Last news in Fakti

21 Март, 2019 12:13 2 587 25

Цветанов с остри думи срещу Корнелия Нинова

  • цветан цветанов-
  • корнелия нинова-
  • герб-
  • бсп

За разлика от БСП в ГЕРБ осъзнаваме, че европейските избори са въпрос на европейски ценности, написа той

Цветанов с остри думи срещу Корнелия Нинова - 1

По повод извънпарламентарната комуникация, която провежда от седмици насам Корнелия Нинова, искам да подчертая, че с днешната среща с партньорите от СДС показахме, че сме чули призива на президента на ЕНП Жозеф Дол да не допуснем разпиляване на десния вот в България. За голямо съжаление, в БСП освен, че не чуха гласа на лидера си на ПЕС Сергей Станишев за единство, дори спретнаха на собствения си пленум нагледен пример как могат да бъдат фалшифицирани едни вътрешнопартийни избори. И това го заявиха не други, г-жо Нинова, а го признаха ваши вътрешни ръководни кадри в БСП!

Това написа в личния си профил във "Фейсбук" зам.-председателят на ПП ГЕРБ и лидер на парламентарната група Цветан Цветанов.

"За разлика от БСП в ГЕРБ осъзнаваме, че европейските избори са въпрос на европейски ценности, на силен и обединен Европейски съюз, който да работи за ограничаването на влиянието на Русия и фалшивите новини, с които ни заливате всекидневно.

Що се касае до срещата на ГЕРБ с Воля в парламента - днес с колегите обсъдихме всички изпълнени ангажименти от управленската програма от началото на мандата до сега. Говорихме за повишените пенсии, за Коледните и Великденските добавки за пенсионерите, за увеличените заплати, за повишените доходи на учителите, за реформите в здравеопазването и за върнатите деца в училище, за строителството на пътища и магистрали, за санирането.

Но ако според Вас аз съм се отчитал на някого с повдигнати обвинения, то Вие, г-жо Нинова, само преди броени дни, лично издигнахте човек с обвинения за пране на пари за водач на евролистата на БСП! А може би сте забравила също, че в парламентарната група на БСП имате и други депутати с повдигнати обвинения за едно от най-тежките политически престъпления? От къде идва разликата в критериите и обективността Ви, г-жо Нинова? В този ред на мисли, смятам, че не Ви прави чест точно Вие да давате морална оценка за случващото се", написа още Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БСП

    66 12 Отговор
    КРАДЕЦ !!!!!
  • 2 пешо анализа

    47 5 Отговор
    на 4-ти километър все още има места
  • 3 сектант

    68 12 Отговор
    600 евро на квадрат за мезонет при цена 2500 на квадрат е много еропейско и ценностно
  • 4 н стоименов

    50 8 Отговор
    нагъл гьонсурат скоро ще има видов ден за цялата ви пасмина
  • 5 Реалист

    21 51 Отговор
    Браво Цецо! Бой мазната по кратуната... курна приватизира Техноимпекс и открадна МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОТ СМЕТКИТЕ МУ, след това заедно с ровч подписаха анекс за Белене и ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ С 1 200 000 000 лева, които всички плащаме. Милийончева прибра 2 000 000 лева от Пловдивския панаир по времето на сер-гей, отделна чрез офшорка прибра около 2 000 000 лева ОТ КТБ... И ТЕЯ ДВЕТЕ СА НАЧЕЛО НА ПАРТИЗАНСКА ПАРТИЯ ОТ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ-БИЗНЕСМАНИ...И ЩЕЛИ ДА НИ ВОДЯТ КЪМ ЕВРОПА.... Щеше да е смешно ако не е трагично...

    Коментиран от #9, #21

  • 6 БББ

    14 43 Отговор
    Браво, Цецо,БСП винаги са били бок...ци.

    Коментиран от #10, #23

  • 7 Bahti

    40 0 Отговор
    Глупаците в случаят сме НИЕ! КРАДЪТ ТЕ, ТИ СИ ТРАЕШ. И ще продължават, защото е Практика.

    Коментиран от #18

  • 8 Цецо Наглецо

    44 7 Отговор
    Този нагъл тип няма никакви човешки ценности! Ценни за него са само имотите и няма право да говори за ценностите на който и да било друг!
  • 9 Жхх ъх

    27 7 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    Вие загробихте бг територията с 15 000 000 000

    Коментиран от #12

  • 10 ха ха

    30 7 Отговор

    До коментар #6 от "БББ":

    Няма по-големи бок..ци от мутиралите издънки на БКП - ГЕРБ!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Реалист

    4 13 Отговор

    До коментар #9 от "Жхх ъх":

    ровч ти ли си? Не се притеснявай - и до теб ще стигнем "резидента на кгб за България".

    Коментиран от #20

  • 13 Lili

    21 2 Отговор
    Станишев няма място в БСП.Той е врагът с партиен билет.Кариерист и национален предател!Корнелия Нинова е най добре да го предложи за изключване от палтията.Него и Гергов.
  • 14 Избирател

    25 3 Отговор
    Този наглец няма морал и задръжки! Безобразие !!!! Въобразяват си, че вечно ще са на власт!!!
  • 15 Bahti

    16 1 Отговор
    И Забележете! Децата на уж лидерите, са на запад. Ще да е Трудно да се усетим, ЗАЩО.
  • 16 Цецо апартамента

    18 2 Отговор
    Уредих с апартаментче и кумичката в общежитието на Латинка, знаете я оная зам. министърката ! Нея си я знам от физкултурния салон от малка, колко кълбета сме правили ехеее спомени, спомени .... Щот аз освен фетиш, към апартаменти и други имам и други, човещинка е ! Четете в по-късните новини !
  • 17 Р. Овч.

    6 1 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!
  • 18 антрашпиц

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Bahti":

    Не само щото е практика,а защото на народа това му е фетиш!Много пъти съм го писал.На народа му е хубаво да го крадат и после да се оплаква и реве как са го окрали и после пак гласува за крадците.
  • 19 Batushka

    3 1 Отговор
    Европейски избори ,европейски ценности ,европейски апартаменти ....ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРО -ЕВРОПЕЙСКАТА ДРУЖБА....ДА ЖИВЕЙ!
  • 20 гост21

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Реалист":

    Тролчето пак се появи.
  • 21 натовец

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Реалист":

    А защо не кажеш нещо за "Публикувано във факти.бг: Застрахователите отчетоха рекордни печалби за 2018 година". Ами те снасят на Цецко, Цецко на тебе и т.н.
  • 22 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    -знаете ,вие, многооо подробно за евроценностите....Особенно колко евро струват.
  • 23 пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "БББ":

    нали знаеш българската приказка:
    въшката като се наяде,излиза на челото!
    та това е "изпълнението" на възпитаника на училището във Вършец,синчето на личния шофьор на Григор Шопов/члена на цк на БКП и шеф на ДС/!
    пък после пак приказвайте че комунистите създали ДС - нищо подобно:всяка държава след като формира армия и вътрешна служба за сигурност,полиция,създава и ДС,която да осигури и външната сигурност,а у нас и управляващите опг герб!
  • 24 zevs

    1 0 Отговор
    НАГЪЛ ЦЕЦКО!!!кЪДЕ ГО ЧУКАТ,КЪДЕ СЕ ПУКА!ВАЖНО Е ДА НЕ ИЗПАДНЕ ОТ ВАГОНА НА ВЛАСТА.
    ПРОЧЕТЕТЕ МУ БИОГРАФИЯТА.КЪДЕ ЛИ НЕ СЕ Е ПОСРАЛ-КАТО МИНИСТЪР(КАКЪВ ЛИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ Е!???)КУДЕТО И ДА ГО НАСТАНЯТ ВЪВ ВЛАСТА-МАЗАЛО СЛЕД НЕГО.КОРУМПИРАН И МЕРЗАВЕЦ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове