Last news in Fakti

16 Февруари, 2019 20:52 10 823 130

Румен Радев отново е в международна изолация

  • румен радев-
  • изолация-
  • политика

Външнополитическата изолация на президента напомня за 2014 година

Втори опит за участие на президента Румен Радев в международно събитие се е увенчал с неуспех, научи Топновини. Става дума за провеждащата се в момента Мюнхенска конференция по сигурността. На събитието от българска страна са поканени Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Красимир Каракачанов.

От президентската администрация са направени постъпки и Румен Радев да се присъедини към събитието. Покана за конференцията обаче така и не е била получена.

Преди седмици екипът на Радев не сполучи и в опита си да изпрати президента на традиционната молитвена закуска при държавния глава на САЩ Доналд Тръмп.

Натоварен с важната за Радев задача тогава бе секретарят по външната политика Димитър Арнаудов. Възпитаникът на Московския държавен институт за международни отношения и бивш посланик в Албания е трябвало да осигури визита на Радев в Белия дом. В каузата е била въвлечена и Елена Поптодорова. Бившият посланик на България в Щатите е опитала да активизира контактите си, тъй като подобна “тиха дипломация” би реабилитирала името ѝ. Вместо това в сряда присъдата на Поптодорова влезе в сила.

Докато българските политици се отправяха към Мюнхен, държавният глава участва в отбелязването на деня на Община Сухиндол и празника на лозарите и винопроизводителите. Днес Радев приема почетния караул в Хасково.

Външнополитическата изолация на президента напомня за 2014-а, когато никой от големите световни лидери не искаше да се среща с тогавашния премиер Орешарски. Наблюдатели напомнят, че най-популярната визита на Орешарски бе във Виетнам, където откри български ресторант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    139 185 Отговор
    Не ОТНОВО - той ВИНАГИ е В международна изолация.

    Коментиран от #14, #22

  • 2 Meganoob BG

    313 123 Отговор
    Естествено че ще го изолират. На тях им трябват хора които да слушкат и козируват, а не да си отварят устата.

    Коментиран от #32, #52

  • 3 Хитрия

    117 34 Отговор
    Колко ли да е вярно!
  • 4 Коментар📝

    109 98 Отговор
    СПОМНЯ СИ ТОЙ КАКВО МУ КАЗА БАЩА МУ.
    КОГАТО СПЕЧЕЛИ НАРОДА Е С ТЕБ НЕ ГО ПРЕДАВАЙ.
    25 МЕСЕЦА САМО ГОВОРИ А ВЗИМА ПО 10 ХИЛЯДИ НА МЕСЕЦ

    Коментиран от #43, #104, #126

  • 5 Све

    68 17 Отговор
    Кога ще изберем политици, за които да не ни е срам ??? Българите са като стадото на Ани - регистрирани като евтанизирани….но дишат…
  • 6 Гражданинът X

    51 13 Отговор
    Какво е това топ новини?

    Коментиран от #95

  • 7 Гнида

    218 93 Отговор
    На мене президента ми харесва ....Лакеите ходят да получават заповеди , дори цвинокио взе жена си !

    Коментиран от #117

  • 8 Асен

    204 43 Отговор
    Винаги съм се чудел защо имаше криза за бензин навремето по бензиностанциите и даваха по 20 литр на месец на кола.Тогава колите бяха 1000 пъти най малко отколкото са сегашните милиони таралясници по улиците.Винаги съм се чудел защо при Виденов левът се срина като по команда,за часове буквално ? Тогава икономиката ни не беше така унищожена както е сега ,имаше все още много работещи предприятия,фабрики и заводи..Чудех се и защо Цигойнера Костов премахна антидъмпинговите мита за гуми например,и фалира СХК Вида която даваше хляб на 8000 работника..Чудя се и защо затвориха реактора в козлодуй и сега към американските "еко " централи изтичат годишно милиарди левове следствие оскатяващи договори...и т.н....

    Коментиран от #40, #41, #64

  • 9 Реалист

    85 137 Отговор
    Че даже пути не искаше да говори с него в масква, вие за международна говорите. На всички е ясно че пионката на решетников е безгласна буква избрана по шаблон. Който и друг генерал да бяха изправили срещу Цецка, хората гласуваха срещу нея... Българина както и всеки друг държи на външността а Цецито е малко като курна мазничка и не е фотогенична. Нищо че е умна! То гумен гадев и бездруго само се разхожда и паради в Хасково приема. Ноооо секретарката е НАКУПИЛА ЕДНИ НОВИ РОКЛИ И ТРЕБЕ ДА СЕ ПОКАЗВА ПО СВЕТА.... Свят да види и света нея. Нищо че е нагла и безпардонно спира с колата на НСО в насрещното движение.
  • 10 Патриот

    149 50 Отговор
    Поканили са НАЙ ГОЛЕМИТЕ АЙДУЦИ от БГ.

    Коментиран от #81

  • 11 общак

    93 30 Отговор
    Абе 111-те що не се осведомите как се стига до "свещенната молитвена закуска"? И дедо Ставри може да отиде стига да плати. Факт.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Истината

    109 45 Отговор
    И какво от това важно е за България да е добър а не за Разни грабители меркел тръмп и други...изолация голям праз нека има икономика и хората да живеят добре стига с това дупедавство

    Коментиран от #36, #98

  • 14 Реалист ли си глист ли си

    119 52 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Поканите явно са само за продажници, продължавай да лижеш соросоидни гъз*ве и вероятно и теб, ще поканят да ти го отпорят и на теб да се кефиш !
    Радев не е продажник и затова не са го и поканили, логично !

    Коментиран от #20, #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Вуна

    88 41 Отговор
    Вярно ли тиквата и неговите блюдолизци ???
    Значи са поканили мафията !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 17 123

    117 47 Отговор
    Когато на света се появи велик човек, ще разберете по това, че всички простаци ще се обявят против него! И... достойнството не се измерва с покани и софрИ! Президентът Радев е роден да лети, а не да пълзи!

    Коментиран от #33, #110, #120

  • 18 1525

    109 48 Отговор
    Президента Радев не коленичи, остоява си българският национален интерес. Такива на ЕС и САЩ не са нужди. На тех им трябват послушковци.

    Коментиран от #39, #82

  • 19 Batushka

    83 38 Отговор
    Хахаха евро клоуните харесват ТИКВАТА ПРОСТА ....как му го забиват на малоумнокаааа....
  • 20 onq s konq

    47 75 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист ли си глист ли си":

    Ха ха!Радев СЕ ОПИТА/и то сериозно/ ДА СТАНЕ ПРОДАЖНИК с Грипените,но...НЕ МУ ПОЗВОЛИХА:)
  • 21 Киро

    64 106 Отговор
    По-слаб президент, никога не сме имали.Жалко за хората ,които се надявахме на него.

    Коментиран от #26

  • 22 555

    97 54 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Бил в международна изолация ...голям праз ...Важното е че е в сърцата на Българите ,.На света освен Америка и Германия има и други народи .......Борисов и Цветанов са в устата на Българите ... най мразените и най подиграваните ...точно такива канят янките и швабите...

    Коментиран от #28

  • 23 Yes Yes Yes

    93 39 Отговор
    Много ясно че ще е в "изолация". На такива срещи канят само верните си колониални чиновници, кaквито са Башбаканина, Цвъки-слухаря и Шкембе-воеводата.
  • 24 Реалист

    44 61 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист ли си глист ли си":

    Дори и да е така както си измисляш имам 2 въпроса към теб. Концентрирай се и дай най-доброто от "интелекта си" - 1. Защо няколко пъти ще се натискаш сам да отидеш в Мюнхен ако не е престижно? Че ще задействаш и клептито… 2. Защо пути не иска да говори с протежето на решетката, въпреки че те го избраха? Ако можеш да си отговориш без чужда помощ, значи си за 1 клас. Ако не …. ми толкова си ти е айкюто. Отрицателно.

    Коментиран от #55, #108

  • 25 Бат Вальо

    45 38 Отговор
    Льотчик, улетай...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ХА ХА ХА

    37 26 Отговор
    ХА ХА ХА ХА ХА! КОГАТО СИ КУХА ЛЕЙКА ПЪК СЪС САМОЧУСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ ТЕ СЛАГАТ НА МЕСТОТО СИ !!!
  • 28 Реалист

    46 35 Отговор

    До коментар #22 от "555":

    Ами като не е голям праз що драпа тогава бе? Да си приема "парада на кашиците в Хасково" в "международна обстановка" - да е обърнат с гръб на изток и леко приведен в кръста... Що ревахте като ви спряха помощите като орешарчето беше на същото дередже - щото хората ви знаят че сте партия крадци и партизани и не си хвърлят парите курни да плаща вноските на сина си за университета например.

    Коментиран от #38

  • 29 MGewehr

    43 22 Отговор
    Повтаря се историята със "съсела Сранишев", никой го непознава, никой го не кани, не му обръщат никакво внимание, не разговарят с него!!!
  • 30 марийо

    39 20 Отговор
    Сега вземи и напиши кои президенти присъстват там.Защото статията ти е дезинформираща.На тази среща присъстват само трима президенти.Порошенко,Заев и Ципрас.

    Коментиран от #66

  • 31 Наблюдател

    39 47 Отговор
    Изолация очаква всички руски подлоги!
  • 32 А БЕ

    28 9 Отговор

    До коментар #2 от "Meganoob BG":

    ЗА РУСКИЯТ ПОП СИ ЗАБРАВИЛ МНОГО БЪРЗО !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Townboy

    56 23 Отговор
    Радев мъти водата на тяхното протеже дето взима огромни заеми от евреите лихвари и ни заробва. Естествено че световните марионетни "лидери" няма да го искат.
  • 35 Баце

    52 32 Отговор
    Силните винаги са били сами!
  • 36 Реалист

    27 29 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Ти май не си наясно че икономиката зависи точно от тея дето си изброил/а - ЕВРОПА... А изостаналата Задунайска губерния с губрнатор пути е безгласна буква в икономическите отношения с България. Само гастарбайтерите внасят в икономиката ни по-вече пари отколкото търговията със остатъците от татаро-монголския хаганат.

    Коментиран от #42

  • 37 Кико

    30 17 Отговор
    Страх ги е от генералшата! Ще избутва всички за да си покаже новото джемперче. Той горския гледа кат отровен. Траи си мои човек всичко е временно.
  • 38 555

    36 30 Отговор

    До коментар #28 от "Реалист":

    Парите на Орешарски ги спряха защото Цветанов и Тиквата клеветяха и очерняха тогавашното правителство и България в Брщксел ... ите поощряваха ЕС да спират парите за България....изключително долно герберско племе ....утайките на комунистите, най долните най тъпите най алчните комунисти.Това че не харесвам Герб не значи че съм към червените ...в края на краищата не съм мазохист

    Коментиран от #45

  • 39 Реалист

    27 12 Отговор

    До коментар #18 от "1525":

    Да бееее - само дето гундяев го навика като в квартална кръчма а дебеланата йотова изпълни командата "НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕ" още докато види кгб-чето. Ами така са я учили в академията им.... А пингвина само пошляпваше тъжно с уши...
  • 40 Емигрант заради вас русофилистиците

    32 22 Отговор

    До коментар #8 от "Асен":

    Чудиш се, защото да мислиш не е трудно, но трябва и да си чел, учил, чел, учил...за да можеш да проумееш и разбереш, че БКП/БСП и Москва са причина да ди толкова нещастен и прост
  • 41 Емигрант заради вас русофилистиците

    24 15 Отговор

    До коментар #8 от "Асен":

    Чудиш се, защото да мислиш не е трудно, но трябва и да си чел, учил, чел, учил...за да можеш да проумееш и разбереш, че БКП/БСП и Москва са причина да ди толкова нещастен и прост

    Коментиран от #61

  • 42 ДААА АМА СЯ ПО ПАЗАРИТЕ

    4 18 Отговор

    До коментар #36 от "Реалист":

    СТЯРИЯ ЛУК Е ВНОС ОТ РУСИЯ. СЯ РАЗБИРЯШ ЛИ ЧЕ ТУКА Е ПЪЪЪЪЛЕН ФАЛИТ. И АКО ТРЯА ДА ЯДЕМ ГЕРМАНСКИ ЛУК ПО 5 ЕЕВРО КИЛОТО ТОГАЗ ПАРЛАМЕНТА ША Е ОБЪРНАТ С ГЛАВАТА НА ДОЛУ. .

    Коментиран от #49

  • 43 ОБЕ ОВЧОООО ДА.Н БИ ДА ИСКАШ

    4 19 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар📝":

    ДА ЗИМА КОЛКОТО ТЕБЕ
    ..ПО ДОБРЕ КАЖИ ЗА МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНОТИ НА ВЛАСТАА.....
  • 44 onq s konq

    30 13 Отговор
    ВСЕКИ има познати,от които няма никаква полза.Те нито могат да дадат съвет защото са глуповати,нито пари назаем защото нямат дори за себеси,нито пък могат да "сложат едно рамо" на тежък гардероб който трябва да се кали по стъпалата защото са не особено яки.Затова и със тях само едно "здрасти" и отминаваме!Е точно такъв е Радев в очите на междунар. Общественост-НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО и диалог с такъв си е чиста загуба на време.Плевнелиев обаче...БЕШЕ СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО,защото независимо че имаше същите орязани права като Радев,ЗАД НЕГО СТОЕШЕ ПОНЕ НА 90% БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО,т.е. РЕАЛНАТА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ!
  • 45 Реалист

    35 13 Отговор

    До коментар #38 от "555":

    Нямаш наивници насреща си - хората в Европа си имат финансово разузнаване. Не можеш да ги заблудиш с "клеветене" - абе това да не ти е партийния секретар че да му шушнеш на ушенцето? И тая мантра - аз не съм за тия ама не обичам и тия как се превежда? Въпрос - ГЕРБ утре примерно казват саморазпускаме се - ти кой виждаш да управлява България и да се опитва да ни измъкне от батака? Курни с ровч ако вземат властта на 2-ден са подписали анекси за още 1 200 000 000 лева само за Белене. МилЙончева тоя път направо ще си купи КТБ, Цеко Сифоня ще се върне на бял кон от Белград, гергов свинаря ще си вземе хотелите и дупките обратно, врътко араба-джийчето заедно с минЮ ментата пак ще се рзвихрят… Още поне 5 минути мога да ти изреждам "СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ПРИ КОМУНИЗМА" което те очаква. И това само щото си пуснал грешното парченце хартийка.... МИСЛИИИИИИИ БЪЛГАРИНООООО МИСЛИИИИИ

    Коментиран от #50

  • 46 ПЕШЕВ

    28 13 Отговор
    УРА И БРАВО..РАЗБРАХА ГО СЕЛСКИЯ БЕК,ЧЕ Е ЛИЗАЧ НА ПУТЕФФ
  • 47 Хрисопи

    16 13 Отговор
    Напротив, Румбата ги е изолирал всечките защото от нищо не рзбират, само се правят на демократи. А и жените им са все едни увехнали мушката.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Реалист

    21 7 Отговор

    До коментар #42 от "ДААА АМА СЯ ПО ПАЗАРИТЕ":

    Отново само се опитваш да мислиш - стария ти лук ако е от рашка означава че е най-изгодно да се внесе от там. А мен не ме интересува да ям НЕМСКИ ЛУК А ДА ПОЛУЧАВАМ НЕМСКА ЗАПЛАТА за работата която върша. НО ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ. И това и правя! А лук рашките като имат ЩО НЕ ГО ПОДАРЯТ НА СУЛТАН ЕРДОМУЗ дето воюва с арпаджика бе? Нали са дупе и гащи. Или сиренето с пари викаш... Аз искам български лук ама като половината работоспособно мъжко население е седнало по кафенетата да бистри политика и футбол, няма как да стане.
  • 50 555

    16 21 Отговор

    До коментар #45 от "Реалист":

    Явно ти си толкова реалист колкото баба ми парашутист ....запада имал финансово разузнаване ..а ми да ни кажат кой окраде КТБ... последния доклад на България беше че имаме напредък в икономиката , съдебна система .намаляла много корупцията ,,...явно поръчан от Тиквата защото нещо много му се беше разклатил трона ...и,, гадовете " искаха да му откраднат властта

    Коментиран от #56

  • 51 един от всички

    27 27 Отговор
    Според мен,това е много добър атестат за ген. Радев! Когато международните мафиоти те тупат по рамото -значи си продал страната си!

    Коментиран от #58

  • 52 Гост

    31 19 Отговор

    До коментар #2 от "Meganoob BG":

    На тях не им трябват руски шпиони и предатели.

    Коментиран от #54

  • 53 Диамантената ръка

    23 7 Отговор
    Царят е гол, дами и господа, това е положението.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 за реалисти с глисти

    7 15 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    1. За да промениш политика на безмозъчен слугинаж, както очакват от теб избирателите ти.
    2. Защото така пише в сегашните ти опорки. Като дойде Медведев на посещение в България, ще ти дадат други, и в тях вероятно ще пише да акцентираш защо ген. Радев е говорил с Медведев и е предал еврогей-трансанадолщината.
  • 56 Реалист

    18 10 Отговор

    До коментар #50 от "555":

    Ти ако можеш, поръчай си доклад който да изкара баба ти парашутист в Европейския парламент и после ще ни обясниш как става. А причината за фалита на КТБ няма нужда да ни я казват от Европа - само за децата не е ясно че оня белградски измамник завлече хиляди невинни. А зад гърба му ни се усмихва бюреков който с малка част от крадените пари си живее живота в Брюксел.
  • 57 Plovdiv

    18 21 Отговор
    Той и Орбан е в международна изолация, но е най-уважаваният политик от народите в Източна Европа. Хората отдавна вече не вярват на самозваните политически елити, по-точно ги приемат за свои врагове.

    Коментиран от #130

  • 58 селянин 1

    25 13 Отговор

    До коментар #51 от "един от всички":

    Да бе,фатмако у америка..с деса поетеса,представи си таа върлина да се изребчи,до Мелания..
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 БОШ ЛАФ

    24 14 Отговор
    Леле. Леле пак в десета глуха , ми то мандатът му изтича и никой не го кани.
    То и Първанов беше тръгнал някъде по южна америка но го върнаха обратно , под предлог че самолетът му имал проблеми.
    Проблемите са в разваления му компютър,време е да влезнат в час или са аут от молитиката .
    Но , другият път ЛПС едвали биха го избрали човек който разединява народа.
    И без това тази институция е формално в мирно време .
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Анонимен

    23 9 Отговор

    До коментар #8 от "Асен":

    Нензин нямаше, защото много работещата българска икономика не изнасяше нищо и нямаше долари с които да се плаша петрола от Русия. А левът се срина защото Виденов печатеше пари, хартия безконтролно. Видахим работи и сега и произвежда гуми, почти съм сигурен че твоята кола не е с такива.
  • 65 каунь

    17 18 Отговор
    що му е да оди на джендърска сбирка?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Гога

    21 12 Отговор
    Прравилно. Всички, които са на московска стипендия да си стоят в Сухиндол. То и без това президента нищо не може да прави, но този го прави успешно. Да свиква. С това шкембе вече няма да може да лети, та да му мисли жена му.
  • 68 Кондуктора

    23 16 Отговор
    Ама за кво са им льочици ? Там ходят началници и мислещи хора , а нашият да викне рашкия поп за да го вразуми малко. Но да не го халосва силно като миналия път , щот става неадекватен за година най малко .
    Бе , оставете го човека да си яде кибапчетата тука ,и без това кво разбира от голямата политика.
    Дайте му едно самолетче от 5,60 ст. китайски ама самолетче .
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Хахах

    24 16 Отговор
    Е нали Лавров е там. За какво да ходи и Радев да защитава руските интереси хахаха . Като е настинал Лавров тогава хахах
  • 72 ауууу

    20 21 Отговор
    Президента Радев не бил поканен от хомо дружинката и сега направо ще умре от мъка, че само аналите на бг елита щели да бъдат пръснати! цвъчко, вземи измисли нещо по-оригинално ;)

    Коментиран от #74

  • 73 стоян георгиев

    22 13 Отговор
    няма страшно ще го поканят в казакстан за деня на борат.може даже фатмака да изиграе ролята ако не поканят саша коен.
  • 74 Гост

    20 11 Отговор

    До коментар #72 от "ауууу":

    Да наистина, когогато се обсъжда бъдещето на региона какво да прави там, най много да омаже нещата. По-добре да пйва винце в Сухиндол. Най - добре е когато се обсъждат военни въпроси, главнокомандващият да стои настрана.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Хайтов

    19 6 Отговор
    Николай Хайтов: "България е превърната в полигон за изпробване на съвършено непознат досега механизъм за претопяване на цял един народ и разграждане на държавата му със съдействието на самия този народ и основните му институции, които заработват в един момент по чужда програма, без видимо нарушение на нито един от основните принципи на Конституцията и демокрацията.”

    Коментиран от #79

  • 77 Kasapina

    13 21 Отговор
    По добре че не отиде нали БОИКО крадеца етам и Цецо секса и пишман патриота Каракачанов Паспорт за продан достатъчно .
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Хаджи хаджи Българин

    8 8 Отговор

    До коментар #76 от "Хайтов":

    Това не България! Това е страната на мишките и плъховете! Изгледах, филма - черно-бял за Ботев след слизането му в Козлодуй! ! КЛАВИАТУРНИТЕ МИШКИ МОГАТ ДА СЕ ОБАДЯТ С КОМЕНРАРИ!
  • 80 глупаци

    18 22 Отговор
    скоро герб ще е лош спомен, ако има и малко повече късмет - в зандана, а Президента още един мандат го чака... кът така че, троляците много да не скачат на цвинокиевите измишльотини, ами да започват да си търсят работа ;)
  • 81 Така де

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Патриот":

    Айдуците с компромати.....за да могат да ги контролират!!!
  • 82 И аз да кажа

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "1525":

    Как пък веднъж не улучи къде има пълен член и къде не! Е как човек да обърне внимание на мнението ти ,като не си схванал нещо от началното училище?
  • 83 Чипът

    20 14 Отговор
    Фатмака нежелан - нормално за всеки копейкаджия.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Jofi

    13 11 Отговор
    Хубаво са поканили тримцата ,ама да вземат и останалите 237 със все антуража им и хич да ги не връщат. За еднопосочен билет и пари ще донадим ако са опразнили съвсем вече хазната. Само да не ги връщат ни живи -ни умрели.
  • 86 н стоименов

    13 12 Отговор
    на еврогейовете им трябват послушковци а тези тримата са точно това
  • 87 цъфтан съм

    7 15 Отговор
    НА МЕН МИ ХАРЕСВА ПРЕЗИДЕНТА! ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО НЕГО НИ ТРЯБВАТ; АЗ, ЦЪФТАН ЗАКУСВАХ С ТРЪМП, НО СЕ ВЪЗХИЩАВАМ ТАЙНО НА ПРЕЗИДЕНТА..
  • 88 Другар

    19 11 Отговор
    Никой не иска да има нищо общо с марионетките на комунистическата пасмина и никога не е било друго яче,поне в нормалните държави.Ето намерил си е попрището в Хасково и Сухиндол!Забележете и кой е посредника на "тихата му дипломация",осъдената крадла,Елена Поптодорова и възпитаникът на Московския държавен институт за международни отношения!Господ да пази България от комунистите.
  • 89 американо ебб

    5 16 Отговор
    и сега кеф ли ви е герберски педераси
  • 90 Цар Вул

    8 16 Отговор
    Явно НЕ Е ПРОДАЖНИК,И НЕ ИГРАЕ ПО ГАЙДАТА ИМ!!БРАВИСИМО НА
    ПРЕЗИДЕНТА ИМА СИ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ И ГО ОТСТОЯВА,А РЕНЕГАТИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ ИСТОРИЯТА ЩЕ ОТНЕСЕ"КАТО ПРАСЕ ДРИСЛИВИ ПОТУРИ!" !!ТАЯ ,КОЯТО ПРАВЯТ ДЖЕНДЪРИТЕ И КРАВАРИТЕ ЩЕ Е ОТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ И/ИЛИ/ "ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ?!"
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Време е

    11 3 Отговор
    Радев да слага жълтата жилетка и да ходи да им вика под прозорците и да им покаже от къде изгрява слънцето.
  • 93 ха ха ха

    8 16 Отговор
    Това може само да ни радва! Понеже управляващите ни са антинародни представители и ги викат само да им дават инструкции как да ни продават, а щом Президента Радев не е поканен, значи виждат в него НАРОДЕН представител и се страхуват, че ще провали плановете им за доразграбването на държавата и отнемането и от българите!
  • 94 ЧИЧО САМ

    8 13 Отговор
    В Мюнхен само ПОСЛУШНИТЕ И ....НАВЕДЕНИТЕ !!!
  • 95 Топ

    2 12 Отговор

    До коментар #6 от "Гражданинът X":

    ТопНовини е най-новият глашатайски барабан на ГЕРБ . Във Варна дори съм виждал пликове закачени по стълбовете с печатно издание - безплатно .
  • 96 Червената шайка-терористи

    17 5 Отговор
    Следващият път, ще присъства на откриването на казан за ракия в Лесидрен, товарищ-льотчик.

    Коментиран от #99

  • 97 БеСеПендър

    16 3 Отговор
    Някои много бързо забравиха кой вкара България в това русло и й причини поне две ограбвания на народа до шушка - БКП /БСП/ . Това ще се случи пак ако червените престъпници дойдат на власт. Затова и не ги канят на цивилизованите и демократични форуми.

    Коментиран от #121

  • 98 Крас

    11 5 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Икономиката не върви, когато я има изолацията. Нали тъкмо на подобни места се завързват иконом връзки?! Ма отде радевисти с интелигентност като на фикус може да вденете толкоз "сложни" дреболии...
  • 99 недей

    8 15 Отговор

    До коментар #96 от "Червената шайка-терористи":

    се притеснява за Президента, зад него стои цял един народ, ограбен и унищожен от шепа крадци и дупедавци, готови и майка си да продадат за кесия с жилтички, само дето не знам защо са им тия пари? На хора не мязат, Борисов е заприличал на пра баба ми, ерекция не знае какво е, камо ли да наебе някоя мушмула... каракачана не си е виждал пишока откак е станал депутатин, цвинокио антените му пушат - ПЪЛНА СКРЪБ! Женорята там пък не са за описване и с пари никой няма да им пбръкне по гащите... абе - жалка му работа! Язък за надеждите дето хората вложиха в каптагоновия шейх! :D

    Коментиран от #103

  • 100 Крас

    13 8 Отговор
    Президент руски презетватив си имаме. Всеки руски лидер цвъка в него, всеки западен го от евава. Пълен срам
  • 101 Георги

    19 8 Отговор
    Мястото на Румен Радев е до Мадуро, Путин, Си Дзинпин. Такъв като него не трябва да бъде допускан до лидерите нацивилизования свят.

    Коментиран от #102

  • 102 нямаш представа

    8 13 Отговор

    До коментар #101 от "Георги":

    Че в момента му вдигна акциите още повече, сложи го до лидерите на най-развитите и най-богатите държави! Президенте! Дай БОЖЕ да ни измъкнеш от ръцете на педофилите и убийците!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Долу бг

    1 11 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар📝":

    Румен бастуна и Бойко тиквата
  • 105 Маршал Бибиткин

    11 6 Отговор
    На това фърчило яко са му промили мозъка в казармата
  • 106 Патриот

    9 9 Отговор
    Значи добре си върши работата президент Радев! На запад канят слугите и лакеите си да им дадат нареждания как да използват България за егоистичните си нужди.
  • 107 Решетников

    9 5 Отговор
    Никой не го иска и в Масква тоже Руския поп ще му свие перките ако го хване
  • 108 Румяна Костова

    3 5 Отговор

    До коментар #24 от "Реалист":

    Горкият ни президент. Той е проруски според герберистите ,но пък от Кремъл не искат да разговарят с него ! И в това им твърдение няма капка логика.Изяснете си мъглата в главите,Радев не може да е човек на Путин,пък от неговата канцелария да го пренебрегват и да не искат да разговарят с него.

    Коментиран от #111

  • 109 Синан

    3 4 Отговор
    Канят Цецо Ушите, защото ходи да ги ближе по топките!
  • 110 Ейвала

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "123":

    Бе пич! Шапка ти свалям за коментара...
  • 111 Да бе

    2 4 Отговор

    До коментар #108 от "Румяна Костова":

    За какво да разговарят, той си знае нотите, а и е много невзрачен за началниците си. Ма ни са притеснявай много, от възраста е.
  • 112 Хасан

    5 4 Отговор
    Радев е човек с чест ,човек с достойнство и чувство за справедливост..
  • 113 ЦЕЦО ГУМЕНКАТА

    3 2 Отговор
    МЕНЕ МЕ КАНЯТ ЩОТО АМ АКАНО !
  • 114 Бабушка Пападия

    2 2 Отговор
    Мании ако го засече руското поп с рутера на главата ще му счупи зъбаците Още го е яд от България като беше Не му е минало
  • 115 Анти седераст

    6 3 Отговор
    Новият Световен Ред изолира Радев. Какво щастие! К. за БХК на евреина Сорос.
  • 116 ЕМИЛ

    5 5 Отговор
    КАТО НЕ ГО КАНЯТ , ИГНОРИРАТ ЕДНА ЗНАЧИТЕЛНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО . ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЛИЦЕМЕРИ ВОДЕНИ САМО ОТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ .ЗА ЦЕЛТА ИМ ТРЯБВАТ ПОСЛУШКОВЦИ ТЕ.
  • 117 Ели

    3 6 Отговор

    До коментар #7 от "Гнида":

    По-важно е ,че народът български го харесва. Като не му е удобна позата " партер " е нормално да не го канят.
  • 118 някой

    6 7 Отговор
    Радев е една марионетка и не трябва да си гений, за да доловиш тази му роля от самото начало на президентстването му. Крайно неприятна визия, отблъскващ говор, фалшът лъха от цялото му същество, както и несамостоятелното му мислене. Госпожата до него, наречена първа дама, никак не помага за престижа му с прекалената си посредственост. След всичко това не е зле кака му Корнелия да му спретне една трапеза, както тя си знае, видяхме на рождения й ден, и да го покани - него и другите чакали, да се повеселят от сърце! За Поптодорова нямам думи. Била е ясна на Щатите от самото начало на безкрайния си мандат. А тя, колкото и да е хитра лисица, просто не е знаела. Крадяла е на воля. На това му се вика българин с дипломатически паспорт!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Крас

    2 5 Отговор

    До коментар #97 от "БеСеПендър":

    На теб Сорос ти плаща. Лично. И на всички, които сте против руския презерватив. Не може да не харесваш Радев. Харесваш го, ама повече харесваш портфейла на дядя Сорос
  • 122 Христова

    4 5 Отговор
    Фалшива новина отново. ГЕРБ много се плашат вече.
  • 123 Решетников

    4 2 Отговор
    Изолация ли Само да не го срещне Руския кгб поп Ще му одреже ушите за назидание
  • 124 Политически острици

    5 5 Отговор
    Както е казал народът от единия крачол в другия.
    На квадратните глави от Брюксел не им трябват хора със собствено мнение, а почитически слугинаж и ибрици.
    Преди всичко трябва да се гледа за държавата и интересите и , после за Аврупа и Тръмплин Обамович.
    Аман от ялови европейски ценности ,ехидни усмивки и потупвания по рамото.
  • 125 Аве Адолф до Румбата ветото

    4 1 Отговор
    Е , така се случва ,когато си Румба - ветото на всичко, и мерудийката на всяка гозба , когато се правиш на прекалено компетентен и не прочиташ предварително какво са ти написали некадърниците около теб , и не на последно място ,така се случва , когато те е стягала дълго военната шпчица и е оставила трайни увреждания в мозъка ти ....
  • 126 СТАРОТО

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Коментар📝":

    не по десет а по ЕДИНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА НА МЕСЕЦ взема ФАТМАКА и то за нищоправене.
  • 127 България над всичко

    1 3 Отговор
    Ми да РАДЕВ не е агент на ЦРУ не е послулник на посланика от САЩ защитава българския интрес нормално е да е така. Не писушник продажник като Б Б, и Ц Ц . Кога най нанрая ще има истенски а не прпагандни цензурирани новини. Или трола Плевню беше пи добър.

    Коментиран от #128

  • 128 Майкъл джексън

    4 1 Отговор

    До коментар #127 от "България над всичко":

    Какъв интерес е защитил освен Руските че не се сещам
  • 129 1944

    0 0 Отговор
    дрипаво бостанско плашило в зелени парцали и червена партийна книжка в скъсания джоб.
  • 130 666

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "Plovdiv":

    Май неси си пил хапчетата ве майна,Оран обичан от източните народи, а в Унгария протести срещу него!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове