10 Януари, 2019 11:17 2 847 31

Марешки поиска главата на Каракачанов

  • воля-
  • веселин марешки-
  • красимир каракачанов

От "Воля" настояват за оставката на министъра на отбраната

Марешки поиска главата на Каракачанов - 1
Снимка: БГНЕС

"Воля" ще поиска категорично оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов. Това обяви лидерът на партията Веселин Марешки в сутрешния блок на "Нова телевизия".

"Настояването за това Каракачанов да се оттегли от поста си идвало заради проблемите с ромската махала във Войводиново и закупуването на нови изтребители за армията ни", поясни Марешки.

Според него, в качеството си на вицепремиер по сигурността, Каракачанов трябвало отдавно да е наредил премахването на незаконните постройки в гетото във Войводиново. Именно тяхното съществуване изкара на протест жителите на пловдивското село в няколко поредни дни.

„В това гето са избиратели на ВМРО. Каракачанов сам ги е заселвал там, за да гласуват за партията му", заяви лидерът на "Воля".

По темата със самолетите Марешки бе категоричен, че „трябва да оправим първо образованието, здравеопазването, националната сигурност и тогава, ако останат пари, да ги харчат за изтребители".

„Ще поискаме от прокуратурата да разследва Каракачанов. Той каза, че е „един прост посредник" за покупката на изтребителите, което предлага някакви комисионни", заяви Марешки.

Той изрази мнение, че нямало от кого да се пазим с такива летални машини. Не ни било нужно и Министерство на отбраната като цяло.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    27 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Марешки поиска главата на Каракачанов - Той Марешки, като един Крум Страшни бре.

    Коментиран от #23

  • 2 на снимката

    30 5 Отговор
    Марешки и четири волски калинки. Сънуват власт и рушвети.

    Коментиран от #11

  • 3 Палячо

    28 2 Отговор
    Комисионни от военни поръчки, продажба на паспорти, разпродажба на военно имущество, обществени поръчки без търгове и т.н. Да не говорим за състоянието на армията, където две цига нета са в състояние да вържат командос със собствените му дрехи. А най-лошото е, че непрекъснато "запълва" дупките с медийни изяви, с които налива още масло в огъня.
  • 4 goni

    21 13 Отговор
    Лично, аз смятам че няма никаква нужда от Марешки! И искрено се надявам че хората в родината ми ще се осъзнаят и няма да купуват от тоя човек! А, от политиката той сам ще се откаже!:)
  • 5 Каракачанин

    18 1 Отговор
    Да отива у махалата каракачана
  • 6 Защо само неговата?

    26 2 Отговор
    Цялото правителство трябва да си я подаде

    Коментиран от #13

  • 7 Яшко

    10 0 Отговор
    Долната или горната
  • 8 Палячо

    27 4 Отговор
    И още: армията е бардак, в който вместо да се тренират ситуаии, служащите се занимават с любовни драми с турци и убийства от ревност. Това е дъното на нещото, което някога е било българска армия. Наврмето министрите на войната са били само кадърни военни, а този дюмбел дори не е стъпвал в казарма (което не му пречи да е най-големият "симпатизант" на наборната служба.)
  • 9 хаха

    23 6 Отговор
    БРАВО МАГАРЕШКИ, С ТЕБЕ И С ТИКВУН КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ!
  • 10 КОЙ

    19 2 Отговор
    Кой продаде терена на бившето военно поделение в "Банишора" на бул. "Столетов" на строителната мафия за строеж на жк. комплекс от затворен тип?
  • 11 реалист

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "на снимката":

    ПРАВ СИ,НО В СЛУЧАЯ С ОСТАВКАТА НА БЪЧВАТА МАРЕШКИ Е ПРАВ...

    Коментиран от #12

  • 12 на снимката

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "реалист":

    Всички са "прави", преди да седнат в министерските кресла.

    Коментиран от #14

  • 13 фундаменталист

    20 0 Отговор

    До коментар #6 от "Защо само неговата?":

    Мене, ако питаш, цялата т.нар. "българска" политическа "класа" е за каторга. Доживот. За хибридния геноцид над българите в България.

    Коментиран от #30

  • 14 реалист

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "на снимката":

    ПРАВ СИ,ТАКА Е ...
  • 15 Таралеж

    12 2 Отговор
    Първо, подобно на един ром Марешки има незаконна къща/временна постройка/ на плажа; второ преди около четири години имаше няколко телевизионни репортажа, за съдебни заседания във връзка с наложен акт от НАП в размер на май около 13 милиона укрити данъци и ДДС. Какво стана после, не е ясно. Всичко се покри а Марешки стана петролен бос. А така1

    Коментиран от #18

  • 16 АБВ

    9 4 Отговор
    Прав е Марешки.От кого ще се пазим? От Турция ли?Половината Бг население са симпатизанти на Турция,което значи,че Турция ни пази.Излишни пари (само за да се вземат комисионни)ще се хвърлят на вятъра,след като могат да се ползват за други наистина нужни неща.

    Коментиран от #19, #25

  • 17 Batushka

    0 2 Отговор
    На кол...главата...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Български турчин

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "АБВ":

    много вярно. Марешки хубаво им отговори на тези ужпатриоти. Турция е наш приятел и съюзник с най голямата армия в НАТО след САЩ. Президентът Ердоган многократно е казвал, че България е на сърцето му. Той ще ни пази. Ще купим Ф16, защото с такива е въоръжена Турция.

    Коментиран от #22

  • 20 Долен гей

    1 0 Отговор
    Няма да му влезе,голяма е.тва да не е тарлък да го нахлузи
  • 21 Димов

    4 0 Отговор
    Оставката на Каракачанов трябваше да бъде поискана по друг повод и по друго време. Това, че му я искат сега, за изказването му, по повод циганската наглост и престъпност, си е удар по българите - потърпевши от техните мародерства. Каракачанов е направил други неща, за които можеше сто пъти да му поискат оставката, до сега. Но не и за това му изказване на чистата истина. Трябваше да застанат зад него, въпреки политическите различия. Сега се вижда, кой толерира и закриля циганите.
  • 22 Димов

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Български турчин":

    Оооо да! Вълкът прегръща заека и му мисли доброто. Сериозно ли си дошъл да дириш будали?
  • 23 Някой

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "НАТО ВЕЦ":

    То да имаше един Крум Страшни сега.... Все си вярвам, че ще се появи някой ден.
  • 24 Трошко Трошкоф

    3 1 Отговор
    Само така Марешки, този търговец на тескерета е готов и баща си и майка си да продаде за малко парички.
    Абсолютно ненужни са ни самолетите точно сега. Кой ни заплашва? А и кого ще плашиш с осем летящи тарги? Те ще бъдат унищожени още на земята бре аланколу.
    Осем парчета ан-2 да купиме поне ще бъдат полезни ва глупаци.
    Онзи тюфлек би продал или купил всичко , само и само да има комисионни, ясноли ни е??????? НИ МОРАЛ ИМА НИ СРАМ НАГЛЕЦЪТ.
  • 25 реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "АБВ":

    В ГОЛЯМА ЗАБЛУДА СИ---МАРЕШКИ СТАНА ДЕПУТАТ---
  • 26 Каракачанката на Бойко

    0 0 Отговор
    Агнешките главички са по-вкусни...........
  • 27 бомбата

    2 0 Отговор
    Магарешки, всички сте за боклука !
  • 28 ноно

    2 0 Отговор
    Гласуваш ли за Марешки, те чака Магарешки...
  • 29 поспаланко

    0 1 Отговор
    Много мадами зад тоя Марешки бе Тая партия да не е женска партия
  • 30 Бай Благой

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "фундаменталист":

    Никаква каторга.....направо в следпоочието....
  • 31 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Такива глави се вземат по Коледа...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове