Last news in Fakti

24 Март, 2019 09:23 25 219 91

Кои стоят зад „Апартаментгейт”

  • цветан цветанов-
  • апартаменти-
  • артекс-
  • антоанета христова

Скандалите са подготвяни отдавна

Кои стоят зад „Апартаментгейт” - 1
Снимка: БГНЕС

„За съжаление съм сигурна, че скандалите отдавна са подготвени, отлежават и чакат момента да бъдат извадени. Знае се, че този скандал е бил известен на група хора преди 6 месеца, а се вади в момента. С него бяха ударени четирима души наведнъж”, каза в "Офанзива с Любо Огнянов" политическият психолог проф. д-р Антоанета Христова. "Това, което е видимо, са източниците на скандала - те са свързани с финансиране от "Америка за България", източници и журналисти се припознават като "Демократична България" и "Да, България".

На повърхностно ниво играе тази тематична десница - това е най-видимо. Почти сигурно е, че те 100% имат една добра комуникация с фактори в БСП. Отделно, че някъде в кръговете на ГЕРБ има лобита на един или друг лидер в самата политическа партия. Има накъде да разсъждаваме като хипотези, но е истината, че видимостта сочи малките десни партии. Между другото те имат интерес от това: в криза са, СДС отива към ГЕРБ, така изпуснаха символа си, намаляват се процентите, които биха ги подкрепили на европейски избори.

Това не е криза, това е вълнение, което те опитват да овладеят", анализира проф. Христова, като заключи, че от този скандал в момента губят всички политици. Тя посочи разликата между реакциите на ГЕРБ и БСП при подобни казуси в хора от партийните редици. "Това, по което ГЕРБ се различава от БСП, е че когато има криза, има проблем в обществените настроения за конкретен човек от ГЕРБ, той е изтеглян от публичната сцена. Стана няколко пъти и мога да кажа, че това като тактика на Борисов, поддържа ГЕРБ на ниво, което БСП не може да достигне като рейтинг", смята Антоанета Христова.

Много по-особен, според нея, е случаят с Цветан Цветанов, чието евентуално изтегляне може да причини силен вътрешен стрес в ГЕРБ. "Стигаме до Цветан Цветанов, майстор на предизборни кампании, който за ГЕРБ е истински джакпот за организирането въобще на избори. Той владее системата, структурите много лесно го разпознават и ако той бъде изтеглен, може да се получи силен вътрешен стрес. За мен правилното решение е лекото оттегляне на Цветанов от първите редици, но не мога да кажа точно как.

По никакъв начин политическата партия не трябва да се лиши от неговия капацитет и компетентност, но може би трябва да бъде поставен в позиция, която да не дразни", предположи проф. Христова, която не прогнозира вътрешни междуособици в дисциплинирана партия като ГЕРБ с ясен лидер като Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    204 32 Отговор
    ОСТАВКА НА ЦВЕТАНОВ

    Коментиран от #72, #78

  • 2 Цацаров

    193 27 Отговор
    Конфискация на апартаментите веднага !

    Коментиран от #87

  • 3 Batushka

    154 16 Отговор
    Абе ясно е ,че за морала на българското племе далаверата е допустима...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иванов

    197 26 Отговор
    Цветанов е фалшификатор на избори и като такъв капацитет мястото му е в затвора.
  • 6 Баце

    162 13 Отговор
    Професорката може ли да каже така аргументирано от високия си пост и нещо за моралната, правната и наказателната страна на скандала или знае да прави само вятър с уста?
  • 7 Пипи

    96 19 Отговор
    Конфискацияяяяя.

    Коментиран от #74

  • 8 профилактика

    56 10 Отговор
    Даа, малките уж десни партии на малките автентично десни човечета с червени дупета, на всеки може да му спретнат скандал. Поглеждайте редовно под леглата си, не се знае в кой момент онова изцъклено жабе може да се е спотаило там.
  • 9 питане

    70 9 Отговор
    Абе как така се получава, че дърти чанти лъскат имиджа на млади партии?!!... Лидерите ли са аверчетата или назначенията са от време оно...
  • 10 герберастки гнусни PR-и

    120 14 Отговор
    Кой стои зад изнасянето на далаверите и СХЕМИТЕ на ГЕРБ, което защитниците герберасти наричат "атаката" няма абсилютно никакво значение !!! Истина ли е ИСТИНА е !!! От тук насетне някаква герберастка бърсалка,.като тая да ни обяснява, колко ценен е Цветанов и колко велик е Бойко, който винаги ги скатавал само с "оставка" без др. последствия, като съд и присъди е меко казано нагло и малоумно !!!
  • 11 ПЕЕВ

    45 111 Отговор
    КОМУНИСТИТЕ СЪС СЯКАКВИ СРЕДСТВА ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТА ,НО НЯМА КАК ДА СТАНЕ .ХОРАТА НЕ СЕ ЛЪЖАТ ВЕЧЕ ТОЛКОВА ЛЕСНО.

    Коментиран от #18, #61

  • 12 Бат Вал

    85 12 Отговор
    Айде айде, по-полека с четките! На Цветанов преди колко години му лепнаха прякора "Цецо апартамента"? Защо не го отстраниха от герб? А птк онези, уж изгонените, ги назначават някъде на добре платена службица, никой от тях, орезилил партията, не е оставен в немилост - кой директор, кой собствен бизнес със обществени поръчки за милиони...
  • 13 фъкТОР

    101 12 Отговор
    Ясно е и на малките деца как Цветанов "прави" избори.
  • 14 Вова

    48 26 Отговор
    Мръсни комунисти,на боклука.
  • 15 А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?

    54 4 Отговор
    А ЧЕХЛЬО СТРАПОНА КВО ИЗОХКА ПО ВЪПРОСА?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 неразбрал

    95 6 Отговор
    НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ АКЦЕНТИРА "КОЙ" И "КОГА" ВАДИ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ТОЯ СКАНДАЛ, А НЕ СЕ АНАЛИЗИРА САМАТА ИНФОРМАЦИЯ "ЗАЩО ИЛИ В ЗАМЯНА НА КАКВО СА ИМ ДАДЕНИ ТЕЗИ АПАРТАМЕНТИ???". ПЪЛЕН ЦИРК. ДРЕМЕ МИ ЗАЩО СЕГА...ТОВА НЯМА ДА НАКЛОНИ ВЕЗНАТА ЗА ИЗБОРИТЕ, ИНТЕРЕСУВА МЕ КАКВА ПО ОРИНЦИП Е БИЛА И ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ДАЛАВЕРАТА!!!
  • 18 пееш ли си пеев

    69 8 Отговор

    До коментар #11 от "ПЕЕВ":

    Те истнските комунисти ГЕРНб не пускат властта вече три мандата !! Както е видно и на "култовата" Латинка се нанасят, така че нещо си в голяма грешка ! Не искат да пуснат властта с вясякакви средства, включително плащат и на такива, като теб да ръсят тролски глупости !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Паляк

    70 8 Отговор
    Професор по политическа психология???по измислена професорка не съм чувал
  • 21 Siegfried

    33 82 Отговор
    Бил съм ичлен и секретар на избирателна комисия и твърдо заявявам че няма как да се фалшифицират избори , обратното твърдение е на невежи хора или на червени тролове .Всеки който е бил в избир . комисия знае че това няма как да стане .Броенето на бюлетините става от 6 членна изб.комисия с представители от всички партии - ГЕРБ ,БСП, ДПС, АТАКа , НФСБ,и д-р и освен това под контрола на наблюдатели около 10 човека пак от разни партийни и организации .Носенето до ЦК става от 3 души , председател , зам.председател и секретар , и тримата са от различни политически. сили. под охраната на МВР .Ако можеха да се правят измами , защо Нищожеството Радев стана президент ?

    Коментиран от #25

  • 22 как кой

    28 12 Отговор
    атлантическия съвет... БОКО им пречи, иска да работи с Русия, не иска амеркански бомби, иска потоци, а цвинокио им даде маша в ръцете.
  • 23 Симбад

    51 4 Отговор
    Скандала е на лице и в слупаяизобщо не може да говориме че Герберастите са жертва! И това че някой покрива крдеца в последствие изобщо не е фактор за праволинейност. В случая говориме за корупция и търговия с влияние на най високо ниво,, Стиолична Община "също е замесена в схемата.
  • 24 Mango number five

    59 6 Отговор
    Е как кой стои зад Апартамент гейг?Цветанов разбира се. Тя схемата си е негово творение. То за това и му лъсна задника, щото Цецо е кух та дрънка. Това какво се случва в България се следи от различни места. То и Баце знаеше , приказките му за синята ламба не са случайни
  • 25 даже си мисля

    18 19 Отговор

    До коментар #21 от "Siegfried":

    че цвинокио нарочно е направил акта с апартаментите, за да свалят герб от власт... винаги можеш да си купиш жилище тайно, за мен е абсолютно умишлено! При други обстоятелства щях да искам свалянето на герб, но в случая виждам, че идва нещо много опасно за нас!
  • 26 йнлкйлк

    35 8 Отговор
    Цв. вън от политиката!
  • 27 ПЛАКАТНА ДЕМОКРАЦИЯ

    21 5 Отговор
    Значи ще търпят голяма загуба заради Цв.Ако тоя и още няколко ги нямаше бих ги подкрепил щото другарите са още по зле, а не искам помощни колела със златни пръсти като ЯЛОВ, СПД и чифте пищови с барабани и микрофони

    Коментиран от #29

  • 28 туй беше

    47 4 Отговор
    Фирмата е със сигурност от обръчите на ГЕРБ ! Едно време и НИКМИ перяха пари на Софиянски и седесарите ! И всичко е точно !
  • 29 ха ха ха

    16 4 Отговор

    До коментар #27 от "ПЛАКАТНА ДЕМОКРАЦИЯ":

    те другарите няма да ги допуснат изобщо да управляват, защото не искат да слушат вече... други ти готвят, едни такива като цветаня ;)
  • 30 Гост

    37 4 Отговор
    Всичко това се случва не без участието на Община София. Фъндъкова каза ли нещо по въпроса? Някой няма ли да я попита? Утре пак ще изгрее по предизборните плакати и ще обещава лебеди, а ще строи акули!
  • 31 Жанбо

    17 1 Отговор
    Много маймуни на яслата. Тони също..
  • 32 Ели

    36 1 Отговор
    Незаменими хора няма. Всеки да си носи отговорността.
  • 33 Иво Инджев

    14 50 Отговор
    Този удар по ГЕРБ е подготвен от руснаците и осъществен (чрез подлогите им от БСП и марионетката Радев, разбира се) точно преди изборите!

    Коментиран от #34, #40, #41

  • 34 верно ли

    31 4 Отговор

    До коментар #33 от "Иво Инджев":

    щом ти го казваш, значи е точно обратното )))

    Коментиран от #36

  • 35 волен сидеров

    31 5 Отговор
    240 гълфона отново ни направи на балъци-вън всички и никой да не ходи да гласува-да си гласуват само те и мъртвите души.
  • 36 Иво Инджев

    31 14 Отговор

    До коментар #34 от "верно ли":

    Цветанов и Цачева са добри и морални хора, никога не биха се възползвали от положението си, за да се сдобият със скъпи апартаменти! Ако се окаже обратното, аз ще се самоубия публично!
  • 37 Подготвен

    19 0 Отговор
    И колко позготвени скандали има? Приказки за АВЛИГИ! За един 3000, за избран 670. Какво толко?
  • 38 Простак

    30 6 Отговор
    Цялата чета на Бойко стои зад ,,Апартаментгейт”
  • 39 Пешо

    24 4 Отговор
    Соросоидите се изяждат един друг. Така става, когато слугуват на чужди интереси заради парите на Сорос.
  • 40 Бай Шиле

    24 5 Отговор

    До коментар #33 от "Иво Инджев":

    Прав си Иво Минджев.Радев мръсника му е скроил номер.Дал е парите на фирмата и им казал,че апартаментчето е за Цветанов.

    Коментиран от #44

  • 41 ааахаххахаха

    29 4 Отговор

    До коментар #33 от "Иво Инджев":

    ммдааа, Русия им купи апартаментите и им ги преписа насила...IQ на амеба!

    Коментиран от #56

  • 42 Вили

    31 3 Отговор
    При Костинбродската афера не се провери дали Цветанов не е познат на собственика на печатницата. Цветанов е от този край и приготвените опаковани 350000 бюлетини будят съмнение. Случаят беше замазан.

    Коментиран от #90

  • 43 чужденец

    38 4 Отговор
    БРАВО Професорке!!!!
    И на теб ще ти купяти апартамент!!
    Продадох те я тази България!
    Как спиете спокойно?
    От такива като теб трябваше да замина.
  • 44 Иво Инджев

    10 13 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Шиле":

    Разбира се, че съм прав! В друга поза може да ме видиш само насаме, ако си платиш с шекели, разбира се! Ще победим Русия и Путин, да живее господарят Сорос!
  • 45 Факт е

    4 11 Отговор
    Факт е, че на "ДеБъ" им лъснаха червените дупета.
  • 46 ТОЧКАТА

    13 4 Отговор
    в ,,онази!!!,, страна-ИРАН,при значимите постове в партия и държава се заемат от хора с ВИСОКО ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ!!!!Тоест с ОСНОВНИ КАЧЕСТВА -МОРАЛ И ЕТИКА!!!А тук всичко е на суджуков пазарно молитвен принцип.....,,без авери/няма далавери,,,...И в борбата за кокала трошат много кости.
  • 47 Секретарка

    16 5 Отговор
    То пък един блок ….то пък едно място ! Е....ако идваш от село ...мислиш си .че е супер
  • 48 Бай Шиле

    9 27 Отговор
    Простаци-и-и,толкова ли са важни апартаментите? Важно е кой стои зад тези измислени обвинения! Искате да се върнат комунягите и ДС,а банани да има само по Нова година?Чакахме десет години за една Жигула,а сега:взимаш изгоден кредит и кеф ти Бентли,кеф ти Мерцедес.

    Коментиран от #50, #62, #86

  • 49 Ариец

    10 12 Отговор
    В далаверата с апартаментите не са се облажили само ГЕРБ , а и ръководните кадри на БСП.
    Цветан Цветанов и компания и Корнелия Нинова и компания.
    За кой ще се гласува - за дясната или за лявата глава на ламята.
    А Нинова е от компанията на СДС и Иван Костов- т.е. целият политически елит не става.

    Коментиран от #70

  • 50 До Бай Шиле

    17 2 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Шиле":

    Мой човек , ако мислиш, че си се отървал от ДС , жестоко се лъжеш- тия стоят зад управлението на държавата и преди и след 10 ноември, но сега са доста по богати от преди демокрацията и вече нямат никакъв контрол.
  • 51 Марина Марашева

    5 29 Отговор
    Ако Цветанов не е начело то поне половината избиратели няма да подкрепят ГЕРБ.Той е лидер от голямо измерение.Цецо не се предавай,ние вярваме в теб!
  • 52 Само минавам

    18 2 Отговор
    Много гейтове станаха, много игрички. Народа изнемогва и бяга, те пука им че им дреме. Дано по бързо се затрие тая опорочена държава и приключва всичко. На всички им писна от политическите врътки и корумпирана власт. Айде, и късмет навън.
  • 53 eustasio

    15 1 Отговор
    До БайШиле."Кеф ти Бенли ,кеф ти Мерцедес"с този кредит и после ще те тресе треска и ще ми ядеш дядовия_нищо чудно,че си Шиле!393
  • 54 тъпата уж професорка

    24 2 Отговор
    обяснява кой стоял...а тия които реално и морално са виновни ,нищо...герберска пача
  • 55 Jerri

    26 1 Отговор
    Защо не си купуват апартаментите преди да влезнат във властта, а ви аги става по време на мандатите им, нещастници
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Centurion

    4 13 Отговор
    В ГЕРБ са всички честни хора!!!
  • 60 Радо

    13 2 Отговор
    Бой по крадливите герберастки морди с изпразнения **й, хем се огъва хем е все още голям, с него е тъй през суратите крадливи, алчни.
  • 61 Тодор Живков

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "ПЕЕВ":

    А кой е казал , че комунистите не са на власт?
  • 62 Centurion

    20 2 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Шиле":

    Да по добре другите комунисти да дойдат,че тези,то не бе подслушване,не бе крадене на фондове,и унищожение на бизнеса от всякакъв калибър,всичко замира в страната.
    Герб- гнусна сган!!!
  • 63 висок

    2 11 Отговор
    Костинброд 2 е в апогея си.Отново ГЕРБ ще загубят. В Кремъл са доволни!
  • 64 Пешо

    15 0 Отговор
    Надяваме се поне да спре да се пъне и изявава по всички медии, че си съсипах дистанционното докато се скрие този приятел.
  • 65 Прост и беден

    8 1 Отговор
    Смърт за умните и интелигентни коментатори!
    От къде на къде ще дават акъл на тези дето не са чели, ама знаят.
    Пляскайте минуси на разума и хич да не ви пука, че сме население от тъпаци и вървим към дъното. После ще ругаем и ще сме вечно недоволни. То нищо не зависи от нас, нали!?
  • 66 ###

    19 0 Отговор
    Сега ми стана ясно . Откъде на къде ще питаме откъде са парите на управниците и особено на тези които нямат бизнес. Кои сме ние че да питаме от къде имат пари за пури струващи една пенсия , като същите лица до преди 5 години ходиха с 5лв в джоба! От къдя на къдя бре
  • 67 Майните

    4 0 Отговор
    А ДПС
  • 68 иво

    1 11 Отговор
    Още не се е произнесла прокуратурата и правите каквили не коментари.Това е слабост на тези който пишат глупости.
  • 69 9689

    14 0 Отговор
    Още една защитничка на престъпното същество,безсрамница.Какво значи леко оттегляне,пий си хапчетата.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Виждач

    2 7 Отговор
    Трябваше да се раздуха някакъв скандал. Случаят “Елена Йончева” трябваше да бъде забравен максимално бързо.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 безпартиен

    8 1 Отговор
    След няколко месеца всички замесени в "скандала" с апартаментите ще ги видите като посланици някъде по света и пак на държавна софра!Ценни кадри?!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Бай Шиле

    5 2 Отговор
    Простаци.Заради вашите оплювания г-н Борисов уволни женицата.И какво и беше? Спокойна,фотогенична и най важното умна и грамотна.Таман правораздаването се оправи под нейното ръководство и сега,какво? Ще слажат някоя пачавра като Мая Манолова? Тогаваще плачете горко,ама ще е късно.
  • 76 1944

    2 3 Отговор
    дългата ръка от московското блато успя да създаде на карикатурните креатури на държавна сигурност образ на десни прозападно ориентирани политици. а когато западът даде да се разбере, че шегичката е плоска и недодялана, другарите завиха като вълци към луната. но пасаран, малоумни камаради.
  • 77 Психо Доктор

    4 0 Отговор
    ОПГ владее държавата и рекетира мало и голямо, бедно и богато, куцо и съкато. Лъже нагло, краде безкруполно и се чувства безнаказано.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 анализатор

    5 1 Отговор
    Тази измислена професорка, която е толкова професор, колкото аз съм академик, са я взели на хранилката на ГЕРБ и не спира да обикаля казионните телевизии и да ръси глупости. Готов съм да се обзаложа, че като се смени властта, ще почне по същия начин да обслужва новите властници. На такива вредни хора не трябва да им се дава поле за изява в нормалните медии.
  • 80 професор

    2 2 Отговор
    Тоз рептил подучва партиите как да останат на власт , за да крадът повече ! Срам и позор ! Оставка веднага начело с тиквата !
  • 81 Tsts

    1 2 Отговор
    Много комуняги в сайта! Това всъщност е пок азателно и за самия сайт!
  • 82 Ханко от село Осеня

    1 3 Отговор
    Маргинални и долнопробни членове на компартията , стадо тролове и тайфата нереализирани се така наречени десни св основата на тия компромати.
  • 83 ртйгфхнжетъд

    4 1 Отговор
    Зад скандала стоят тези, които са го сътворили, г-жо Симеонова! А истина, за съжаление, я разбрахме от "Свободна Европа" - медия, която трудно ще обвините в комунизъм! Също като при тоталитаризма! Цяла година нито една наша медия не е посмяла да напише и един ред за тези скандални далавери! За поправката в закона, прокарана от ГЕРБ и сие!
  • 84 Политолог

    2 3 Отговор
    Много ми е интересно, защо ежедневно по сто пъти се повтаря "скандала" с апартаментите, а дума не се казва за източените 1,2 мил. лева от КТБ от водача на листата на БСП, Елена Йончева?

    Коментиран от #88

  • 85 Пеко

    3 2 Отговор
    Какво значение има кой е източника ? Корупционната схема е очеизваждаща!
  • 86 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Бай Шиле":

    Дано и ти се вредиш за евтин апартамент - ятак неден!
  • 87 старото

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Цацаров":

    и конфискация на апартаментите на фатмака и ментата-и те са закупени под стойността си-заинтересувайте се!
  • 88 старото

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Политолог":

    политолог, кога успя Елена Милийончева да отмъкне 1,2милиона от КТБ като до скоро беше отмъкнала "само 670 000" ???
  • 89 старото

    2 1 Отговор
    джери,прав си Ментата си купи сега ВТОРИЯ апартамент а на Фатмака е все още първия -ама знае ,ли се до кога ?
  • 90 старото

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Вили":

    по скоро трябва да се провери връзката на продавачката на обувки Мая Манолова и моменталния и излет от магазина право в политиката !!!
  • 91 744

    1 0 Отговор
    Професорката да си вземе цвъки дома. България не го ще. Нито за политик, нито за идеолог, нито за такъв който ще я управлява!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове