Last news in Fakti

25 Март, 2019 15:53 2 227 39

Радев: Партиите, които искат бъдеще, да се чистят от корумпираните кадри

  • румен радев-
  • цветан цветанов

Не съм дошъл в Египет да коментирам апартаментите на господин Цветанов, сподели президентът

Радев: Партиите, които искат бъдеще, да се чистят от корумпираните кадри - 1
Снимка: БГНЕС

„Египет има ключова роля в региона в борбата срещу тероризма, организираната престъпност, радикалния ислям и нелегалната миграция. Затова сътрудничеството с Египет е важно за нашата национална и европейска сигурност“. Това заяви пред журналисти в Кайро президентът Румен Радев, който пристигна на официално посещение в Арабска република Египет.

„Египет е и най-големият наш търговско-икономически партньор за региона на Близкия изток и цяла Африка. Стокообменът вече надхвърли един милиард долара, но има още по-голям потенциал за развитие, затова с мен водя внушителна бизнес делегация във важни области от взаимен интерес“, посочи Румен Радев и допълни, че диалогът и взаимното доверие на високо политическо ниво са много важно условие този потенциал да се развива.

Президентът добави, че се очакват редица споразумения между представителите на бизнеса от двете държави.

„Тези дни са много важни, програмата е наситена, има и бизнес форум. Очаквам наистина добри сделки“, подчерта държавният глава.

В отговор на журналистически въпрос за подадените две оставки на представители на изпълнителната власт президентът Радев заяви, че не е дошъл в Египет, за да коментира апартаментите на Цветан Цветанов.

„Моята позиция винаги е била принципна. Преди два месеца по време на моя годишен отчет много ясно заявих, че партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически хоризонт, трябва сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни кадри с управленски амбиции, а не да чакат да гърмят скандали и да ги гасят с оставки“, категоричен беше президентът Радев и добави, че това се отнася за всички партии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    44 12 Отговор
    Браво на президента.
  • 2 Реалист

    19 26 Отговор
    А бесепарите вместо да ги чистят ги слагат начело в листата за Европа. Това е понеже че искат да имаме Европейско бъдеще а се мъчат да ни доближат нас и Европа до татаро-монголите. Е няма как да стане - ще опитам немска бира, шотландско уиски, белгийски шоколад а те ще искат да повярвам че квас, пиво и конфетики са по-добри. Арееееее, у лево - да осъдят МИЛИЙОНЧЕВА И ТЕХНОИМПЕКСОВА И ТОГАВА ДА РЪСЯТ АКЪЛ.

    Коментиран от #10

  • 3 onq s konq

    14 26 Отговор
    ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВПЕЧАТЛЯВАЩО ДЪЛБОКОМИСЛИЕ на Президента!А ако някой се сети да издаде СБОРНИК "Велики мисли на Радев"...ПАРИ ЩЕ НАПРАВИ:)

    Коментиран от #5

  • 4 Зъбчо

    15 24 Отговор
    Ушатия най напред да погледне в собствения си двор, тоест партията в която членува, щото там е най голямата корупция и тогава да ръси мъдрости.

    Коментиран от #11

  • 5 Реалист

    10 16 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Тоя път не позна - половината от "мислите" на другаря радев с потника ги има в "Устава за строева служба" на кашиците. Вече са публикувани, хахахаха....
  • 6 Стамат

    17 10 Отговор
    Военният пак стреля доста точно ,но за жалост на народа му стреля с халосни.Скопената от конституцията президентска институция не е по мярка на този човек . ако бяхме президентска република Цв,Б, Ах,Дел и още много не само че нямаше да са във властта ами вече щяха да са кърпени в затвора за стотен път отзад
  • 7 Путин

    10 14 Отговор
    Само на мен ли ми прилича на Алф?

    Коментиран от #20

  • 8 Оцвъкания

    12 1 Отговор
    На мен акъл не ми требе, а апартаменти .
  • 9 Аристотел

    9 11 Отговор
    Каза червения и забрави кой го издигна.муабет да става блям блюм пляс
  • 10 alea iacta est

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Забрай да напишеш и джендър да си!Като си легнеш да имаш до себе си още един чифт топки !Глупец ,нямащ собствено мнение,болна глава ,голям качак дърпала си!
  • 11 Киро

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "Зъбчо":

    Много си гладък.Президента не членува в партия.

    Коментиран от #18, #23

  • 12 Тетава е

    1 0 Отговор
    Един няма да остане.така ще е по-добре народа да живне малко.
  • 13 Вицовете на Къци

    11 9 Отговор
    Как се нарича мъж, командван от една жена? Мъж под чехъл. Как се нарича мъж, командван от две жени? Заврян зет. Как се нарича мъж, командван от три жени? Румен Радев.
  • 14 Коко

    4 0 Отговор
    А много ми е интересно кой държи водно електрическите централи и точи народа .знае ли някой?
  • 15 ми 7

    4 0 Отговор
    партии няма да има свички са корумпирани
  • 16 Смех

    10 7 Отговор
    И това го казва фатмака, който назначава любовницата си в МО на втора длъжност като пиар без тя да има диплома за това! И от това по-голямо безочие, здраве му кажи. но всички червени кхмери, кланящи се на Москва са такива!

    Коментиран от #19, #22

  • 17 Цвъцко

    6 5 Отговор
    Дръжте Цецо КРАДЕЦО
  • 18 Набора

    8 7 Отговор

    До коментар #11 от "Киро":

    На този в училище му викахме Румен Тъпото.

    Коментиран от #25

  • 19 Бай Миле

    4 5 Отговор

    До коментар #16 от "Смех":

    Е те пиарките в ГЕРБ като са с диплома голема файда.,
  • 20 Сталин

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Путин":

    Верно,брат,все се чудих на кого ми прилича.Наистина е Алф
  • 21 Оппа

    0 0 Отговор
    Забелязвам напоследък активизация на тролове! Така ще е до изборите най-вероятно.
  • 22 Реалист

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Смех":

    Наистина е смях и то голям - ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ СВЕТЛАНА ИНГИЛИЗОВА СЪЩО Е КАНДИДАТСТВАЛА ЗА ПИАР НА МО, хахахаха.... И не са я одобрили за събеседването със само 13 точки, А ФАТМАКА НАЗНАЧАВА ОНЯ КОН НА ПОЧТИ СЪЩАТА ПОЗИЦИЯ ЗАРАДИ КОМАНДИРОВЪЧНИТЕ... Според мен от Ингилизова щеше да излезе страхотен пиар на МО - поне е много по-привлекателна от оня комбайнер с когото си ляга потника.
  • 23 Зъбчо

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Киро":

    А ти си плосък та чак вдлъбнат,сега остава да кажеш че и Първанов не членуваше в БСП.

    Коментиран от #24

  • 24 Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Зъбчо":

    Преди лягане да не забравиш да се поклониш на снимката на идола ти баце.
  • 25 Киро

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Набора":

    Само че ти работиш на бензиностанция щото си умника на село.

    Коментиран от #26

  • 26 Набора

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Киро":

    Другия прякор му беше Румен Къдравия че е с много коса

    Коментиран от #27

  • 27 Крокодила Гена

    5 2 Отговор

    До коментар #26 от "Набора":

    Първия повече му приляга. В лицето на първата му съпруга щяхме да имаме поне красива първа дама, а не тая пиарка смотана.
  • 28 Токо

    6 0 Отговор
    Ясно е , че политическата класа вече е изчерпана на 95 % ! Малко е тъпичко някой да се прави на светец а друг да е черна овца ! Доверието ми в управляващите и в опозицията отдавна клони към ПОД нулата. Някой си купува апартамент , друг яхта , трети Техноимпекс , не знам си кой си купил ТЕЦ Варна . . . .Построил си МОЛ ! Списъка е дълъг и глупаците продължават да им вярват. Гледам тука секви дребни мишлета разделени двуполюсно защитават техните играчи . А играчи ще има докато има глупаци ... И понеже глупаците никога няма да свършат , играчите ще продължат играта си пред наивният поглед на глупаците ......
  • 29 месара

    4 1 Отговор
    е тогава бсп_то да се разпуска!
  • 30 Иво

    6 2 Отговор
    Гу`син Президенте! Първо си оправете вашата тинясала партийка, тогава давайте акъл на другите какво да правят! И дано някога да намерите сили / и ЖЕЛАНИЕ/ да поднесете извинения на целия българския народ , а не само на ДСП ! / за справка - целувката на Сергейчо на Орлов мост и поднесените му извинения / в името на властта, разбира се !/.
  • 31 Лили

    0 5 Отговор
    Престанете да хулите президента.Вие не притежавате поне малко от неговата интелигентност.Той говори точно и право в целта.Той е образован,знае езици и с хубава визия.Преставителен и внушава доверие и не е крадец като останалите помияри,които само се облагодетелстват когато са на власт.992

    Коментиран от #32, #36

  • 32 Отново всички заедно

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Лили":

    Става дума от изказването му за партиите в България ! Нали и БСП е сред тези заради, които сме на това дередже г-жа Лиляно.
  • 33 Дупчест потник

    5 0 Отговор
    И аз съм на същото мнение, ама не доумявам почему в БСП няма "изчистени" кадри, а д-р. Елена даже се готви да громи кспитализЪмЪ в самото му сърце, с добра заплата заплащана от капиталисти.

    Коментиран от #34, #37

  • 34 sluchaen

    0 5 Отговор

    До коментар #33 от "Дупчест потник":

    Вътрешната борба в БСП е именно за това господин Дупчест потник.
    Президента е най силния избиран от началото на демокрацията. Ако има светло бъдеще за България то ще бъде постигнато чрез тях и Русия. Няма друга сила която да ни освободи от Американското робство. Германия и Франция са в поза г.

    Коментиран от #35, #38

  • 35 не вървиш

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "sluchaen":

    и мислинето ти е случайно и ти си случаен както се изписваш
  • 36 старото

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Лили":

    лили, благодаря,че ме осведоми-не знаех ,че ФАТМАКА бил толкова интелигентен а да те попитам -защо фатмака се спотайваше цяла седмиц и се правеше ,че не знае,че баща му е блъснал инвалида на кръговото в Хасково ???
  • 37 старото

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Дупчест потник":

    'дупчест потник" за Елена Милийончева,ли говориш? По скоро я запитай кога ще върне тези 670 000 лева ,които отмъкна от вложителите в КТБ !!!
  • 38 Иво

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "sluchaen":

    до - sluchaen- пак ли чакаме щатните " Освободители"? Няма да съм жив да видя и мераците им за освобождението и на Галактиката ... - ако оцелее човечеството до това време / а и Те - най- вече! /.
  • 39 Националист

    1 0 Отговор
    Исляма е спирачка за прогреса на човечеството. Мохамед пророка на мюсюлманите е бил педофил, убиец, военен престъпник търговец на роби. Оженил се е за 6г. Айше когато е бил на 52г. Над 10 женитби е имал. Това е модела за следване на някои и няма как да създава добри, разумни и честни хора, защото копирайки делата му стават автоматично грешници а даже и престъпници. Вижте как са се държали в продължение на векове Турците мюсюлмани във всички окупирани територии. Третиране на всички не-турци и не-мюсюлмани като подчовеци. Всички хора са създадени от Бога и Бог определено не желае хората да се третират един друг унизително, и да се подтискат един друг.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове