Last news in Fakti

21 Април, 2019 11:13 1 358 29

Станишев: БСП има всички шансове да спечели

  • сергей станишев-
  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • евроизбори

БСП показа, че е най-демократичната партия в България, уверен е лидерът на ПЕС

Станишев: БСП има всички шансове да спечели - 1
Снимка: БГНЕС

БСП има всички шансове да спечели изборите с тази листа. Това каза лидерът на ПЕС и кандидат в листата на БСП за европейските избори в предаването „Тази неделя“ по bTV.

Попитан защо Корнелия Нинова не го иска в листата, той отговори:

„Това вече е отминал етап във вътрешнопартийните страсти на БСП. Отминал е, защото имаше заседание на Националния съвет и той встъпи в своите функции, той преподреди листата при тайно гласуване. Това изстреля нагоре двама млади социалисти, което е добре. БСП показва, че има път за младите хора. Има няколко силни фигури от гражданска квота“.

„БСП чрез заседанието си на НС доказа за пореден път, че е най-демократичната партия в България. Тя не е еднолична партия“, подчерта Станишев.

На въпрос дали окончателната листа на БСП е подарък за ГЕРБ, той каза: „Не е подарък за ГЕРБ. Аз в деня след листата казах, ГЕРБ да не бързат да празнуват. БСП има всички шансове да спечели с тази листа. Всеки ще направи своя принос".

По думите му отсъствието му от евролистата на БСП е щяло да се използва от опонентите на партията за това че изважда европейските си представители от участие в изборите. „Националният съвет много ясно показа ангажимента на БСП към общата битка на европейската социалдемокрация за промяна на Европа“, добави той.

Според него твърденията, че той е отклонил БСП от автентичното ляво не са верни. „Аз съм ляв човек. Основната идея на левицата е хората да имат равни шансове в живота, независимо дали са от богато или бедно семейство“, посочи Станишев, като обясни, че това се изразява в равния достъп до образованието, намаляване на социалните неравенства и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    15 7 Отговор
    Спасяваите се кои къде му видят очите ни гроб ни бсп ни дявол ше оправят таз територия дорде има българи във власта ше е все зле
  • 2 ТУИТЬР

    21 4 Отговор
    НИКОЯ ПАРТИЯ НЕ МИСЛИ РЕАЛНО И ИСТИНСКИ ЗА ХОРАТА В БЬЛГАРИЯ ВСЯКА ПАРТИЯ ИСКА ДА ЯХНЕ НАРОДА
  • 3 дявола

    14 5 Отговор
    Какво да спечелят селския мач ха ха ха ха те са във пъти по зле дори и от ДПС
  • 4 КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
  • 5 ЩЯХА ДА СА ПО-ГОЛЕМИ

    14 3 Отговор
    АКО БЕШЕ ИЗВЪН ЛИСТАТА
  • 6 1234

    24 5 Отговор
    Не ви ли омръзна бре. 13 пъти ли трябва да ви виждаме игрите, все същото: Ние та ние.
    А ние не ви искаме повече, ако щете и да се преименувате отново и отново.
  • 7 Гост

    19 7 Отговор
    Ако тези спечелят парламентарни избори, ще си събера багажа, левовете в евро и се изнасям.
  • 8 Брамс

    14 3 Отговор
    Ако пуснете предизборните агитации преди 20 години и замените имената с точки (да не се издава времето), мисля ще едва ли някой ще забележи разликата. Светли думи докато седна на трона. После - гърчи се народе, на нас не ни пука за вас. Ние сме с колала в уста.
  • 9 Тоя

    15 2 Отговор
    Имаше сега е трудно. Навлека джендър Станишев
  • 10 Майстор

    13 2 Отговор
    Едно и също 100 г. Ай, 30 са да - как шяло да дойде светлото бъдеще.
  • 11 месара

    11 4 Отговор
    абе от десет години се имат шансове, а се губят. що така?! дали щото са "демократична" партия 👠👙💄🤣❓
  • 12 стоян

    14 7 Отговор
    Имало шанс бсп -то да спечели =е още не съм толкова изкуфял че да гласувам за бсп
  • 13 Бат Вал

    15 2 Отговор
    Не, Станишев, не бсп трябва да спечели! Крайно време е вече НАРОДА да спечели! А БКП и производните и - бсп, герб, сдс, патриоти, и всяка такава сволоч - да бъдат затррити, а членовете им - при бай Ставри! Всички вие сте кукли от куклен театър, един е кукловода ви! Но той е много стар вече, скоро ще пукне мръсника....
  • 14 ДАААА

    16 4 Отговор
    ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ БСП, ТОЧНО КОЛКОТО СПЕЧЕЛИХА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ! С ТИЯ ДОЛНИ ЛЪЖИ И МАШИНАЦИИ , НАРОДА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВИ НАМРАЗИ , ШЕПА ОЛИГОФРЕНИ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС !
  • 15 Жоро

    14 4 Отговор
    Няма нито един достоен за когото да се гласува.
  • 16 Западните Балкани

    12 3 Отговор
    Гласувайте за малките партии извън НС (без АБВ). За стане така, че такива като Станишев, Дебелото на Борисов, Александър Йорданов да не ходят в ЕП. Станишев за мен е човекът, който на края на мандата си купи къща за по 2000 евро квадрата, после поиска Пеевски да е шев на ДАНС и излъга на предишните евроизбори, че няма да ходи евродепутат. Който прави такива неща е вреден за България.
  • 17 123

    8 0 Отговор
    Ще спечели когато си тръгнеш ти и дъртаците .Даите път на млади хора вие сте изцапани и износени
  • 18 Станишев

    11 1 Отговор
    Вие и председателката сте толкова автентично леви,колкото аз съм империалист.Значи искате да ни кажете:приемаме резултатите от 30 годишния грабеж на България,в играта сме,няма да настояваме за съдебно дирене и наказания.Иначе какво означават думи като равен старт на всички,независимо дали са от богато или бедно семейство.Познайте коя група е преобладаваща!Не ми трябват такива социалисти,нито листата Ви!Всичко е определени хора да си живеят безгрижно в Брюксел с доходи,които за повечето бедни са само една неосъществима мечта.
  • 19 Kozel

    13 1 Отговор
    МНОГО НАГАЛ ТИП.....ОТВРАТ
  • 20 Nekoi si

    8 1 Отговор
    Този е враг с партиен билет. Ще отклони поне 300 000 гласа от БСП, но техен проблем.
  • 21 Румяна Костова

    5 2 Отговор
    БСП по-добре да си остане опозиция. Да е на 5 минути от мечтата си да се докопа до властта и никога да не я постигне. Да диша методично във врата на тези, които ни управкят така, че нито една джендърска конвенция да не може да мине. Разбрахме, че и Герб не стават, но кой тогава? Аз никаква идея нямам.
  • 22 Иван

    2 4 Отговор
    БСП+ГЕРБ
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Антисоциалист

    7 1 Отговор
    Господа, победа на БСП осигурява на народа ни поредния четвърти от 1989 г. насам държавен фалит, причинен от соцуправа. Преди 1989 г. имаше други три, причинени от соцуправата на Живков. Леви хора били? По какъв признак се определят като леви? Марсисткото определение за ляво е срещу капитала и за наемния труд. Де ги наемните трудещи соцуправници? От Живков включително и до сега, такива не е имало. По ограбване на народа с по-високи данъци? Да, въведеният от Беров ДДС от 18%, бе повишен от Виденов на 22% и намален от Костов на 20%. По причинените държавни фалити, т.е. по обезценяване на спестяванията на обикновените хора и на дълговете на назначените соцкапиталисти? Да, на социализма от 1956 г. досега "дължим" поне шест държавни фалита. Напомням Ви лейди Татчър: "Проблемът със социалистите е, че бързо прахосват парите на другите хора." Шансовете БСП да спечели са шансове народът ни да загуби.
  • 25 християнин

    4 2 Отговор
    Нужен е спешно Закон за пълна забрана на престъпната комунистическа партия и комунизма в България
  • 26 Минчо Праздников

    2 0 Отговор
    Ето Ги Цистите Българи. Дмитриевич , Елена Ларисова Офшоркова , Иво Христов - детенце на разведчик и политически съветник в посолството в Белгия . Представете си - политически съветник ,съветва за правилната политическа ЛИНИЯ НА КГБ . Дерзайте българи , готви ви се НОВА СПОЛУКА за България . После да не се явявяме пак на поправителен , след поредното марионетно правителство.
  • 27 Оф деятел

    1 0 Отговор
    Това ПЕС ,куче ли е ,какво е!
  • 28 Браточед

    2 0 Отговор
    Да бехте си упрайли чанията на Бузлуджа бе муфтаджии. Как да не ви се чуди човек ! Да не сме......... оооооооо сетих се един ваш кандидат евродепутат ни нарече "дебили". 80% от Българския народ ЗАТУЙ СЕ. СИЛИТЕ ! А дали има толкоз "дебили" в България ?
  • 29 Пенсионер

    2 0 Отговор
    БСП има всички шансове да спечели , а нашите шансове да живеем по добре , какви са ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове