Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 19:31 1 763 27

Цветанов: Нинова отново тиражира лъжи и фалшиви новини

  • цветан цветанов-
  • корнелия нинова

БСП не участват в законодателната дейност, те предпочитат да си правят своите екскурзии, заяви Цветанов

Фалшивата новина от Корнелия Нинова, че плашим кметове да не се срещат с нея, само ще отблъсне членовете и симпатизантите на БСП. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на брифинг в Народното събрание във връзка с твърденията на Корнелия Нинова, че ГЕРБ са провалили срещата ѝ със Сдружението на кметове на малки общини на среща във Видин, съобщи novini.bg.

,,Кметовете на общини са кметове на всички граждани и живеещи във всяка една община и всяко едно населено място. Недейте по този начин, омразата и противопоставянето да ви дават някакви шансове да получавате някаква обществена подкрепа. Това е пореден опит, в който вие ежедневно искате да тиражирате или лъжи, или фалшиви новини, с които смятате, че ще си повишите политическия рейтинг или този на вашата партия. Има много достойни членове и симпатизанти и на БСП, има много достойни членове и симпатизанти на всички политически сили, които са регистрирани по Закона за политическите партии. Имаме 136 политически партии, които в момента са действащи и всеки един от избирателите може да направи своя цивилизован, информиран избор във връзка с предстоящите избори. По начина, по който го правите, може само да отблъсне вашите симпатизанти и членове, защото и те самите не искат да живеят в тази конфронтационна среда'', обясни още Цветанов. Според него всеки един иска в диалог и с политическия опонент да бъдат чути и различните мнения.

,,Г-жо Нинова, моля ви недейте да противопоставяте хората и вашите членове с представители на местната власт, които са законно избрани от жителите на съответните общини. За да бъда съвсем коректен и да избегна поредните фалшиви новини, които някои създават, аз само ще прочета какви са темите и въпросите, които е задала г-жа Нинова. Много държа тяхната телевизия да отрази тази пресконференция“, посочи Цветанов.

,,В Община Видин няма официално постъпило искане от сдружението на кметовете на кметства за ползване на залата, искане за ползване на залата до Общинския съвет – Видин е постъпило на 20 февруари от областния председател на БСП – Видин Димитър Велков. На това искане е отказано веднага на 20 февруари 2019 г., защото залата е заета за планирано обучение на общински служители за работа с лични данни. Въпросното обучение е планирано още на 18 февруари 2019 г. и в същия ден е запазена залата на Общинския съвет във Видин'', обясни Цветанов.

,,Срещата на Корнелия Нинова се провежда в зала на общинската симфониета – Видин. Разрешението за ползването на залата е издадено от директора на симфониетата, който е служител на общината. Залата е платена с фактура на общинския съвет на БСП на стойност 100 лева'', разясни в допълнение той.

,,При системния подход на произнасянето на много фалшиви новини, надявам се, че и журналистическият интерес ще намалява и БСП ще осъзнаят, че има лидер, който ги води към пропастта, но не лидер, който може да даде алтернатива на днешното управление или на бъдещето алтернативно парламентарно мнозинство'', подчерта Цветанов.

,,Понеже чуваме, че отново се тиражира една новина, че във връзка с темата, която обсъждахме само преди минути с адвокатурата, че имало вече изискване и детските градини да подавали документи, за да може да се представят в ДАНС и да може и директорите да се превръщат като доносници. Моля ви, когато говорите подобни неща, все пак имайте предвид, че народните представители от БСП са участвали активно в законодателната дейност и приемането на всеки един закон до вчера. От вчера действително БСП не участват в законодателната дейност, те предпочитат да си правят своите екскурзии или партийни срещи в работното време'', заключи Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветан Василев крадеца от КТБ

    44 2 Отговор
    Я крадеца вика дръжте крадеца
  • 2 Borislav Popov

    14 17 Отговор
    Хвани Цветанов, удари Нинова, чифутиииииии !!!
  • 3 По противен от Цв Цв няма. Празнодумко

    33 6 Отговор
    Така мисля.

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Batushka

    6 10 Отговор
    Не ми прилича на човек който мисли денонощно мръсотии...по скоро ми прилича на по добра версия на майка Тереза....
  • 6 герберастия залива

    34 3 Отговор
    Аве затворете му устата на Цвичката, вече не се диша от тая миризма на спарен физкултурен салон !
  • 7 Темида

    31 3 Отговор
    Боко: Бех в чужбина и докато ме нема та направили тикви промени за преференциите. Аз не знам"
    Цвъцо: разбира се,че е съгласувано с премиера. Чухме се поне два три пъти.
    Е???? КОЙ лъже бре, цървули неграмотни. 2 броя.
  • 8 Маца

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "По противен от Цв Цв няма. Празнодумко":

    Ама пък е убав.

    Коментиран от #14

  • 9 6Апартамента

    26 3 Отговор
    Аре посмали малко, първо се виж колко си се наял и тогава коментирай! След Захариева най противния политик !
  • 10 Баце

    18 4 Отговор
    Т'ва молитвените закуски много негативно влияние имат.
  • 11 Цвъке цвъкев

    20 3 Отговор
    Назначен да брани мафията словестно,която налага шефа му.
  • 12 123

    22 2 Отговор
    Неможе човек осъден на четири години затвор да коментира други политици неможе човек осъден да няма полицейска регистрация неможе осъден да бъде депутат

    Коментиран от #13

  • 13 onq s konq

    7 18 Отговор

    До коментар #12 от "123":

    Нещо си се объркал- Цветанов НЕ Е ОСЪДЕН,А РЕАБИЛИТИРАН ОТ СЪДА!Казвам че си се "объркал",но ти си знаеш всъщност лъжеш като РУСКИ РОМ.

    Коментиран от #17, #18

  • 14 Мокра фантазия

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "Маца":

    Маце!!!! Ми земи го пребери тооо изруд у вас даго не гледат хората повече и му запуши устата с нещо не къпано барем млъкне завинаги..
    Така или иначе си го харесала, може и да става нещо от него в друго отношение.Защото до тук доказа че само за крадец става и да чете празни речи ,много приказки и никакъв смисъл от казанато...

    Коментиран от #16

  • 15 Червената шайка-терористи,

    6 4 Отговор
    да бъде обявена за незаконна и разтурена.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ферди Мравката

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    РУСКИ РОМ. Ха ха оправи ми настроението евала.
  • 18 До конския празноглав философ :

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Конската герберска фъшкия пак се из@ка на метеното или казано други яче отново се изказа неподготвен, което е напълно нормално за герберски заблуден последовател и каунски г@золизец! 🤪
  • 19 Хахахаха

    2 0 Отговор
    'друго яче 😃
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Един

    6 0 Отговор
    Ццццццвък! Цвък, цвък!
  • 22 999

    4 1 Отговор
    А аз се чудя, кой е по- големият лъжец! - Този или Борисов? Борисов го осъдиха за клевета в едно с партията му да плаща солидарно вреди преди няколко месеца. Заради Цветанов пък ни осъдиха за сума, която гони вече милион за действията му като вътрешен министър.
  • 23 пишман български политици

    2 0 Отговор
    Тези ако вземат и се оправят, дали ще се пръкне нов Гитлер))))?
  • 24 БСП

    2 4 Отговор
    другарката Лъжа е класика в жанра
  • 25 ДОКО

    8 1 Отговор
    УЧЕНИ ОТ БАН СА УСТАНОВИЛИ ЧЕ НЕМА ГОВНО В СВЕТА КОЕТО ДА ЗАПУШИ УСТАТА НА ЦВЪКИ..
  • 26 химлер

    3 0 Отговор
    я ти.................. кажи как изкара от БГ 100 милионна евро в зелени/брезентови/ чували с самолета за да имате за черни дни ако спрат да ви минават номерата и народа ви погне за разпъване.
  • 27 възмутен

    4 0 Отговор
    НАГЪЛ Цв. ГОЛЕМ МАНИПУЛАТОР. ПО-ГОЛЕМ МРЪСНИК И ЛЪЖЕЦ ОТ ТЕБЕ -НЯМА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове