Last news in Fakti

12 Април, 2019 12:22 2 106 24

Тома Биков: В ГЕРБ няма номенклатура

  • тома биков-
  • апартамент

Не бягаме нито от проблема, нито от коментарите, нито от това да взимаме решения в една или друга посока, заяви депутатът

Тома Биков: В ГЕРБ няма номенклатура - 1

„Това, което се случи в последните седмици, показва, че ГЕРБ е единствената партия, която няма номенклатура, няма хора, които да са поставени над останалите”. Това заяви пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ депутатът от управляващата партия Тома Биков.

Той коментира и казуса с планираното завръщане на Цветан Цветанов в Народното събрание като нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. То не се осъществи, след като и премиерът Бойко Борисов се обяви против тази идея.

„Сътрудник означава човек, който има пропуск за парламента. Но ние сме в извънредна ситуация, в която едно подобно техническо действие предизвиква вълна от коментари и реакции. Интересът към нас и г-н Цветанов е изострен и затова вчера той помоли да бъде заличен от списъка със сътрудниците”, заяви Биков.

Той коментира и темата с имотите на властта. „Не бягаме нито от проблема, нито от коментарите, нито от това да взимаме решения в една или друга посока”, заяви депутатът. И определи като ”илюзия” вярването, че проблемът с корупцията може да се реши със замах за няколко дни.

„Това, че хора подават оставки заради съмнения, не означава, че тези хора са виновни”, категоричен бе Биков.

Той каза още, че управляващата партия е готова на диалог за управлението на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ). „Този диалог обаче трябва да се води така, че да не се спре дейността на органа”, каза народният представител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    34 0 Отговор
    Обикновен пластмасов папагал!
  • 2 Вова

    36 0 Отговор
    В ГЕРБ само престъпници има, каква номенклатура бе?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЧОРАПО

    23 1 Отговор
    се разплита, а оставките от ГРОБ не спират да валят и вече са на килограм (остана само тази на Вожда-Слънце). И моля Ви най-приятелски - не плюйте по БСП и комунистите - другаря Боко Тиквов също е бил комунист и продължава да е, дядо му - активен комунист. Промените на 10.10. заварват заклетото комунистче (и бъдеща пародия на премиер) като пожарникарче, но тъй като не иска да се деполитизира се налага да напусне. По -нататък знаете: "малко" мутренски изяви (Румен Пашата), малко охрана не на кой и да е, а на Тато, малко късметец и ето ти Премиерче за трети (вероятно недовършен и неуспешен както предишните два) мандат. На тоя Тиквеник само устата, самочувствието, самохвалството и откраднатите от народа пари са големи, останалото е гола вода.
    PS Вижте и дупетатите му - повечето са като него заклети комунисти: лайномета Тома Биков, ами "майката на нацията" - Цецка Цачева, ами "свинетка" Лиляна Павлова N-то поколение комунист, кандидат за евродепутат, ами мутия стражар (мут, но послушен) о.з.п-к Владимир Тошев от Видин, който след уволнението си първо е кандидатствал за членство в БСП и като не му се отворил парашута, кандидатства в Герб, ами генерал Аню Ангелов, делегат на конгреса на БСП през 1990г., а след това министър на отбраната в първото правителство на Боко ами ... да не ви отегчавам повече, примери бол. С две думи: гласуваш за Герб, получаваш БСП, но още по-крадливи и нагли от тях.
    ЧЕСТИТО !

    Коментиран от #5

  • 5 goni

    22 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЧОРАПО":

    Само едно уточнение!:) Пропуснал си кметуването му и контактите със Кобурга!
  • 6 Морук

    24 1 Отговор
    Каква номенклатура в мафията ,кълвач
  • 7 Гост

    24 0 Отговор
    Тоа е най-смешния гербаЖия
  • 8 Един

    15 0 Отговор
    Правилно! ГЕРБ не са "номенклатура"! Те са партия (?! или организирана п. група: да не си помислите за "престъпна" група ? - не, групата е партийна ) с еднолично управление . Което се дефинира като "диктатура" (не на пролетариата естествено) на водача!
  • 9 ТОЧКАТА

    14 0 Отговор
    Така е ,то в мафията няма подобни изгъзици....Номенклатура,ред,морал,банка кадри,перспектива и поглед напред...НЯМА ТАКОВА НЕЩО...
  • 10 СЯ ША ВИДИТЕ

    15 0 Отговор
    ПАДАНЕ БЕЗ ПАРАШУТ
  • 11 Гост

    15 0 Отговор
    Каква номенклатура в Герб има ДИКТАТУРА депутатите и повтарят всичко което им се нареди от Цветанов и Борисов като папагали този Биков как пък не му писна да се черви по телевизиите и да ни прави на глупаци.
  • 12 Хахаха

    13 0 Отговор
    Нещастник Биков ОТНОВО НА АМБРАЗУРАТА. Жалък слуга на мутрите
  • 13 123

    13 0 Отговор
    Абе Теле тъпо само глупости ръсиш време е да помислиш към коя партия ще се местиш щото Герб са пътници а ти си свикнал да лижеш задни части
  • 14 Стикс

    14 0 Отговор
    Тоя продажен комунист, който от известно време се пише гербер, няма ли поне капка достойнство?! Нищо не му е останало! Станал е като своя съпартиец-гербер и "бивш" БеСеПар Спас Гърневски - лаладжия и поплювко! Тия двамата са като пчелички - днес на това цветенце, утре на друго, вдругиден на трето, важното е кинти да падат, а ние да си дрънкаме празни приказки! Да не забравя от къде е тръгнал и накъде се е запътил тоя смешник!
  • 15 NikNay

    9 0 Отговор
    След първите три реда спрях да чета - абсолютна демагогия.
  • 16 Морфей

    11 0 Отговор
    Няма номенклатрура, има милиардери от държавни поръчки!
  • 17 Ех Биков

    10 0 Отговор
    Не е ли по добре да се скриеш някъде и да не облъчваш с твоите простотии!!!! Виж как за 3497 лв. / 1788 ЕВРО / Борисов си е купил банкенския имот!!!!!!!!!! ТОЗИ ФАКТ СЕ СОЧИ В ПОДАДЕНАТА ОТ БОРИСОВ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА ДЕКЛАРАЦИЯ: https://register.caciaf.bg/2008y/EA3B4BF5-0FC3-49D4-8880-BAD883F40CB112306.xml Кой не би искал да има подобен банкенски имот за цена под 1800 евро???!!!
  • 18 332дед

    11 0 Отговор
    Когато си невинен, отстояваш името си, а не се криеш зад оставки и да чакаш да мине бурята, което е доказано, че работи при герб! Така, че попагалчето Биков ако обича да излита и да не се опитва да ни прави на олита!
  • 19 Батман Боко

    9 0 Отговор
    Стига глупости!Всяка партия има номенклатура,в това престараване се стига до идиотски изказвания.Тома поеми си въздух,че скоро ще нагълташ вода,ще се наложи да замълчиш задълго.НАРОДЕ????
  • 20 SNAIL

    10 0 Отговор
    Божееее... Че то друго няма! Ти не си ли от номенклатурата бе? Как може да сте толкова прости инагли...
  • 21 ghost

    6 0 Отговор
    "Ти му викаш бегай Иване, он търчи за к..а да те хване."
  • 22 И ти си от последните

    4 0 Отговор
    Биков ти си отвратително продажен блюдолизец /меко казано/, но в случая си прав, защото имате Падишах, велик Везир и цяло стадо валий и еничери по места, а в медиите ибрикчии.
  • 23 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Напротив.....главния номенклатурчик се казва Б.Б....а другия се казва Цв.Цв.
  • 24 Иво Христов

    0 0 Отговор
    През 2008 г., когато цените на имотите все още бяха в пик, щерката на Костов купува от „Златни пясъци” АД апартамент от близо 140 квадрата на първа линия. Жилището се намира в съседния на „Адмирал” апарткомплекс „Златна котва”, като Яна брои едва 83 122 лева. Продава го само 3 години по-късно – през 2011 г., за петорно по-висока сума. Макар тогава имотният балон вече да се беше спукал, сделката е финализирана на цена от 469 399 лева. Чудите как може да има толкова огромна разлика?
    Яна далеч не е единствената от фамилията, притежаваща жилище на Златните. През 2010 г. 77-годишният тогава баща на експремиера – Йордан Костов, купува от „Златни пясъци”АД апартамент от 97 квадрата в друг от съседните на „Адмирал” комплекси на първа линия ­ „Сирена”. По документи брои за жилището смешната сума от 47 000 лева. След кончината на Йордан Костов жилището преминава в наследство на Командира, който пък го дарява на по-малката си дъщеря Мина.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове