Last news in Fakti

19 Март, 2019 10:46 4 569 26

Напрежение в съд в Пловдив заради делото на лекар, убил крадец ВИДЕО

  • д-р иван димитров-
  • съд-
  • убийство-
  • жоро плъха

Родителите на убития крадец призоваха в съда за най-тежката и голяма присъда за доктора

Напрежение в съд в Пловдив заради делото на лекар, убил крадец ВИДЕО - 1

Лекари от Пловдив, сред които е и шефът на УМБАЛ "Пловдив" д-р Аргир Аргиров, са се събрали пред съда в подкрепа на обвинения в убийство д-р Иван Димитров.

На въпрос на „Блиц“ не се ли притесняват, че защитават човек, обвинен в тежко престъпление, медиците отговориха, че случилото се преди една година е прецедент. Те припомниха, че целият народ се е вдигнал в защита на д-р Димитров и заявиха, че подкрепата им ще бъде пълна до приключване на делото.

Когато обвиненият се появи, тълпата хора започна да го аплодира и така той влезе в съда.

Междувременно родителите на убития крадец призоваха в съда за най-тежката и голяма присъда за доктора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    97 5 Отговор
    ПУСНЕТЕ ДОКТОРА БЕ ЕНИЧАРИ!

    Коментиран от #6

  • 2 Townboy

    104 7 Отговор
    Убийството на цигани трябва да се декриминализира!
  • 3 СТАЛИН

    41 1 Отговор
    мвр пловдив обърка случая те да отговарят сега.
  • 4 Голям прос

    89 1 Отговор
    Защо все циганите са прави в тая държава? Ако съда си беше свършил работата преди това, тоя плъх щеше да е в капана и нямаше да вкарва в беля един човек, който с труд си изкарва хляба. Значи оня ще ме обира и аз ще го гледам и ще му давам и други неща да си избере
  • 5 лаборант

    6 50 Отговор
    А, всъщност, докторът знаел ли е, че убива циганин, или той така си стреля?

    Коментиран от #22

  • 6 Панчо

    47 7 Отговор

    До коментар #1 от "Bahti":

    Пуснете убиеца, той зарадва толкова истински българи!

    Коментиран от #10

  • 7 корупция

    51 0 Отговор
    Съдиите тълкуват закона, както дявола евангелието. Затова крадците са на свобода и се чувстват над закона.
  • 8 доктора

    4 23 Отговор
    щото пък да си държиш вкъщи преправено оръжие не е престъпление?!???
  • 9 некойси

    52 0 Отговор
    Тия родители дето искат максимална прсъда не бяха възпитали и отгледали крадец.
  • 10 Bahti

    28 1 Отговор

    До коментар #6 от "Панчо":

    Главният Проблем е че няма да ни стигнат газовите камери.

    Коментиран от #12

  • 11 Милан

    50 0 Отговор
    Частната собственост е неприкосновена!!!
  • 12 Реалист

    18 1 Отговор

    До коментар #10 от "Bahti":

    Гараж с работещ автомобил ти е достатъчен!
  • 13 Неслучайно

    0 12 Отговор
    На едни им викат балкански диваци.

    Коментиран от #17

  • 14 джаич

    7 15 Отговор
    БХК ще осъди всеки дръзнал да обижда индобългарите на цигани , роми и др. обидни епитети . Това са прабългари дошли заедно с катуна на татаросерсеминът или тюрк хан Аспарух .Тези кротки , добри и ухаещи прекрасно хора са подковавали кончетата на крадливата орда плячкосвала гнилата Византия известна като източна римска империя и е освобождавала от имота и живота гадните ромеи кой знае защо после се нарекли гърци.
  • 15 гост

    39 0 Отговор
    Циганите никога не са виновни за това, което правят. Ако крадат, те берат, ако изнасят, то те го събират, винаги има някакво обяснение. Този крадец е бил известен на полиция, на всички и никой не го е задържал далеч от улицата, тероризирал е и е обирал честни и невинни хора. И когато един достоен лекар е защитил живота, имота и вещите си с оръжие, той бива разпънат от съдебната система. Точно по този начин се показва кой е с преференции в съда, именно циганите. Ако крадне и го хванат ще му сложат условна, а колко са циганите с висящи 20дела и условни след условни или пък влиза за 2 месеца да и после го пускат, сами може да си направите справката. Колко са хората проявили смелост при самозащита? Да се бе свил някъде да кълбо и да чака да го убият, вероятно това искат родинините на крадеца?!? В САЩ се казва, че влизайки в чужд имот без разрешение то ти си наясно, че може да те убият, а у нас крадците убиват, но жертвите нямат право на защита и биват съдени по-строго от крадците.
  • 16 Джудже

    23 0 Отговор
    Ами доктора като е видял, че го обира циганин е трябвало да му помогне да изнесе каквото му харесва, че и кафе да му направи, а не да стреля по него.
  • 17 Random

    14 0 Отговор

    До коментар #13 от "Неслучайно":

    Аз викам да им изпратим всичкото манго при тея същите тия които го казват това. Да видим как "цивилизованите" ще се оправят с тях.
  • 18 гост

    10 0 Отговор
    Трябва да е както в щатите след три присъди четвъртата да е доживотна без право на помилване. Имаше случаи там последната му присъда е за кражба на видео касети ,и сега лежи до живот.
  • 19 ДО КОГА

    6 0 Отговор
    ДА НЕ ЖИВЕЕТЕ САМ НА СЕЛО И ВСЕКА ВЕЧЕР ЗАСПИВАЙКИ ДА НЕ ЗНАЕТЕ ДАЛИ ЗА 5 ЛЕВА ЩЕ ОСЪМНЕТЕ.А Е РЕДНО ДА ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТИТЕ.НО АКО УБИЕТЕ КРАДЕЦА-ВАС ВИ ЗАТВАРЯТ.АКО КРАДЕЦЪТ ВИ ПРЕБИЕ ИЛИ УБИЕ-ОБИКНОВЕНО МУ СЕ РАЗМИНАВА.ИЛИ Е НЕИЗВЕСТЕН,ИЛИ СЪДЕБНАТА ПРОЦЕДУРА СЕ ВЛАЧИ БЕЗРЕЗУЛТАТНО ГОДИНИ.ВРЕМЕ Е ЗА ГЕНЕРАЛНО РЕШЕНИЕ-ДА ИМАШ ПРАВОО ДА ГО ЗАСТРЕЛЯШ-НИКОЙ НЕ ГО Е КАНИЛ
  • 20 Пандилов

    5 0 Отговор
    Независимо от произхода на крадеца закона е над всичко!
    Нека освободят лекаря,нали тои се е защитил.
    Крадеца като е решил да си рискува живота и да краде ,значи си е поел отговорността нали така.Като ходи в гората може да срещне мечката!
    Или ще чакаме първо да уби двама трима пък после ако има четвърти да го спре?
  • 21 Хайл

    5 0 Отговор
    Циганина е там където му е мястото...пуснете незабавно доктора
  • 22 Стоян

    0 5 Отговор

    До коментар #5 от "лаборант":

    Те докторите са свикнали да убиват, за тях това е незначително ежедневие.
  • 23 Дейм

    2 0 Отговор
    Ако може и родители му и те да бъдат "обработени".. Лекичко, тихо и без много шум и всичко ще си дойде на мястото.. И за тях ше ревнат техните роднини?.. Ок и те да бъдат обработени.. И пак и пак и пак.. Нали, г-н Сано.. ;D
  • 24 grozen

    0 0 Отговор
    Оставете доктора намира:( гадове.
  • 25 Член 12

    0 0 Отговор
    Припомнете си Член 12 от НК ,че при самозащита в СОБСТВЕНИЯ ДОМ НЯМА превишаване пределите на неизбежната отбрана.С това родното правосъдие става КРИВОСЪДИЕ,демотивира честните граждани да се защитават даже в СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ и убедително мотивира всички Престъпници,Убийци и Нападатели,че смело могат да нахлуват в чужди домове,щото Ръката на закона е зад тях.
  • 26 Историк

    0 0 Отговор
    Значи тези идиоти в бели престилки наричат умишленото убийство прецедент! А защо за един безобиден прецедент, като кражбата, е убит извършителя, господа и дами идиоти в бели престилки? Обяснението е само едно - за вас животът човешки не е ли във вид на пачка, значи е НИЩО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове