Last news in Fakti

22 Април, 2019 10:51 3 142 25

Андрей Слабаков: Отегчих се от мърморене

  • вмро-
  • андрей слабаков-
  • избори

По думите му в листата на ВМРО има достатъчно разумни хора

Андрей Слабаков: Отегчих се от мърморене - 1

„Аз лично вече се отегчих от това политически коректно мърморене, което чувам непрекъснато. Както казваше баща ми - не трябва да им се цепи басма. Трябва някой да отиде в Европейския парламент и да им се казва, че когато един закон е антиевропейски, като този на Макрон, не трябва да се гледа изобщо в комисиите, а не да занимаваме целия свят с глупости”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по „Нова телевизия“ режисьорът и кандидат за евродепутат от ВМРО Андрей Слабаков.

„Краси ме покани и аз реших, че може би има смисъл да се опитам нещо да направя. Мислим в една и съща посока и затова се съгласих”, посочи още той.

По думите му в листата на ВМРО има достатъчно разумни хора.

"Смятам, че трябва да се измисли нещо с образованието. Родителите, които не изпращат децата си на училище трябва да бъдат вкарани в затвора или с някакви тежки наказания. По този начин те лишават децата си от бъдеще – не могат да четат, нямат занаят. Това според мен е много тежко криминално престъпление”, коментира още Андрей Слабаков.

„Аз лично много се радвам, че той е в нашата листа. Слабаков е изключително любим на всички български граждани. Той от доста време е на нашите позиции и говори по темите, по които ние говорим”, заяви кандидатът за евродепутат от ВМРО Александър Сиди.

Според него, Андрей Слабаков би могъл да допринесе много за листата на ВМРО.

„Обещавам да ходя на работа, за разлика от някои от сегашния парламент като Бареков и другите двама национални предатели, които не отидоха да гласуват „Макрон”, и няма да допусна да се гласуват закони, които са антибългарски”, заяви Слабаков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 статистика

    36 6 Отговор
    Колкото пъти артисти и певци и се пробваха в политиката, толкова пъти се провалиха

    Коментиран от #6

  • 2 100

    32 4 Отговор
    Е, защо във ВМРО бе, Слаб Аков?

    Коментиран от #18

  • 3 оня с коня

    36 3 Отговор
    Явно вече няма да те викат да мърмориш в Вип брадъра и си решил да мърмориш за по 20 бона на месец! Рано или късно човек става за резил!
  • 4 swe

    28 5 Отговор
    Не се къща, добре де къпя се един път в годината, ходя с едни и същи скъсани пуловери навсякъде, аз и жена ми сме смрадливи пушачи и т.н.
  • 5 492

    24 5 Отговор
    Не се сравнявай с баща си плужек просмукан от никотин и джибре! Единственото с което ще те запомнят е как обясняваше за клизмите на Евгени Минчев в Сблъсък преди 15 години. Опъвай си по често Ернестинчето че ми се види недоклатена и си седи дома.
  • 6 NikNay

    6 14 Отговор

    До коментар #1 от "статистика":

    Рейгън беше артист. . . .
  • 7 Давид

    11 4 Отговор
    Наблюдавайте след шоуто , къде него и Шивиков ще ги назначат на работа . На командира му падна реномето . Но глада е по силен от тока .
  • 8 123

    11 3 Отговор
    За тези пари и условия, и аз тържествено обещавам да ходя всеки ден на работа, даже жената ще ми е нещатен сътрудник, без заплата демек! Ама нищо де, нека се пробва, защо, те какви ли не вече се пробваха и 'представляваха' нашите интереси.... Аз определено за чантаджий и демагози няма да гласувам!
  • 9 Eleonora

    7 3 Отговор
    ........"аз реших, че може би има смисъл да се опитам нещо да направя." Изрази като "може би" и "да се опитам нещо да направя" нямат място в политиката. Показват абсолютна несигурност и неувереност, както и слаба политическа личност. Как тогава той би могъл да убеди и вдъхне непоклатима сигурност в избирателите си?! Това, че е изключително любим на българите, не го прави автоматично добър политик....
  • 10 алкаж миризлив

    14 3 Отговор
    Тоя алкаж и пушач оправи България и сега иска да оправи и Европата!?
    За 10 000 евро на месец щял да ходи на работа, само не знае, каква точно ще е работата, но му е през работата.
    На Макрон също му е през оная работа за мнението на Бай Андрей!
    Бай Андрей иска кинти, иска лесни евро и пожизнена пенсия от хиляди евро, с една дума иска да си оправи живота.
  • 11 Гост

    8 4 Отговор
    Малий. Тоя филм ще го гледам с удоволствие, ама първо да сменя гражданството у паспорта. Като си поведе бат Ви Бойко, коалиционната чета, никой не може да ги спре. И след това ке скачат у басейна на някой Европски хотел и ке викат "Булгар, булгар казахме му на тоя Макарон ама не му увира галвата". Ще му е зле на Вуте тъй де Макарон, ама кат не слуша. Ще вика Слабаков, ама казах ви, че тъй ще стане вийй ма не послушахте. Ами трябва трябва да си политкоректен, за да те чуят. Не мой си говориш като балканец дет ти падне.
  • 12 алкаж миризлив

    10 5 Отговор
    Бай Пушач още преди да иде в ЕП започва да приказва пълни глупости, сигурно е от алкохола, щял да вкарва в затвора хората, които не си пращат децата на училище!?
    Ако иска може и в лагери да ги праща, НО в ЕС това не е позволено, следователно НЕ РАБОТИ.
    Неработещите решения са равни на НИКАКВИ РЕШЕНИЯ, а Бай Алкаж има много такива, НО обещава да "работи", яката, ще пуши в кенефите на ЕП и ще пие кафета на аванта.
  • 13 алкаж миризлив

    15 3 Отговор
    Бай Андрей с тоя външен вид няма да мине фейсконтрола на ЕП.
  • 14 Сатаната

    10 2 Отговор
    Не знам дали знае на кого помага да влезе.
  • 15 и още

    12 1 Отговор
    един ``търтей``......
  • 16 Булшитс

    11 1 Отговор
    В европарламента от кога приемат клошари
  • 17 щощощо

    7 0 Отговор
    що що що не госпожа Нона Йотова е в БСП сега господин Слабаков във ВМРО.Подсилват партиите за по добро театралнечене в парламента.
  • 18 Колега

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "100":

    Защото в БСП е Нони на Боги и няма място за повече натегачи.
  • 19 Гост

    5 3 Отговор
    Не знам дали ще говори политкоректно или не, ама поне да не говори глупости. Като каже от Европейската трибуна, че ще вкарва в затвора родители и нашите европейски партнори ще им стане ясно, защо куцо и саката бяга поголовно от една уж европейска държава. Пък след това да се обеснява на българските кратуни дето ще го изберат, че не обичал гейове и политкореткни хора.
  • 20 Споко

    6 1 Отговор
    От ВМРО ще влязат един или двама , до него няма да стигнат , той е само за пълнеж!
  • 21 Ааа

    5 1 Отговор
    Цървул пълен. Къв си ти какво си направил и къде работиш ботуш вмирисан
  • 22 бомбата

    5 1 Отговор
    Слабак, Слабак и ти г@з голем излезе, та кирлив патриот се барна бедна България и тебе на гърба да носи !!! То и ти коп@ле излезе , де миризливо, чак смрадливо !!!
  • 23 Яна

    1 1 Отговор
    Слабаков, стряскаш ме! Човече, как ще правиш престъпление неходенето на училище, като големите престъпления срещу личността, неравенство, апатия, стрес, се случват именно там! Та децата спират да мислят и губят желание за знание точно заради пробитата допотопна образователна система, направена да създава работници. Вместо да съдиш ония дето не си пращат децата в тая джунгла, вземи да се бориш срещу реформирането й из основи. Че образованието се доказа, че създава неграмотни слуги, а не образовани хора. Онези, които са извън системата успяват много повече в живота от онези вътре в нея. Ти като си толкова свободолюбив, как не го разбираш или така ти изнася. Слабаков, ти чел ли си за вредата от тютюнопушенето. Превърнал си се в комин на ТЕЦ, но не си мисли, че и другите така могат. Явно си тръгнал за Европа, но не си и бил там, че да видиш младите хора вече не палят цигари и държат на здравето си. Кой си ти, че ще решаваш избора им как да живеят? Стой си в комунистическата кочина България, в някое село и си павкай колкото си искаш.
    Такива назадничави хора като теб не ни трябват,едно е да си творец, дрго е да си ЧОВЕК. Мислех те за интелигентен и разкрепостен човек, но ти се оказа по-закоравял и от най-.големите расисти-националисти с фашистко мислене. не случайно си в тази партия, явно и дано такива като тебе разберат, че не са за новия век, и трябва да си останат във стария....да си пафкат на спокойствие и да си въобразяват, че "не цепят басма".
  • 24 Метгонтан

    1 1 Отговор
    Поредния хрантутник . Като режисьор е пълен провал и айде сега на дебелата поста . Щял да казва на европейците , кое е ок и кое не ? Абе кой си ти бе индианец ? Земи се въведи малко в ред , чв мязаш на отвратитко , 100% сигурно имаш и маникюр на кутрето , за да си бъркаш с него в ушите и аспуха . Пуши си цигарите , ходи по студиата да обясняваш къде и по колко цигари пушиш , рекламирай си дюшеците и си кюткай .
  • 25 Гост

    1 1 Отговор
    Слабаков е пословичен с няколко неща в обществото- вечното си черногледство, любовта си към цигарите и човекоомразното си отношенеи към групи от обществото, които нито знаят кой е, нито се интересуват от неговото мнение или псевдо- режисьорко творчество. Властелинът на тютюневия дим след като обиколи безброй телевизионни трибуни, от които да се вие като кучка срещу луната ту срещу гейовете, ту срещу веганите, ту срещу забраните за цигари, сякаш не му е по- лесно просто да си измие косата, която апропо и без да съм имал възможността да помириша, съм убеден, че мирише точно на ЦИГАРИ, сега явно лампти за по- висока трибуна за изява на простотията си. Изобщо не знам жена му с накриво имплантирания филър в джуката как го търпи това вулгарно недоразумение. Явно покрай човеконенавистта му, занемарения и гнусен и мърляв външен вид ангажиментите на пишман режисьора рязко са намелели, то не че преди имаше, ама все се намираха разни производители на матраци, които да му подхвърлят хонорарчета, ала и те отдавна са се матереализирали в цигари и са били изпушени, а верноятно и изпити. Та с оглед на празния семеен бюджет на сем. Слабакови, колко добре подхожда това фамилно име на човек с толкова слаб интелект, вероятно в момента запълван само от второстепенната роля на Ернестинчето в Откраднат живот, сега Слабаков се е втренчил през спластения си бретон и цигаренита облаци права в еворопарламента, където се надява да получава така хем заплата, хем да пуши и пие наволя,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове