Last news in Fakti

9 Януари, 2019 11:46 25 624 95

Вижте пребития от цигани военен (СНИМКИ)

  • цигани-
  • войводино-
  • военен-
  • валентин димов

Той е трудолюбив, изпълнителен и скромен военнослужещ

Вижте пребития от цигани военен (СНИМКИ) - 1

Преди дни цяла България бе потресена от поредното циганско безчинство. Двама освирепели братя от циганската махала на Войводиново пребиха 33-годишният военен Валентин Димов.

„Блиц“ припомня, че последните два дни във Войводино имаше редица протести, а лично вицепремиерът и министър на отбраната заяви, че „циганите в България станаха изключително нагли, търпимостта на обществото се изчерпа“.

Тази сутрин пък съпругата на Валентин – Атанаска, направи сърцераздирателни признания за случилото се. Жената сподели какво се случва с мъжа й, който е момента е в болница. Атанаска обяви и как е съобщила на двете им дъщерички какво се случва с баща им.

От фейсбук профилите на Атанаска и Валентин се вижда какво задружно и щастливо семейство са те. Те имат две дъщери.

"Той е ефрейтор с 12-годишен стаж, от бойно формирование – парашутист - разузнавач. За службата си в страната и зад граница е получавал множество награди. Не видях да има наказания, само поощрения – той е трудолюбив, изпълнителен и скромен военнослужещ”, каза бригаден генерал Явор Матеев, който е командир на нападнатият военнослужещ Валентин Димов във Войводино.

Офицерът разказа, че в действителност ромите са действали „брутално професионално” - якето му е използвано така, че ръцете и главата му да бъдат вързани, като е удряно по най-зверския начин, а той не е изразил агресия спрямо тях. „Много неприятни случаи, иначе при друга ситуация тези две хлапета, защото те са такива, няма как да набият военнослужещ, още повече от Специалните сили”, допълни Матеев.

ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.

Вижте пребития от цигани военен (СНИМКИ)

Вижте пребития от цигани военен (СНИМКИ)

Вижте пребития от цигани военен (СНИМКИ)

Вижте пребития от цигани военен (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пиания Майстор

    40 89 Отговор
    След като се освести да дойде да му преподавам малко бойни изкуства!

    Коментиран от #7, #55, #84

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 хаха

    110 59 Отговор
    Егати военните, щом едни непълнолетни циганета са го надвили.
  • 5 Валери

    259 1 Отговор
    Защо показвате жертвата и семейството ѝ мизерници, а мангалите криете?

    Коментиран от #39

  • 6 Попай

    58 27 Отговор
    Ще ходя да му нося пушката докато е на работа! Нямат ли пари в МО за да наемат частни гардове на редниците?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пиания Майстор

    8 22 Отговор

    До коментар #7 от "Ффф":

    Като припаднеш ще има ли кой да ти извади езика от гърлото?
  • 10 ДОКО

    76 27 Отговор
    ЦИГАНЕТАТА СА ПРАТЕНИ ОТ ГЕНЕРАЛ БОКО ТЪПОКО И ЦЕЦКО УШКО ПОДСЛУШКО НЕ СЛУЧАЙНО А ДА ПРОВЕРЯТ КАК ВЪРВИ БОЙНАТА И СИЛОВАТА ПОДГОТОВКА ПРИ ТОЗИ МЪЖ..ЦИГАНЕТАТА ЩЕ ГИ ДЪРПАТ ЕДНА ГОДИНА НАТАМ НАСАМ А ПОСЛЕ НАЙ СПОКОЙНО ЩЕ СИ ПИЯТ КАФЕТО В НЕКОЙ ГРАД ЗАЩОТО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ГЕНЕРАЛ БОКО ГИ ОБИЧА И ПОКРОВИТЕЛСТВУВА..БЕЗ МАНГО НЕМА ВЛАСТ А ЩОМ НЕМА ВЛАСТ НЕМА ПАРА..ТАКА ЧЕ НА ГЕРБ НЕ ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ВОЙНИК..ПАРАТА Е НА ПЪРВО МЯСТО..
  • 11 НКВД

    46 30 Отговор
    За да си профи. войник трябва да имаш сърце и смелост което да ти дава кураж за да си ефективен войник! А такива където влиза в армията за заплатката и сигурната държавна работа ги бият 17-18 г. магал... по укичките!
  • 12 Димов

    160 15 Отговор
    И Кубрат Пулев да беше, като го нападнат вгръб, неочаквано, ще го пребият. Тука много клавиатурни шаолиновци са се навъдили. Вие някога участвали ли сте в сбиване, че ръсите заключения? Това не ви е 3Д игра бе, биткарчета. В истинският свят нещата се решават за 3-4 сек, и приключват за 10. Гаранция, са го нападнали гърбом! Очи в очи е щял да ги разглоби. Пожелавам му бързо оздравяване на момчето. А мангустите да се молят, да не тръгне да си доказва пагона, като се възстанови. Даже няма нужда да ги доближава. 1400м му стигат.

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 СвръхАз

    71 2 Отговор
    Е той колеги снайперисти няма ли?
  • 15 jambazina

    88 1 Отговор
    Какво стана с мангото дето зверски уби журналистката, много бързо забравихте колежката си!? А с другите изстъпления от последните години какво стана, никой ли не ги помни?
  • 16 НКВД

    47 7 Отговор
    99г.новобранския ми беше в Разград поделенито до кв.Орел на Вътрешни Войски като ни пускаха след клетвата отпуска за 1 ден се разхождаме и Разград - център не смееха да ни погледнат в очите като видеха черната баретка още помнеха събитията от 1986г. Много поздрави на набор 80-81 от поделение 72 345,, Враня"и спец поздрави за майор Дици ако чете а Злия да го......

    Коментиран от #48

  • 17 ДОКО

    38 2 Отговор
    КОМЕНТАР ЗА ДЖАМБАЗИНА..СТАДО ГОВЕДА И ОЩЕ НЕЩО ЛИЧНО ОТ МЕН..ЗАПОМНИ ГО БЪЛГАРИНО..КОГАТО ЕДИН ПРОБЛЕМ НЕ СЕ РЕШИ НАВРЕМЕ СТАВА БРЕМЕ И ЖИВЕЕШ С НЕГО/ДОКО/
  • 18 JEEP

    52 8 Отговор

    До коментар #12 от "Димов":

    Информацията е, че пишлеметата са го измъкнали от колата, а после идват и останалите. То е ясно, че не са го пребили само те двамата. Въпросът е, защо изобщо е допуснал да го вадят от колата. Второ - това войник от спец частите...какъв Пулев, какви очи в очи, какви секунди? На международните мисии само очи в очи ли се бият? Не знае от къде ще дойде ни куршумът , ни ракетата или кой от местните талибани ще му скочи с ножа. С писменна заявка от предния ден ли да го нападнат? Нали за това са специално обучени. Дано се оправи човекът, но си мисля, че не ги е помолил любезно да се дръпнат от пътя... Иначе тъпите патладжани отдавна трябваше да са в тухларните, а Каракачанов да не се прави на интересен, а да връща строителните войски!

    Коментиран от #68

  • 19 Голям Слон

    67 2 Отговор
    Това е то българска реалност: да отидеш на три мисии и накрая да те пребият българските талибани. Което, естествено, ще се разминат с наказание за "нанасяне на дребна телесна повреда". Т.е., смачкват ти фасона от бой, целенасочено те бият единствено и само по главата, и това минава за средна телесна. Дефинирайте ми, моля, някой от вас, какво е тежка телесна повреда? Циганите не трябва да се наказват. Те просто трябва да бъдат поставени в условията на всеки един редови българин. Каквито претендират на запад, че са. Това включва плащане на сметки, данъци... Не може превилегии за едни, а сопа за други.

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кога ще покажете снимка на биячите

    44 1 Отговор
    И така за всеки случай на циганска престъпност , един до друг да стоят снимките на пострадалите и извършителите. Нека целият свят да види какво става в България! Време е да се събудите журналисти!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 КГБ Териер

    35 15 Отговор

    До коментар #19 от "Голям Слон":

    Ти каво си мислиш че било в Афганистан? Не си е показвал носът от базата 6 месеца! Сутрин, обед, вечер ядене през другото време Белот!

    Коментиран от #24

  • 24 Голям Слон

    20 2 Отговор

    До коментар #23 от "КГБ Териер":

    Напълно възможно да е така. Но веднъж вече си го отнесоха наемниците в Кербала. Всичко, което искам да кажа е, че по тези мисии обкръжаващата среда по подразбиране е много по-агресивна от тази в България. Може би бъркам...

    Коментиран от #28

  • 25 Селянина с колелото

    25 0 Отговор
    И сега на 14 по случай банго васил да им подарим на орките огъня, че там в пра-пра историята все на тъмно и не е ок стават извращения. И почивка в елитения курорт на известния др. Менгеле- специалист по болестите на доста известни Държави, за 48 часа има подобрение на социалния живот.
  • 26 ссср

    34 0 Отговор
    Покажете циганите да ги видим какви са маймуни!
  • 27 Военен

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "срам за пагона":

    На всеки може да се случи! Доколкото разбрах, са го изненадали като са му обърнали якето и докато се усети кво се случва е изял няколко токата. От там нататък е ясно. Мисля, че парашутистите са добре подготвени, натренирани войни за разлика от голяма част от армията.

    Коментиран от #29

  • 28 КГБ Териер

    12 2 Отговор

    До коментар #24 от "Голям Слон":

    ЖжжЖунгла е на всякъде! Излизам навън и си слагам елека с пироните и да ми скачат върху гърбът ако смеят!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 123321

    3 34 Отговор
    Който си го търси, намира си го, и пак българина невинен, народ за "" съжаляване""
  • 31 Синдикат на Ало Измамниците

    44 2 Отговор
    Пожелавам му скорошно оздравяване, и да открива ловния сезон за орки по-бързо!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 луга

    41 2 Отговор
    На първо време трябва да се неутрализират организации като БХК,отворено общество и др..,които защитават геройствата на циганите.
  • 34 КОКА

    23 6 Отговор
    АВЕ МАТЕЕВ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НЯМА ЛИ КАК ДА ГО НАБИЯТ РЕЗИЛ БОЙНАТА ВИ ПОДГОТОВКА Е НУЛЕВА В РЪКОПАШНИЯ БОЙ
  • 35 КУЧЕ

    30 10 Отговор
    СМЕШНИЦИ ЕДНИ ЦИГАНИ КЕЛЕШИ ВИ БИЯТ ГОЛЕМИ КОМАНДОСИ АЛО ГЕНЕРАЛА ПОДГОТВЯЙТЕ ГИ ТЕЗИ КОМАНДОСИ ЧЕ СОПОЛИВИ ЦИГАНЕТА ГИ БИЯТ

    Коментиран от #93

  • 36 волен сидеров

    32 0 Отговор
    ромите е крайно време да се стегнат и вкарат в пътя.първо да не се размножават повече от 1 в семейство....
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 1914

    20 1 Отговор
    Arbeit macht frei! Ако ме разбирате?!?!?!

    Коментиран от #40

  • 39 Гоуст

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "Валери":

    Щото нямат фейсбук. Факти и гдбоп това правят по цял ден. Ровят се по фейсбук профилите и се мислят за хакери
  • 40 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #38 от "1914":

    Напълно ясно!!! Трудът те прави свободен! Древна нацистка мъдрост! ;)

    Коментиран от #50

  • 41 И аз да кажа

    19 4 Отговор
    Жалко за момчето и семейството, но цял генерал и министъра да излязат и да обясняват как един командос неможе да се справи с две циганчета е трагична картина за състоянието на войската.
    Каракачанов само с увеличение на заплати не става трябва и подготовка. Трябва и някой да проверява на какво ниво е подготовката. Сигурно има цели армии от чиновници които трябва да отговарят за това, но никой не го прави, няма и министър да им потърси отговорност. Време е за оставка чашата преля.
  • 42 гост

    24 0 Отговор
    Бе какво да го гледаме мом„ето , дайте да видим двама цигани пребити.
  • 43 бай Иван

    22 5 Отговор
    Едно време командирите като ни пускаха отпуска ни предупреждаваха ако се сбием никога да не се предаваме и да излезем победители за да не петним пагона. Сега незнам на какво ги учат.
  • 44 цирка

    19 0 Отговор
    едно време полицаите защитаваха българите сега обратно
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Хасан

    25 1 Отговор
    Малееее..докъде се стигна !..Едно време в казармата прост старшина с колана всяваше дисциплина в Кеча на цял полк роми...
  • 47 Гост

    10 0 Отговор
    Факти, престанете системно да ми триете коментарите! Нито съдържат псувни, нито заплаха към някой! Това, дето съм го казал в изтрития коментар си е самата истина и няма нищо вулгарн, обидно и нецензурно! Който го е прочел, е разбрал!

    Коментиран от #49

  • 48 Вътрешняк

    11 1 Отговор

    До коментар #16 от "НКВД":

    Благодаря, колега! Бях в един батальон със злия, но взводен ми беше пеци кашика :) през далечната 1996
  • 49 Гепи

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Гост":

    Аман от гости! Бегай си пиши по вашите сайтове, ама там не смееш да шукнеш.
  • 50 1914

    10 0 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    И полезна!!!!! Трябва да прилагаме историческия опит с немитите, черни, мръсни и неграмотни подобия на хора!
  • 51 az .....

    0 0 Отговор
    .....
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Александър Петров

    17 0 Отговор
    Сган. Да се чувстваш малцинствен в собствената си държава.
    Големият слон добре го каза: Циганите не трябва да се наказват. Те просто трябва да бъдат поставени в условията на всеки един редови българин. Каквито претендират на запад, че са. Това включва плащане на сметки, данъци...

    Коментиран от #80

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ffff

    3 32 Отговор
    Първо да се изразим както трябва...В европейска страна министър се изказва ЦИГАНИ...Странно защото с един сериозен адвокат и заведено дело извън България Каракачанов цял живот ще плаща на всеки един ром по отделно за обида..Фактите 100% не са така както ги гледаме по новините не защитавам никои и не оправдавам никои но не така се решава проблема с малцинствата в България..Какво да се изселят извън страната ли????Смешно е...

    Коментиран от #66, #69, #77, #81, #86, #87

  • 57 Адолф

    17 1 Отговор
    Казах ви, че ще ви липсвам
  • 58 дддд

    6 7 Отговор
    Извода е че циганите трябва да са в армията и ще ни бранят най добре.
  • 59 сноу

    9 0 Отговор
    Поне сега ще добавя едно бравас на Марето ,че тоя път нарече циганина както трябва .
  • 60 до Я Матеев

    21 1 Отговор
    Къде са колегите на Димов. Какво направиха за бойният си другар? Тъка ли се ЗЩИТАВАТ и на мисите? Досега трябваше да са изравнили незаконните къщи!
  • 61 ИВАН

    12 1 Отговор
    Не стига, че циганите го унизили и пребили, ами и тука го показват като мечка .... запазете достойнството на човека поне
  • 62 Kkk

    7 6 Отговор
    Големи командоси
  • 63 Jack Bauer

    17 7 Отговор
    Ефрейтор с 12-годишен стаж, от бойно формирование – парашутист - разузнавач, който за службата си в страната и зад граница е получавал множество награди е брутално пребит от две малки циганета. Чудя се за какво спонсорираме такава армия от нашите данъци. Сменете тези военнослужещи с циганетата, ще вършат доста по-добра работа като бойци.

    Коментиран от #72

  • 64 sdadsa

    14 2 Отговор
    5 танка пред гетото и ако до 24 часа извършителите не се предадат всичко се изравнява с земята
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 невярващия

    17 2 Отговор
    Нека оня с голямата глава ада утиде на гроба г-л СТОЮ НЕДЯЛКОВ ЧОЧОЛУ и да го попита как да се олрави с цигъните.
  • 68 БАШ ДЖИПАДЖИЯ. АМАН ОТ АМИТИОРИ

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "JEEP":

    КОГОТО СИ В КОЛА И СИ НАПАДНАТ ИЛИ ДАВАШ ГАЗ И ИЗЧЕЗВАШ МАЧКАЙКИ ВСЬО И ВСЕ ИЛИ ИЗЛИЗАШ НАВЪН И РЕШАВАШ ША СА БИЕШ ЛИ ИЛИ ША БЯГАШ АКО ВЕЧЕ СИ ИЗЛЕЗНАЛ. ВЪТРЕ В КОЛАТА СИ КАТО В КАПАН ПРИ ПОВЕЧЕ ОТ ДВАМА НАПАДАТЕЛИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ АКО ЕДИНИЯ ВЛЕЗНЕ ОТ ДЯСНО А ТРЕТИЯ ОТЗАД. СПУКАНА ТИИ РАБОТАТА ТОА ОТ ЛЯВО МУ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДА ТИ НАТИСКА ВРАТАТА А ДРУГИТЕ ДА ТА МЛАТЯТ.
  • 69 Ники

    14 0 Отговор

    До коментар #56 от "ffff":

    Всички славянски народи ги наричат цигани!!! Каква е тази новоизмислена дума "роми". Да не би да не са от Индия, а имат нещо общо ,наспромер, с ромеите?
  • 70 Реализъм

    1 1 Отговор
    На кило и половина няма как да ги надвие...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 anita

    6 4 Отговор

    До коментар #63 от "Jack Bauer":

    Нямат право да ползват оръжията и/или бойните си умения срещу цивилни. Иначе са подсъдни.
  • 73 киро

    14 0 Отговор
    Целия взвод да отиде и да ги изрине тези БОКЛУЦИ !
  • 74 боб чорба

    7 2 Отговор
    Абе какви специални сили бе - 2ма срещу един а и да не забравяме ,че циганите са идиото-устойчиви дори и на ЯДРЕН ВЗРИВ !!! Виждам иначе ,че се акцентрира на "специални части ,нинджи и ала бала " ,което не е много уместно в случая - ако този човек е бил от специални части и са го набили 2ма циганина е.ати и специалните части аз ,егати резила ! Направо вътрешния министър и миистъра на отбраната ( нали той отговаря за военните ) да си подават оставките !
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 vasik atanasova

    4 0 Отговор
    по добре да имаше други новини
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 бомбата

    2 3 Отговор
    едно време всеки войник по всяко време щеше да пребие кое да е нагло цигане къде със СРБ къде със здрав юмручен кьотек , днес по джендерски времена аман от зализани мамини станали зорлем командосчета за парички от мисийки на ма@ната му...
  • 79 Потресен

    11 0 Отговор
    Към някои малоумни коментари по-горе, в които се пита защо военният се е оставил да бъде пребит...Според свидетелски показания на хора, оказали се случайно на мястото, много скоро след започване на побоя от махалата се задават около десетина мангала, въоръжени с брадви и железа и се присъединяват към двамата братя. В този момент военният, подкрепян от притеклите му се на помощ свидетели-жена на около 65 години и семейна двойка се е бил изправил на крака... Започват отново да го млатят с изключително ожесточение, но вече над 10! души, целейки се в главата му, с ясното намерение да го убият. Нападат и хората опитали се да помогнат....Едва след пристигането на първата патрулка, шайката примати се отдръпва. Цяло чудо е, че не се е стигнало да убийство и то напълно предумишлено! Тази долна сган трябва да бъде заличена от лицето на Земята!!!
  • 80 Пустиняка

    9 0 Отговор

    До коментар #53 от "Александър Петров":

    9мм железо решава проблема завинаги.....
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Ууууу

    0 12 Отговор
    Абе вие явно много се вживявяте с тоя командос всичко е направено с цел той щте се оправи щте си взема парата пак вие го мислете егатия тапия народ има в България затова оправия няма да има по добре да не сащтестяува балгария че живеят нацисти в нея
  • 83 Преминаващ

    6 0 Отговор
    "Всяко чудо за 3 дни !" е рекъл народа . Момчето ще си остане инвалид за цял живот, а циганите ще ги повозят за сметка на редовия данъкоплатец няколко дена след, което журналистите "случайно" ще ги забравят ! Ще ги забравят както забравиха пребитата си колежка в Русе и много други подобни случаи ! Стигна се до събаряне на "незаконното" гето ! Да де, ама никой от т.н. журналисти не попита кмета като как така е хем "незаконно", хем има стълбове на енергото и захраване на всички коптори ??? Никой не попита социалните как се провеждат проверки за адресна регистрация при отпускане на помощи на същите тези незаконни орки ??? Допълнителните въпроси г-да журналисти, които се набиват на очи са по-интересни за българския данъкоплатец ! Само, че Вас това не Ви засяга НАЛИ ? Докато получавате заплати на принципа "Интереса клати феса" системата, в която живеем няма да се промени !
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Цар Вул

    2 1 Отговор
    Ми ние приятели НЯМАМЕ АРМИЯте единично обучение каралили са!Знаете ли как се бяга с пълно бойно снаряжение ПЕТ КИЛОМЕТРА И ОБРАТНО!!Вие искате да не бият днешните войници!Случай от моя войниклък:Патраулни на гара в гр.П.и виждаме един шерп се промъква и бяга в една уличка.Понеже съм от този град и го познавам като пръстите на ръката си накарах двамата колеги да го гонят,а аз ще го пресрещна по по кратък път!Хванахме и познайте к,во стана!ПОСЛЕ ГО ЗАКАРАХМЕ В КОМЕНДАНСТВОТО И СЪЩО ПОЗНАЙТЕ К,ВО СТАНА!Днешната т.н.армия е ПЛАТЕНА!!Наемни войници/а има и жени/!Къде ще се мерят с озверяла тълпа циганори!
    Вадиш патлака и на ....месо!После си признаваш,споразумяваш се с прокурора и - тута ла финита комедия!!!А при това положение:Битият
    бит,е.аният е.ан!!!!Жалкото е,че ние българите не сме така единни както другите нации!Ние сме единни само в зависта!И правенето на мръсотии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!По принципа:Аз не искам да съм добре,
    искам на Вуте да му е зле!!А бутането на къщите е :След дъжд качулка!Отиват на друго място и .........продължават в същия дух!!!!
  • 86 Димов

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "ffff":

    Не е смешно. Идеално е!
  • 87 no name no face no number

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "ffff":

    Вземи си ги у вас щом толкова ди ги харесваш явно си нямал взимане даване с тая пасмина
  • 88 Ахил

    0 1 Отговор
    Мало му беше трябваше още бой да изяде щом си го е тарсил сам

    Коментиран от #90

  • 89 Ахил

    0 1 Отговор
    Другият път като видя Ром да вземе да бяга😊😋😉
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 чичо

    0 0 Отговор
    Някои от вас май много филми гледат.
  • 92 Аз ,Врчанката

    0 0 Отговор
    Ахиле, Ахиле,научи се да пишеш грамотно и на книжовен български език, че е срамота! А на военният му пожелавам скорошно оздравяване и дано по-скоро се прибере при прекрасното си семейство!
  • 93 Хитър Петър

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "КУЧЕ":

    Не пишете глупости !!! Въпросните циганета СЪВСЕМ НЕ СА СЛУЧАЙНИ !!! САМО БРАДИТЕ ИМ КАТО ВИДИШ ЩЕ ТИ СТАНЕ ЯСНО !? ЕФРЕЙТОРА ГИ Е ПОДЦЕНИЛ И СЕ Е ОБЪРНАЛ С ГРЪБ И ТОВА Е БИЛО ФАТАЛНО !!! А ЕЛЕМЕНТАРНИЯ ТРИК С ЯКЕТО Е ТРЕНИРАН И ДРУГ ПЪТ И Е НУЖНО ДА СЕ ИЗЯСНИ къде !?
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 ЙОРДАН МАЛДЖАНСКИ

    0 0 Отговор
    ЧОВЕКА Е ПРОФЕСИОНАЛИСТ И СЕ БИЕ ЗА ПАРИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове