Last news in Fakti

20 Януари, 2019 15:09 2 404 45

Цветан Цветанов: За ГЕРБ няма второ място

  • герб-
  • форум-
  • избори-
  • цветан цветанов

Тази година няма лято, предупреди заместникът на Бойко Борисов

Цветан Цветанов: За ГЕРБ няма второ място - 1

"Със скоростта на F- 16 блок - до нова победа", надъха съпартийците си зам.-шефът на партията и кмет на Бургас Димитър Николов по време на националната работна среща на ГЕРБ преди евровота.

В нея участват над 2000 делегати - всички кметове и активът на партията, заедно с депутати, министри и лидерът на ГЕРБ, премиерът Бойко Борисов. Форумът се провежда в зала 3 на НДК в София.

На видеостена в залата на председателството бяха представени предизборните послания на ГЕРБ за евроизборите.

Николов обяви още, че ГЕРБ категорично ще подкрепи Манфред Вебер за председател на ЕК. Убеден съм, че той ще направи всичко необходимо, за да вдигне жизнения стандарт на хората с девиза "Европа в нашия дом", каза Николов, а на форума прозвуча и поздравът към ГЕРБ от самия Вебер.

"Един по един решаваме проблемите на страната. Ще сме фактор на Балканите и да не забравяме, че всеки един от нас пише историята на България в Европа. Ти си един от нас, ние сме с теб. Заедно с теб сме по-силни!" - са част от посланията, с които партията излиза пред гражданите.

"България е активна, говореща в един глас с трите европейски институции. Днес повече от всякога трябва да останем мобилизирани, верни един на друг и на нашите граждани. Европа има нужда от лидер като Бойко Борисов. Европа има нужда от активната, променена, стабилна и прозорлива България. Да дадем шанс на европейските и българските цифрови шампиони", призова еврокомисарят по цифровизацията Мария Габриел.

Всеки от нас да осъзнае отговорността си за идващите европейски и местни избори. Това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно. За мен дори акцентът тази година са местните избори. Но най-вълнуващи са европейските избори. В момента имаме 6 прекрасни евродепутати от ГЕРБ и един брилянтен еврокомисар в лицето на Мария Габриел.

Това заяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на националната конференция на ГЕРБ, която тече в НДК.

ГЕРБ е и най-добрата платформа за решаване на местните проблеми, най-добрата политическа сила, която го доказа и в Европа.

"Европа - нашият дом" - тази платформа за граждански диалог обяви Цветанов. Тя стартира от аулата на Великотърновския университет на 12 февруари.

Цветанов напомни, че 950 млн. лв. повече са дадени в последните 2 г. в сферата на образованието. Над 700 милиона лева са инвестирани в образователната инфраструктура - и това е без прецедент. 1 380 000 000 лв. повече ще бъдат парите във фонд "Работна заплата", добави Цветанов.

"Нашите опоненти отчитат ли това, което прави МС и ЕС с ГЕРБ? Те ще бъдат безкопромисни, защото нямат резултатите на ГЕРБ от последните 10 години", предупреди за риска от фалшивите новини Цветанов.

2,047 млрд. лв. идват по програма "Региони в растеж" - те отиват при българските граждани, в конкретни неща, изтъкна зам.-председателят на ГЕРБ.

2022 г. до Велико Търново ще има магистрала, ако управлява ГЕРБ. Ще има път Видин-Ботевград, Русе-Велико Търново, Калотина - София, автомагистрала "Струма" ще бъде завършена. Все необратими неща. Но това може да стане само, ако имаме успех на европейските избори, предупреди Цветанов. Той напомни, че лидерът на групата на ЕНП в Европейския парламент и кандидат за председател на Европейската комисия Манфред Вебер винаги хвали Бойко Борисов как пази външната граница на ЕС.

"Предстои ни тежка битка. Да си отговорим искаме ли силен и обединен ЕС. Тази година няма лято. Всеки работи да е първи", нахъса актива на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Всички заслужавате уважение, колеги, но нека всеки от нас си даде сметка дали дава всичко от себе си, за да отворим и получим необходимата периферия. Разлика във времето за европейските и местните избори няма. Приемете ги, че са заедно", зададе мобилизация Цветанов.

От утре до 20 февруари ГЕРБ ще проведе номинационните си събрания за кандидати за евродепутати в цялата страна.

До 15 декември ще се направи анализ и на местните избори.„96 000 членове, чакат още 1000 молби, които ще бъдат приети до месец. Новите членове не са привилегия, а изключително голяма отговорност, вметна Цветанов.

Цветанов похвали поименно доста активисти от малки и големи общини, като отчете:

Георги Мараджиев, кмет на Стамболийски, успя за кратко да обиколи и съживи всички структури.

Младежките структури на Пловдив-област са съживени, имат свой живот.

А също - с Жоро Икономов, кмета на Банско, че още от септември е готов за изборите. При 12 000 жители в Банско има 1500 членове на ГЕРБ - една добре смазана машина. Хора, които са част от успеха, запознати са и решават проблеми, викна Цветанов.

"Искам специално да благодаря на структурите в Силистренско - знам какво е да работиш в Дулово. Давам за пример и това, което се случва в Смолян, където запазваме кметовете и там, благодарение на Ники Мелемов, и в Доспат, където изборите са истинско изпитание и голямо предизвикателство", каза Цветанов.

Благодари на кмета на Девин и на Шукри във Воден, кмета на Велинград и на кмета на Брест Цецо Луканов.

Цветанов напомни още: "В Галиче предложихме фермера Страхил за кмет на Галиче срещу кандидата на БСП, който нямаше нито ден трудов стаж, а ползваше майчинството на съпругата си."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    12 29 Отговор
    БОЙКО Е НАШ СПАСИТЕЛ!!! Да го разпъваме ли на кръст или ще чакаме да отиде на молитва в Борисовата градина?

    Коментиран от #39

  • 2 Киро

    66 0 Отговор
    Цецо е главният лобист за Ф 16 и още доста пъти ще ходи там.
  • 3 Петър

    59 0 Отговор
    Ах какви сте ми карикатури от тия политически клики-мафии.
  • 4 много

    50 1 Отговор
    глупаво от актовисти на герп да се надъхват с явно лобистката и корупционна сделка по предрешеният избор на американският f16 !! вместо да вземат пример от водещите в ес ...например как германия защитава националният си интерес с реализацията на северен поток 2 въпреки шантажа на краварите то гепберистите клекнаха продавайки националният интерес пренебрегвайки грипен ,потъпквайки собствените си перавила приети в парламента променяйки ги в последствие само за да могат лобистки да започнат преговори с краварите за неизгодната сделка...то и с американските тецове така ни набутаха но народа наистина е тъп и си заслужава изтреблението
  • 5 Цветан Цветанов послание

    34 0 Отговор
    Със скоростта на ф 16 блок пуснах кафявия бишкот .ти си един нас ние сме с теб и нека дружно да се посерем ,да направим кафяви бомби със скоростта на ф 16 блок да блокираме кенефа на цял жилищен блок
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    46 0 Отговор
    Има разбира се,централния затвор ви чака
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 hitar petar

    41 0 Отговор
    по отвратителна невестулка едва ли има
  • 11 Грабливи глутница

    49 1 Отговор
    Тези са срам и смях! На изборите този път ще ги заболи !
  • 12 Тиквун

    43 0 Отговор
    Ах колко сладка е власта.Кратуните не си представят живота без крадене.Много са се уплашили че ги чака затвор затова се надъхват.Паднат ли след два месеца са се разпаднали.
  • 13 КОЮ

    36 2 Отговор
    Активираха циганския електорат , няма машинно , няма електронно гласуване на изборите ще има 30-40 процента избирателна активност и ГЕРБ ще си пратят 6-7 диванета на хранилка в ЕС , обаче всички ще се обявят за победители понеже са прекарали пак обикновения човечец дето няма време и сили да гласува за тия цървули . Изкуствено ни държат бедни и задлъжнели към банки и институции така ако решиш да буйстваш изхвърчаш от системата и биваш смазан , и всички са за тази система нема герб нема бсп нема дпс всички те са олицитворение на системата за подтиснечество и тирания
  • 14 патриотъ

    42 1 Отговор
    А нашата платформа е"Никога повече Герб"
  • 15 Scout for funn

    0 49 Отговор
    СЕГА НА ВСИЧКИ ЧЕТЯЩИ КОМЕНТАРИТЕ ВЕЧЕ Е ЯСНО ОТ КОЙ СА НАЕТИ ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ .САМО ЕДНА ПАРТИЯ РАБОТИ С ОПЛЮВАНЕ И МАЗАНЕ С ЦЕЛ ДОМОГВАНЕ .МАИ НЯМА СМИСЪЛ ДА КАЗВАМ КОЯ Е.ПРЕДСТОЯТ ПОСЛЕДНИТЕ БИТКИ НА ХОРАТА СРЕЩУ "ЧЕРВЕНИТЕ ОРКИ .АЗ СЪМ ЗА ГЕРБ!

    Коментиран от #20

  • 16 гост

    37 0 Отговор
    КАКЪВ ПРОПУСК!!!!
    Тази година е юбилейна за вожда и учителя на българския и европейските народи! Винету навършва 60 години! По този случай всички ученици ще завършат с успех една единица нагоре, а всички пенсионери по 60 стотинки бонус! Радвай се народе!!!
  • 17 Браво браво

    28 0 Отговор
    Винаги пъърви - в списъка на плу.жеците, които ненавиждам
  • 18 Далавера

    23 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Доставчикът на тапицерии за BMW се оттегля от България.
  • 19 Нямам думи

    38 0 Отговор
    Мафиотите от герб са най-големите престъпници, боклуци и фашисти, които някога са управлявали България. Това са човекоподобни същества без срам и морал. Никога България не е била управлявана по-тоталитарно, безотговорно и крадливо. Шпиц-командите на тази шайка престъпници вербуват по места всички видни "бизнесмени", алчни и престъпни елементи, които се включват, за да могат да се докопат до парите по линия на фондове и "конкурси". Задължение на вербуваните е да агитират (да сплашват) селяните по места да глсуват за герб, защото иначе ще им спрат помошите, пенсиите и така нататък. Лъжат, изнудват, заплашват. Нужната бройка се популва с купените цигански гласове и...герб винаги печелят. Кога от ЕС ще обърнат внимание на мафиотската диктатура, корупция и тоталитаризъм, в които България е затънала.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ИВАН Гюров

    25 0 Отговор
    И те ще станат бивши.Такъв е живота............
  • 22 Гост 1

    32 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Един по един решаваме проблемите на страната. Ще сме фактор на Балканите - кой ли вярва още на празни приказки ?
  • 23 патриотъ

    32 0 Отговор
    Българите трябва да съдят управляващите за геноцид над тях в Страсбург, за толериране на циганизацията,за развал на държавата,за съсипаната България,за кражбите и за всичко,което ни се случи през последните 30 години.
  • 24 народ

    33 0 Отговор
    Тоя човекоподобен макак само да ми падне!Ама Видовден е скоро,Цоко!ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ВИДА ПРОТИВНАТА ТИ МУЦУНА В ЗАТВОРА!
  • 25 Награда за активистите

    29 0 Отговор
    "Цветанов похвали поименно доста активисти от малки и големи общини, като отчете:

    Георги Мараджиев, кмет на Стамболийски, успя за кратко да обиколи и съживи всички структури."
    Хахаха, "активистите на герб" - разбирай предани мафиоти, които безотвержено изнудват старите хора да гласуват за герб и купуват предизборно цигански гласове. Този кмет на Стамболийски явно е купил всички цигани в района да гласуват за герб. Следете какви ще са резултатите там след изборите и ще видите.
  • 26 Scout for funn

    1 14 Отговор

    До коментар #20 от "Да ти еба майката":

    ИСКАШ ЛИ СРЕЩА

    Коментиран от #28, #29

  • 27 Бивш гербаджия

    26 0 Отговор
    Бойко,Цецо срамувам се от вас !!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Димов

    21 0 Отговор
    Ако прокара сделката за Ф-16, съм убеден, че и 0% избрателна активност да има, ГЕРБ пак ще спечелят изборите.
  • 32 Не мога да повярвам

    23 0 Отговор
    че чета за неща като партийни "активисти", "добре смазана машина", "работа по места", "съживяване на структури", "предстои тежка битка", "всеки да даде всичко от себе си"....
    Не знам за вас, но на мен тези "изразни средства" и лозунги ужасно силно ми напомнят пропагандата в Германия през 1939 година.

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 несъмгербераст

    28 0 Отговор
    Цецоооооо, като няма за ГЕРБвторо място, бегайте на последно,! И как така физкултурния и пожарникар стават министри, депутати, а българи с икономика висше работят по строежите? Вашият господин Послушко ББ на Брюксел и Уошингтън каза, че държавата била лош стопанин... Тогава ББ ти и банда е редно да напуснете държавата, Цецоооооо!!!! Кога?
  • 35 Пъпеша

    19 0 Отговор
    Този другар не го слуша главата.
  • 36 Batushka

    13 0 Отговор
    Ха-ха-ха ми прав е ....второто място значи съд и в затвора....направо да им слага по една заградителни рота на гербераските пидчовеци и за Тиквата вперьод....
  • 37 ТОЧКАТА

    13 0 Отговор
    Цецо яхна Ф16/70/2025Г/ и започна да прави фигури от висшия пилотаж---Засега е усвоил до съвършенство задноколянопревъртане на 720градуса с лупинг в задната полусфера без форсаж...с патентовано положение на дълбоко изплезен език.
  • 38 ТОЧКАТА

    14 0 Отговор
    Предстои тежка битка......То след толкова млатене ,остана ли нещо още за доубиване?та да ви оказва съпротива.
  • 39 кеф

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Да го погребем с почести и заря,скоро!
  • 40 649

    10 0 Отговор
    Кой тоз 16 Блок Ве? И къдее тоз квартал Нова Победа? - Цецо да не купувал там апартаменти?
  • 41 доктора

    9 1 Отговор
    Това е аманация на : наглост, жестокост и крайна безкруполност. типично за хора , които са с нарцистична омнипотентност, които са нули, но вътрешно в себе си знаят че са прости
  • 42 Има, има,

    7 0 Отговор
    Идва и Народен съд за всички псевдопартийни боклуци
  • 43 гост

    8 0 Отговор
    Не забравяй за СУДЖУЦИ ..........
  • 44 ЪРП

    3 0 Отговор
    ПРЕДЛАМАГ НАЙ-ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ОРГАНИЗИРА РЕФЕРЕНДУМ С ЦЕЛ СМЯНА ИМЕТО НА "РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ" С : "РКТ БЪЛГАРИЯ".....ЗА ПРОТОКОЛА, "РКТ БЪЛГАРИЯ"- РОБСКО КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ- БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......И ДА ГАРАНТИРАМЕ ,ЧЕ И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ СЕ КЛАНЯТ НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ, КАТО НА ВОЖДОВЕ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!!!!!!!!
  • 45 ВЪЗМУТЕН

    5 0 Отговор
    МРЪСНИК! НЕ САМО ВТОРО МЯСТО ВИ Е МНОГО, А ВИ Е МНОГО, ВЪОБЩЕ ДА СТЕ ВЪВ ВЛАСТТА! МАХАЙТЕ СЕ МРЪСНИ КРЪВОПИЙЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове