Last news in Fakti

16 Януари, 2019 23:36 29 633 83

Елена Йончева пред Слави: През роднини на Делян Добрев минават поръчки за милиони

  • елена йончева-
  • слави трифонов-
  • делян добрев

Обвинена съм в пране на пари на основата на сигнал от трима души

Много са принудени да бъдат в ГЕРБ, защото не могат да работят или да получават обществени поръчки. Всичко бе прелъстено от ГЕРБ. Същото направиха и патриотите. БСП само може да махне тази шайка от власт. Да видим кои политици за какво стават и да градим ляво и дясно, както е в Европа. Това каза говорителят на ПГ на „БСП за България“ Елена Йончева в „Шоуто на Слави“.

Не влязох в политиката. Защото ако съм влязла, трябва от другата страна да има партия. ГЕРБ не е партия, не е политически субект, заяви още Йончева.

Тя добави още, че журналистиката не е достатъчна и че България някога е била на едно място с Франция по свобода на словото, докато сега сме между Конго и Нова Гвинея. Има поход за убийство на българската журналистика, категорична бе Йончева и обясни:

Подкрепих Румен Радев за президентската кампания. Той ме покани да бъда медиен секретар. В един момент си дадох сметка, че на това място се изисква дипломация. Отидох при Радев с огромно неудобство и той ме разбра, когато поисках да ме освободи. Не е имало женски проблем.

3,6 % е икономическият растеж. Той гарантира бедност не само на това поколение, но и на следващото. В Румъния растежът е 4,7 процента. Ние сме на дъното на всички показатели. Тази битка с ГЕРБ не е политическа. Всички законопроекти на БСП са отхвърлени. ГЕРБ внася само лобистки закони. В тази ситуация да си журналист, е полезно. Безобразията, които показвам, са в резултат на разследвания, каза Йончева.

Обвинена съм в пране на пари на основата на сигнал от трима души - Антон Тодоров, Тома Биков и Делян Добрев от "Кумгейт".

Проблем е, че братовчедка и зет на Делян Добрев са на ключови позиции в Хасково и през тях минават обществени пръчки за десетки милиони лева. Внесохме сигнал в прокуратурата, но няма информация. Цялата схема се знае от всички хора. Тя може да се вземе от търговския регистър. Хората се страхуват да говорят за всичко това, обясни Йончева и добави, че Добрев си е подал оставката вероятно по съвет на Борисов, но тя не е била приета.

Такъв е моделът. Той ме съди, защото е претърпял здравословни проблеми. Описани са на две страници, каза Йончева.

Добрев си върна т.нар. оставка. Това не е лошо, че е в парламента. Той е лице на управлението на ГЕРБ. Той не е единствен. Цвета Караянчева каза: „Ние Делян няма да си го дадем, защото какво ще стане с всички нас“, сподели Йончева.

Казах, че от санирането се краде. И че оградата в хасковски регион не е построена както трябва и лесно се прескача от мигрантите. Взех камера. Проблемът не е в потока на хора. Става дума за корупционна схема. За една ограда, която струва 500 евро на линеен метър. В Гърция три пъти по-добра ограда струва два пъти по-евтино. Тя е несравнима с българската. Събрах документи и ги занесох в ДАНС и прокуратурата.

Разследва се. Ако Турция пусне потока, това преградно съоръжение няма да спре мигрантите, защото голяма част от оградата, камерите и сензорите не са работили в продължение на 4 години. Защото договорът за поддръжка е изтекъл. Когато покажеш далавера, срещу мен започва бой. Валери Симеонов внесе сигнал в прокуратурата срещу мен за издаване на държавна тайна. Показваме схемата в Хасково. И Делян Добрев завежда дело. Искаме проверка на пътищата. Прокуратурата ме обвинява за пране на пари. Искам колкото се може по-бързо това обвинение да влезе в съда, за да се види колко е измислено, каза още Йончева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nnn

    247 83 Отговор
    От малкото за които бих гласувал.

    Коментиран от #11, #12

  • 2 Стратега

    292 60 Отговор
    Против комунистите съм, обаче тая е права за повечето неща, целта й може да е да се докопа до властта , но говори верни неща....

    Коментиран от #16

  • 3 onq s konq

    100 223 Отговор
    В случая/а и по принцип/ Йончева ГОВОРИ КАКВОТО И КАКТО СИ ИСКА.А какво всъщност казва?Ами че НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!Ако и след подобни неща партията БСП не бъде наречена "НАГЛА"...не знам какво повече трябва да се случи.

    Коментиран от #19, #66

  • 4 реалист

    105 243 Отговор
    Тази е олицитворение на злоба и омраза тя си мисли че както при станишко се крадеше спомните си батко и братко и сега е така Да доказва а не брътвежи но при нея всичко е ясно как е точила КТБ и държавата чрез кухи фирми

    Коментиран от #65, #77

  • 5 НеЕконспирация

    159 29 Отговор
    22 милярда лева всяка година! Тези крадени пари бас хващам, че се завъртат и през ЕС и посолствата. Вижте кво става с тези антични ф-16-ки!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ястреб

    192 70 Отговор
    Елена е железна!
  • 8 Излъган

    182 34 Отговор
    Това не е държава! При така изнесените факти, излиза че сме прогнили от корупция. Изшлиза, че мафията наистина се е сраснала с държавата. Затова дайте да затваряме държавата и кой накъдето му видят очите.
  • 9 Крокодила Гена

    93 163 Отговор
    Защо не обикаляше границите по времето на Станишев. Тогава нямаше никаква ограда. Ако сега са откраднали 40% както казва от магистралите (за което и вярвам) 60% поне са вложени в пътища и се вижда.А по времето на нейните другари се крадеше100% . Все пак по малкото зло е по добре за нас обикновените българи. Магистрала Хемус е започнаха 1967-68 и още не е построена вече повече от 50г Ако бяхте крали по 90% а 10% да влагате в магистрали още през 1989г България щеше да е опасана в добри пътища. Цялата истерия на Йончева и компания е че не ги пускат на софрата.За мен лично сегашните хапват по със мярка, но седнат ли ония с чарвените лигавници нищо добро не ни чака.

    Коментиран от #71

  • 10 мангалезич

    79 122 Отговор
    На БСП частна телевизия им не требе, имат си безплатна ТВ на намръщения злобар Славчо селяка.
  • 11 Крокодила Гена

    66 84 Отговор

    До коментар #1 от "nnn":

    Явно като малък на си чел приказката за рибаря и лисицата. Само малко ще ти припомня: Легнала лисицата на пътя и се присторила на умряла Рибаря като се връщал от риболов с пълна каруца риба видял умрялата лисица и е прибрал в каручката. По на татъка на всички Българи им е ясно.Целта на всички умрели лисици е да се докопат до властта и да ни измъкнат и последния залък.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 vasik atanasova

    61 66 Отговор
    и двамата са ми противни
    и за това не ги гледах
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Опосум

    159 47 Отговор
    Абсолютно права е жената! Говори точно и аргументирано! И е обществена тайна, че герберите крадът на поразия като за последно от въпросната гранична ограда, през магистралите до всеки един европроект и от всякъде, където има келепир! Няма по-големи далавераджии и измамници от тия! Нямат равни на себе си! Нито комунистите, нито седесарите, нито пък царистите са крали като тази бандитска групировка - ГЕРБ! Те са нагли, безскрупулни, безочливи и червиви отвътре! 💣 Между тях и циганите има огромна прилика - крадът от народа, това, за което не са се потрудили, а стане ли издънка се обединяват като един човек, като свински черва и винаги се изкарват невинни, неразбрали и нечули, каквото и да стане не са виновни - те са безгрешни! 😄 Въпроса е - До кога ще ги търпим?! 😠 Те са всичко друго, но не и българи!

    Коментиран от #22

  • 16 Alpha_Lone_Wolf

    64 57 Отговор

    До коментар #2 от "Стратега":

    Тя по тая логика да гласуваме за Татяна Дончева, щот тя ги говори най-верните неща?
    Не виждаш ли, че няма алтернатива, колко боклука минаха, дето щяха да ни оправят?
    Е, оправиха ни, но вече българинът се усети, че всички са навързани като свински черва и избира по-малкото зло.

    Коментиран от #20

  • 17 Анти комунист

    56 64 Отговор
    Сега не са на власт и спокойно ни разкрива грабежите, така е, ние го знаем.
    Но това не означава ще ще ги избера тях да влачат на поразия.
    ПРОСТО, КРАДЕЦА МИ ВИКА ВИЖТЕ КРАДЕЦА.

    НИЕ ИСКАМЕ ТОТАЛНО СМЯНА НА ХОРАТА ВЪВ ВЛАСТТА.
    ПРОСТО , БЕЗ КОМУНЯГИ , СЕГА ЕДНИТЕ КОМУНИСТИ КЛЕВЕТЯТ ДРУГИТЕ КОМУНЯГИ.
    ТРЯБВА ОСНОВНО ПРОВЕТРЯВАНЕ И НОВИ ХОРА , НОВИ ПАРТИЙИ. БЕЗ КОМУНИСТИ, ЗАЩОТО СА ОБЯВЕНИ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ. НЕ МОЖЕ ВЕЧЕРТА ЛЯГАШ КОМУНИСТ , СУТРИНТА СЕ СЪБУЖДАШ СОЦИАЛИСТ.
    КАТО ИЛИЯ ПАК В ТИЯ.
    ГЕНЕЗИСЪТ ИМ Е УВРЕДЕН, И НЯМАТ МЯСТО В БГ ПАРЛАМЕНТ. ДА СЕ ЗАБРАНИ ВСЯКАКВА ДЕЙНОСТ НА КОМУНИСТИТЕ , НЕКА СИ ПОЧИВАТ И ДА СИ ХАРЧАТ ЗАГРАБЕНОТО . ДЪРЖАВАТА Е ОЗОРПИРАНА ОТ КОМУНИСТИТЕ , ПЪК БИЛИ ЛАЛЕТА, КОКИЧЕТА ИЛИ ЧЕРВЕНИ РОЗИ.
    ЯКО СИ КРАДАТ И ТОВА Е .

    Коментиран от #79

  • 18 Булава

    53 55 Отговор
    Никакво ляво БСП лъжци за пари!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Киро

    31 9 Отговор

    До коментар #16 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Копай си зелето.

    Коментиран от #30

  • 21 Коментатор

    47 18 Отговор
    Интересно защо, когато Христо Иванов казва същите истини, няма такова подкрепа?

    Коментиран от #57

  • 22 Хаджи хаджи Българин

    66 26 Отговор

    До коментар #15 от "Опосум":

    На 500 000 избиратели по 100 лв за гласоподавател е = 25-30 км магистрала! А по 50лв стават 1Милион "избиратели" Сега схващате ли, защо БоБо взима милиарди кредити, за да строи магистрали? И защо ГЕРБ са на власт от толкова време!

    Коментиран от #72

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 възмутен

    50 69 Отговор
    Баба Лена не изневерява на зодията /близнаци/и на тарторката си в кражбите Нинова В ЛЪЖИТЕ,ГОЛЯМО ЛЪГАНЕ,ГОЛЯМО НЕЩО,ТО БИВА ЛЪЖЛИВА И КРАДЛИВА ЖУРНАЛИСТКА,АМА ТЯ Е НАЧЕЛО
  • 25 възмутен

    30 60 Отговор
    Баба Лена не изневерява на зодията /близнаци/и на тарторката си в кражбите Нинова В ЛЪЖИТЕ,ГОЛЯМО ЛЪГАНЕ,ГОЛЯМО НЕЩО,ТО БИВА ЛЪЖЛИВА И КРАДЛИВА ЖУРНАЛИСТКА,АМА ТЯ Е НАЧЕЛО
  • 26 Преброяване на бесните язовци

    50 36 Отговор
    "БСП само може да махне тази шайка от власт." Айде нема нужда. И вие сте същите боклуци. Ще перифразирам малко оня виц: - Алооо, централата на ГЕРБ ли е? - Неее, тук е централата на БСП. - Нищо и на вас да ви е** м******
  • 27 АНТБИОТИК

    61 60 Отговор
    ТОВА РУСКО-ЧЕНГЕСАРСКО ТВОРЕНИЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГАЛА И ТОТАЛНО ОБЪРКАНА ЖЕНИЦА !!! МЯТА НЯКАКВИ ДОКУМЕНТИ, НЯКАКВИ ДОКЛАДИ, ИСКАНИЯ И НЕ ЗНАМ ОЩЕ КАКВО ЗА МАГИСТРАЛИТЕ, А УДОБНО ПРОПУСКА ДА СПОМЕНЕ, ЧЕ ПО ВРЕМЕТО, КОГАТО МАЧКАШЕ ЧАРШАФИТЕ С ДРУГОТО УКРАИНСКО ТВОРЕНИЕ, КОЕТО ТВОРЕНИЕ СЕ УПРАЖНЯВАШЕ ДА ПРЕМИЕРСТВА, НИ СПРЯХА ЕВРОФОНДОВЕТЕ ЗАРАДИ БАТКО И БРАТКО !!! ТАКАВА Е ЦЯЛАТА АГИТКА ОТ ПОЗИТАНО !!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Просия

    47 33 Отговор
    Всичкото БСП на въжето !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 CL500

    45 26 Отговор
    Ясно е, че няма политическа класа в България, която не си пощипва от баницата, само лаик може да си помисли обратното. Обаче е ясно и, че тази Елена има доста избирателна нагласа в разследванията си. Пълна глупост е да ни заявява, че алтернативата на сегашните хубустници била БСП. Като говори за растежа ни колко % е, защо не вземе да поразкаже при БСП-то, какви ги дробиха. Сегашните може и да крадат от фондовете някаква част, ама поне има фондове. А глупаците от БСП дори не могат да ги възприемат в ЕС и ни спираха всички фондове, та онез крадяха и вземаха заеми не от подарените пари, а от малкото наши пари. При БъСъПъ-то по правило НИЩО не се строи, няма един проект, най-много да се погледа някой забравен руски проект и разплащане. Може и някое заемче да се вдигнат изкуствено пенсиите, за да се залъже електората, те после някой друг ще плаща. Питайте, ако познавате някой земеделец или животновъд как беше про БСП, говоря от опит - за да се вземе субсидията от ЕС при БСП-то го караха да ходи в София и да дава 20 хил. лева подкуп, иначе - тц. После при ГЕРБ просто са му дошли 2 младежа във фермата, снимали са малко да се докаже, че има животните и т.н., на следващия ден цялата субсидия е вече по сметката. Та не, че нещо, ама БСП-то е наай-лошия сценарии. Тази Йончева, като е моралистка, да прави разследвания на всички и ако иска да е политик, да прави нова формация. Всичко друго е компромис, кой по-малко да ни краде и поне нещо да строи ...

    Коментиран от #36

  • 32 Иван

    59 35 Отговор
    Колкото и да не им харесва на хората от хранилката на ГЕРБ жената с нищо не излъга!

    Коментиран от #39

  • 33 Джон Ленин

    42 47 Отговор
    ЕЛЕНА ОФШОРКОВА СИ ТЪРСИ ТРИБУНА ЗА ДА НИ РАЗСМИВА ...
  • 34 Сашо

    58 37 Отговор
    Много е права Елена Йончева! За съжаление е една от малкото, които се осмеляват да кажат истината. Според мен тя е напълно искрена и открита в подхода си. Никакви задни мисли не се крият зад искреното й възмущение. Това трябва да е ясно!
  • 35 Майна от Пловдив

    44 26 Отговор
    Не ми говори за роднини , че ако човек се завърти , 90% от бизнеса в България се върти не от ГЕРБ , а от Бесепарската номенклатура включая и ДПС върхушката . Тя е толково окопана в системата , че никой не може да ги помръдне. Мракобесните комуняги се научиха да използват демократичната система в България в своя полза . А тази да ходи да рекламира Активия , че и в тази реклама я сложиха като "наш" човек
  • 36 Све

    22 15 Отговор

    До коментар #31 от "CL500":

    Алтернативата се казва ,,Възраждане" . Всички мутри в затвора. Зяпочва се от начало
  • 37 Чичо

    55 32 Отговор
    Чест и прави на Йончева, че има смелостта и достойнството да говори на глас за неща, които убиват всички нас! Огромна част от тези факти са известни на всички, но си мълчим като бити педе.аси, щото да не ни се наруши комфорта!!! Не разберем ли, че тия комуноидни мутро-милиционери, начело с боко и цвъко, са вредни за страната ни нищо добро не ни чака! И не се ли запитахте тази сутрин, когато изнесоха по всички медии фактите за разминаване с милион и половина в различните списъци на населението къде отива тая разлика по изборите?!? Не ви ли светна, че точно по тази причина герберастите са против електронното гласуване, че това са изборните "резерви" на Цветанов?!? Ха сега да ревват всички герберастки тролове!!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Фори Светулката

    38 35 Отговор

    До коментар #32 от "Иван":

    Лъже кат дърта циганка. Ако толкова е загрижена за магистралите да си припомни Батко и Братко колко лапнаха и на всичкото отгоре ги оправдаха ,че нямало конфликт на интереси .Единия поръчва на другия и делят парите . А сега говори за някакви роднини на Делян Добрев .Гьонсурат недоклатен.
  • 40 Трол

    40 13 Отговор
    Що бе уважаеми? - Не искате ли да разберете да ли се краде? Какво значение има да ли сигнала е от Йночева или който и да е друг? - Ако има злоупотреба , кой искате да Ви я поднесе като новина? Аз например съм убеден че това Л-но краде с роднините си. Някак взехте да приемате за нормално като влезе някой в политиката роднините им рязко започват да печелят обществени поръчки.
  • 41 JkJ

    32 23 Отговор
    Ако Йончева оглави един модерен ляв проект, далеч от Русия и бившите комунисти и доносници, ще пожъне голям успех.

    Коментиран от #62

  • 42 Дудуците

    36 25 Отговор
    Платения гербераст тук се опидва да създава мнение. Елена е повече от права, за мръсните игрички от последните 10 години!
  • 43 Бай Пешо

    38 1 Отговор
    Моделът на управление на България не е добър.Когато една каруца се дърпа от всички страни - то тя няма да върви на никъде!!
    Докато не се ОБЕДИНИМ ВСИЧКИ не чакайте хубаво !!!!
    Има в тази държава политици които са за затвора :
    Ахмет ДоААн,Делян Пеевски, Иван Искров,Иван Костов и други- Най големите крадци на България.
  • 44 МРАЗЯ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ

    43 26 Отговор
    ШАПКА И СВАЛЯМ НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ЗА ТОВА КОЕТО ЯСНО И ПРОСТИЧКО ОБЯСНИ НА ПРИМИТИВНИТЕ БЪЛГАРОПИТЕЦИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ГЛАСУВАТ И ОБИЧАТ ВОЖДА НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ И ШАЙКАТА ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ!!!!!!!
    САМО МЕ ПРИТЕСНЯВА ФАКТА ,ЧЕ МАРИЯ АТАНАСОВА, НЯКАК УДООООБНО СПЕСТИ ВЪВ СТАТИЯТА НАЙ-ВТРЕЩЯВАЩИТЕ ДАННИ, КОИТО ИЗНЕСЕ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, А ИМЕННО ,ЧЕ ПО МЕЖДУНАРОДНИ ДОКЛАДИ НА ОЛАФ И ДРУГИ АГЕНЦИИ...., ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ ОГРАБВАТ БЪЛГАРИТЕ С 11 000 000 000 ЕВРО НА ГОДИНА ОТ ВСИЧКИТЕ ВЪЗМОЖНИ ПЕРА ЗА ГРАБЕЖИ!!!!!!!!!!!.........11 МИЛИАРДА ЕВРО!!!!?!?!?!!!!!
    И СЪЩЕВРЕМЕННО , ТАЗИ СГАН ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ ИЗВЪРШВА ТИХА НО РЕАЛНА ЕКЗЕКУЦИЯ НА ТЕЖКОБОЛНИ ДЕЦА НА КОИТО ОТКАЗВА ДА СПАСИ ЖИВОТА ИМ, С ФИНАНСИРАНЕ ОТ НЯКОЛКО МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА И ТРАНСПЛАНТАЦИИ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #70

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Софчето от Враца

    32 15 Отговор
    тази нали падна от матора на Станишев какво прай при Учиндолския ибрик
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Язе 2

    27 14 Отговор
    Голямата мъка на Йончева е, че е момента не минават големите зделки през нейните роднини.

    Коментиран от #50

  • 49 сергей

    28 12 Отговор
    Трудно заспивам вечер Кошмарът ми е да не я сънувам гола по кюлоти
  • 50 Сделка

    14 6 Отговор

    До коментар #48 от "Язе 2":

    Зделка не знам какво е! А иначе се пише Сделка.
  • 51 Драйвър

    28 15 Отговор
    Много странни птици има в това БСП,Йончева има същата нездравословна фиксация към Дилян Добрев,както шефката и Курнела има към премиера Борисов!Те двете крали от държавата като разпрани-взели другите да сочат с пръст,докато не се намери достойна конкуренция-ГЕРБ ще управляват,защото просто няма ДРУГА АЛТЕРНАТИВА!Тези истерични лелки не са опозиция,а кресливи фекаломети,кой-неграмотните турчиля ли да дойдат на власт,платената с рубли маймуна Волен ли, или алчния крадец Марешки,кой е по добър от сегашния премиер?

    Коментиран от #53, #73, #75

  • 52 Иво

    29 12 Отговор
    Ленче, стига си душила в чуждото бельо, я вземи напиши нещо за твоята началничка - как така се случи да забогатее толкова млада? И защо митка от партия в партия?
  • 53 Трол

    14 7 Отговор

    До коментар #51 от "Драйвър":

    Ще е по- лесно да пишеш само под един "ник". А вчера за пореден път се видя, кой с кого е в коалиция. ДПС и ГЕРБ са на практика едно и също.

    Коментиран от #54

  • 54 Драйвър

    10 7 Отговор

    До коментар #53 от "Трол":

    Аз пиша само ПОД ТОЗИ НИК,а ти правилно си писал,че си трол,но от тъпотиите ти се вижда ,че си много ГЛУПАВ ТРОЛ при това!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Morgoth

    27 13 Отговор
    Гледах я - УЖАС. То не бе реклама на БСП, то не бе чудо. Най-голямата лява партия, единствената алтернатива и прочее. Тази отдавна вече не е журналистка и не търси истината, а е поела пътя на политик, който работи с манипулации и клевети.
  • 57 Morgoth

    12 5 Отговор

    До коментар #21 от "Коментатор":

    Защото хетърството се котира по-добре у нас, а БСП напоследък успява да привлече хейтърите на своя страна.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Мими

    10 9 Отговор
    И едните и другите са маскари !
  • 60 ДОКО

    15 7 Отговор
    ТАКА Е ГЕРБ Е МАФИЯ..И ТРУДНО ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНА..НО ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ НАМЕСЯТ ЧУЖДИ СИЛИ ГЕРБ САМО МОЖЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕН ОТ РУСКА РАКЕТА АВАНГАРД..ДАВАМ ГАРАНЦИЯ..

    Коментиран от #69

  • 61 Грую

    10 1 Отговор
    Така е, но аз какво да сторя, като нямам подобни връзки и броя стотинките? Ако имах и аз някой човек да ми бута така държавни пари сигурно нямаше да съм съгласен!
  • 62 Morgoth

    7 4 Отговор

    До коментар #41 от "JkJ":

    ... и ще стане Татяна Дончева номер 2. Само дето няма да е толкова интересна като оригинала.

    Коментиран от #63

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Диамантената ръка

    8 8 Отговор
    И тая е от СДС, стани да седна.
  • 65 dia11

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "реалист":

    Ти ако си реалист, то аз съм английската кралица!😄
  • 66 dia11

    20 10 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    За всяко нещо, което не само КАЗВА, но и ДОКАЗВА, е удряна с репресия или скалъпен и евтин герберски донос.
  • 67 Пешо

    15 16 Отговор
    ТОВА ЗЛОБНО ПОЛУРУСКО ЧОВЕЧЕ ЙОНЧЕВА ДОРИ ДР. СТАНИШЕВ Я ИЗОСТАВИ.ОСВЕН ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ НИЩО СМИСЛЕНО НЕ КАЗВА.ДА ОБЯСНИ С КАКВИ ПАРИ ЖИВЕЕ В ЛУКС.
  • 68 Ба си НАДЕЖДАТА

    12 5 Отговор
    Ама още спорите за бивши комунисти, ГЕНЕЗИСЪТ НА ТЕЗИ КРАЦИ Е БКП.
    Е кажете ми кой от тези които са на власт не е бил от ДС и БКП ?
    И вие очаквате да вършат нещо полезно за държавата ?
    ПО ДОБРЕ ДА ИЗБЕРЕМЕ Е. ПОПТОДОРОВА но да работи за държавата .
    Шок и ужас .
  • 69 Пешо

    5 2 Отговор

    До коментар #60 от "ДОКО":

    Тая ракета Доко ще отнесе и твоята проста глава.Гаранция
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Zzr

    7 9 Отговор

    До коментар #9 от "Крокодила Гена":

    Виж сега Крокел такъв! Станишев управлява три години и половина. Тиквата вече 10.Смятай километрите! А Живков... Ако му бяха приорет пътищата, щеше да асфалтира България. Само, че той строеше тежки заводи, АЕЦ, ТЕЦ-ове, Нефтохим, и т. н. 300 изтребителя имахме, армия... Боко слага две китайски люлки и открива... парк. Голям смях. Девет милиона бяхме, българи! Просто факти. Има още много. Чети повече! И не рева за тогава, рева от сега...
  • 72 Хаджи

    9 4 Отговор

    До коментар #22 от "Хаджи хаджи Българин":

    Ти не си добре.Ама хич даже.Това ли само можа да измисли празната ти ковунистическа картуна.Що бе олигофренче ползваш магистралите ами не се лангъркаш по старите пътища.Ей голям олигофренче си.
  • 73 dia11

    3 7 Отговор

    До коментар #51 от "Драйвър":

    Те Йончева и Нинова нали лъгали, имали нездравословни фиксация, пък кого точно успяха и двете да осъдят за лъжи и фриволни словесни манипулации - БОКО лъжливото и крадливото. С които достойнства, между другото, се отличава цялата, без ИЗКЛЮЧЕНИЯ герберска придворна шайка/шлака/ .
  • 74 Pito

    7 6 Отговор
    Тази да захапе един х.... и да замълчи за винаги
  • 75 Чичо

    3 2 Отговор

    До коментар #51 от "Драйвър":

    Ти си ДРАЙФЪР бре! Смотаняк! Доста си прост! Даже много...
  • 76 саса

    10 8 Отговор
    Толкова е точна Йончева ,че на долнопробните герберски мафиоти имтрепери под лъжичката,защото ако не се подпише договора за несъществуващите ф-16 американците ще ги изхвърлят от управлението на БГ..На всичко отгоре ще извадят и досиетата на всички.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Еха

    4 4 Отговор
    Абе, антикомунисти и крокодили. ГЕРБ са си чисти бивши комунисти-проверява се много лесно, трябва просто да си извадите главите от...... А за магистрали, вярно е, че не са строили, а не че са от крали 90 процента. Цецо е на принципа-ние се осираме яко, но иначе идва Бсп. Ми 10 години ви стигат. Време е просто да се махнете, а пък кой ще дойде няма отношение с далаверите ви.

    Коментиран от #80

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Еретика

    7 1 Отговор

    До коментар #78 от "Еха":

    Не съм съгласен с теб не са бивши а и настоящи.Вълкът козината си мени но нравът не.Крушата не пада по далече от дървото.
  • 81 Един от навалицата

    7 4 Отговор

    До коментар #77 от "Крадла курнела":

    А бе умник колко апартамента открадна комуниста Цветан Цветанов.
  • 82 Обръчи от Министри

    7 4 Отговор
    Браво Елена, изживял съм , това, което ти предстои, този шантаж на който подлагат, непокорните граждани, е без прецедент, в историята, на Нова България.
    Всяко чудо, за три дена, Антон Тодоров и Тома Биков, мъжки секретарки, от които можеш, да очакваш, всякакви ,мръсни услуги.
    По долу паднали, и така жестоко огладнели, като тези двамата,
    само Делян Пеевски, е с по- голямо падение!...
    Горе главата , и да ги изпратим, там където им е мястото, да сервират, уискито на Ахмед Доган и Бойко Борисов, а Цветанов
    ще е Оберкелнер, мазника ,става за тази работа....
  • 83 Бонка

    1 1 Отговор
    Елате в Сливен да видите как си крадят кметовете от ГЕРБ тихо и спокойно защото вече има само неграмотни роми
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове