13 Февруари, 2019 09:19 3 008 15

Депутат: Никакви общински жилища в Пловдив за циганите от Войводиново!

  • войводиново-
  • цигани

Това, че са построили незаконното си гето още по-малко дава основание на някой да иска облага и по привилегирован ред

Депутат: Никакви общински жилища в Пловдив за циганите от Войводиново! - 1

"Днес пуснах писмо до областния управител на Пловдив - област, с което го призовавам да не се поддава на натиск от страна на "правозащитници", които настояват да бъдат настанени избягалите от Войводиново цигани в общински жилища в Пловдив. Считам за недопустимо тези хора да бъдат настанявани приоритетно само за да бъде потушен проблемът. Има законов ред, по който това може да се случи и всеки български гражданин следва да се съобразява с него.

Това, че са построили незаконното си гето още по-малко дава основание на някой да иска облага и по привилегирован ред да бъде настанен в общинско жилище!

Не разбирам и розово-либералните "правозащитници", които погазват основен принцип в правото, а именно че никой няма право да черпи права от свое противоправно действие! Аз, и моите колеги от ВМРО, ще се борим с всички средства законовият ред най-сетне да бъде възстановен!". Това написа преди минути във Фейсбук депутатът Александър Сиди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новобранец

    81 0 Отговор
    Ако така ще получа жилище отивам и аз да строя гето. Да ти дадат нещо безплатно заради това, че си нарушил преди това закона?!

    Коментиран от #10

  • 2 Дано

    61 0 Отговор
    Дано не са само приказки! Няма как някой да излезе по телевизията и да плаши, че няма работа и децата му гладни и затова краде и живее незаконно и това да ме задължава да му се дават подаяния под формата на помощи, работа или жилище - има си ред. Родители с едната цел да се размножават веднага след детеродна възраст и това е целта на съществуването им няма как да получават привилегии!
  • 3 Димитър

    44 1 Отговор
    Евала!
  • 4 Иван

    66 0 Отговор
    Браво бе най-накрая един се сети ! А няколко дни гледам по телевизията кръв и сълзи как горките циганчета ще живеят сега на улицата ?! Наглостта на тази пасмина одавна е преминала всякакви граници на търпение!
  • 5 Vaci

    40 1 Отговор
    Браво на Сиди единство е нужно
  • 6 гост

    61 1 Отговор
    Нали така изнудват общините: отива манго с цялата си рода от 30 индивида и построяват една барака на частна земя, там живеят като на лагер и превръщат околоността в сметище. После идват общински служители, социални, МВР, но нямат право да ги пипнат докато не им намерят хуманно местожилище и така имат два варианта: оставят ги там и си затварят очите докато взимат данък от собственика на имота, което е в нарушение на закона или им намират общински жилища, което пък е облагодетестване в следствие на нарушение на закона. Хора, мнозинството от циганите нямат задължения, само права. Вижте болниците са пълни с циганета, на които бабите им дори не са платили лев, какво остава за майките или бащите. Ама като отидат при лекаря "трябва" да ги лекуват и това е. Аз като си плащам сто лева месечно за здравни осигуровки и отида при личната лекарка, я няма да има часове, я направления, я ще ми изпише лекаство, което ще отида сам да си го купя и пак да дам 100лв, защо плащам тогава по 1200лв годишно като веднъж в годината ще ми се наложи и пак ще си платя? Вие знаете ли колко е един преглед без застраховка? 30-40лв. Или спокойно мога да си ходя всяка седмица на преглед, за да изхарча същата сума, но нямам право да не плащам осигуровка щом работя. Циганите не плащат и получават всичко наравно с мен. Крайно време е това да се промени и да стане по-справедливо, защото нашите родители, които са плащали цял живот, живеят много по-мизерно и без нужното лечение сравнено с паразит
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    43 0 Отговор
    Защо въобще се обсъжда темата с циганите? Незаконни строежи,както си е по закон се събарят! Има дискриминация за нас българите! Значи,ако ние искаме да си построим къща,трябват сумати документи и разрешителни,а манго си харесва някъде си место и си разпъва бивака! Е това не е ли дискриминация.
  • 9 френски крем

    27 0 Отговор
    Кълчат кълки пред циганите и треперят да не бъдат обвинени от посланниците в сегрегация.Представете си Елена Поптодорова-крадлата,да се е опитала да поучава Обама за положението на африканосите в Хаарлем.
  • 10 ха ха ха

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Новобранец":

    Ще те огрее, но първо трябва да станеш мингян. Тогава и крастомир кънев от бхк-то може лично да ти ходатайства.
  • 11 генчев

    18 0 Отговор
    заповядайте в ТЪРГОВИЩЕ тук ЦИГАНИТЕ са с предимство за общински жилища скоро и един нашумял БАНДЮГА БЕШЕ НАСТАНЕН в общинско жилище ГЕРЧО как саго класирали пред самотни майки чакащи години наред за подслон от общината
  • 12 месара

    26 0 Отговор
    правителството не трябва да се поддава на натиска на някакви "правозащитни" организации относно циганите! напротив, трябва да им се отнемат всички помощи и привилегии! не работиш, не учиш, не плащаш сметки и данъци, не получаваш нищо от държавата - това трябва да им е ясно на циганите! плашели с бунт, ами пускат им ония с качулките да им потрошат кокалите, и бунта ше им се изпари от главите! покажете им че морковите свършиха!!! дреме ми какво било становището на еп!
  • 13 Димов

    11 0 Отговор
    Да им се даде възможност да изкарат и спестят доходи с труда си! Да им се предостави жилищен кредит, при нормални условия за изплащане! Да си купят жилище по легалният ред - законно! Да си плащат данъците и сметките, като всеки български гражданин! Да им бъде пътеводна светлина в житието и в битието, че първо трябва да спазваш задълженията си, а после - да претендираш за права!
  • 14 Друг

    11 0 Отговор
    Що бе? Ще им дадем жилища. Те ще ги "освинят" ! Както стана и в Казанлък и в Стара Загора и къде ли още не!
    Мисля да се "разведа" - да припиша всичко на жената и децата и аз да си направя наколно жилище в градската градина!
  • 15 Фани Салим

    7 0 Отговор
    Да се стягат и да работят като нас. Ние цял живот ще изплащаме жилища, а на циганите ще им дават наготово. Но и другите ще искат т. е. всички те ще искат жилища от държавата. Не съм съгласна, не стига че не си плащат нищо а и права имали повече от нас. Ало събуде се хора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове