Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 11:37 10 266 26

Бабаити се нахвърлиха на репортер, отразяващ катастрофа

  • манастир-
  • тихомир петков-
  • войната на пътя

Инцидент след пътно произшествие край хасковското село Манастир

Бабаити се нахвърлиха на репортер, отразяващ катастрофа - 1
Стопкадър: xnews.bg

Трима бабаити са заплашили репортер на регионалната хасковска медия xnews.bg, отишъл да отрази пътен инцидент от мястото на злополуката. Инцидентът е от 23 февруари, когато тежкотоварен камион се преобърна край село Манастир.

“Ей, махай се оттук, ей сега ще те пречукам”. С подобни думи пристигналите добре охранени мъже, вероятно заемащи ръководни постове във фирмата собственик на катастрофиралото превозно средство, се нахвърлили над снимащия Тихомир Петков. Със заплахи и подбутвания, те се опитали да го прогонят.

Катастрофата е станала час по-рано, като шофьорът на камиона изгубил контрол над машината и се обърнал. След сигнал, подаден на телефон 112 от заплашвания репортер, веднага на мястото пристигна патрулна кола на полицията. Намесата на униформените е предотвратила по-сериозен инцидент.

"Журналисти, полицаи, пожарникари и медици пристигаме на произшествието, за да си свършим работата. На никого не му е приятно, но е професия. Всичко, което се вижда на подобни катастрофи или дори някои с фатален край, се преживява и лесно не се забравя. Затова, че си отишъл в студа на пътя през почивен ден, и дори през нощите никой не го отчита, просто си длъжен да го сториш за едно по-добро общество, което вярвам, че има. След поредния случай на агресия е нужна съпричастност към нашата работа, която се оказва, че никак не е лесна, дори в случай като този - опасна", пише самият Тихомир Петков от xnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    62 40 Отговор
    А на кого му е нужно да се отразяват всекидневните катастрофи?Що за журналистика е това....

    Коментиран от #2, #9

  • 2 Реалист

    58 32 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    Ами човека си върши работата за да си получи заплатата - не всеки е пенсионер като теб да пише безплатно по цял ден.
  • 3 Чук

    51 4 Отговор
    А какъв е бил товара на камиона, за да има "охрана" или с какво допълнитело е бил натоварен?
  • 4 Русуфил

    56 6 Отговор
    Какви бабаити, та това са най-обикновени провинциални прошляци и боклуци :D Ако репортерчето беше накарало тлъстата свиня да пробяга 100 метра да го гони, сигурно "бабита" щеше да получи удар и вече да са го опели.

    Коментиран от #5

  • 5 Реалист

    30 1 Отговор

    До коментар #4 от "Русуфил":

    Хахахахаха - ама не си видял репортера какво представлява, може и той да е в същата категория. Но иначе е смешно да видиш дебелак като тоя на видеото да прескача храсти из нивите наоколо.

    Коментиран от #6

  • 6 Иван

    36 5 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Двамата селяндурско изглеждащи дебелаци единия в близкия кадър и другия пушещия са комична картинка така е. Но това за съжаление е мин 80% от матряла в БГ и затова е такава кочина. Тея явно са шефовете, а ербапина в анцунга е друг. Той е селски бик наистина.
    Простащината в БГ е навсякъде и това е големия проблем. Пушат и се ядосват на катастрофата, но би трябвало такова нещо в тази професия като са се захванали да им е ясно, че ще стане. След това вижте полицаите как се държат. Вместо да стоят на разстояние и да вдъхват респект ти са се оплели с другите и стаят все са на селска седянка на местните тъпанари. Простащината това е големия проблем в БГ. Няма никъде другаде, освен в някои славянски народи-Сърбия и Русия например, такава простащина.
  • 7 Кольо

    29 3 Отговор
    НЕ Е НУЖНО НОВИНИТЕ ДА СЕ ПЪЛНЯТ НЕГАТИВНИ ИНФОРМАЦИИ ! НЕ ЗАЩИТАВАМ НАХВЪРЛИЛИТЕ СЕ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТА , НО НЕ Е НУЖНО ОТ ВСЯКЪДЕ ДА СТРУИ ТРАГЕДИЯ И НЕГАТИВИЗЪМ !

    Коментиран от #12

  • 8 Боби

    8 3 Отговор
    Те пак , че не са го . . . .
  • 9 Стоян Колев

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    трябва да ги изместим с качевствен флегз
  • 10 ИВАН

    14 3 Отговор
    Еми тия селтаци, като са толкова открехнати - сега да ги накарат да си изчистят замърсяванията след катастрофата - до последното петънце, и друг път, малоумника който е карал, да внимава повеке .... хубава, прекрасна земя ни е дал Господ, но и доста тъпичък народец, та не я цени тая земя

    Коментиран от #13

  • 11 хъм

    6 2 Отговор
    Бреййй, кво толкова са превозвали тия "батки" ?
  • 12 Ицо Багера

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Кольо":

    Най - накрая един коментар в "целта". Много си прав колега, но за съжаление това "продава". Извратено, но факт.
  • 13 Иван

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "ИВАН":

    Адаш за жалост си много прав.
    А на тея като погледнах видоето наново проблема им е не в камиона-там има застраховка, освен ,че ще загибята наколко десетки курса за врмеето докато го вкарат в движение. Придполагам и имат и асистенция така, че ще покрие и издърпването и крана. Но преблема име е в контейнера. Там ще се бръкнат щат не щат към агента на контейнерната линия за 1000-2000 евро, но такъв контейнеровоз за 20+ годишния ми опит за първи път виждам. Да караш контейнер с камион соло+малък съчленен прицеп подобна идотия май не съм срещал досега. Това е многакратно по-нестабилно и неуправляемо от нормален контейнеровоз с дълъг трейлер предназначен за контейнери.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Боко

    4 3 Отговор
    5см лед ... хаха, заспал алкохолика и после пътя му крив
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Шоьор

    6 4 Отговор
    Селяндурите са навсякъде.Тумбак с анцунг какво друго може да измисли.

    Коментиран от #19

  • 18 кой държи медиите

    6 1 Отговор
    Посредствеността постоянно се стимулира. Комунистическо схемаджийсто, гербаджийска безпринципност, медийно затъпяване, турска тарикатщина. Най -страшна е медийната атака. Какви ли не, ама буквално какви ли не идиотщини се пускат и булват. Забележет обаче , че само срещу ,вреи гък дори не можеш да си помислиш. Не е случайно
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ОМИ

    2 4 Отговор
    Тофлеци на по една балтия ама се репчат!!!!

    Коментиран от #21

  • 21 ЛККККК

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "ОМИ":

    КАТО НЕ СА СЪГЛАСНИ НЯМА ДА ГИ СНИМАТ ЖУРНАЛЯТА ДА СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО ДА НЕ ИМ ГО ПОКАЖАТ КАТО СА ДРАСКАЧИ ДА НЕ СА БОГОПОМАЗАНИ
  • 22 чиче

    4 3 Отговор
    Добрите шофьори са в чужбина
  • 23 Васил

    4 1 Отговор
    Нормално за Африканската република наречена България
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 АЙДЕ ЛУДИ

    2 1 Отговор
    Бабаитлък мале още серсемлък ....
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове