Last news in Fakti

18 Април, 2019 18:22 3 424 12

Сестрата на Явор продължава да настоява, че не дрогата го е убила

  • явор захариев

Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало микс от наркотици

Въпреки категоричните данни от експертизата, че Явор Захариев е починал от наркотици, неговата сестра настоява, че фронтменът на Gravity Co. не е употребявал дрога.

"Каквото и да ми кажете, каквото и да напишете АЗ ЗНАМ ИСТИНАТА. Аз знам кой е и знам, че той сам ще страда цял живот за това. Колкото и велик да си, колко и недосегаем сега, един ден ще разбереш моята болка, която изпитвам сега", написа тя в социалната мрежа Facebook.

Вчера стана ясна експертизата на ВМА, която показва, че в кръвта на музиканта е имало микс от наркотици – хероин, морфин, както и от други упойващи вещества.

Така стана ясно, че фронтменът е загинал заради хероиновата си зависимост, а не вследствие на побой, както твърдяха близките му, съобщи trafficnews.bg.

Резултатите показват още, че певецът се е дрогирал в последните три месеца, за това е имал и сериозни бъбречни проблеми.

Припомняме ви, че Явор Захариев беше открит в началото на месеца в безпомощно състояние, окървавен, а и с отекли и подути крайници. Носът му бил разбит от падане в апартамента му в столичния кв. "Лозенец".

Полицията не отрече, че са разследвали подобен казус, но нямало достатъчно доказателства за това, че Явор е бил пребит - не само вратата била заключена отвътре, но и нямало следи от насилие. Съседите му твърдят, че са чули странни шумове от дома му Явор, но не са реагирали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    19 2 Отговор
    Лека му пръст на момчето. Наркотиците не прощават на никой.
  • 2 hmhmhm

    12 0 Отговор
    Или кажи кой го е убил или си мълчи то бива бива ама аз ходих на лекар защото си бях пукнал кост на малкия пръст и доктора ме пита как го пукнах и аз казах паднах. Доктора ме погледна и каза помисли как е станало аз казах паднах докато ходих на Витоша на юмрук аха я помисли още малко как е станало и аз казах ударих един в главата с юмрук аха да знаеш другия път че тези фаланги са по крехки и затова по лесно се пукат. Така че като са го видели е станало ясно какво е станало ама все пак и експертиза е хубаво да има.
  • 3 Bubbles

    13 16 Отговор
    Абе хора умират всеки ден а вие само за тоя наркОман пишете....
    Не бил умрял от дрога ама организма му пълен с кафево, ясно че родата ги е срам ама така е, повечето хора изкарат някой лев чуе им се името тук там и се забравят та и този така, не че някой му е чувал името де, щото те Гравити-ко реално нямат и една сносна песен...

    Бог да прости!
  • 4 387

    5 1 Отговор
    Да настоява,пред кого?
  • 5 AmiX

    5 0 Отговор
    🤫🤫🤫💉💉💉
  • 6 вуйчо Ваньо

    7 1 Отговор
    Възможно е да са го надрусали с наркотици и след това да са го убили, не трябва да се изключва нито една версия. Това, че в кръвта му има следи от наркотици нищо не означава. Да извикат сестрата в следствието да я разпитат и да видят какво ще излезе.
  • 7 Голям прос

    1 0 Отговор
    Истината е някъде там....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Наркоман

    0 6 Отговор
    Тая сестра му е душевно болна , той се друса шмърка хероин от 1 до 4 грама на ден . Когато дилъра му се бави той удряше по градинките и ревеше със сълзи изпадаше в истерии и като види дилъра взимаше пакета и тичаше щастлив

    Коментиран от #12

  • 10 ГОСТ

    5 2 Отговор
    ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ИМА НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ ДРОГАТА ГО Е УБИЛА,ЗАЩО СЕСТРА МУ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ОПЛКВА НАЛЯВО И НАДЯСНО ,ЧЕ НЕ ТАКА И ПРИЧИНАТА Е ДРУГА........МИ ДА СПРЕ ДА СЕ ОПЛАКВА ЗАЩОТО ЩЕ ПОСТИГНЕ ОБРАТЕН ЕФЕКТ.....ПРОСТО ДА СЕ ПРИМИРИ И ДА ЖИВЕЕ С ХУБАВИТЕ СПОМЕНИ ЗА БРАТ СИ........БОГ ДА ГО ПРОСТИ.....
  • 11 Цецо

    2 1 Отговор
    Защо не каже кого подозира в полицията, ами се вихри в "Голямото село"? Струва ми се, че по-скоро търси известност и последователи, на фона на тази голяма трагедия?!? Лека му пръст на това младо момче...
  • 12 Ani

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Наркоман":

    Спрете да лъжите ш да си измисляте
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове