Last news in Fakti

26 Април, 2019 18:45 4 787 30

Близките на загиналото в катастрофа с Местан бебе искат следствен експеримент

  • лютви местан-
  • следствен експеримент

На 13-ия ден от катастрофата, на Разпети петък, Местан свика пресконференция, на която обвини за трагедията бащата

Близките на загиналото в катастрофа с Местан бебе искат следствен експеримент - 1
Снимка: БГНЕС

"Ще поискаме възможно най-бързо да бъде проведен и следствен експеримент с участието на двамата шофьори", съобщи "24 часа", като цитира Станимир Сталев, адвокат на семейството на загиналото при катастрофата бебе.

"Не знам каква е целта на Лютви Местан, но не е редно да се правят каквито и да било изявления", каза Сталев. Според него единствено компетентен да установи вината за произшествието е разследващият орган.

"Това ще стане ясно в един определен етап, когато имаме събрани достатъчно данни за целия случай. В момента е несериозно да се обвинява когото и да било", беше категоричен Сталев.

Той каза още, че провежда собствено паралелно разследване. Целта му била, когато бъдат предявени материалите по делото, да се прецени дали ще имат допълнителни искания.

По-рано през деня, на 13-ия ден от катастрофата, на Разпети петък, Местан свика пресконференция, на която обвини за катастрофата бащата на загиналото дете. Лидерът на ДОСТ нападна и прокуратурата, като обвини обвинението в злонамерени лъжи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 99999

    37 0 Отговор
    Очакваше се .
  • 3 Патето яки

    59 2 Отговор
    Абе много е нагъл тоя местан. Отнема предимство толкова елементарно !!! Дано не се размине с условна а да влезе в кауша за няколко години.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Перник

    45 4 Отговор
    Наглоста е безкрайна,закона пази властимащите,обикновения данъкоплатец е подложен на геноцит,е...........нема такава държава!!!

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Shorty

    39 4 Отговор
    В тази държава няма политик , който да е виновен! Шофьорите от служба охрана- също! Затова се борят и за имунитет! И в контекста на тези Велики Светли Празници , но явно не и негови, трябва да си получи заслуженото наказание! Нека Бог даде да има правосъдие! Амин!
  • 8 Наглец

    32 4 Отговор
    Държавата ще го оправдае то е ясно на 100% и няма да получи заслуженото. Но Господи или неговият Аллах ще го съди. Винаги има и утре да не го забравя. Господ бави но не забравя!
  • 9 Хайл

    24 2 Отговор

    До коментар #5 от "Перник":

    Като няма държава да ги натиска народа с камъни,сопи,винкели...местан да е в затвора до живот...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Давид

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Максим":

    В тази държава няма умни политици . От 89 досега все в тинята газим . Един селянин от Правец с руски език ви разказа играта . А вие от ДС само ми рекламирате обратни от лондонското сити . А жените ви ги млатят тираджиите .
  • 12 Наглост

    33 2 Отговор
    Много нагло! Първо не искаше да плати гаранцията, беден бил. Сега пък прехвърля вината на и без това съсипания баща.Няма морал, няма достойнство, каквото знам, че турците притежават, няма капка човечност. Всички знаят- не е спазил предимство на пътя. Какво повече, има ли закони в тази държава? На всеки може да се случи, да изскочи кола, но ти си длъжен да спазиш знака и да изчакаш, докато се увериш, че нищо не идва по главния път.Толкоз!
  • 13 Месут

    3 44 Отговор
    Аллах ще накаже бащата който уби собственото си дете

    Коментиран от #20

  • 14 истината

    27 2 Отговор
    Местан доказва че не е българин. Турското в него проговори. Само пандиз за този долен предател.
  • 15 КОНСТАНТИНОВ

    16 2 Отговор
    МЕСТАН ПТДАВНА Е ЗАСЛУЖИЛ ДАБЪДЕ ЗАТВОРЕН ИЛИ 2М. ПОД ЗЕМЯТА.
  • 16 гост

    7 13 Отговор
    Определено и двамата шофьори с вновни!
  • 17 Давид

    19 2 Отговор
    Къде бе Местан когато Московски продаваше смърт ( книжки ) . Сега се оправдава мръсника , нарушил закона . Българските мохамедани няма да простят и ще го овезмездят .
  • 18 Луууд

    9 1 Отговор
    Ей люде на сите искам да кажа че коги прочетоо та новина за пръв пат незнам щее а кажа!от толко време сам у мвр-то ,сичко сам видел ама такоо нещо у никаде го нема брей!кваа па таа НАГЛОСТ незнам!
  • 19 Анонимен

    13 3 Отговор
    Ей педераст, не стига че не можеш да караш, не стига, че оставихте милиони българи в мизерията, не стига, че ти платиха гаранцията, върнаха ти книжката, ами на всичкото от горе обвиняваш БАЩАТА на детето. Ти добре ли си бе копеле! Ако можех собствено ръчно ще те убия, както направи с детето!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Глас народен

    12 2 Отговор
    Този за мен е пълен боклук
  • 22 Пушката

    11 2 Отговор
    Абе наглец ! Остави едно семейство без дете !!! Бащата трябва да ти резне главата , до кръста !
  • 23 Mishoo

    2 4 Отговор
    Bokluk Gaden mrasen dano skoro da ti se sluchi nai loshoto pomiar dolen
  • 24 абе

    8 2 Отговор
    другаря агент павел е в паника! ако усети дебелия, ше се премести в турското посолство - отново.
  • 25 НЕ БЪРЗАЙТЕ СЪС ЗАКЛЮЧЕНИЯТА СИ ГРЕШИТЕ

    6 1 Отговор
    Като прочетох вашите изявления, ама всичките сте компетентни до един.
    Когато не ги разбирате нещата питайте и четете ве неграмотници!!!
    Ще се разследва всичко от игла до конец , и ще се изненадате от заключението на експертите.
    А именно:--- и бащата ще е виновен.
    Бащата се издъни като призна с каква скорост се е движел , и ще му препишат още грешки които е допуснал.
    В съда не пропускат нито една подробност дори в детаили.
    Анадъму???
    Или си хамалин карач или си шофьор с опит .
  • 26 Шляхтиц

    5 3 Отговор
    Следственият експеримент ще установи категорично, че в момента на излизане на Местан на по-главния път в двете посоки на пътя НЕ Е ИМАЛО ДРУГ АВТОМОБИЛ. На въпросния път завоят е твърде близо до кръстовището и при скорост 110, а може би и по-голяма, сблъсъкът за Местан е дошъл като гръм от ясно небе. Още повече, че сблъсъкът е станал в НАСРЕЩНОТО ЗА ПОСТРАДАЛИЯ АВТОМОБИЛ ПЛАТНО. Какво прави в насрещното със скорост по негово признание 110 км/час????? Щетите и разрушенията по автомобила на Местан се изчерпват с отнесена броня и казанчета за миещи течности, докато другият не става и за скраб. В случая Местан, Иван или Драган не играят роля...........Реално трябва де се гледа. Не напразно адвокатът на пострадалото семейство отхвърля следствения експеримент

    Коментиран от #28

  • 27 Така е

    3 1 Отговор
    Не съм бил там , не зная какво е станало , за това не коментирам.
  • 28 Петков

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "Шляхтиц":

    Видимост около 200 метра до завоя, Скорост на BMW 110 km/час = 30 метра секунда. Общо време на видимост от Местан = 7 секунди. Той има забавени реакции и е с влошено зрение с очила - вероятно е тръгнал, поглеждайки и надясно.
    Време на реакция на шофьора с БМВ - 1 секунда (30 метра), от момента на виждане на колата на Местан, че заема неговото платно.
    Спирачен път - около 85 метра, при перфектни накладки на спирачки, дотук станаха 115 метра ако трябва да спре.
    Това са последните около 4 секунди, като колите са на около 115 метра.
    БМВ-то не може да спре, даже и да иска - не му достига спирачен път.
    То се изнася в насрещното, очаквайки, че по правилник Местан ТРЯБВА да спре маневрата за избягване на ПТП.
    Местан вместо да спре, продължава завоя към насрещното и там удря БВМ-то с неговия в другия десен фар. Двете коли се завъртат и заминава и предницата на WW която дозавърта BMW-то обратно и го превърта - на 50 м
    Колата на Местан се завърта на 30 градуса и се връща само 1.5 метра назад (не е челен удар явно).
    Цялата отговорност е в неспазване на предимството, а каква е причината - само Местан знае, но явно излъга в интервюто си, че е челен удар.
    Това е страничен удар с неговата челна част на колата.
  • 29 KRASI

    1 3 Отговор
    UBIEC E BA6TATA NA MALKATA TURKINQ,TOYE KARAL SS BQSNA SKOROST,NEDEYTE ZABLUJDAVA XORATA,BASTATA IMAL 10 MNAKAZANIQ ZA PREVI6ENA SKOROST
  • 30 ГОГО

    0 1 Отговор
    Имам над ДВА МИЛИОНА км. зад гърба си и почти не съм видял шофьор които на кръстовище да да погледне първо на ляво и след това на дясно-по правилник и по закон Божи. Залагам си книжката че е било точно така. Бай ти местан е погледнал на дясно потегля и поглежда на ляво и докато фокусира карамбола е готов. Отначало на първото итервю беше като насран ама сега вече НЕ. ДА ГОРИ В АДА. Безочлив нагъл. Такъв е бил винаги.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове