Last news in Fakti

26 Март, 2019 08:48 2 365 15

Джамбазки: Провалихме се в най-важното гласуване

  • макрон-
  • мобилност

Поздравявам българските колеги, които си направиха труда да бъдат на работните си места

Джамбазки: Провалихме се в най-важното гласуване - 1

Точно два гласа не ни достигнаха, за да отхвърлим пакета "Мобилност" от дневния ред на тази сесия. Точно два. Само два. С тези два гласа заплахата за хляба на над половин милион българи щеше да е отхвърлена. Щеше и можеше.

Това написа във "Фейсбук" евродепутът Ангел Джамбазки.

Гласуването беше поименно. Всеки може да провери дали и как е гласувал "неговият" европейски представител. И да го попита какво по-важно задължение го е принудило да отсъства от това най-важно гласуване за България в този мандат на Европейския парламент.

Това беше най-важното българско гласуване в този мандат. Ако се окаже, че има български представители, които не са гласували, то можем да се сърдим само на себе си.

Аз лично не мога да намеря такова за никого, но това си е моето мнение, отбелязва Джамбазки.

Поздравявам българските колеги, които си направиха труда да бъдат на работните си места, за да оправдаят присъствието си в политиката и да защитят интереса на българските граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer

    46 0 Отговор
    Поздрави и за Бареков, който е пропуснал гласуването. Нямам думи!

    Коментиран от #6

  • 2 James

    35 18 Отговор
    Какъв хляб за половин милион българи бе, лобисте? Целта е да се спестят едни разходи и да има пари за ново Бугати на транспортните босове. А шофьорите пак ще въртят геврека за стотинки
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 боцмана

    28 8 Отговор
    Тези тримата трябва да се тълкуват като предатели на България .Според мен , нищо не е случайно , може би техните апартаменти ще са на Ривиерата. Незабавно отзоваване и сърдечно посрещане в България , организирано от международните ни превозвачи , това им пожелавам на тези европаразитчета !

    Коментиран от #9

  • 5 Теодор

    34 5 Отговор
    Всички знаем,че най-големите транспортни фирми с хилядите тирове са на властимащите, дано наистина Европа поне тука ги ореже тия безсрамници. Малко ли крадат държавата, че и още искат като карат шофьорите си да мизерстват като кучета по половин година навън, с осигуровки на мин.заплата, и си измислят какво ли не за да орязват заплатите, подбиват цените за транспорт на всички останали държави, които за разлика от тях плащат осигуровки на заплати 2000евро и най-вече имат честна конкуренция и са хуманни с работниците си. А бг фирмите гледат само да богатеят за сметка на всичко и всички.
  • 6 .....

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Boxer":

    Бареков винаги е бил кавал
  • 7 Гацо Бацов

    21 4 Отговор
    Много ми е интересно,че няма интервюта с шофьори.Да ги питат какви заплати вземат и как ги осигуряват.Пълен грабеж им правят.Осигоряват ги на минимална заплата 560 лв. и им дават по 120лв на ден командировъчни за месец което прави 4160 лв/2100 евро заплата на месец.Масови обяви в заплата,джобс и т.н.т са за тези пари.Да не говорим,че за командировъчни не се плащат данъци.Единсвеният кяр за шофьора е втората категория където го водят.

    Коментиран от #8

  • 8 Хайл

    20 4 Отговор

    До коментар #7 от "Гацо Бацов":

    Абсолютно си прав...дано има още хора които да разберат че НЕ ШОФЬОРИТЕ ОСТАВАТ БЕЗ ХЛЯБ А ПРЕВОЗВАЧИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗНАТ НА СВЕТЛО И ДА ПЛАЩАТ ПОДОБАВАЩО не да се изхвърлят с бугатита,почивки и тунинг корви...не разберът ли че труда на шофьора трябва да е адекватно платен ще ревът за шофьори...лошото е че нямаме синдикат да защити правата на шофьорите както е в нормалните държави и за това там ти уважават труда
  • 9 Хайл

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "боцмана":

    А на теб ти пожелавам да ти избягат всички шофьори
  • 10 стоян

    4 3 Отговор
    Не съм в транспортния бизнес , ама как според вас ще са конкурентни нашите фирми спрямо западните ако не с по ниски цени на превоз А от това следва че не може да се дават същите заплати като тия от запад И на всички да е ясно че конкуренцията е жестока , не само в транспорта На всякъде по силните искат да смачкат по малките

    Коментиран от #12

  • 11 ванката

    9 1 Отговор
    виждам че тук коментиращите определят тези трима индивида като народни предатели да те се предатели но не народни предали са само собствениците на транспортните фирми у нас но народа не печели нищо от това нито губи целия шум се вдига защото ще им намалеят милиончетата и нищо друго работата няма да спре и заплатите няма да паднат просто едни хора ще печелят по 1-2 милиона по-малко това е цялата работа
  • 12 Хайл

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "стоян":

    Те не са конкурентни а дъмпингови-подбиват цената на услугите с по-ниски заплати и осигуровки,както и с други машинации и за това могат да си позволят да карат на 1 евро на км вместо на 1.20 както е при другите и това им носи печалби защото дефакто нищо не плащат както е в европа и за това казват че българските шофьори ще останат без работа защото те ще фалират при реална конкуренция-за това скачат,защото ги заболя
  • 13 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 0 Отговор
    Боли го шмаизера тоя нали си лапка 50 000 евро секи месец от далаверки
  • 14 КЛОШАР КЛОШАРСКИ ОТ BG

    2 1 Отговор
    Абе вие лудили сте , кой ще позволи да подбиваш цените на френския пазар и да правиш дънпинг???
    Ако искат там да работят , нека си регистрират фирмите си във франция, и да си плащат там данъците си.
    А тук и тъй не плащат нищо , водят шофьорите си на минимална заплата , само че там не вървят такива нашенски номера.
    Не плащаш данъци , влизаш в кауша.
    Тук е анархия в БГ ,кодексът на труда е от бай тошово време, и кво очаквате вие?
    Немските шофьори получават 3 или нат 4 хиляди евро заплата , и данъци бедна вие фантазията, плюс ергенски данък .
    Разбрахтели !!!
    Моделът ни не работи за хората и държавата ,а за тарикати и мошенници .
    Мактон и Меркел не трябва да отстъпят, нека получаваме еднакви заплати за еднакъв туд, и без това нашите цени са европейски ,даже са по скъпи от европа.
    Айде холан ,борите се срещу себе си!!!
  • 15 БУДАЛИ СМЕ БИЛЕ ВИНАГИ ИТАКИВА ЩЕ БЪДЕМ

    0 1 Отговор
    Вярно що се борите за транспортните гирми ? А не за себе си?
    Шофьорите наистина си подритват заплатите си, и действат срещу интереса си.
    Просто са подведени от транспортните хиени , горките шафьори.
    Все мизерници като нас и румъния правят такива удари, коя държава ще позволи юбер система като при такситата?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове