2 449 0

И ремонтът на ремонта от "Трейс" в Своге е некачествен

Това твърдят гражданите, които се опасяват от нов инцидент

И ремонтът на ремонта от "Трейс" в Своге е некачествен
Снимка: БГНЕС

Качеството на ремонта на пътя край Своге, на който миналата година стана катастрофа, при която загинаха 20 души, продължава да е тема на дискусии. Гражданите на Своге недоволстват срещу извършения ремонт на ремонта, като според тях спешните дейности, които бяха предприети след трагедията, са направени само в участъка на катастрофата. Вчера Прокуратурата обвини още 7 души, вкл. Бисер Иванов, изпълнителен директор на "Трейс-София", които извършиха ремонта преди катастрофата. Спешните ремонти след нея пък са поверени на "Трейс Своге".

"Те ремонтираха само 800 м. Има още какво да се желае и да се постигне. Трябва да се вземат мерки преди да е станал следващ инцидент. Нашите протести не бяха за оставки. Ремонтите, които бяха направени, не са качествени. Пешеходните тротоари нямат изход. Опасно е. Бяха обещали, че ще направят пасарелки, липсват пешеходни пътеки и то на места, където минават деца", заявиха пред Нова телевизия протестиращи.

София / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

КОМЕНТАРИТЕ ПОД СТАТИЯТА СА БЛОКИРАНИ

Коментарите под статията са блокирани, тъй като към настоящия момент са заведени и висящи от "Трейс Груп Холд" АД и "Галини-Н" ЕООД (акционер в предходното) две дела за отговорност на Факти.бг за публикувани коментари от читатели във връзка с трагедията в Своге от 25 август 2018 г.

Ако желаете да оставите мнение по темата,
моля споделете статията във Фейсбук и напишете коментар.