Last news in Fakti

24 Януари, 2019 14:59, обновена 24 Януари, 2019 15:05 31 967 78

Шампион по фитнес е загинал в катастрофата на бул. "Сливница"

  • bmw-
  • катастрофа-
  • сливница-
  • люлин

Мартин Пашалиев e водачът на катастрофиралия лек автомобил

Шампион по фитнес е загинал в катастрофата на бул. "Сливница" - 1

Шампион по фитнес е загинал в тежката катастрофа на бул. "Сливница" преди кръстовището с бул. "Константин Величков" в София. Името му е Мартин Пашалиев.

Припомняме, че злополуката стана около 17:00 часа вчера. Първоначалната информация гласеше, че има двама ранени, но за съжаление пътнотранспортното произшествие е взело жертва.

Лек автомобил BMW, управляван от Пашалиев, се е ударил в стълб, а той и спътникът му са били заклещени. Мястото е било отцепено от коли на пожарната, като се е наложило екипите да режат ламарините.

Шампион по фитнес е загинал в катастрофата на бул. "Сливница"
Снимка: Людмил Кърджилов, Дарик

За смъртта на Пашалиев са съобщили негови приятели във Facebook, споделиха от "Канал 3". Младият мъж има две първи места на фитнес турнири от Стара Загора и Бургас, сребро от София и бронз от Сърбия. От 2016 г. насам Пашалиев се отказал от турнирите и е станал инструктор, като е подготвял състезатели за тях.

Загиналият планувал следващата седмица да си купи нова кола - BMW M4. Оцелелият спътник на Пашалиев е със счупен таз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    118 19 Отговор
    Какво е това чудо:Шампион по фитнес ...веднъж ходих 1 седмица на фитнес и видях каква аптека е...
  • 2 ПРЪЧА

    75 26 Отговор
    МЕСТЯ ГО
  • 3 гост

    178 16 Отговор
    Мускули и БМВ, изключително лоша комбинация.

    Коментиран от #40

  • 4 БАЦЕТО

    97 5 Отговор
    БОГ ДА ПРОСИ И МИР НА ДУШАТА МУ
  • 5 Townboy

    130 22 Отговор
    Младо момче, жалко за него. Изчезваме в катастрофи, убити от цигани или от грипа дето ни го пуснаха американците.
  • 6 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    48 9 Отговор
    Фитнеса и културизма в бг е мафия и пак мафия
  • 7 Антон

    116 2 Отговор
    С каква скорост се е движил? Ограничението е 50 км/ч в града. Вярно че никой не го спазва, но едно е да караш с +10 км/ч над ограничението, друго е да караш с + 60-80 км/ч над ограничението: а пък дали си шампион по финтес, багерист или счетоводител, все тая. А бил ли е друсан?

    Коментиран от #14

  • 8 onq s konq

    37 24 Отговор
    Езък за беенвето
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Конфуций

    77 7 Отговор
    Не се радвам като има загинал, но в конкретната ситуация не ми е жал за такива като този. Не мога да разбера какво е това избиване на комплекси. Мислят си, че като имат мускули (от витамини), брада и татуировки - вече са голямата работа. Ето до какво води голямото самочувствие. Ако беше внимавал този човек - сега близките му нямаше да страдат. До колкото разбрах е имало и един пешеходец пред колата, но му се е разминало за щастие. Не знам как се е сдобил с пари за скъпа кола, а пък е искал да си купи още по-скъпа. Няма лошо в това, но това е много опасно като не се внимава. Резултатът е на лице. Дано това е урок за всички, които си мислят, че самочувствието им дава безгранични възможности

    Коментиран от #20

  • 11 хм.

    27 11 Отговор
    Нищо му няма ве, глей го как се хили. Новото бемве изкара късмет.
  • 12 Гост

    63 10 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Загиналият планувал следващата седмица да си купи нова кола - BMW M4."
    Явно, понеже е майстор на волана, тази му се е струвала слабичка... Комплексари. Добре, че не е загинал невинен човек. После, гражданската ви била висока. Не е висока, още трябва да я вдигнат, за да се научи това тъпо племе да не си избива комплексите на пътя!

    Коментиран от #46

  • 13 БЛАГ ЧОВЕЧЕЦ

    15 45 Отговор
    НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ Е ПУКНАЛ ВЕДНАГА А ДА СЕ Е МЪЧИЛ ПОНЕ НЯКОЛКО ЧАСА ТЪПИЯ ЧАЛГАР И МУТРАФОН
  • 14 Миризлив пор

    17 36 Отговор

    До коментар #7 от "Антон":

    Защо пише глупости? някога минавал ли си по този булевард и знаеш ли какво беше времето вчера? В общи линии това е един доста натоварен булевард и има участъци с полиран асфалт, отделно никой не мие булевардите и като има мъгла или пръсне съвсем леко дъжд и от там не можеш пеша да минеш, има участъци които се пързалят. Много малко и трябва на една кола и шофьор които не знае как да реагира и да се озове някъде извън движението.

    Коментиран от #15, #17, #24, #61

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 СтарТИРаджия

    39 10 Отговор
    Смятам, че е крайно време прокуратурата да се самосезира и извърши разследване, както и да излезе с последващо становище, относно това, какъв тип хора да НЯМАТ правото да управляват марката БМВ в България! Марката си е много отлична, но явно култовата и позиция всред нискоинтелигентни - чалга фенове я превръщат в... Iron Maiden!!!
  • 17 авто джанбазин

    43 4 Отговор

    До коментар #14 от "Миризлив пор":

    то по твоита логика ,като е бил полиран асвалта на тоя трафик ,трябвало да се натрьшкат поне няколко автомобила ,така ли ,или ако е карал с сьобразена скорост маи щеше да е жив и днеска да оди за новото bmw
  • 18 Африканец

    26 6 Отговор
    Като не могат да карат ,защо се качват на мощна кола със задно?
    Да си беше карал хондичката 106 коня с предно,да беше жив сега.

    Коментиран от #73

  • 19 вес

    48 4 Отговор
    Като не можете да карате не си вземайте БМВ-та. Колата позволява много, ама е убиец в неопитни ръце. Това сам да се удариш челно в стълб на трилентов път говори за пълен левак а тръгнал и М4 да си купува
  • 20 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    37 5 Отговор

    До коментар #10 от "Конфуций":

    Парите на тея идват от далавери с анаболи протеинчета програмки и кинти за да ти съдеиства да земеш челно място в нагласените им състезания
  • 21 Илиян

    45 43 Отговор
    Много ПРОСТИ хора има в това мобиле.Млад човек е загинал,а те се разцепиха да плюят по момчето,по марката кола и какво ли още не.Бяхте ли там,видяхте ли каво се случило..........и той да е бил виновен-какво.Айде вдигнете един банкет,че "един тъпак с бмв се е убил........ТАПУНГЕРИ....още 1000г. няма да се оправиме......гадно,завистливо племе!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #22, #72

  • 22 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    30 9 Отговор

    До коментар #21 от "Илиян":

    Ходи да рониш сълзи на опелото хахахха ка па само тои се натресъл и утрепал а не още 100 коли около него а?ква да е ситуацията че само тои е пукнал?карал е с 50 70 ли или е имало брат глеи са бмв как върти гуми
  • 23 адвокат лешояд

    5 8 Отговор
    Докторе не се напъвай много, дръж спътника му до утре жив и го пускай до някоя морга .Ся съм на път за погребението, на мускула.
    Оттървай здравната система и ми го пращай със смъртния акт.Нали знаеш делим с тебе..Айде жив и здрав да си...
  • 24 Антон

    45 4 Отговор

    До коментар #14 от "Миризлив пор":

    Кажи с каква скорост е карал та да има нужда да режат ламарини. За птп с рязане на ламарини обикновено четем на междуградски пътища където ударите стават със 100 и нагоре. В случая говорим за птп в града, на булевард където по твои думк няма условия за висока скорост. Значи оше по лошо. Мускули, татуси, химия за мускулите, добавки, и безсмислено блъскане в залата водят до това!

    Коментиран от #28

  • 25 ЗЯТУЙ ЕЛЕКТРОННО ОГРАНИЧЕНИЕ

    11 10 Отговор
    НА СКОРОСТТА ОЩЕ ОТ ТАБЕЛАТА НА СЕКИ ГРАД 30 КМ.Ч .КОЙТО БЪРЗА ДА ТРЪГВА ПЕША

    Коментиран от #26

  • 26 onq s konq

    14 3 Отговор

    До коментар #25 от "ЗЯТУЙ ЕЛЕКТРОННО ОГРАНИЧЕНИЕ":

    Кметовете ще те черпят БОЗА И ЕКЛЕР/от големите/ в сладкарница по избор за тия ти думи,щото предложената от теб скорост ОБЕЗСМИСЛЯ АСФАЛТИРАНЕТО И РЕМОНТА НА УЛИЦИТЕ,т.е. спестява им "пари за глупости"!
  • 27 Пешо

    24 5 Отговор
    БМВ + дъжд или сняг = среща с Свети Петър.
  • 28 Миризлив пор

    11 12 Отговор

    До коментар #24 от "Антон":

    Ще те изненадам, виждал съм и по-смачкани автомобили при скорости под 80. В случая ако снимката е от проишествието колата е ударила стълба странично точно където е колонката, ако бордюра е "подсякъл" колата то тя е започнала да се обръща и удара е бил първо в тавана - и 60 са достатъчни да не познаеш колата а шофьора без шансове. Вътре е имало човек със счупен таз вероятно и наранен гръбнак - единствения начин да го извадиш с някакви шансове да ходи след това е отгоре през тавана дори и при здрав автомобил. При челен удар в същия стълб със 120-140 при сложени колани и здрави възглавници и вероятно предния прозорец щеше да е здрав и двамата живи. Как е изтървал контрола и се е завъртял вече не знам, просто тавана е много прав за да е голяма скоростта.

    Коментиран от #31, #37, #42, #74

  • 29 Иквоса

    10 7 Отговор
    Добре че не убил някой тъп селянин мн ми дреме по кво е шампион ако ще и по чеки. Да е шампион за такива не ми е жал
  • 30 Има писти като искаш да се праиш на мъж

    18 6 Отговор
    Добре че пукна преди да си вземе М4-ката че тогава ква касапница щеше да сътвори един господ знае!!! Мускули с малко мозък и ей го резултата, добре че някой невинен не е взел с него тъпанара!

    Коментиран от #77

  • 31 Гост

    26 2 Отговор

    До коментар #28 от "Миризлив пор":

    Аз по случайност днес видях колата пред СДВР и трябва да ти кажа, че нито има пукната гума, нито крива джанта, а ударът е станал странично и то от страната на шофьора. Хайде сега помисли това какво говори? Това означава само едно - колата е полетяла към стълба и беше толкова зверски смачкана от страната на шофьора, че не беше останало място и за котка там. Ходи ги разправяй на друг, че е карал с 80 км/ч!

    Коментиран от #35

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Имам хора навсякъде

    9 0 Отговор
    BMW-то не е било по таван. Пожарникарите го отрязаха.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Миризлив пор

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    Ако колата беше се целнала челно нямаше да има такива поражения. При страничен удар във стълб не го бъркайте в камион стена и т.н. защитата е минимална и при ниски скорости са такива поразиите. В случая защо е бил "с вратите напред" не мога да коментирам - спирачки, някой му е помоганал, дрифт и т.н.

    Коментиран от #36

  • 36 Гост

    10 2 Отговор

    До коментар #35 от "Миризлив пор":

    Ти пак не разбираш за какво говоря. Там бордюра е висок, а няма никакви поражения по гумите и джантите, което значи, че колата е летяла и то с шофьорската врата към стълба. Такова нещо не може да се случи при скорост под 80 км/ч.
  • 37 Антонн

    16 1 Отговор

    До коментар #28 от "Миризлив пор":

    Need for Speed ,само че в реалния живот няма рестарт.
    За инфо краш-тестовете се правят с 64 км.ч
    Това го копирам от нета дано го разбереш.
    При челен удар със 100 км/ч човешкият черен дроб, който тежи 1,7 кг, придобива кинетична енергия, равна на 46,7 килограма на сантиметър; сърцето, което е 300 грама – достига натоварване 8,4 кг на сантиметър, а мозъкът от 1,5 кг – 42,5 кг на сантиметър. При удар връзките на тези органи към тялото се разкъсват и изходът за човека е фатален.
    Дано нямаш книжка и не караш истинска кола.

    Коментиран от #39

  • 38 jiko

    12 2 Отговор
    да би мирно стояло, не би чудо видяло - келеши, не сте безсмъртни...не си мислете, че в БМВ и ОООО сте велики...язък за момчето
  • 39 Миризлив пор

    1 8 Отговор

    До коментар #37 от "Антонн":

    Книжка от 20 години вече. Иначе при 100 км/ч ускорението е такова, че външно си цял но вътре си на каша, както казваше инструктора - красив труп само дето носа счупен малко. За това колите се правят така, че да се гънат и поемат кинетичната енергия при челен удар, хвърчат двигатели, купето лети нагоре и сменя вектора на скоростта и т. Н. Имаш шанс за живот. В случая тази пасивна защита я няма при страничен удар, стълба влиза като нож навътре и този насреща няма шанс. Според това което си написал и другия щеше да е дал фира ако колата беше примерно със 100 а той е само натрошен.

    Коментиран от #44, #47

  • 40 H20

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    По-скоро АНАБОЛИ и BMW! За съжаление това е мрачната истина, анаболите убиват - по един или друг начин!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Hector

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Миризлив пор":

    То и баба ако имаше к*р щеше да е*е дядо.
  • 43 Лаконично

    10 2 Отговор
    Стероидите не прощават !
  • 44 Антонн

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Миризлив пор":

    Без коментар,няма смисъл.
  • 45 Георги Георгиев

    18 1 Отговор
    С БМВ-тата е понякога доста трудно! Преди 2 години на оживена магистрала и подстъпите към нея (не в България) само падна дъжд и задницата на бавареца стана почти неуправляема. Беше есенно време, октомври месец. Вземам завоя с над 50 км/ч и автомобилът изведнъж започна да описва окръжност. Зад мен караше ТИР и човекът едва избегна удара с мен. Докато се въртях гледам в очите следващия шофьор, младеж с АУДИ. Той даже ми завъртя ръка в смисъл, че не съм наред душевно. Ударих се в мантинелата и като цяло нямаше големи щети по колата - преден капак, броня, бъбреците отпред... Успях да стигна на работа (фирмата е извън града) с потрошения автомобил и по пътя гледам още няколко такива БМВ-та (карах е46) и всичките катастрофирали все на същия път, но в протежение на 10-12 километра. Оттогава досега БМВ не шофирам... Спокойно можеше да съм труп, особено ако ме беше нацелил ТИР-а...
  • 46 Крадец

    1 7 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Бойко,ти ли си ?
  • 47 hmhmhm

    7 2 Отговор

    До коментар #39 от "Миризлив пор":

    Според мен за да умре някой в кола скоростта трябва да е над 100км при удар. Аз не съм се удрял веднъж правих обратен завой със 120км но не стана качих се на бордюра при 6 лентово платно но исках да пробвам но колата не беше бмв а форд. Такова съм имал такова съм карал.
  • 48 МИХАЙЛОВ

    11 3 Отговор
    ...АМИ ЯВНО НЕ Е БИЛ ЗАПОЗНАТ С ПРАВИЛНИКА
    ЗА ДВИЖЕНИЕ НА МПС
    И ПРАВИЛАТА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ, СВЕТОФАРИТЕ,
    МАРКИРОВКАТА...
    И НЕ СА МУ БИЛИ ИЗВЕСТНИ КООРДИНАТИТЕ НА СТЪЛБА...
    И ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА...
    ...И НЕ Е БИЛ ДЛЪЖЕН ДА Е ЗАПОЗНАТ...
    ...И НЕ Е ОСЪЗНАВАЛ, ЧЕ ШОФИРА АВТОМОБИЛ...
    ...И ДА БЕШЕ ПРЕТРЕПАЛ НЯКОЙ ПЕШЕХОДЕЦ
    ПАК ПРОКУРАТУРАТА ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ
    ДА МУ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ...
    ...И ДОРИ НЯМАШЕ ДА МУ ВЗЕМАТ ПРОБА
    ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ...
    ...И ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА
    ЩЕШЕ ОФИЦИАЛНО И ПУБЛИЧНО,
    ЧЕ Е АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН...,
    А ПРИЧИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО
    Е СЛУЧАЙНОСТТА... И ТОЯ СТЪЛБ ТАМ...,
    ...ТОЧНО ТАКА КАКТО ПРОКУРАТУРАТА
    ОБЯВИ ЕДИН ДРУГ УБИЕЦ - ИВАЙЛО МОСКОВСКИ,
    КОЙТО КЬОР КЮТУК ПИЯН И ДРОГИРАН
    УБИ СОБСТВЕНОТО СИ МАЛОЛЕТНО ДЕТЕ
    И ДОРИ НЕ МУ ВЗЕХА ПРОБА ЗА АЛКОХОЛ И ДРОГА...
    И ДОРИ НЕ БЕШЕ АРЕСТУВАН...,
    ...ЗА АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН,
    ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕЛ ИНСТРУКЦИИТЕ И ПРАВИЛАТА
    ЗА ПОЛЗВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА МОТОРНА ШЕЙНА
    И НЕ БИЛ ДЛЪЖЕН ДА ГИ ЗНАЕ
    И НЕ ОСЪЗНАВАЛ КАКВО ВЪРШИ...
    ...А ОТНОСНО ЗАБОГАТЯВАНЕТО
    НА САМОУБИЛИЯ СЕ ФИТНЕСМЕН - ХИЧ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ -
    - ВСИЧКИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ФИТНЕСИ
    СА КАТО ФИТНЕСА НА НАРКОМАФИОТА ГЪЛЪБИНЧО БОЕВСКИ
    - ФОРМАЛНО ФИТНЕСИ,
    А РЕАЛНО МАГАЗИНИ ЗА НАРКОТИЦИ
  • 49 Боян

    16 5 Отговор
    Ей пубери 85% който пишете, бил друсан, пиян нз си какво по снимките който гледах как изглежда това момче, със сигурност е живял доста пълноценно и здравословно и едвали си е помислял з анаркотици, алкохол и мазни пици!! Изводът е съвесем друг, надули са си музиката на сръвнително новата, модерна кола БМВ, натиснали са педала до долу, в резултат шибаното време, съпроводено с кирливия път, които е в цяла България и покраи нея, резултата е загинало момче, видно с доста планове за живота и ппросперитет и друго което, сигурно ще остане инвалид, със счупен таз....Един съвет към бъдещите, неуравновесени състезатели, определени коли, който се конструират в света, стил "бързи и яростни" не са пригодни за вашите "завидни шофьорски" умения и непредназначени за нашите селски пътища от преди 150 години...Едва 5-6% от българите, заслужават да имат определени марки, модели коли, който найстина им се възхищават, ценят и ЗНАЯТ какво да правят с тях..Аз се чудя защо всеки си вярва, че може да кара и натиска педала до долу....МИ НЕ бъркате се, не можете и следователно, резултата е повече от категоричен и ясен. Лека

    Коментиран от #56, #57

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 нафто

    14 1 Отговор
    Бог да го прости момчето,ама до сега не съм видел малко ударено БМВ.
    Или е смачкано до неузнаваемост или е цяло управлявано от разумен водач.
  • 53 груйо

    8 0 Отговор
    Щеше ли да я има статията,ако водача на БМВ-то беше зарзаватчия на пример ?
  • 54 Mpowered

    5 0 Отговор
    Бог да го прости момчето.Жалко и за колата.
  • 55 тояга

    5 4 Отговор
    По добре е отколкото да е размазал някои човек прибиращ се от работа
  • 56 оПпПп

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Боян":

    Подкрепям с две ръце
  • 57 Коректор

    2 2 Отговор

    До коментар #49 от "Боян":

    Прав си, човек, ни вземи и си оправи правописа, че е трагедия, и се научи кога се пише "й" и кога "и" - елементарно е! Много груби грешки! Ужасно неграмотно написано! Предполагам си зрял мъж, а не някой пубер!
  • 58 Коректор

    1 0 Отговор
    'но' вместо 'ни' !
  • 59 Човек

    13 2 Отговор
    Тъжно! И не само заради това, че един млад, недоозрял и нищо не видял човешки живот е загубен. Ами и заради злобата под тази статия. Наричате го с какви ли не епитети. Комплексар бил, по-големи обаче коплексари от Вас не виждам. Някай познавал ли го е, че го осъдихте? Не си ли давате сметка какво причинявате на близките му? Или, какво ви пука, нали Вие сте добре! Сдуханяци нещастни! Едва ли има някой, който да го оправдава за случилото се, за което той сам си е причинил, най-лошото- непоправимото. За щастие за други фатален край няма. Къде отиде човешкото, къде е състраданието!? Освен, че е тъжно е и трагично. Трагично, че има такива злобни, мизерни същества, като драскачите по-горе.
  • 60 Емил

    8 1 Отговор
    Бог да го прости момчето-българска сган имайте страх от Бога
  • 61 Хайл

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "Миризлив пор":

    За това се кара внимателно,а не със скорост да се усучи около стълба...в града е 50,а за такъв удар дали е бил с 50 ?

    Коментиран от #65

  • 62 Ужас

    3 3 Отговор
    Така става когато селяците карат без колан...

    Коментиран от #64

  • 63 Пашата

    2 0 Отговор
    Браво пеша защо не помисли за семейство.а за зобта за стадото. Мри к. О. П. Е. Л. Д. А. К и всички около тебе мами. Цат. Ти мр. Ъсна
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Кур

    1 4 Отговор
    Много прост народ сте българите .
    Мразите се един друг както в собствената си страна така и в чужбина но хубавото ви е че се самозалепващи сами и в близко бъдеще съвсем ще изчезнете.
    Прост народ със срамна история.
  • 68 Кур

    0 5 Отговор

    До коментар #66 от "Хуй":

    Алах = Господ
    Неграмотен български мисюлманин
  • 69 Sky-blue

    3 2 Отговор
    Бог да го прости, мир на душата му. Защо пишете така бе рогачи смотани момчето го познавах няма нищо общо с вашите драсканици големи разбирачи се извъдехте кои с колко е карал това става и с малка скорост а и когато те засечат готово защо го обиждате не ми е ясно оп забравих комплексари сте най страшни бих ви пробвал на едно високопланинско рали да видя какви некъдърници сте шматки такива ще си останете
  • 70 Роки73

    4 1 Отговор
    Защо има толкова злоба....никой не е застрахован .....не ви ли е срам....хвърляте кал по човек когото не познавате....жалко за бедните ви душици....смешни сте....знаете само да плюете по другите....а себе си ....видях те ли?????!
  • 71 Никой

    2 1 Отговор
    Как всички разбирачи и от време на време шофьори се събрахте нищо не става от вас боклуци Човек е загинал при катастрофа лека му пръст и дано не се случи на никой друг
  • 72 Краси

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Илиян":

    Много злобни коментари какви хора живеят в България
  • 73 Мозък

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Африканец":

    Колата е 4 по 4
  • 74 Някой си

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Миризлив пор":

    Колега явно си бил слаб по физика.... при челен удар със 120 в стълб няма никакъв шанс стъклото да е ззраво, защото то ще продължи дс се движи и в момента на сблъсъка, ще се пръсне на много ситни парченца.... това е идеята му, а не да остане здраво
  • 75 Иван

    0 0 Отговор
    Браво един убиец на пътя по малко това е повод за радост комплексара му мръсен щеше да влезне в гумаджийницата и да избие невинни хора оставаха му само два метра
  • 76 Ивана

    1 1 Отговор
    Прочетох мнооооооооооооого гадни коментари, искам да ви кажа, че един таксиметров шофьор е пресякъл пътя,ноооо да не забравяме че таксиметровия шофьор е избягал, така че какъвто й да е бил човек Марти е със сигорност много по-начетен и умен и никога нямаше да напише тооолкова лоши коментари за починал човек! Замислете се какви хора сме Българите МНООООООГО ТЪПИ
  • 77 Няма Име

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Има писти като искаш да се праиш на мъж":

    Незнам как може да има толкова жалки "хора"като вас . Как като не познавате този човек си позволявате да говорите такива глупости и безсмислени неща.. и изобщо бяхте ли Там? Видяхте ли какво се е случило? НЕ!
    Това межеше да е някой ваш близак .. пак ли щяхте по този начин да оплювате? Такива като Вас по скоро трябва да си отиват от този свят ... А не такива добри хора като Мартин!!! Вие не сте Хора .. много жалко дай боже ви се случи такава случка .. да си знаете..
  • 78 някой!

    0 1 Отговор
    Начетох се на страшни глупости и малумщини.

    Само ще Ви кажа няколко неща тази кола я карах аз 4г. колата беше 4х4 и се държеше повече от стабилно веднага ще Ви кажа двата проблема единия времето и асфалта другия колата я оставих с ужасни гуми заради господата от Ауто Бавария и като професионалисти трябваше да предопредят момчето с тея галоши да не я кара тази кола стоя повече от 13м. за продаваме т.е. тея гуми само от висенето са били още по зле!!!! защото от тях нищо не ставаше , и последно това е доста агресивен автомобил , и не е за всеки.

    Бог да го прости!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове