Last news in Fakti

23 Февруари, 2019 20:31 3 089 65

Цветанов: Ако имаме стабилност, ще осигурим още 10 % увеличение на доходите

  • цветан цветанов

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира, че един от основните приоритети на правителството е образованието

Цветанов: Ако имаме стабилност, ще осигурим още 10 % увеличение на доходите - 1
Снимка: БГНЕС

Кресна се нуждае от промяна, която ние от ГЕРБ можем да направим. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти в Кресна, съобщиха от партийната централа.

По думите му това може да се случи като бъде издигнат подходящ кандидат за кмет на предстоящите местни избори. „Преди това обаче ни предстоят европейски избори, които ще бъдат репетиция за местните. Аз мисля, че след това с един добър кандидат и подходяща листа за Общински съвет на изборите за местна власт ще можем да получим обществената подкрепа на всички хора", каза още Цветанов. Той заяви, че структурите на партията трябва да се мобилизират за евроизборите, които ще дадат сигурност и стабилност на страната ни. „Нашите опоненти вървят само с фалшиви новини, казвайки, че всичко, което е направено е лошо, без да отчитат какво е било свършено за хората и страната ни", добави Цветанов. Като пример той посочи автомагистрала „Струма", който е един от най-важните инфраструктурни проекти. „Днес пътувах по новата отсечка от Кресна до Сандански. Това всъщност е един път, който гарантира по-бързо предвижване на автомобилите, но и ще спомогне за намаляване на пътните инциденти", заяви Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира, че един от основните приоритети на правителството е образованието. „Ако догодина имаме стабилност и същата събираемост, ще можем да осигурим още 10 % увеличение на доходите на гражданите", уточни Цветанов.

В рамките на срещата бе коментирана и важността на членството на България в Европейския съюз. „Европа е важна за България, важно е и гласът ни да бъде чут. Пример в тази посока е това, което се случи в хода на нашето европредседателство, а именно поставянето на темата Западни Балкани. „Важно е да отбележим, че в следствие на това България и други страни вече ратифицират договора за присъединяване на Северна Македония в НАТО", подчерта Цветанов. По отношение на предстоящите европейски избори, той коментира, че евродепутатите от Област Благоевград се свършили много неща и посочи като пример доклада на Андрей Новаков, според който за България се предвижда увеличение на средствата от ЕС. „Сегашните средства, които се отпускаха бяха 14,6 млрд. лв., а с доклада на Новаков те ще бъдат повишение до 18 млрд. лв. Това ще даде възможност за реализиране на проекти, свързани с подобряване на инфраструктурата и други, което ще гарантира привличане на инвестиции", каза още Цветанов. Той коментира, че еврокомисарят Мария Габриел, която преди това е била евродепутат, също е постигнала много високи резултати.

По отношение на допълнителните средства, които правителството отпуска на общините в България, Цветанов уточни, че в страната ни има 265 общини като на около 180 от тях е било отпуснато финансиране. „Правителството няма по-специални отношение към кмет или община, независимо от коя партия са. Правителството отпуска средства на общините, които имат подготвени проекти", допълни Цветанов. От своя страна областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева отбеляза, че всяка община може да получи финансиране. „Държавата отпуска средства за общините, в които има активни кметовете, които работят и представят проекти", подчерта тя. Даниела Савеклиева коментира, че всички общини имат равен достъп до европейските средства и всички програми, но е необходимо кметовете да работят.

Жителите и симпатизантите на партията посочиха, че сериозен проблем за тях е липсата на консолидация на ВиК Асоциацията. По тези тема, Цветанов заяви, че 700 – 800 млн. лева са били загубени заради отказа на Кресна да стане част от Асоциацията. Друг въпрос, който жителите на Кресна поставиха бяха пенсиите. Цветан Цветанов коментира, че ГЕРБ иска и работи за увеличение на доходите на възрастните хора, но без това да води до дефицит. Заместник-председателят на ГЕРБ припомни, че през последните дни е била реализирана акция, свързана с фалшивите ТЕЛК-ове. „Има райони, където 50 – 70 % от населението е с ТЕЛК, а около 700 хил. българи са регистрирани в системата на ТЕЛК-овете. Това са около 10% от населението, а към 89-та година хората, които са имали ТЕЛК са били 2 %", допълни Цветанов. Според него за тези 10 % е бил необходим финансов ресурс от над 1 млрд. лв. „Когато има фалшив ТЕЛК и някой се възползва от тази пенсия, получава и допълнителни социални пакети", допълни Цветанов. Той отбеляза, че именно по линия на противодействието на фалшивите ТЕЛК-ове, биха могли да бъдат осигурени необходимите средства за увеличението на пенсиите. „Знаете, че ние вече увеличихме минималните пенсии, но сме уверени, че ще намерим още финансов ресурс за тяхното увеличение", подчерта Цветанов.

По време на срещата жители на Кресна сигнализираха, че по време на изборите се купуват гласове от страна на БСП, което според тях е и причината друга партия да не може да спечели. Пример в тази посока бе даден от жена от село Брезница, която заяви, че преди избори в администрацията на селото се записват хора, които не са от населеното място, за да могат да гласуват. Хората казаха, че голяма част от населението се притеснява и страхува от прозрачните урни за бюлетини, тъй като членове на секциите стриктно следят какво точно се пуска като бюлетина.

Местните жители изказаха и своята признателност към правителството за строежа на автомагистрала „Струма" , както и за това, че благодарение на оказаното съдействие на собственик на местен завод, в района са осигурени допълнителни работни места.

Заедно с Цветан Цветанов в срещата в Кресна участваха още народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева, депутатите Стефан Апостолов, Александър Мацурев и д-р Емил Тончев и областният управител на Благоевград Бисер Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1994

    96 7 Отговор
    10 % увеличение и 100 % поскъпване на всичко друго.Знаем ги вашите сметки.

    Коментиран от #51, #60

  • 2 Лален

    83 5 Отговор
    Не ти вярвам боклу.

    Коментиран от #27

  • 3 и замириса на спарен физкултурен салон

    73 8 Отговор
    Реално, след като бъдат построени заобикалящите Кресна магистрали много бизнеси, ще умрат, така че Цвичката, каквото им да им говори все тая ! От герберастите само обещания може да слушате, а са толкова некадърни, че връзките на обувките не могат да си вържат иначе в "усвояването" много ги бива, ама много !
  • 4 ВСM

    69 5 Отговор
    Може ли да му се верва? А ? Некакви 10% щели да вдигнат доходите . Ами какви ще станат цените ? Защо не актуализирахте старите пенсии отпуснати до 2010г.Има хилади защо?
  • 5 Увеличение ???

    75 3 Отговор
    Даа, ние имаме нужда от 10% увеличение на заплатите и поне 30% увеличение на цените. Тъпаци и малоумници, които нямат идея как функционира една икономика. Само гледат какво влиза в тяхното джобче. Проклети да сте!
  • 6 Странджа

    61 2 Отговор
    Уважаеми г-н Цветанов, 10% дадохте и за държавните служители, само че парите не се разпределят съгласно Наредбата за оценяване на държавния служител, а именно съгласно приноса / извършената работа/ а според това дали си или не си човек на шефа, доносник, интригант и ла.нар, затова трябва да има някакъв контрол за тези проценти, когато няма се подиграват с хората, а после искат да имаш мотивация-как?
  • 7 Коментар📝

    63 3 Отговор
    КАДЕ МИ Е 10% УВЕЛИЧЕНИЕ ЗА ТАЗИ ГОДИНА КОЕТО ОБЕЩАХТЕ БОКЛУЦИЙЙЙЙЙЙ
  • 8 Олеле

    56 0 Отговор
    Мале, а твоите доходи колко се бе каунь? За нас тормоза на държавата и смешни доходи!
  • 9 за първи

    52 2 Отговор
    път чувам , че герп ще увеличат доходите с 10 % и В ЧАСНИЯТ СЕКТОР...щото цвъки каза на гражданите а не само на държавните служители(щото иначе излиза , че с общите пари вдига заплатите на администрацията и учителите и така си купиват избиратели което е подсъдно).
  • 10 мвн

    58 4 Отговор
    А парите от къде от печатницата ли, от нови данъци ли или от нови заеми. Какво в Бългрия работи, какъв брутен продук се създава, какъв износ има.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 айдеее

    36 3 Отговор
    на гроб-вите ``локуми``....Пайдос.....
  • 14 SAD

    58 3 Отговор
    Не можете да заблудите вече никой.Искате да вземете от нас работещите и да "ОБЕЩАЕТЕ" да раздадете предизборно на "уж" бедните. В България пари в хазната внасят около има няма 1,5 млн. работещи. Другите около 1 млн. работещи са в администрацията, която не допринася с нищо. Престанете с предизборните трикове. Самозабравихте се вече. Приемате само ЛОБИСТКИ закони. Не Ви ли е срам.
    Трябва смяна на системата.
    Само тогава може да има промяна.

    Коментиран от #16

  • 15 Мишо..

    6 50 Отговор
    Комунисти нещастни,Курлелка ли ще ви даде 1600 лв минимална ило 800 лв минимална пенсия.Парите,които е откраднала няма да ви ги даде.Трябважда издържа чедото си в Русия,а, пардон в Америка.

    Коментиран от #19

  • 16 Комуниста.

    5 40 Отговор

    До коментар #14 от "SAD":

    Ще я смениме.Но,дойдеме ли БСП на власт,мислете му.Дупетата ви паяжина ще хванат.

    Коментиран от #29

  • 17 onq s konq

    6 42 Отговор
    Когато протестираха "майките",БСП моментално се присламчи при тях за се чува по-силно "общият вик ДОЛУ!" Правителството обаче намери отнякъде пари и майките си отидоха доволни.След това пък почна блокада на пътищата заради "ниския стандарт и малки заплати" и пак...викове "Долу",и пак Правителството намери пари и вдигна заплатите от 1.01. тая година.Сега обаче Правителството наплашено от преди обещава ПРЕДВАРИТЕЛНО 10% увеличение и ще го направи като нищо,ОБАЧЕ...отново"Долу",защото така ще скочат пък цените?!Не ме интересува кои сте тука дето негодувате че с увел. на заплатите ще скочат и цените,ама ИЗЛЕЗТЕ НА МИТИНГ ДА ВИ ВИДИМ КОИ СТЕ БЕ,...И ДА ВИ ЧУЕМ КАК СКАНДИРАТЕ "НЕ ИСКАМЕ УВЕЛИЧЕНИЕ С 10%,ЩОТО ЦЕНИТЕ ЩЕ СКОЧАТ СЪС 100%!//цитирам пост ном 1/.
  • 18 SAD

    44 1 Отговор
    Проста аритметика. Обещават 10% увеличение на заплатите.
    Ако моята заплата е 1000лв. това е 100лв.
    Следващата година всички стоки ще поскъпнат с 20% и аз трябва допълнително да се напъна и да изкарам още 100 , за да оцелея.
    Обещават да ни дадат , но не казват , че ще ни ги вземат после с лихва.......
    Важното е да спечелят изборите.
  • 19 Све

    40 2 Отговор

    До коментар #15 от "Мишо..":

    Колко трябва да е прост човек за да ИСКА мутрите да го ограбват???
  • 20 Финансист

    31 1 Отговор
    Тези са все ЩЕ ЩЕ ще 10 години ще!
  • 21 възмутено

    38 1 Отговор
    ПРОСТАК ще гтовори за образование, а ЛЪЖЕЦ ЩЕ УВЕЛИЧАВА ДОХОДИТЕ, Ха, ха, ха, но господа, никак не е смешно, а МНОГО, МНОГО ТРАГИЧНО!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Българина

    28 1 Отговор
    Ако герб не са на власт независимо от относителното понятие стабилнист, каквото ибда значи то, заплатите ше скачат с 20 за да компенсират 10 г мизерия на герб, най бедни корумпирани застаряващи изчезващи и циганизиращи
  • 24 Анонимен

    20 1 Отговор
    Абе, Цв какво се влаче тая с червения бретон и червената опашка след теб? Прилича на хлебарка. Нито веднъж не е излязла на трибуната да се изкаже, а ходи след теб, като кудук!!! Това ли е професията и за това ли си получава заплатата от НС? Докато има такива като нея и Пламен Тачев, който както е в парламента не си е показвал лицето, за това България ще бъде бенда, защото такива като тях си получават заплатите. И искам да ви попитам дали има значение, дали си извън парламента или си вътре и си стоиш на столчето без да вземаш някакво участие и си получаваш заплатата????

    Коментиран от #26

  • 25 999

    28 1 Отговор
    Физкултурник говори за икономика... - Това е повече от трагично. Аз бих посъветвал да обърнете внимание на всичко останало, което казал. Дрънка как за да им дадат пари на общината, кандидатът трябва да е подходящ. Говорят как ще им дадат пари, ако кметът работел каквото и да означава това. Само, че аз наливането на пари освен в София и закриването на десетки предприятия в страната друго не видях!
    А това с 10% са пълни простотии! Увеличението на МРЗ не е реално увеличение и единственият мотив за него може да бъде увеличение на постъпленията в хазната
  • 26 Анонимен

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Анонимен":

    Бедна*
  • 27 този

    31 1 Отговор

    До коментар #2 от "Лален":

    И ние не вярваме вече на тая шайка
    престъпници
  • 28 Стига простотии

    30 0 Отговор
    А в частния сектор кой ше увеличи заплатите? От къде ще вземете пари за раздутите държавни служби????
  • 29 Комуниста

    20 1 Отговор

    До коментар #16 от "Комуниста.":

    По лошо от сега няма как да стане
  • 30 Гюнеш от Максуда

    30 0 Отговор
    Чии доходи бе рапон ? Стига сте гушили държавните хрантути бе,дано рак те убие,те и без това са преосигурени и са се навързали кат свински черва, в полиция ,съд и прокуратура,министерства,ведомства ..Младите емигрират масово,погледнете ония 2 милиона и половина зад граница изгонени от некадърното ви управление.Никоакви данъци на тая гадна няма да платя,държавните копои не искам да храня,на мен нищо не ми е дала кочината,умрете некадърници жалки и крадливи
  • 31 Стела

    26 1 Отговор
    На кой вдигате - на кметовете,директорите,общинарите ,полицаите и съдиите,на даскалите и политиците ? Нещастници !
  • 32 KJHД

    27 0 Отговор
    От къде ще дойдат парите. От новите цени на гражданската отговорност ли или винетките, от тока или данъците. Колко хиляди пенсионери са на пенсия и на заплата н-р в МВР. Защо? свършиха ли младите? Чуждите инвеститори избегоха, младежта близо ? милиона е по чужбина да работи, тя там създава национален родукт и там плаща данъци. Защо? За 10 години управление ГЕРБ колко млади специалисти от чужбина се върнаха?
  • 33 hmhmhm

    26 1 Отговор
    Викаш - да те оставим още 4 години да ни дереш без упойка ! Хептен дрът циганин лъже тоз милюцинер!
  • 34 пипи без чорапче

    16 0 Отговор
    Кой гласува в европейската комисия против Лаура Кьовеши бе.Искам име!

    Коментиран от #38

  • 35 Гоуст

    25 0 Отговор
    Цецо започва с Ако... а всички знаем, че българското ако цапа и мирише
  • 36 Да се чете

    18 0 Отговор
    Ако гласувате за нас ще ви отпуснем едни кирливи 10% ма чакайте първо да получите по по по предишните 15 % )))
  • 37 Да гласуваш за гроб

    21 1 Отговор
    Е все едно да си убиеш децата!
  • 38 Веднага

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "пипи без чорапче":

    Димитър цанчев цанчев
  • 39 Българче

    16 0 Отговор
    Мразя гадните канални плъхове !
  • 40 XXXXXXX

    19 0 Отговор
    Тиквеници лъжат само НАРОДА !!! Сит на гладен не вярва !!!
    Напълнили сте си джобовете и сега залъгвате хората с някаква залъгалка от 10% . Какво е това 10% ?- нищо.Елате тук в чужбина и вижте , какво се казва увеличение на заплати и пенсии и същото приложете и вие в България. Защото и българският стандарт е почти като нашият в чужбина. 10% е голяма подигравка за българският народ. Вие рушите България.!!!
  • 41 Анонимен

    22 0 Отговор
    К.КЕВОРКИЯН ДОБРЕ ВИ ГО НАКАЗА В НЕГОВИТЕ ПИСАНИЯ. И ТОВА Е ТОЧНО ТАКА ! НЕКАДЪРНИЦИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.ЖАЛКО ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ИДА СЕ СПАСЯВАТ.

    Коментиран от #43

  • 42 Ха-Ха-Ха

    18 0 Отговор
    Пъпеша пак се показва с неговото "АКО". ДА АКО БЕШЕ И ТИ ПО-УМЕН НЯМАШЕ ДА ЖИВЕЕМ В МИЗЕРИЯТА И ДА СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСИЧКО В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ. ДА САМО ТОВА "АКО" ПРЕЧИ НА БЪЛГАРИЯ !!!!
  • 43 БРАВО

    16 0 Отговор

    До коментар #41 от "Анонимен":

    БРАВО . Да Кеворкян им натри хубаво корупните мутри . Те срама нямат.Идиоти са .
  • 44 XXXXXXX

    17 2 Отговор
    А къде се крие вашият ВОЖД ? Защо не излезе пред народа си и да дава обеснения , или е гузен от това , което направи до сега за да е България на най- долното стъпало ???Но в една тиква има само семки , но не и мозък за мислене !!!!!
  • 45 7777

    17 1 Отговор
    Цвърко , я се МАХАЙ, няма какво да ни обясняваш с твойта празна глава. Не вирееш , като политик ! Ти си само за кравар на село. И за това сигурно не ставаш? По-добре камък на връвта и БЕГАЙ да плуваш у дунава . Ха ха ха
  • 46 Bingo

    18 2 Отговор
    ГЕРБ се превърна в БКП-то на новото време, и с последните закони които приема ни връща 30 г. назад в мрачните години на тоталитаризма. Който не играе по свирката на партията ще бъде смачкан, на верните гласоподаватели (заетите в бюджетната сфера) ще увеличим трохичките с 10% но не на всички, а само на тези които нададат вой. Това ви казва другаря Цветанов.

    Коментиран от #50

  • 47 Маймуни

    18 1 Отговор
    Какво сте ми се наредили тук , като маймуни и се обяснявате ? Никой не ви желае , не го ли разбрахте ? И каквото да говорите знаем , че е лъжа !!!! МАХАЙТЕ СЕ И ТОВА Е. НЕ ПРЕЧЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 48 10%

    16 1 Отговор
    Тези 10% си ги ДРЪЖТЕ за вас , а от откраднатите пари до сега от вас ги дайте на народа. МУШЕННИЦИ ТАКИВА !!!!
  • 49 .....

    18 0 Отговор
    10% на вашите заплати и вашата администрация. За обикновения човек и бизнеса става все по- трудно с непрекъснатото увеличение на цени, такси, данъци и какво ли не. Как очаквате работодателите и бизнеса да вдигат заплати. Много добре знаете, че това важи за администрацията. Но да, идват избори и трябв да сме “ стабилни”, стабилни в обедняването само и само да сте на власт. Ама не е луд тоя, който яде баницата, затова още повече ме е яд на така наречените “патриоти”, които са хванали кокалчето и стискат до дупка.
  • 50 гост

    16 1 Отговор

    До коментар #46 от "Bingo":

    По зле са и от БКПто. Такава сиромашия немаше. Останааме ена шепа, само пенсионери и глупци.
  • 51 Mорук

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "1994":

    Тоз цветарник се подиграва,щял да вдигне,ще не ще ше вдигне ,ама не заради стабилността ами защото хора не останаха,и няма да има от кого да цоцкат
  • 52 Идиоти

    15 1 Отговор
    Както каза д- р Тренчев , с тази политика на ГЕРБ в държавата ще останат само цигани, пенсионери и юристи!
  • 53 Иво

    10 1 Отговор
    Остана ли някой да вярва на тези. Цените се вдигат на гражданска вода ток хляб инфлацията расте парите имат все по малко способност да купуват. Щели да вдигат цениъе знаеме го това.
  • 54 С....ЯЛЬ

    12 1 Отговор
    ЛЬЖЦИ ОТИВАТЕ СИ ВАЩО ВРЕМЕ СВЪРШИ
  • 55 ОТКАЧАЛНИК

    15 0 Отговор
    ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ БЕ ФИСКУЛТУРНИК И ЩЕ РАЗБЕРЕШ ЗА НАСТРОЕНИЕТО НА ХОРАТА

    Коментиран от #61

  • 56 Бай

    12 0 Отговор
    Шесте апартамента ще станат седем.
  • 57 Ицо

    10 0 Отговор
    Гроб само и единствено искат да се докопат пак до власта на изборите. Колко стари хора страдат от циганските атаки, и какво прави гроб-НИЩО.
  • 58 БръмммммБамБуммм

    9 0 Отговор
    ... а на цените двойно и тройно ваща м......
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Димитър Кънев

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "1994":

    Брей голямо увеличение ще падне.А ма какво.То е ясно.Ще има драстично увеличение на броя на апартаментите на комунягата Цветан Цветанов.
  • 61 Еретика

    10 0 Отговор

    До коментар #55 от "ОТКАЧАЛНИК":

    Приятелю как можеш да вярваш на Цеца че може да разбере след като е завършил с триста зора училище за деца с умствени увреждания.
  • 62 Вервайте му де МОЖЕ ПЪК ДА НЕ ЛЪЖИ. ВЕЧ

    9 0 Отговор
    ВЕДНАГА МУ ПОВЕРВАХ
  • 63 Васил

    8 0 Отговор
    Цветанов държавата не се състои само от държавни служители защото скока при заплатите е само там и тлъстите бонуси
  • 64 СмотанЯк

    5 0 Отговор
    Изгонихте чуждите инвестиции дори ги понаядойте сега стабилност нямало е стабилност се прави с градивност. Но явно си нямате представа.
  • 65 hinkel

    0 0 Отговор
    ЩО РЕЧЕ!!???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове