18 Април, 2019 13:39 26 431 68

Столче решава съдбата на Местан

  • местан-
  • лютви местан-
  • катастрофа-
  • бебе

20 г. затвор, щом дават толкова и за корупция, отсече кметът на с. Фотиново Сунай Сали

Лежало ли е починалото бебе в кош в колата и било ли е обезопасено с колан? Това е въпросът, който може да реши съдбата на Лютви Местан след фаталната катастрофа, при която почина 6-месечно пеленаче.

"Това ще реши съдебна автотехническа експертиза, която предстои да се насрочи, след като се съберат всички доказателства. Ще стане ясно и как точно се е случило пътното произшествие", обясни пред "България Днес" заместник - окръжният прокурор на Кърджали Димитрина Ригова.

До късно вчера течеше оглед на местопроизшествието от вещи лица и експерти по пътна безопасност, който продължи и след редакционното приключване на броя. Тъкмо от тази проверка зависи до голяма степен изходът на разследването и съдбата на лидера на ДОСТ, категорични са специалисти.

По закон задължително бебешкото столче трябва да гледа назад, като това правило е абсолютно задължително до 15-месечна възраст.

За най-безопасна точка се счита средата на задната седалка, тъй като там детето се намира далеч от вратите на автомобила, а също гърбовете на предните седалки и съответно рискът за евентуален удар в тях е по-малък.

Глобата на КАТ за возене на дете в кола без подходящо детско столче е 50 лв. В закона не е изрично упоменато каква отговорност и от кого се носи при фатален инцидент с дете в зависимост от това в достатъчно надеждно обезопасено столче ли е било или не.

Срещу Лютви Местан бе повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост на пътя, като наказанието предвижда затвор от две до шест години. Той вече е на свобода срещу 10 000 лв. парична гаранция.

"Щом за корупция дават 20 години затвор, значи и за причинена смърт на бебе при катастрофа трябва да се присъжда толкова."

Това заяви пред вестника кметът на родопското село Фотиново Сунай Сали. Той е сащисан, след като лидерът на ДОСТ Лютви Местан бе пуснат от ареста срещу петцифрена гаранция 24 часа след неговото задържане.

След фаталния инцидент родителите на бебето са в болницата в Кърджали и са в шок от трагедията. Местан бе зад волана на другата кола, която по показанията на бащата на пеленачето не спряла на знак "Стоп", тъй като идвала от път без предимство. Разследването покрусеният от трагичния случай Местан ще следи от вкъщи, а не зад решетките.

"Това не е нормално! Нали знаете приказката, че за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони? Твърде възможно е името на Местан да му помогне след инцидента", казва още Сали и добавя с увереност, че ако на мястото на Лютви Местан беше обикновен човек от народа без политически постове, то със сигурност той още щеше да търка наровете в следствения арест.

Опасения за честността на процеса споделят и близките на семейството на загиналото бебе. Те са категорични, че бащата Юсеин не се е движил с превишена скорост, а е мислил, че човекът, идващ от пътя отстрани, ще спре на ограничителния знак.

В същото време съпругата на Местан Ширин е изявила желание да отиде на погребението на детето в разговор с бащата, бабата и дядото на покойното пеленаче. Вчера прокуратурата отне шофьорската книжка на Местан временно, отделно му бе наложена и забрана за напускане на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каруцари

    206 6 Отговор
    А дали ако отнелият предимство не беше точно този, а някой обикновен човек щяха да се правят всички тези въртели и анализи, знае се ясно че е нарушил закона за движение по пътищата вследствие на което е настъпило ПТП с фатален изход. Какво има да се умува повече. Сега ще вземат да изкарат другите виновни за това, яе са позволили да ги блъснат когато са били с предимство.
  • 2 само че от Божието правосъдие никой не с

    191 5 Отговор
    Ясно Бебето е виновно че не си е сложило колана а не неспазването на Закона по пътищата за даване на предимство
  • 3 възмутен

    169 15 Отговор
    Ако го е държала майка му в ръце (което е най-нормално), какво ... тя ли ще е виновната? А бе ... ясно, търсят и ще намерят с какво да са виновни семейството, но не и Местанина.

    Коментиран от #5

  • 4 Каракуд

    112 40 Отговор
    Никога не съм харесвал Местан, въпреки че не може да му се отрече способността да говори интелигентно и сложно без да казва нищо. В случая обаче въпросът за детското столче е уместен. Едно е ако е било добре закопчано в правилно монтирано столче, друго е ако е било в скута на майка си, която го е смазала с тежестта си. Добре е всички родители добре да запомнят че когато държат дете необезопасено в скута си, законите на физиката обикновено надделяват над майчината любов, колкото и силна да е тя.

    Коментиран от #11, #15, #25, #38

  • 5 Каракуд

    60 42 Отговор

    До коментар #3 от "възмутен":

    Дете в скута може да е нормално сред циганското малцинство и братовчедите им в Индия и Африка, но в цивилизованите страни нито е законно, нито е нормално

    Коментиран от #7, #9, #55

  • 6 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    49 8 Отговор
    Аре па местан си трепе избирателите😂😂😂😂😂
  • 7 ха ха

    59 21 Отговор

    До коментар #5 от "Каракуд":

    Ти ли бе, каракуда се правиш на цивилизован ... по-скоро се опитваш да пробутваш лекичко защитни тези за Местан! Ние не ядем доматите с колците, нищо че не сме цивилизовани като тебе

    Коментиран от #16

  • 8 Ми ясно е !

    87 10 Отговор
    Аз ви казах ,че най-накрая ще изкарат виновно бебето ! Сигурно е говорило по смартфона и е пушило цигара , вместо да цоца от биберона !
  • 9 Ясно

    85 6 Отговор

    До коментар #5 от "Каракуд":

    Бебето е виновно, че Местан е отнел предимство и не е спрял на "Стоп" - а. После пак ще се чудите защо турски министър ще каже, че ви е наредил да оправдаете Местан. Подлоги.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 хей смешник

    36 4 Отговор

    До коментар #4 от "Каракуд":

    Каракуд - това не беше ли името на адвоката на Местан :-)
  • 12 Левски

    36 4 Отговор
    А да видим кога ще ритнат столчето на Местан.
  • 13 jorkaev

    85 5 Отговор
    Пълни измислици. Някой може ли да ми покаже къде е този закон... защото аз не мога да го намеря - за детското столче... или сега набързо ще го прокарат> ..дори ще задължат всички автомобилни концерни да преместят системите Iso Fix от крайните си седалки на средните.... ако някой разбира за какво говоря. Аз лично (сменил съм доста автомобили) - не съм видял система за закрепване на детско столче по средата..... Не трябва да се разсъждава в тази насока... то по тази логика BMW-то може да му е изгоряла крушката на стопа и пак да е виновен за тази катастрофа ... истината е една ... манталитета на всички управляващи е този, Това поведение на безнаказаност и ...... просто .. си ВИНОВЕН г-н Местан.

    Коментиран от #56

  • 14 дявола

    34 0 Отговор
    Ако бяхме малко по загрижени един към друг като нация можеше да са малко по-добре нещата но за съжаление не сме и всичкото ни пада по главите
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Каракуд

    17 18 Отговор

    До коментар #7 от "ха ха":

    Нищо подобно, през ку.. ми е за Местан, Доган или Бостан (виж Пеевски и Цацаров са друга бира... бира, бира ли рече, а бе да не е Мишо Бирата, усещаш ли как леко пробутвам защитни тези за Курнелка, хи, хи). Да ама не, просто разсъждавам с главата си. И за не толкова цивилизованите е ясно че основната вина е на Местан. Въпросът е дали родителите на детето са се погрижили за сигурността му. Ако отговорът е "не", не е ли редно и те да понесат някаква отговорност? и тъй като това е въпрос с повишена трудност, нека го оставим за кривосъдието. Бележка: Каракуд е братът на каракудата :)

    Коментиран от #41

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 РТЕ

    23 53 Отговор
    Ако го бяха направили това с детското столче майката и бащата, да обезопасят детето си в детско столче, с двойни колани, нямаше да има смърт по непредпазливост. Ами всичко щеше да се размине само с травмите и потрошените возила, и известен медиен шум. Но това на коментаторите не им достига до и без това празните им тенекиени глави, че е логично малко бебе да бъде обезопасявано за ето такива тежки пътни инциденти. Защото при удара необезопасеното дете излита от мястото си със скорост неспособна да бъде преодоляна с обикновен колан. Ама нали е Местан, а не е някой обикновен Хасан или Иван, давайте да го плюем и храчим, понеже обичаме да мразим специално малцинствата но най-вече политиците.

    Коментиран от #39

  • 19 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    39 3 Отговор
    Тоя свърши с политиката каквото и да стане от тук насетне пумаците нема да гласуват за него
  • 20 Пандела!

    37 2 Отговор
    Айде стига, бе! Все нещастните политици опират пешкира. Виновен е бащата, че не слуша новините. През час пускаха съобщения, че по пътищата препуска див мустанг.
  • 21 wkwbr

    27 1 Отговор
    е нема ли некой ей така цивилизовано да му резне зелката
  • 22 гост

    38 2 Отговор
    Да сега търсят под вола теле.Омръзна ни вече тези политици да се измъкват безнаказано и да изкарват обикновения човек виновен.Има ли отнемане на предимство има какво повече търсят, сега пък столче търсят.

    Коментиран от #60

  • 23 Гошо

    38 1 Отговор
    Идиоти, искам да ми покажат как ще захванат детско столче по средата с двуточков колан! Също така столчета та за деца с обърнат гръб напред са до 9 месечна възраст, или до 9кг, оттам нагоре всички са насочени напред!
  • 24 Каракуд

    9 22 Отговор

    До коментар #15 от "ПРЪЧА":

    По форумите сте големи бабаити, само внимавай да не се срещнем някъде в действителност, че така като си пръч ще ти завра рогата в гъ... и ще врещиш като коза.

    Коментиран от #31

  • 25 Карабурун

    38 2 Отговор

    До коментар #4 от "Каракуд":

    Каракуд, коректен коментар, но странна логика. Ако приемем, че детето беше оцеляло ( съжалявам за него), Местан трябваше да си ходи по живо, по здраво, да не му се отнема книжката и да си агитира за турски етнос. Всички са се концентрирали върху детето, което е съвсем естествено, но каква е гаранцията и за останалите. След време неминуемо ще възникнат проблеми, повтарям неминуемо. В този живот всичко се плаща. Понякога една невинна контузия избива след време. Преди много години синът на мои познати се блъсна с мотор в дърво. Нямаше драскотинка. Беше оживял, но за малко. Оказа се, че черният му дроб е разкъсан. Защитата на автомобилите е ефикасна в рамките на някакви граници. При високи скорости няма въздушни възглавници, няма колани, няма столчета. Сега ще споделя нещо, с което ще си спечеля минусите. За съжаление, е голата истина. Човек кара автомобила със скорост до 80 км, а след нея автомобилът кара него. Едно тръсване пепелта от цигарата може да бъде фатално. Има си време за реакция, може петата да лежи върху пода и само върхът на крака да се премести върху педала на спирачката. Това е време. Има си и спирачен път, това също е време. Който не отчита тези неща ще си плати един ден.

    Коментиран от #26, #29

  • 26 Каракуд

    28 2 Отговор

    До коментар #25 от "Карабурун":

    Без съмнение основната вина е на Местан. Въпросът е дали шофьора може да е допринесъл за смъртта ако е шофирал без да обезопаси бебето. Ако е така, носи ли известна вина? Отново, основната вина е на Местан.
  • 27 гост

    27 1 Отговор
    Как са го пуснали когато не си е платил гаранцията , а отгоре на това са му я отменили?
  • 28 ......393

    37 5 Отговор
    Колкото осъдиха Московски толкова ще осъдят и Местан...само се дерлите тук
  • 29 Шляхтиц

    17 5 Отговор

    До коментар #25 от "Карабурун":

    Съчувствие и съболезнования към пострадалато семейство. Само Вие и още един коментатор, Многознайко, имате мнение, което напълно споделям. Склонен съм да вярвам на Местан, че се е огледал, не е видял друга кола и е излезнал съвсем спокойно и бавно на по-главния път. В този момент от завоя, който в случая е бил много близо е изкочил пострадалият автомобил, който според мен се е движел със скорост далеч по-голяма от съобразената за този клас път. Тези заключения правя от фотографиите на автомобилите. Този на Местан е с разбита 20, 30 сантиметра предница, докато другият е смачкан до неузнаваемост. На Местан и спътниците му им няма нищо, а на другия автомобил последиците са фатални. Още един път съчувствие и съболезнования, но както коментира и Всезнайко, няма спирачен път, няма опит за избягване на сблъсък в другото платно, тъй като са били само два автомобила на шосето. Не го пожелавам на никого, но не съм много сигурен, дали ако катастрофата не беше станала на това кръстовище, на следващия по-остър завой нямаше да се стане подобна трагедия. В случая за мен дали е Местан, Иван или Драган, няма никакво значение.

    Коментиран от #36, #47

  • 30 1234

    26 2 Отговор
    Сега търсят под вола теле,как е възможно това,за едни може аза другу не, горкото семейство,сега ще ги изкарат виновни ,нямам думи,
  • 31 Дукарак

    8 1 Отговор

    До коментар #24 от "Каракуд":

    Когато кажеш. Ти ,големия завирач на рога. Кажи къде и кога да дойда да те видя какъв мъжага си

    Коментиран от #51

  • 32 Сул Йо

    34 0 Отговор
    Как да има спирачен път като колата на семейството е ударена в колоната между двете десни врати. Стига сте жалили за Местан! Отколе в тази страна политиците и техните силови слуги се смятат за богоизбрани, независимо от вяра и етнос...
  • 33 бббббб

    21 0 Отговор
    Първо отмениха гаранцията му,а сега ще изкарат родителите на детето виновни.
  • 34 кучето

    32 1 Отговор
    Какви столчета какви пет лева? Има ли отнемане на предимство?Има ли отнемане на детски живот? Ясно 20 години в пандиза!
  • 35 феса

    25 0 Отговор
    Ясна е работата циганина пак ще се спаси
  • 36 Карабурун

    8 3 Отговор

    До коментар #29 от "Шляхтиц":

    Съвсем точен сте. Не мисля по-различно от Вас. Големите мощни луксозни автомобили и гладките пътища създават илюзията, че нищо не може да ни се случи. Просто не е така. Веднъж написах, че у нас няма магистрали и продължавам да го твърдя. Някога един приятел помете на "магистрала" "Хемус" стадо прасета, които собственикът им решил да прекара в 04,30 ч. на отсрещната страна. Защо? Защото мрежата беше открадната в продължение на километри. Всеки пътувал по магистрала "Тракия" трябва да е виждал ( сега го няма), как един хитрец беше срязал мрежата, направил си вратичка с катинар, отзад поставил един фургон със зарзавати и през деня си продава човекът на паркинга. Вечер заключваше "магазина". Е, къде има такова нещо?!
  • 37 Съдията

    25 2 Отговор
    Този национален предател е за панделата и по много други причини за които още не са му повдигнали обвинения! НЕ СМЕЙТЕ ДА ГО ОПРАВДАВАТЕ ! ! !
  • 38 Исус Йосифов

    17 5 Отговор

    До коментар #4 от "Каракуд":

    Абсолютно прав си, непознати приятелю ! Лесно е да хвърлиш камъка, но е трудно да разбереш, че може и да не си безгрешен ! Анти-фен съм на Местан и ердоганско клакьорската му партия, но ....на всеки шофьор може да се случи това, важно е и майките да разберат, че тези столчета не са в колата, за да не ги санкционират от КАТ, а да ги ползват според правилата ! Вечна му памет на детенцето и искрени съболезнования на родителите, но понякога сами сме си виновни за трагедиите !
  • 39 Исус Йосифов

    1 4 Отговор

    До коментар #18 от "РТЕ":

    Браво, има още трезвомислещи хора !
  • 40 Ричо

    12 1 Отговор
    ДА МРЕ ЦИГАНИНА 30 ГОДИНИ !
  • 41 Дядо Вангел

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Каракуд":

    Забавен си, но тук част от аудиторията не е на много високо интелектуално ниво и не могат да те разбера или не искат.
  • 42 Четете преди да пишете

    16 3 Отговор
    Как така се сдушихте евреи и турци от ДОСТ? И как този караглупак смята, че столчето е 100% броня? Ами, ако детето спокойно седи на столчето и си е завъртяло съвсем леко главата в страни? Както няма мускули? Преди да пишете глупости, отворете някоя анатомия. Местан е убиец на дете!
  • 43 Чукче

    10 1 Отговор
    Значи zaДоган -50 г
  • 44 Дискретен герой

    9 2 Отговор
    Едно е пределно ясно! Родителите на горкото бебенце ако искат някаква справедливост трябва да се задействат, лично да очистят убиеца!!
  • 45 kapral

    11 1 Отговор
    Г-н Сунай Сали дали можеше да изрича това същото, ако беше се случило с великия доктор на българското хидроинжинерство, негово превъзхитейшество ДОКТОР АХМЕД ДОГАН, от чиято партия именно е избран въпросният господин.
  • 46 Чукче

    10 1 Отговор
    Значи за бай Доган, крадливия ДС мафиот-50 лазарника.
  • 47 волен сидеров

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Шляхтиц":

    един точен и смислен коментар
  • 48 Ха ха ха

    11 0 Отговор
    Не бе, бебето е изпълзяло до предното стъкло! В България няма правораздаване, а КРИВОРАЗДАВАНЕ!
  • 49 Боже67

    12 0 Отговор
    Това е лицемерие.... Феса нестига че е виновен за ПТП, а сега ще изкарват че бебето за виновно-Бог да го прости. Що за държава сме и що за правосъдие??? ПОВЕЧЕ НЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ.....
  • 50 един шофьор

    6 5 Отговор
    А ЗАЩО НЯМА КОМЕНТАРИ коментари под статията за катастрофата до Своге ВИНОВЕН Е ЕДИН И САМО КОЛЕГАТА шофьор той трябва да се съобразява с пътните условия и НАЙ ВЕЧЕ С ТОВА ЧЕ ВОЗИ ХОРА АКО ТРЯБВА И НА ПЪРВА СКОРОСТ ЩЕ КАРА НЕ КАРА КАРТОФИ.
  • 51 Каракуд

    0 3 Отговор

    До коментар #31 от "Дукарак":

    Ти кажи кога и къде, и ще дойда да видя каква пу.... си

    Коментиран от #67

  • 52 гражданин на републиката

    6 0 Отговор
    При огледа видяно ли е или не,кошче,че не разбрах?

    Коментиран от #53

  • 53 Румен

    10 2 Отговор

    До коментар #52 от "гражданин на републиката":

    Не мога да разбера какво спорите..в цял свят бебе и дете се вози обезопасено в седалка с колан. Ако е в ръцете на майката -то бащата да спре. Опитайте да обясните това на някой полицай в Австрия.
    Разбира се и аз гледам как по магистралата ми махат деца орт предната кола през задното стъкло-докато бащата кара със 140 .. какво мислите ще остне от тях при авария.И наистина ли смятате че водача няма вина... о прости хора.. за да не плачете цял живот за вашето.дете... по добре го сложете в детска седалка и му сложете колана.. на защо ли обяснявам на простолюдие , чиито деца се смеят на моето в училище , че слага колан в училищния бус.
    Не дай Бог нещо да стане-- ще плачат... но така са българите... простотия --Така че Местан е виновен --ясно..но ако бебето не е в кошче с колан--- 50% е вина и на родителите...
  • 54 Бачо Киро

    12 0 Отговор
    На коментиращите - блъснете се с 80 да речем, с няколкомесечно бебе в столче и по правилата, и елате пак да си говорим как нищо няма да има на бебето...
    Иначе съм съгласен, че е несериозно и безотговорно да не е обезопасено детето, но не можете да карате по логиката - родителите са виновни, защото не знам си какво, след като катастрофата е 100% по вина на неспазилия предимство на преминаване. Ако имало еди си какво, нямало не знам си какво... Ако Местан беше спрял на стопа както е редът, бебето щеше да е живо - със столче или без... Та не можете да прехвърляте отговорност, при условие, че цялата вина за катастрофата е на един от отдавна самозабравилите се политици, които ежедневно ни показват, че според тях законите са за другите...
  • 55 Голям прос

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "Каракуд":

    Ако беше спазил предимството на хората тоя мазник Местан, нямаше да умуват накъде е било обърнато столчето, с г.за или с друго напред и имало ли е бебе в него. Нямаше да разберетв това ако не беше турската подлога Местан
  • 56 фжр

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "jorkaev":

    И аз не съм виждам Изофикс посредата, но Волво си направиха отделение в средната част специално за деца. По всичко изглежда, че след като осъдят бебето за самоубийство с цел да злепостави Местан, после ще съдят и всички автоконцерни производители и инженери - ВАЖНОТО Е МЕСТАНЧО ДА ИЗЛЕЗЕ ЧИСТ!!!
  • 57 3 фактора

    6 2 Отговор
    Имаше едно предаване за авио катастрофи, където обясняваха, че трябват поне 3 условия/фактора за да се случи катастрофа. *** В този случай, на завоя няма добра видимост. Погледнах на Гугъл мапс. Лично аз бих се включил на това място, предполагайки, че някой може да лети към мен, възможно най-бързо (енергично) в главния път. *** Вероятно Местан се е изнесъл бавничко (типично за собственици на немски лимузини) и в този момент другана кола е изскочила от завоя. Вероятно със скорост над 100км/ч. Извън града, собствениците на бмв-тата, типично карат със скорост над разрешената. Иначе защо ще купува бмв? Защо ще тръгва да избягва удъра като се отклонява в ляво??? Нормално трябва да натисне спирачката до долу. Колата ще убие скоростта. Най-много да се натресе в другата кола с ниска скорост. Тогава обаче потърпевшите щяха да са в другата кола, независимо от ниската скорост. *** Относно децата, те трябва да се возят с колани или със столчета в зависимост от въздрастта. Ако в закона не го пише, родителя е нормално са се поинтересува, защо се ползват сточтетата. Трябва да изгледа няколко клипчета в youtube и ще му стане ясно веднага. *** Несъмнено вината е на водача, отнел предимството. Въпроса е имат ли съпричастност към вина останалите участници. *** Ще почакаме за автотехническата експертиза и ще разберем. *** Изглежда като лоша преценка на двамата водач и лоша видимост на завоя, да се причините за инцидента. *** Имаме ли усъден политик с ефективна присъда?

    Коментиран от #58

  • 58 Guest

    2 0 Отговор

    До коментар #57 от "3 фактора":

    В никакъв случай не защитавам Местан, но като знам тези с регистрация К как шпорят към Маказа и обратно! А и на 90 % карат коли от "трите марки" - то им е в религията т'ва. И аз съм убеден, че скоростта на бавареца е доста над-над! Това нещо с драстичното превишаване на скоростта на главен път трябва да се взема впредвид, при инциденти в конфликти точки!
  • 59 сдс

    2 1 Отговор
    Каракуд-Каракуда,Кукумявка-КУКУМЕЙ
  • 60 Lonecheer

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Както винаги щом един човек е известен и богат значи е невинен. Не очаквайте чудеса от прокуратурата , там не работят живи хора.
  • 61 Ники

    4 5 Отговор
    Ако майката го е държала в ръце а това е около 99% ... присъда и за нея ...
  • 62 ибриков

    9 0 Отговор
    Ако това се беше случило в Турция,щеше да лежи в зандана,независимо ,че има някаква измислена партия зад гърба си.
  • 63 гост

    8 0 Отговор
    Винаги съм недоумявал какви са тези парични гаранции да пуснеш някой провинил се на свобода срещу заплащане!? Още си спомням случай- бяха хванали крадец с откраднати 100 000 евро и го бяха пуснали с парична гаранция от 50000 лв. платени от откраднатите пари!? В случая ако беше обикновен човек и не можеше да плати тези 10000 лв щеше да си лежи в дранголника лютвито? Явно сентенцията: за милиони няма закони, а за кокошка няма прошка е основния принцип заложен в българското законодателство!
  • 64 гост

    1 2 Отговор
    Стига глупости ако бебето реве и се къса коя маика няма да го вземе в рацете си ами ами ще го остави в коша отзаде.
  • 65 До#57

    2 1 Отговор
    Човече, кой ти е продал шофьорската книжка? Какви дивотии пишеш? Не виждаш ли, че очилата на Местан са за КЪСОГЛЕДСТВО, т.е. той не вижда надалеч. Ако пък има и астигматизъм...Освен това, на неговите години рефлексите са доста забавени. Със или без столче, при страхотния страничен удар малкото не е имало никакви шансове.
  • 66 възмутени

    3 0 Отговор
    Ако е имало столче за бебето тогава корумпираните ще кажат че звездите са заслепили Местан и затова не е спрял. Докато законите не важат еднакво за всички, то много убийства ще стават за раздаване на правосъдие. Страната ни се превърна в опитно поле за некадърни политици.
  • 67 помак

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "Каракуд":

    Дай адрес чалма, ще ти навра срязаната карабина в сливата...
  • 68 Байуй

    3 0 Отговор
    Няма как колата на Местан да остане на място ако другия се е натресъл в него. При този случай и двамата щяха да се завъртят. Но щом колата на Местан е останала долу горе на място - явно той е таранирал другата кола
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове