Last news in Fakti

25 Април, 2019 20:14 15 957 173

Борисов за кръговото във Варна: Ако беше лесно-комунистите щяха да го строят! (ВИДЕО)

  • варна-
  • кръгово-
  • булеварди-
  • улици

Държавата гледа сериозно на проекта за втори Аспарухов мост

Борисов за кръговото във Варна: Ако беше лесно-комунистите щяха да го строят! (ВИДЕО) - 1

„Тази елипса, която виждат варненци, ако не е кръг, а е елипса, няма да могат да карат, четири метра има разлика в денивелацията, защото проектантите така го бяха направили.”

Това заяви премиерът Бойко Борисов, цитиран от Нова телевизия. Той изненадващо инспектира кръговото кръстовище на новоизградения бул. „Васил Левски” във Варна.

Новото кръгово предизвика много коментари социалните мрежи. А премиерът коментира: "Така на пътния възел „Белокопитово“ говореха, че ще се объркват хората, но засега никой не се е объркал."

На припомнянето, че новото кръгово движение е отнесло доста критики, Борисов коментира: "Ако е било лесно, щяха да го строят и комунистите!"

Министър-председателят увери, че денонощно е следил работата на строителите, като е получавал актуални снимки от отделните участъци на строежа. „По снимки ги ръководех. Знам какво виждах преди година и половина, тук бяха едни бари. Тук сме се подготвили дори и при огромно наводнение да може целия дебит да поеме“, каза също при огледа той.

„Трябва да се помисли за последния светофар – още едно кръгово да се направи”, заяви премиерът.

„Сега сме предложили втория мост на „Аспарухово” за публично частно партньорство”, каза Борисов.

Бойко Борисов говори и за строежа на АМ "Хемус". Според Борисов има възможност да се напредне в частта на магистралата след Ябланица. И отново нападна социалистите, без да споменава БСП, като каза, че "веднага след като излязохме в опозиция, закона за предварителното отчуждаване го махнаха, за да не може да се строи, с години се чака." "Поне две години сме загубили за "Хемус", едва тази година приключват отчужденията за Търговище. Нарочно го направиха, аз съм убеден", подчерта той.

"До 2022 г. до Търговище ще ходите със сигурност по магистрала и между Плевен - Ловеч, дотам ще стигне, до тенекиения хан, - обърна се към медиите Борисов. - Проектираме усилено до Търново, сега проектират Търново - Търговище, ударно ще се построят, така че 2024 година да е цяла", каза за магистрала „Хемус” Борисов.

"Едно 20 процента БВП ще се вдигне, обзаложил съм се с Горанов - той смята, че ще е повече", продължи премиерът.

Премиерът бе в морската столица заедно с финансовия министър Владислав Горанов. Придружаваше го кметът на Варна Иван Портних и митрополит Йоан.

Запитан дали очаква смирена предизборна кампания, Борисов отговори рязко: "Това не ме интересува! Ние виновните от ГЕРБ сме ги отстранили от всички държавни постове! Има проверки, ще покажат!"

И добави какво вижда, като се върне в спомените: "Това е може би 50-ят обект от някоя бара, за която никой не е вярвал, че ще стане!"

Борисов подчерта, че е направено всичко възможно булевардът да бъде открит за Великденските празници, за да могат варненци и гостите на града да свикнат с пътната отсечка.

Според премиера няма нищо притеснително във формата и наклона на кръстовището между булевардите „Васил Левски” и „Цар Освободител”, което стана обект на критики.

Акт 16 ще бъде издаден след окончателното полагане на маркировката и приключване на най-дребните довършителни работи. Едва тогава ще подпиша документите, съобщи Иван Портних.

Държавата гледа сериозно на проекта за втори Аспарухов мост. В момента се търсят варианти за публично-частно партньорство за изграждането на второ съоръжение на Варненското езеро.

За изграждането на новото трасе от ул. „Подвис“ до ул. „Девня“ правителството отпусна 80,5 млн. лв., напомниха от пресслужбата на Министерския съвет. До момента са изградени пътни възли с кръгови кръстовища на две нива при пресичане трасето на бул. „В .Левски“ с бул. „Владислав Варненчик“, „Сливница“ и „Цар Освободител“, както и велотрасета по локалните платна на булеварда. В обхвата на новата част са изпълнени и две локални обслужващи платна, 12 рампи за вливане и отливане в и от булеварда, 4 надлеза за пешеходци.

Втората част на бул. „Левски“ – от ул. „Подвис“ до бул. „Осми приморски полк“ е ремонтирана по проект с финансиране по ОПРР, на стойност 6.5 млн. лв. След завършването на булеварда в морската столица ефектът ще бъде облекчаване на движението в града, намаляване на задръстванията, извеждане на трафика извън централната градска зона, както и бърза връзка от летището към курортите.

По време на неочакваната инспекция във Варна министър-председателят подчерта, че усилено се работи и по други инфраструктурни обекти в морската столица. „Видях и стадион „Спартак“ - стадионът се прави. Предложили сме вторият мост на Аспарухово - публично-частно партньорство“, каза Борисов във Варна.

По време на визитата на министър-председателя в морската столица се разбра, че той е поканил своя колега Виктор Орбан за честванията на 575-ата годишнина от битката при Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СоцБоц

    322 57 Отговор
    Ако беше лесно, първо щеше да се изучиш и после да управляваш. По е лоша простотията от лошотията!

    Коментиран от #107

  • 2 774

    280 55 Отговор
    Мутроооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо колко си нагъл и прост престъпник долен!!!
  • 3 Димитър

    93 264 Отговор
    Браво г-н премиер,на комунистите мястото им е в затвора,комуниста е като циганина,когато и да го набиеш винаги има за какво и все си закъснял.

    Коментиран от #9, #10, #11, #25, #56, #64, #104, #125, #146, #170

  • 4 123

    275 41 Отговор
    Този ,ако пак спечели избори аз ще емигрирам!

    Коментиран от #39, #41, #80, #101, #129

  • 5 Сера Стата

    257 36 Отговор
    Това което комунистите построиха, ти можеш само да сънуваш.Да не говорим за качеството.... магистрали 5 бала виждала ли си Тиквооо?Останалото откраднато от Герберастки фирми.

    Коментиран от #145

  • 6 Бойко уволни

    103 23 Отговор
    Юлиан Вучков от канал 3 и Вучков му каза бате Бойко аз съм по велик от теб. Цялата телевизия ме иска. Други ще ме гепят. Вучков е много искан дядка но знае как да говори.
  • 7 Изумен

    242 30 Отговор
    Вече се обедих ,че този индивид е с отрицателен коефициент на интелигентност , но за съжаление явно и нашият като народ не е много висок щом този е 9 години на власт. Прост народ , слаба държава....

    Коментиран от #147

  • 8 Иве

    144 9 Отговор
    Те да ремонтират аспаруховия пък тогаеа да правят нов....
  • 9 Потресен

    171 20 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Що не си го вземеш в къщи ,като си толкова влюбен в Тиквата?Там си го благославяй.
  • 10 Име като гост

    124 13 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Кво браво,бе митьо гербаджийски?Чуваш ли се какво говориш или просто си драскаш?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Кви са тези агенти от ЦРУ

    80 5 Отговор
    Глей кво черни очила носят от Килъри клитор ли са изпратени?
  • 13 Един

    211 22 Отговор
    Ще цитирам Иван Славков - “Батето”: “ Това, което комунистите построиха Вие не можете дори да го боядисате......” Стига с тоя мит за големите строителства и инвестиции от ГЕРБ!?

    Коментиран от #76, #155, #156

  • 14 боцмана

    159 14 Отговор
    Ако баба ми беше мъжка , не ти ли писна да се оправдаваш вече десет години с комунисти и с предишни управляващи. Време е да се отръскаме от гербаджийската мафия , защото ако управляват още един мандат и всички в България ще живеем под наем под наем в техните апартаменти.
  • 15 Това

    34 123 Отговор
    което те построиха преобрази България и трябва да сме по-признателни.
    Хубави празници
  • 16 Реалист

    27 134 Отговор
    Браво Баце!!! Ще те помним само с добро. И дръж изкъсо мераклиите за апартаменти. А бсп ги видяхме - перая на пари ли е - за Европарламента на първа позиция, дебил ли е - на 2ра позиция и т.н.
  • 17 Проверете онази

    85 10 Отговор
    Ева Миндил за апартаменти. Нали и тя е евродепутат. И нали знаете жените какви са алчни и няма търпение да си купят апартамент. Харчат пари като на световно.
  • 18 Герб

    26 153 Отговор
    Умирате комунягиииии.На добър ви път нещасници.Радвайте се че Бойко печели че ако пак вземете власта ще бъдете бити тоя път мъжката простаци.

    Коментиран от #106, #108

  • 19 Михал

    134 14 Отговор
    ГЕРБ си построиха по 5-6 апартамента от крадените пари на ЕС!

    Коментиран от #49

  • 20 Просто статистика

    168 17 Отговор
    Според НСИ от 1945 до 1987 г. любимите на Рапоня комунисти (впрочем и той е такъв) са построили 14923 километра пътища, 4336 километра електропроводи, 1714000 жилища, 9839 заводи, фабрики и цехове и цехчета, 3386 почивни станции и санаториуми.
    Хайде сега, другарю борисоф, сложи от другата страна на уравнението "построеното" от теб и да сравняваме!?
  • 21 Eee

    102 6 Отговор
    Че ти не си ли комунист?
  • 22 Драган

    97 13 Отговор
    Тая държава си заслужава тъпите управници!!!!
  • 23 Бижо

    89 8 Отговор
    Евала Бойко, евала пич. Максуда за теб ша гласува. Само премести Варна в Аксаково и свали Каменар на центъра.
  • 24 Batushka

    135 15 Отговор
    Уникален тъпак!Прост като простаците дето го избират да им прави нечувани кръстовища....
  • 25 БлагоевДядото

    108 7 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Мите,не обиждай на "комунист",защото ТЕ са на власт.Бойко Борисов е член на БКП,помниш ли?
    Преди да пишеш коментари,си направи справка в коя партия има най-много комунисти(членове на БКП).Ще ти подскажа-тя е управляваща...
    Sorry man!
  • 26 Рошко

    63 6 Отговор
    Аааа няма да моа да те изтрая и аз ше емигрирам преди хептен да изперкулясам
  • 27 уникален е

    97 6 Отговор
    Елипсовиден глупак.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 TITITII

    97 7 Отговор
    Баце , със сигурност не е било лесно, но комунистите за 45 години колко ВЕЦ- а направиха, знаеш ли, направиха и първата АЕЦ на Балканите, колко ТЕЦ-а направиха ? та сега да ги продавате на един " хидроинжинер". За още може да се пише ама нема смисъл.
  • 30 someone

    110 9 Отговор
    комунистите проста мутро цяла държава индустриална изградиха, вие не се спряхте да я рушите, в роби населението привърнахте да ви бачкаме за 300-400 евро нещастник.
  • 31 Давид

    99 8 Отговор
    Ти и твоите родители - доносници от коя партия бяхте ? Ти какво построи ? А извинявай забравих за националната наркомрежа , за над 300 убийства откакто си във власта или за сделките с Юнкер по евросубсидиите . А за апартаментите и къщи за гости на твоите подчинени е виновна Иванчева .
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ГТЖГ

    76 8 Отговор
    Вчера разбрахме, че една магистрала щяла да вдигне ВБП с 10-20%. Това кръгаво с колко ще ни вдигне ВБП?
  • 36 А,де ...

    87 9 Отговор
    Мръсните комунисти построиха лесното - мостовете, тунелите, язовирите, ж.п. линиите и заводите. За Баце остана трудното. Да подреди плочките в София. А, и ..... да боядиса велоалеите с златна боя /ама то не се брои/- гювеч!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Херменевт

    77 5 Отговор
    Според определението на Шлаермахер, херменевтиката е изкуство на разбирането. Нека се опитаме да разберем (изтълкуваме) това, което казва този човек с глава, която странно наподобява тиква:
    "Тази елипса, която виждат варненци, ако не е кръг, а е елипса, няма да могат да карат"
    1. Пропонента твърди, че има някаква елипса, която се вижда,
    2. след това обаче следва твърдението, че тази елипса, ако е елипса, а не е кръг, по нея няма да могат да карат.
    Въпрос: Какво виждат варненци - елипса или кръг? - 1. Ако е елипса и по нея минават коли, значи второто твърдение е невярно. 2. Ако обаче става дума за кръг, то не е вярно първото твърдение.
    И при двата случая пропонента или лъже, или не знае разликата между кръг и елипса, или не може да се изразява.
    Последен въпрос:
    Абе, верно ли, че този човек е министър-председател?!?!?!?! На страна член на ЕС?!?!?!?!?!

    Коментиран от #45

  • 39 Путинмобил

    3 28 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    ...при другарите на восток
  • 40 Бай май

    45 3 Отговор
    Кои комунисти? Гербавите ли или социалистическите?
  • 41 Богомил

    49 14 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Най-лесно е да емигрираш. До сега всички емигрират и затова мутри и престъпници управляват страната. Хващат си шапката и не им се занимава да си изчистим и подредим държавата. Такива като теб са в услуга на власта/мафията и чуждестранните интереси. Махай се тихомълком, ктао мишка и не го пропагандирай !

    Коментиран от #51, #166

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ТОЧКАТА

    73 4 Отговор
    Ей,бочка,още газиш комунистически асфалт и ЧАК СЕГА ПОПРАВЯШ!!!!ПОСТРОЕНОТО ОТ ТЯХ!!!покажи колко тунела и виадукта ,завода,културни домове,училища,болници,поделения,нови селища,почивни домове,туристически хижи,паметници,речни корита,язовири,напоителни системи,летища,пътища ,ДЪРЖАВА,ИНСТИТУЦИИ,КУЛТУРА,ТЕАТРИ,ХОРА СИ СЪЗДАЛ???!!!...и тогава борсук,ми говори за ,,ТРУДНО,,...
  • 44 Tra

    75 4 Отговор
    Герб е една строителна мафия и вече всички го разбрахме. Бонусите се дават в безплатни апартаменти, докато обикновеният човек по 30г изплаща една гарсониера
  • 45 ТОЧКАТА

    32 2 Отговор

    До коментар #38 от "Херменевт":

    ..а ТИ какво мислиш че е ЕС???Май е време за подробно вглеждане!!!!!!Явно не си го правил досега.Като начало разбери що е то ,,брюкселски бизнес,,...
  • 46 брееее

    38 4 Отговор
    Простак....
  • 47 Amix

    15 73 Отговор
    Колкото и да не го харесвам, наистина много строи човека.
    Сравнение със тройната коалиция на Доган СерГей и Царя... Бойко е 100 пъти по добре
    😁😁😁
  • 48 Китко Миткин

    20 2 Отговор

    До коментар #37 от "Слънчев бряг":

    Ха-ха. То и у нас беше същото. Не и че сега не е./виж пристигането на Б.Б. във Варна/
  • 49 Л Ляпчев

    14 71 Отговор

    До коментар #19 от "Михал":

    Крадливите комунисти не можаха да осигурят една тоалетна хартия за българите , ама строиха едни нерентабилни паметници на глупостта , които не можеха да си платят консумативите. Най-некадърната ситема в историята на човешкото съществуване.

    Коментиран от #66

  • 50 ТОЧКАТА

    67 5 Отговор
    Когато пратиш КОСМОНАВТ!!!тогава ще плямпаш!!!!!!когато дадеш втора ЛИЛИ ИВАНОВА,СТОЯНКА МУТАФОВА,НАПРАВИШ....,,ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО,,!!!!!ЩЕ ИМАШ ДУМАТА.
  • 51 .....

    39 8 Отговор

    До коментар #41 от "Богомил":

    А ти какво направи, за да изчистиш и подредиш държавата?
    Мен пък ме интересува още колко българи ще напуснат тая теритирия, така че няма лошо потребителите да споделят. Не се прави на много голям “ДЪРЖАВОлюбец”

    Коментиран от #96

  • 52 Херменевт

    66 2 Отговор
    В началото, когато този човек спечели избори за пръв път и стана министър-председател, се надявах, че той не може да е толкова прост, колкото изглежда. Оказа се обаче, че той е още по-прост.
  • 53 ТОЧКАТА

    61 3 Отговор
    Когато посрещнеш гимнастичките,акробатите,гимнастиците,борците,щангистите,шахматистите,физиците и математиците от световните върхове----ще говориш...Когато направиш БЪЛГАРИТЕ ,ГОРДИ ,че са българи...тогава борсук ще имаш думата...Когато прочетеш,,СТЪЛБАТА,, И Я ЗАПОМНИШ и вкараш крадците и ЗАКОННИТЕ!!!!мошеници в затвора ще имаш думата и нашето уважение...Дотогава си ...нелегитимен....
  • 54 некойси

    59 2 Отговор
    Абе прост бе, много прост ...
    Само тия комунисти са му в устата, а всъщност минимум половината от неговите кадри имат артистични псевдоними в картотеката на ДС и червени книжки.
  • 55 Антифашист

    58 4 Отговор
    "Демократите" вече 30 години неуспяват да санират и боядисат и една стотна от онова, което комунистите са построили за 45. А къде са стотиците заводи? Смях и пародия. Истината е че соц системата си беше достатъчно продуктивна, да не говорим, че хората бяха ХОРА - истински, усмихнати и обичащи. А сега запада ни съсипа и приватизира, а правителството е марионетка на европейският съюз и САЩ.

    Коментиран от #61, #82

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ТОЧКАТА

    15 1 Отговор
    А бе ,,ФАКТИ,,...Много от думите написани ...изчезват ,когато се появят след ,,публикуване,,....Щом има букви в полето за ,,оценка,,, системата е сгафила....Все пак ...кофти е ...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ицо

    50 4 Отговор
    Гласувам за всеки друг, но никога вече за гроб.

    Коментиран от #158

  • 60 Ицо

    50 3 Отговор
    Гласувам за всеки друг, но никога вече за гроб.
  • 61 Циганин

    52 2 Отговор

    До коментар #55 от "Антифашист":

    Превърна хората на кучета,да се ядат помежду си! Не остана нищо не посегнато ,че сега и на децата ни искат да посягат,ама разбра че там вече ще яде сопата и за сега увърта мошенника !!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Боко Ъпсурда

    39 2 Отговор
    Имаш нов проект? Демек си архитект? Респект!
    Браво,браво,браво господине Хубаво ли ти е?А дано ти мине !
  • 64 Г- на ти премиер,

    50 3 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Не е ли комунист, бе посерко? Пазванти а на Тодор Живков много се вживява, май усеща че му е за последно!
  • 65 Никога БСП !!!

    11 52 Отговор
    Със ГЕРБ пирувам,за БСП не гласувам...

    Коментиран от #77

  • 66 Дред

    22 4 Отговор

    До коментар #49 от "Л Ляпчев":

    Нещо се опита да кажеш ли.....,а неграмотнико?
  • 67 Misho

    24 2 Отговор
    Майко , майко , дедо владика , до къде я докарахме
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Истината

    43 3 Отговор
    Никога бсп,но герб крадат в пъти повече от тях.Още никой не се е захванал да разкрие замъците на кметовете от герб.И ДА ГИ ПИТАТ ОТКЪДЕ ПАРИ ЗА ТЕЗИ ДВОРЦИ.
  • 70 Васил

    39 3 Отговор
    С колко се вдигна БВП от това кръгово сигурно с 50%
  • 71 Безкомпромисно

    41 4 Отговор
    Не знам колко са ви сложни идеите на съвременните българи, ама съм минавал през Инсбрук за Болцано и такива естакади и виадукти през върховете, магистрални възли в планините гледах, че като гледам как бг баш-бакана отваря кръстовище и ви се смея. Освен това, дори някъде да имате добра идея, когато строежът се извършва от българи изпълнението е сатира и забава - плачевно. И обикновено се разваля на първата седмица от експлоатацията му. Всичко е измайсторено на две-на три, калпаво, европейски цени - българско крадене. И относно кръговите - правят ги, защото нямат пари за светофари и за поддръжката им, както и акъл за активно регулиране на трафика. Те това е - българска работа!

    Коментиран от #88

  • 72 Стамат

    51 2 Отговор
    Този лачен цървул продължава да си прави паралели с комунистите което показва на какво ниско ниво е.
  • 73 Docenta

    3 48 Отговор
    Бат бойко е строителя на съвременна България.

    Коментиран от #161

  • 74 007

    47 2 Отговор
    Изпeркал Tиkвeниk :(
  • 75 Земетресение

    40 3 Отговор
    Не съм комунист и никога не съм бил за разлика от изреклия тези думи но по времето на социализма през 70 години във Варна са направени тези проекти които просто сега се реализират защото демократите през 1992 при управлението на Христо Кирчев гласуват да се еърнат отчуждениъе за тези булрварди преди това имоти.После наново ги отчуждаваха а процедурите са от времето на К Йорданов.И можеха да да факт преди доста години от времето на изречението “Село ще ви направя”.Това се помни .От 2009 до 2015 Само5милиона инвестиции за Варна в 2 булеварда за изборите от фирми които не са от града.Това много добре се помни от Варненци.И това можеше да е по евтино защото направиха подмяна и реконструкция на места където 2години преди това е направиха.Досъа пари безмислено усвоиха.Може би 50милиона

    Коментиран от #91

  • 76 гост

    9 31 Отговор

    До коментар #13 от "Един":

    Ти пък намери кой да цитираш! Най-големия пияница който не е работил и ден,също като сина му.Това което комунистите построиха вече е в небитието,разпадна се.Толкова са далбовидни.Построиха завод в Дебелт и го затвориха 6 месеца по-късно-нерентабилен,дебили!!!
  • 77 Не гласувай за системна партия

    36 4 Отговор

    До коментар #65 от "Никога БСП !!!":

    Вече се съмнявам. Ще се искуша да гласувам за БСП. Тая нагла тиква, отишъл с Владко кръщелника да лее мъдрост. А са се оакали до уши казват по нашия край. Мириле ми на маниполирани избори затова Цв.Цв. остана в предизборния щаб. След изборите пак в парламента ни лук яли ни лук мирисали. Страшни морални са от ГЕРБ.
  • 78 Наблюдател

    23 4 Отговор
    Другари и другарки, комунистите каквото построиха те умствено ограничените не могат да го боядисат!!! Всички които са завършили училище 90 год. Са комсомолци и кандидат комунисти. Всички които са заемали държавна длъжност Администрация Милиционери Пожарникари и Военни са от партия БКП обикновените работници от заводи и теке сета са от партия " ОФ " (Отечествен фронт) с членски внос от 0,10 стотинки А партийците като другаря Борисов са плащали по левче на месец . Така, че може те да разберете какъв предател сте избрали. Иска да въведе ДИКТАТУРА за да прикрият нанесените щети държавата. На тази държава и трябва закон за депутати, министри, президенти,съветници и останалите от държавно управление да са на власт до 4 години и един манда с идни имена за да не се самозабравят и забогатяват рязко така ще забогатяват и други ще има кръговрат. За няколко петилетки ще бъдат богати стотици хиляди а не като сега една шепа. Благодаря за вниманието
  • 79 БКП

    13 4 Отговор
    Няма,бивши комунисти др.Методиев......
  • 80 Да да

    7 14 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Към пРосия,нали? Да не се объркаш в прогнилата Европа !Заедно със всичките ти дрОгарчета дето са ти дали плюсове.

    Коментиран от #81

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Да да

    6 21 Отговор

    До коментар #55 от "Антифашист":

    Абе защо тая "продуктивна" система се предаде пред "непродуктивния" капитализъм? Почвай да обясняваш,но не забравяй ,че СИВ се разпадна,а НАТО и ЕС се разрастнаха.Разпадна се и "великия"СеСенаСеРе! Ама защо бе дрОгари,като бяха толкова велики?

    Коментиран от #84

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 патриотъ

    28 3 Отговор
    Няма ли кой да обясни разликата между кръг и овал на тоя великан на нестройната мисъл?!
  • 87 Галош

    20 2 Отговор
    Е какво да говорим , от простия кво друго да чуе човек !!!???????????
  • 88 Голям прос

    30 3 Отговор

    До коментар #71 от "Безкомпромисно":

    Разваля се защото е некачествено. Отклоняват се пари от строежа на пътищата, затова магистрала Тракия прилича на развълнувано море с подводни ями. Затова се случи и онова при Своге. Тоя си мисли, че нещо е направил. Освен качествено пълнене на банковата сметка друго не виждам. А поддръжниците му не си виждат скъсаните гащи и празния хладилник. Ще ядат магистрали и санирану блокове. И ще плащат здравеопазване и обучение. Стига наглеци от ГЕРБ!!!
  • 89 Да да

    6 17 Отговор

    До коментар #84 от "Да да":

    Толкова ли много боли истината или си уникално тъп и няма какво друго да кажеш? Обикновенно когато фактите говорят и боговете мълчат,но ние знаем че комунистите сте над боговете. Говори,заплатата ти е 500 лв.
  • 90 onq s konq

    6 15 Отговор

    До коментар #85 от "Да да":

    Aз съм оригинала - докажи обратното! Tриите коментарите на тoя Да да !

    Коментиран от #92

  • 91 Да да

    9 22 Отговор

    До коментар #75 от "Земетресение":

    И сега остава върпосът - Като можеха,защо комунистите не го направиха? Те всичко са можели и всичкото бъдеще ЩЕШЕ да е светло,докато не почна режима на тока!!! Ама и наглост имате да говорите!!!

    Коментиран от #94

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Усмивката

    13 1 Отговор
    Тия политици ли са ,хидроинженери ли са ,магистрални инженери ли са .Човек като се загледа в исказванията им си мисли.Евала на страната им ,евала на рода им.Ма то са излвал,изливало върху им отгоре,та одят с ей такива капацуни на рамената им
  • 94 fil

    18 5 Отговор

    До коментар #91 от "Да да":

    Добре вие коя година сте роден, че знаете и сте толкова компетентен, а другите нищо не знаят? Или живеете в измислен свят

    Коментиран от #97

  • 95 Bubbles

    18 5 Отговор
    Те комунистите каквото са построили ти не можеш и да го боядисаш!

    Коментиран от #98

  • 96 Богомил

    9 6 Отговор

    До коментар #51 от ".....":

    От малък бачкам, трудя се уча здраво, ходя на протести, отстоявам мненито си не се предавам. В 3-ти клас ми беше първия масов протест, където се събрахме деца от блока и отидохме да подкрепим родителите си... Участвам в благотворителни кампании и дарявам и инвестирам пари в неща, който са полезни за България. Мн са дребните неща, който съм и правя за Родината си. Но проблема е на високите етажи на власта/ап.. Това е работа за целия Български Народ. Който не му се работи и не го бърка за Родината си да се маха ... Никой не обича предателите !
  • 97 Да да

    12 18 Отговор

    До коментар #94 от "fil":

    Коя година трябва да съм роден,за да знам че СИВ фалира? Коя година трябва да съм роден,за да знам че СеСенаСРа се разпадна? Как интерпретирате факта,че бивши републики са във война с Русия,а други канят НАТО да ги пази от нея? Кога трябва да съм роден,за да разбера че построяването на Кремиковци е фалирала идея,още в зародиша? Кога да се родя,за да не разбера че изнасяйки храна за Русия и внасяйки петрол,не можехме да си платим само петрола?Защо ние пропаднахме,като сме направили толкова много заводи,а едни тъпи Западно Германци,дето са умрели от глад и нямаха нищо,предлагат работа на половината СИВ? Защо хората от Западна Германия не бягаха в Москва, а тези от Източна си рискуваха живота пресичайки границата? Когато отговориш интелигентно на поне един от въпросите,ще ти кажа коя година съм роден и кой в какъв свят живее?

    Коментиран от #100

  • 98 Да да

    4 17 Отговор

    До коментар #95 от "Bubbles":

    Да си виждал някой да боядисва развалини? А капиталистите нищо не са построили,така ли? Че са си го и боядисали и го ползват!

    Коментиран от #102

  • 99 РУСЕВ

    27 3 Отговор
    Тоя популист още ли не е осъзнал, че отдавна се е втръснал на хората с тези посещения по разни строежи. А бе аланкоолу, и без петел ще се съмне. Защо трябва да си приписваш някакви заслуги за това , че ние сме живи. Ами че Варна е 500 000 град, има собствен живот, има собствени приходи и може да се развива и без ти да се месиш. Аз бях студент през 80-те в МЕИ. Живеех на квартира на ул Добри Орлов 17, която граничеше със стадион Спартак. Бях на квартира в къща и още тогава имаше планове за събаряне на тези къщи на тази улица, защото от там щеше да минава бул В Левски. Той беше изграден от към стадион Гагарин до студентските общежития и трябваше да продължи до техникумите и до спортна зала Локомотив. Не мога да разбера какви заслуги си преписва тоя нещастник.
  • 100 Альоша Гърневски

    19 7 Отговор

    До коментар #97 от "Да да":

    Такива като теб е трябвало изобщо да не се раждат.
  • 101 Динко

    10 1 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Предполагам няма да е в Русия или Беларус, или Северна Корея?
  • 102 Bubbles

    28 5 Отговор

    До коментар #98 от "Да да":

    Посочи ми едно нещо което са построили капиталистите, САМО ЕДНО, ама не ниско качествени жилищни блокове и молове с парцалки на 5-ни цени каквито вече си имате на всеки ъгъл в клозета.
    30 години само кражба и измама ей това са капиталистите, разделиха и озлобиха народа, сега изпростяват децата му, а после ще ги превърнат в меки китки, транс, мранс, джендъри и т.н.
    Да ти пикая на капитализма!

    Коментиран от #138

  • 103 Гифонович

    21 3 Отговор
    ХИТРЕЦ, ВИКНАЛ ПОПА ДА МУ ПРАВИ ПР.
  • 104 1234

    20 6 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Ко се хвалиш,бе , гледай хората как те мразят,бе боклук,колко училища ,болници,детски градини построй бе боклук,каквото е направил Бай Тошо,ви го унищожавате,в ада да отидете всички,ваща мама
  • 105 ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

    20 6 Отговор
    АЙДЕ ОЩЕ 10-20% ЩЕ СЕ ПОКАЧИ БВП. АМА ТОЙ СЕ ОБЪРКА ЧОВЕКА ДА КАЖЕ КОМИСЙОН ТА КАЗА БВП. АМА НИЩО НИЕ СЕ ДОСЕТИХМЕ НАЛИ СМЕ ПРОСТИ И СЕ РАЗБИРАМЕ.
  • 106 До тъпака от ГЕРБ

    19 6 Отговор

    До коментар #18 от "Герб":

    Те в ГЕРБ всички са пребоядисани комуняги бе боклук
  • 107 Димитър Кънев

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "СоцБоц":

    Другарьо Борисов не ви прави чест да плюеш по тези които те от гледаха . храниха и изучиха.Не честно да хапеш ръката която още те храни.

    Коментиран от #126

  • 108 Хрис

    18 6 Отговор

    До коментар #18 от "Герб":

    Пич, комунистите не трябва да умират и трябва да ги къткате колкото е възможно по-дълго, до като намерите друг заместител за оправдание на некадърността Ви.
  • 109 Мирко

    19 3 Отговор
    У наше село на това му викаме кризисен ПР. Видя Бойката, че рейтънгът им копае асфалтеца към - 10% и хвана ножицата под мишница и газ както тя си зная. Ръси тъпи смешки и сам си се хили. Кмет, владика всичко строено за снимки. Искам следващия път когато отиде да се гаври с нашите пари, отново потънали в поредната некачественна поръчка да няма нито един журналист. Да реже и да плаче тая селска, крадлива, сикаджииска разпорентия.
  • 110 бббббб

    24 5 Отговор
    Комунистите построиха много ,от които ЦУМ, НДК , построиха за 3 дни Мавзолея, който една седмица не можаха предателите да съборят.Още 80 % от комунистическите пътищата в БГ стоят и само се кърпят от ВАС крадците. Защото не можете да ги преасфалтирате . Дане говорим за заводите ,които съборихте,разпродадохте и окрадохте !!!
  • 111 Запознат

    19 3 Отговор
    Ма, маайкооо, нито са кръгли, нито са овали. С яцевидна форма са, бе мутро проста. Качи се на една кола и мини, карай по всички кръгови дето сътворихте в София. Вземи завоите и виж, какво правиш с волана, постоянно дозавиваш, щото това не са кръгове, нито овали. Хем са тесни, хем неправилни. Изходите на кръговите са с толкова изнесени бордюри, че ако не внимаваш, за да излезеш от кръговото, ще удариш бордюра. Всеки ден карам по тоя кръгови в София и като им гледам изпълнението, и си представям, какво сте сътворили /разбирай - откраднали/ във Варна, не се учудвам.ма,майкоо,Боже, Боже, Боже... Колко мъка и прост народ има по тая земя....
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Запознат

    12 3 Отговор
    И като говориш, не ми имитирай Марлон Брандо от Кръстника, моля. Не ни впечатляваш. Моля.
  • 114 1944

    3 9 Отговор
    крадливия комунист построи всички възможни паметници на глупостта.
  • 115 жалък премиер

    19 3 Отговор
    Пълен Профан. Вие гербериститите какви сте ? Расли, обучени и захлебени от старото време. Ипонския мафиот кого обсужваше преди да се издигне? Най-фрапиращия пример е , че продължавате да правите "първи копки" и да "режете лентички" по обекти правенни с народни пари, с парите от нашите данъци ! От един прост пожарникар друго не съм и очаквал.
  • 116 Хрис

    19 5 Отговор

    До коментар #92 от "Да да":

    Пич, нещата не са толкова прости, както ти си ги представяш. Всичко тече, всичко се променя. Единственото вечно е промяната. След не повече от 20 максимум 30 години сегашните комунисти ще си отидат от този свят и няма да има ской да се оправдавате. Спокойно пич , пак ще има техни заместители, погледни Франция с жълтите жилетки. Единственото нещо което носи някакви сериозни доходи сега на България е енергетиката, изградена е при социализама. Този отрасъл е създаден след1 944 г. И увеличава добива на електроенергия на страната сорямо 1939г. 140 пъти. От 1944 г до 1989 г. (45години) населението на страната ни нараства от 6 млн. на 9млн. , а само за 30 години, кап развитие бележим спад с над 2 млн. души. Коя е причината ? Ще ги имали българите и България?

    Коментиран от #133

  • 117 Черна Врана

    6 21 Отговор
    Бесеперастите се пукат от яд хахахах

    Коментиран от #124

  • 118 жалък премиер

    25 4 Отговор
    Боця , при онова време колко самальота имахме ? Колко ракети имахме ? Боця, толкова си прост и беден, без олигавените европейски пари си същия голтак. Продадохте държавата, изгонихте народа, натресохте безброй данъци и пак не можеш да купиш 5 самальота макар и правени от краварите с един мотор. Всичко което герб е направил се руши на втората седмица. Плочки, бордюри, бетон, асфалт поради лошо качество, както и твойта измислена партийка с гнил матрял. Ходи на танци, не дей ръси глупости !
  • 119 onq s konq

    5 17 Отговор
    Цъфнааааме та връзаааме!!!Евала боко - па за тебе шъ гласувам!!!
  • 120 Врабец - Мечка

    19 4 Отговор
    Съсипахте държавата, побъркахте народа унищожихте всичко. Нагли айдуци безподобни и ти дебела, проста главо начело на тая гнусна сган. Господ гледа. Хората ходят по улиците обезумели и ви псуват и кълнат

    Коментиран от #127

  • 121 Весела

    21 5 Отговор
    Този е с по-малко акъл и от една кокошка.
  • 122 Боце

    13 4 Отговор
    Златушко-хераковският селски хитрец не е прост, а много прост човечец, направо завършен простак.Има ли все още наивници, които да му вярват. Господи прибери го Родината ни от игото му освободи я.
  • 123 Професионалист

    11 4 Отговор
    Ти си истински комунист и затова взе лопатата и построи най-некачественото кръгово в България,браво!
  • 124 Боце

    7 1 Отговор

    До коментар #117 от "Черна Врана":

    И вие сте завършен простак като него.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Запознат

    10 2 Отговор

    До коментар #120 от "Врабец - Мечка":

    Пич, много си прав. Колко познати имам, всичките ги псуват и кълнат. Как не ги стигнаха тоя клетви, не знам. Кал не ги стигна, поне една, та да ни отърве от тия всичките, дето като започнат да говорят по тв, всичките го правели за България. Мам......да........аааа.
  • 128 СссереМ

    9 5 Отговор
    Троловете на импексова се трудят неуморно,няма ден,няма нощ-те са винаги на пост.И да виете и да не виете,след месец ще сте бита карта.
  • 129 Pit

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    Чао..
  • 130 Ицо

    15 3 Отговор
    "По снимки ги ръководех". СМЕШНИК ОТ КЛАСА. С такъв премиер смешен, каква да ни е държавата. Ръководел строежа от снимките които му пращали.
  • 131 Гифон

    12 4 Отговор
    Цвъки иска да си купи мол. Имал още от крадените пари на Европейския съюз които били предназначени за хората.
  • 132 месара

    5 12 Отговор
    цялото бсп и членове се е събрало тук да пише, нали от днес започва агитацията за еп ! 🤣
  • 133 Да да

    6 8 Отговор

    До коментар #116 от "Хрис":

    Поредния кух та дрънкащ комунист! Енергетиката е на загуба и дотации от държавата, виж колко дължат от БЕХ! И режима на тока при разпада на комунизма беше щото е много на печалба енергетиката! Обясни как със 6 бкока АЕЦ, имахме режим на тока 3 към 1? С ТЕЦ Марица и Варна български и без квоти? Виж колко милиона изляха в "Марица" за да продължи да работи! Сложни са нещата, да! Сложно е да обясниш как един фалит, всъщност е печалба! Най-важното обяснение е защо са разпаднаха СИВ и СеСенаСРа? Защо Германия, разделена и съсипана от бомбандировки е светлинни години пред нас и пред победителите си? Знам че за вас е сложно, ама за мен не е, защото не съм сляп. БСП / ДПС (ДС на БКП) са вредни за България!
  • 134 Да да

    5 5 Отговор
    Aз мразя комунисти!
  • 135 Ват ен ка

    7 4 Отговор
    Велик! Унищожител на България!
  • 136 СтарТИРаджия

    2 0 Отговор
    Гледам, че коментарите отиват към кое "зло е по-добро" от м'глЪтЪ. Аз, като много пътуващ и видял, чисто технически ще се изкажа. Булевардът е добър за варналии и туристи. Но не решава проблема с трафика. Един вектор в повече да се забиеш в центъра с колата. На юг "изсипва" трафика на езерото и пак в тапите към моста. На градове, като Варна и Бургас им трябват байпаси: за справка Констанца, каква магистрала само я опасва и разхвърля трафика - кеф ти туризъм, кеф ти тежкотоварен към пристанища и пром. зони. Този булевард не решава проблемът с шума, праха и вибрациите от тежкотоварния трафик, който за северното черноморие пак ще върви по "Смирненски"! Т. е. стресът и мръсотията за живущите и работещите в този район си остава, а целта на един транзитен или "отпушващ" път е точно тази - спокойствие и сигурност. Иначе честито, типично в столично - герберастки стил Ви спретнаха кръстовище на ДВЕ нива. "Сега пък криво било... Само да сте се оплакали"! А и честит "транзит" на ромляните от Максуда. Да го ползват по предназначение, хаха!
  • 137 Усмивката

    3 3 Отговор
    Исползва поста си за ПР акции.Предизборно.И не само.Иначе трябва да се плаща.Освн това изглежда като непринудено.Човек,неподготвен лесно се сготвя.Съзнанието е по възприемчиво.Тези тънкости за манипулация селския бек ги владее.Нали и това е завършил и преподавал бившето ченге.За мене това е необяснимо натрапване.За други (гербаджии) ,опресняване на временната им памет.....Нима .Кой говори за некадърни и крадливи комунисти?????
  • 138 Да да

    4 9 Отговор

    До коментар #102 от "Bubbles":

    Извади си главата от пясъка и погледни какво са направили страните с капитализъм! В България се строи това, което носи проходи и което се пребори с корупцията! Бокича за няма и 10 год. направи толкова магистрали, колкото БКП за 60 не можа, а ги бяха планирали - по 100 км. на година. Хотели, логистики, заводи, магазини, цехове с хиляди! Транспорт, надхвърлящ 10 пъти този от соца. Стабилна икономика с БВП не виждан през годините и расте. И това след привали като Кремикивци и АЕЦ "Белене", сътворени от БКП/БСП и платени от нас, чрез ГЕРБ!

    Коментиран от #141

  • 139 1944

    4 2 Отговор
    каквото откраднахте комунистите, бай мек хой, ние не можем да го боядисаме.
  • 140 нтсдтстс

    7 4 Отговор
    Еми то щото е трудно затова го строиш ти!
    Освен че е трудно е и скъпо за народа, за Европа, за обикновения човек, трудно е че ще се копа непрекъснато там в продължение на години, ще се рови в часове пик, ще стават километрични задръствания, както се рови по всичко с години, къде сте пипнали вие!
    Тракия още я ровите... да не говорим за други места!
    Ма то не може да се лапка без да се прави нищо, не може с песък да слагаш а да пишеш чеси сложил най-якия асфалт!
  • 141 Усмивката

    3 2 Отговор

    До коментар #138 от "Да да":

    Това което съм писал по горе е писано за тези „индивиди ” като тебе..Виждат, но не разбират

    Коментиран от #144

  • 142 Усмивката

    6 3 Отговор
    Гербаджиите строят така.От десет кръстовища по една линия, „строи” един надлез и казват .Ето ви надлез .Нали това искахте.Облекчихме трафика.Докато на останалите девет се получават задръствания в толкова пъти колкото се е преляло от десетото на другите девет.Но нали комуниста си остава комунист .Преливаме от пусто във празно.
  • 143 Праведен

    4 7 Отговор
    Не дейте да хулите другарите социалисти защото те никога не са си ходили от властта само че сега управляват всичко което заграбиха от приватизацията.Ще им целувате ръцете и задниците един ден като видите че те са единствените господари на всичко в България.Комунизма никога не ни е напускал. И какво ли ще стане ако дойдат на власт червените боклуци? Може пък да се роди от тях един нов ХИТЛЕР който да прекара цялата циганска пасмина за обеззаразяване. Ако стане така съгласен съм да идват на власт тези червени нещастници.
  • 144 Да да

    5 2 Отговор

    До коментар #141 от "Усмивката":

    А всичко което съм писал аз, е точни за такива като теб - много разбирате, а нищо не виждате, нито сте виждали? Къртици!
  • 145 Асд

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Сера Стата":

    Слушаме какво са построили ?
    Целия съм в слух 😀
  • 146 Велин

    7 3 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Дали този Ваш любимец не е бил и той член на БКП? И дали пък не е бил най-младия член на Софийската партийна организация, демек гордостта на Партията!? Само питам, може и да греша!?
  • 147 минаващ

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Изумен":

    До ИзОмен, и аз също се Обедих, че сте на един кантар.
  • 148 Мартин

    6 5 Отговор
    Въпросният премиер на България очевидно не прави разлика между кръг и елипса !! Г-н Борисов, що за нахалство е това, да казваш на черното бяло, при условие, че е ОЧЕВИДНО, че кръстовището няма КРЪГЛА форма, а ясно изразена ЕЛИПСА ??? Неграмотен премиер, срам и позор за държавата. Моля ви, това е хвърляне на пясък в очите. Кръгло било. Елипсовидно е !!!
  • 149 Иво

    10 4 Отговор
    Браво Бойко, комуносоцпитеците газ пи.каят от яд, че Герб се справя отлично като управлявящи и БГ възкръсна като феникс от руйните на соцкомунизЪмЪ и сега е просперираща еврпейска държава и вече не е онази мизерна смърдяща руска кочина. 110 Милиарда Брутен вътрешен продукт, километри метролинии, магистрали, милиарди инвестиции, това ги трови червените боклуци и ги яде отвътре! Проблема е съдебната ком. система, която още пази червените мегакрадци от наказание, но Господ ще ги накаже за злините, които извършиха на страната, за милиардите кражби с които доведоха България до просешка тояга, а сега се правят на моралисти, само че са прокълнати до 9-то коляно, нищо че си осигуриха милиони за праправнуците си, всички са прокълнати и тези парище го даваъ само за лечение!

    Коментиран от #151

  • 150 пак ни обижда

    6 2 Отговор
    Един бивш комунист,завършил Симеоново,бивш бодигард на ,,ТАТО,,
    ................
    е не му отива да ..плюе,, комунистите,много ни подценява и много я иска тая власт,защо ли...
  • 151 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #149 от "Иво":

    То не бяха пирамиди то не бяха КТБта икакво ли не още , и има хора дето вярват на комунягите .Бойко може да е тъпанар ама мрази комунягите и аз ги мразя роден съм 1963 и на 22г ме натикаха в Разделна да вадя тухли защото съм бил с антисоциалистически мироглед !!!!!

    Коментиран от #157

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 ДОКОГА

    4 4 Отговор
    ЧЕ ТЕ ГОНЯТ ТЕБЕ КОМУНИСТИ БЕ БОИКО СТИГА ЛЪГА ХОРАТА КАТО ТОЛКОВА ТИ ПРЕЧАТ ЗАЩО НЕ ГИ ОЗАПТИ ДОСЕГА АМА В ГЕРБ КАТО ГЛЕДАМ КОМУНИСТ ДО СИН НА КОМУНЕТА А ПО МЕСТА ЕДВА ЛИ ЗНАЕШ КАК Е
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Дядката

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Един":

    Лъжешсе приятелю. Това което инвестираха е в техните сметки. И се надявам народа още утре да се събуди с отворени очи. Много ви моля създайте движение подобно на това което създаде професор Димитров!
  • 157 Дядката

    3 1 Отговор

    До коментар #151 от "гост":

    Ти си бил лентяй. Не си работил никога. Това е бил единственият да разбереш що е труд.
  • 158 Няма да гласуваш за никой всички са вътр

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Ицо":

    Няма да гласуваш за никой всички са псета
  • 159 Бойкооооо

    5 2 Отговор
    Никой не може да мрази комунистите така както бивш комунист. Един дядо Никола Петковист, другият комунист и пей сърце. Хвалиш се с единия или другия според случая.
  • 160 Анонимен

    3 2 Отговор
    Бокооооо, Бокооооо.
    Те каквото за 45 години са построили комунистите ти 20 неможеш му запълни дупките
  • 161 Дивуй

    2 2 Отговор

    До коментар #73 от "Docenta":

    Колкото ти си "доцент"толкова и Бойко е строител.
  • 162 Гост

    3 2 Отговор
    Аве съграждани. Идат избори, после други. Кметските са по-важни, че там са им големите грабежи.
    Стига толкова с този. Моля ви скъпи съграждани. Стига.
  • 163 Ая Мерич

    1 2 Отговор
    Надявам се всички вие да гласувате следващия път.
    Защото е ми е мн непонятно как така по форумите все оплювате герб а все печелят. Гласувайте! Не бъдете безучастни коне с капаци!

    Коментиран от #168

  • 164 Дядката

    0 3 Отговор
    Като няма един свестен като Генерала,за кого да гласуват хората? Опитаха се и на него да му намерят кусури,но не успяха. Крадеца вика "Дръжте кръдеца".
  • 165 Истината

    2 1 Отговор
    Генерал, ама нагъл,лъжец и крадец.Докара народа да ровят покоите за боклук.Защото повечето народ тъне ми мизерия и глад.
  • 166 Васко

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "Богомил":

    Добре бе. Аз съм готов да се върна и да се включа в промяната.....За съжаление в момента държавата е окупирана от мафията Ти като си там.. КАКВО Направи за България?????????? Или твоите представи за промяна се свеждат до просто слово блудство по форумите..... в очакване някой друг да ти оправи нещата......
  • 167 Стамат

    2 1 Отговор
    Тикво не говори глупости ами кажи колко милиона налапа този път
  • 168 Другия с коня

    2 0 Отговор

    До коментар #163 от "Ая Мерич":

    Нали гласуваме....На местните избори БСП спечелиха Само в няколко населени места със затихващи функции....А тук зе подвизават платени или фанатизирани писача с по много никнейма
  • 169 Боце

    3 0 Отговор
    Няма ли един свестен журналист да задейства на този мръсник и простак простичкия въпрос, като толкова много плюе комунистите, защо на 18 години става член на БКП . Такива кариеристи и ренегати, като него опропастиха тази велика идея. За тези измекяр презрение и забвение.
  • 170 Валери

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър":

    Мили ми Митко. Ако си забравил или не знаеш, бате ти Боко последен си хвърли БКП книжка.
  • 171 Ставрев

    0 0 Отговор
    И кой е виновен за всичко това?Всички които си биха камшика и станаха бачкатори,някъде на вън и се правят колко са велики и как добре се живее ?Всичко е една заблуда!Жалко че такива хора като Левски си дадоха живота за свобода и държава ,а сега за един живот ще се погуби всичко.
  • 172 бсфн

    0 0 Отговор
    много по добри кръгове от белокопитовското и по добри пътища са правили не като твоите магистрали където от 130км. трябва да намалиш на 90км. и защо си станал член на БКП бе изпросен генерал защото държа първанов за шлифера
  • 173 Умно село

    0 0 Отговор
    Лесно е, като знаеш какво правиш, а и не даваш поръчките на родата си!
    Българите строят навън, но у нас все не се получава. Защо ли!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове