанцира !
  • 81 Пуяк и юрдек

    0 4 Отговор
    А масата, както той я нарича - " ДРЕБНИЯТ " човек го следва сляпо ! Това е СТРАШНОТО - НАИВНОСТТА НА МАСАТА ! А това пък му дава на нега шанс ! Давай Иве , ръгай чушки в бова ! Щом Бойко е Мин. Председател, Овенен - Президент, ТИ СИ КЪДЕ ПО- ПОДКОВАН ЗА ДА НЕ СИ ТАМ !
  • 82 хирург

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "сноу":

    Кастрация на всичко черно
  • 83 Златен ВЕК за

    2 1 Отговор
    Авантюристи, брутални, кариеристи, криминални, нагли политици и аферисти ! Прекрасно време.Кой може да ги спре ?
  • 84 Иво не е птичката която ще

    0 1 Отговор
    Докара и направи Пролетта !
  • 85 Та той преди половин година

    1 0 Отговор
    Се изходи по въпроса от трибуната на парламентарната СКУПЩИНА пак по въпроса с ромите, е и ? Тогава ефекта бе ЗЕРО - НИЩО ! И сега ще е същото , досущ. Нищо няма да се промени ! ДЪРЖАВА у нас НЯМА ! Вижте как се запетляха КМЕТА на Войводиново и КМЕТА на Общината Ммарица - " Да живее България " КЬОР ФИШЕЦИ. Те просто не могат да направят крачка напред, защото КМЕТА на ПЛОВДИВ, ПРОКУРАТУРА ПЛОВДИВ, МВР ПЛОВДИВ, Министъра на ВР, Главен Прокурор не са в течение, те не са чули за случая. А Вице Премиера ЗАПЕЯТ В ЕДИНА ПЕСЕН която - забележете ще внесе за ОБСЪЖДАНЕ пред МС. Отново надявай се Х. на пияни жени ! Раководството на ГЕРБ и БСП до тях новината също не бе достигнала / Премиера е перфектната МАРИОНЕТКА на Брюксел и Америка за България . Което значи че АКО НИКОЙ НЕ ТЕ БУТА НЕДЕЙ СЕ КЛАТИ ! Там долу да става каквото ще , щом Указания от горе няма ! Тогава ? Иншулдигин бите ! Сори май на най-малките бушони ще гърмят първи за да измият лицето на големите ! Ще има ФИКТИВНИ оставки и рокади но проблема тъй ще си остани !
  • 86 Никой горе не го е.е

    1 0 Отговор
    Какво става долу ! НАРОДА още живее със старите илюзии от СОЦА, че някой следва да се загрижи за него. Такова нещо няма. И той продължава да чака да дойде НЕВОЛЯТА ! Толкоз време професора Иво , говори пред НАРОДА и не му е пояснил никой не го е еня за БАЙ село !
  • 87 ДОКО

    0 0 Отговор
    ХИ ХИ ХИ ДЪРЖАВАТА НА ГЕНЕРАЛ БОКО И ЦЕЦКО И КАКА ЦЕЦКА..АКО ДЕМОКРАЦИЯТА БЕШЕ ТОЛКОВА ДОБРА И РЕЗУЛТАТНА ЛЕНИН ЩЕШЕ ОТДАВНА ДА Я ВЪВЕДЕ..ХИ ХИ
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове