1 227 11

Куче нахапа дете в село Бенковски

Животното захапало момчето по крака

12-годишно момче било нахапано от куче в село Бенковски. Инцидентът е станал вчера малко преди 17:00 часа на спортна площадка, в близост до двора на училището.

Животното захапало момчето по крака. Незабавно е била оказана първа помощ на детето, след което е било изпратено за консултация с хирург в Златоград.

В РУ-Кирково е започната проверка по чл.325в, ал.1 от Наказателния кодекс и се издирва собственикът на кучето. Случаят е докладван на прокурор, уведомено е и ръководството на община Кирково.

Работата продължава група "Охранителна полиция“ в управлението.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Vinetutkata
  Отговор
  1 13:30  12.04.19
  Скоро ще останат само кучета и цигани на тази територия. Да попитам пак: Какво правим с общинските кучета? Кой отговаря за тях?
 • сектант
  Отговор
  2 13:31  12.04.19
  айде сега пък с кучетата - това ли ви е новото 200?

  Коментиран от #3

 • ами да
  Отговор
  3 13:34  12.04.19

  До коментар #2 от "сектант":

  Занимават ни с кучета, та да забравим за апартаментите

 • Преброяване на бесните язовци
  Отговор
  4 13:43  12.04.19
  Куче ухапе ли човек - чука в главата.

  Коментиран от #9

 • dog eat dog
  Отговор
  5 13:46  12.04.19
  Кучета, цигани, кражби и продажби, това е Територията на посткомунистическите капиталисти.
 • Тост
  Отговор
  6 13:51  12.04.19
  Едно време като ме ухапеше куче не беше новина.Ама тогава други времена бяха...Връзката ни с животните също беше друга.Сега всичко е егати порното.....
 • Отвратен
  Отговор
  7 14:03  12.04.19
  След пишман политиците-гербери и бивши комунисти, които вече трети мандат ни управляват и водят към бездънна пропаст, циганските своеволия и безнаказаност следващата напаст за всички ни са помиярите, независимо домашни или улични! Трябва да има ясни и строги правила и закони, които да се спазват, но и за изпълнението на които да се следи стриктно и при нарушение да се наказват строго собстветниците на кучета, а техните любимци да се приспиват! На всяка крачка по улиците трябва да внимаваме за непочистени кучешки "мини", които оставят след себе си най-вече домашните псета! Има места като детски площадки и църковни градинки за игра на деца, в които от 1990г е абсолютно забранено да се разхождат кучета, но никой не спазва тази забрана, и там където си играят деца е пълно с псета, които опикават и осират навсякъде включително и пясъчниците, където по-късно си играят малки деца! Това е пълно безумие и безобразие от страна на малоумните им собственици! Тия хора нямат ли деца или са само прости кучкари без грам мозък?! Къде е държавата?! Къде е общината?! Къде са службите, които трябва да следят за това дали кучкарите спазват определените правила и разпоредби?! Масово кучета се разхождат без намордници и дори без каишки! За такива собственици трябва да има жестоки глоби, а институциите отговорни за това спят зимен сън и нищо не предприемат и тогава се стига до саморазправа! Това ли иска държавата?!
 • Хуй Пий Чай
  Отговор
  8 14:38  12.04.19
  Така ще е,като няма китайски и корейски ресторанти.
 • Пешо
  Отговор
  9 14:54  12.04.19

  До коментар #4 от "Преброяване на бесните язовци":

  Политик открадне ли апартамент - с чука в главата.
 • анонимен
  Отговор
  10 23:21  12.04.19
  тия породи в европа са забранени. българия е в африка не в европа
 • Шаран БГ
  Отговор
  11 08:35  15.04.19
  На №6 "Тост " Преди много години-бил съм на годините на това момче-, зима,сняг / на мен до колене/, по тясна пъртина,ме настигна "ловджийското " куче на съседа и ме ухапа малко над гумения ботуш. Викнах на стопанина, казах му какво се случи преди минута и му показах. Както бе гологлав и без връхна дреха,чичо Стоян ме хвана за ръка, и ме заведе в поликлиниката - на около 500 метра. Там фелдшера ми би инжекция и ме замоли на другия ден пак да отида - да ме видял. Разделяме се пред поликлиниката със съседа и му казвам : " Чичо Стояне, това куче ще го убия ! " Той изпсува и рече: "Убий го.!Това е втори случай. Аз да го гръмна / той си бе ловджия/ ама ми е свидно ! След две седмици снегът се стопи и аз "нахраних" кучето на чичо Стоян с парче вкусен салам. След месец-два казах на съседа /отиваше на лов с друго куче /че аз съм го лишил от хапещия пес. Няма сърдитня, няма обида. Останахме си добри съседи ! Какво е това чудо - да върви човек по улицата и да да го ръфат кучета !!?? Кога и къде живеем ?

Напиши коментар:


Публикувай