3 Май, 2019 09:10 2 001 20

ВОЛТ засади дръвчета на старта на кампанията си за евроизборите, видя ФАКТИ

  • волт-
  • евроизбори-
  • предизборна кампания

От партията искат да ''пуснат корени'' в българската и европейската политика

ВОЛТ засади дръвчета на старта на кампанията си за евроизборите, видя ФАКТИ - 1
Снимка: ФАКТИ

Партия ВОЛТ откри своята предизборна кампания за предстоящите след по-малко от месец избори за Европейски парламент, засаждайки 6 дръвчета в градинка на столичната улица ''Черковна'' 87. Дръвчетата бяха засадени от кандидатите за евродепутати на партията, като с това ВОЛТ до момента се отличава от останалите партии, които за старта на своята кампания избраха традиционните подходи.

Бройката от 6 дръвчета не е случайна, тя символизира номер 6 в бюлетината за партия ВОЛТ, а също така и това, че страните основателки на Европейския съюз са именно шест, аргументираха се от младата партия.

ВОЛТ засади дръвчета на старта на кампанията си за евроизборите, видя ФАКТИ
Снимка: ФАКТИ

Партията залага на равенство между половете и поради това кандидатите са 16 брой, респективно 8 мъже и 8 жени. Начело на листата е лидерът на ВОЛТ Настимир Ананиев, а в листата прави впечатление, че има чужденец, което е прецедент за България. Той е холандец и се казва Дани Ван Сантен и от три години живее и работи в България. Други от кандидатите са правните експерти Мартин Граматиков, Светла Миланова, Борислав Тасев и Златимира Цолова, която е експерт по вътрешен пазар и икономика и има сериозен стаж в Европейския парламент и Европейската комисия.

ВОЛТ засади дръвчета на старта на кампанията си за евроизборите, видя ФАКТИ
Снимка: ФАКТИ

Настимир Ананиев говори пред ФАКТИ относно очакванията и надеждите, с които ВОЛТ стартира своята кампания: ''Ние искаме максимално брой хора да научат за Европейска партия ВОЛТ, защото ние сме нова формация, учредихме се през миналата година май месец. Колкото повече хора срещаме, позитивната нагласа към проевропейска формация от млади хора, които искат промяна в начина на правенето на политика, хора от цяла Европа, които ще работят за България'', заяви пред ФАКТИ Ананиев.

ВОЛТ засади дръвчета на старта на кампанията си за евроизборите, видя ФАКТИ
Снимка: ФАКТИ

''Алтернатива има, алтернативата е ВОЛТ. Надяваме се да привлечем максимален брой хора от цялата страна и чужбина. ВОЛТ искаме да работим за едно европейско самочувствие на хората, дванадесет години по-късно, хората не се чувстват европейци. Самочувствието винаги е свързано с доходите, със средата като цяло. Синът ми, който седи до мен е на 7 години, а в последните 7 години 400 000 хиляди са напуснали България за съжаление, напуснали са, за да си търсят препитанието на друго място. Ние искаме да работим за това да ги върнем обратно в България'', каза още пред ФАКТИ лидерът на ВОЛТ.

''Ние искаме силна Европа, федерална Европа, виждаме каква глобализация тече, трябва ни консолидация, за да можем да се противопоставим на големите играчи като Русия, като САЩ, като Китай. Ако Европа е раздробена, ако няма този федерален статус, в един момент ще има ''разделяй и владей'' и България ще загуби от това нещо'', допълни Настимир Ананиев пред ФАКТИ.

ВОЛТ засади дръвчета на старта на кампанията си за евроизборите, видя ФАКТИ
Снимка: ФАКТИ

Ананиев изрази пред ФАКТИ разочарованието си от редакционната политика на двете големи телевизии БТВ и Нова, които според него акцентират и канят предимно само представители на големите партии, на които посланията са ясни за хората, а и освен всичко друго големите партии имат телевизионна трибуна целогодишно, според Ананиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Давид

    7 2 Отговор
    Всички нови партий са създадени изкуствено . Те са продължение на досегашния фалш на задкулисието . Нищо ново . В следващия парламент ще е БСП , ДПС , Герб .

    Коментиран от #5

  • 2 681

    2 6 Отговор
    Европейски боклуци :)
  • 3 Назго

    4 2 Отговор
    Да бе, ампер!
  • 4 Петя

    5 2 Отговор
    Ха не бях чувала за тази партия, много интересно звучи. Аз бих гласувала за нещо различно от общото котило, което имаме в България! А кой номер са в бюлетината?

    Коментиран от #11

  • 5 Иван

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Давид":

    Тези очевидно за европейска партия, а не поредната българска.

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Ники

    3 2 Отговор
    Петя, номер 6 сме в бюлетината. Надявам се да ни подкрепите!

    Коментиран от #12

  • 7 Давид

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Е аз не говоря за нея . Говоря за нашите .
  • 8 Тоест

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    А всъщност на нас са ни нужни точно (про-)български партии, а не някакви други
  • 9 ЪРП

    3 2 Отговор
    СУПЕР ЛОШО ВПЕЧАТЛЕНИЕ МИ ПРАВИ ,ЧЕ ИМАТ В ЛИСТАТА СИ ХОЛАНДЕЦ!!!
    АЗ ГО ТЪЛКУВАМ,ЧЕ Е ПОРЕДНИЯТ ВНЕДРЕН ХОЛАНДСКИ АГЕНТ , КОЙТО ДА МАНИПУЛИРА ЗА ЛОШО БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА!!
    БЪЛГАРИЯ БЯЛ ДЕН НЕ Е ВИДЯЛА ОТ ХОЛАНДИЯ И ОТ НЕЙНАТА СИСТЕМНА ГАВРА С НАШАТА ДЪРЖАВА И ПОСТОЯННИТЕ И БОЙКОТИ ЗА ДА НЕ НИ ДОПУСНАТ ДО ИСТИНСКАТА ЕВРО ЗОНА!!!!!
    ХОЛАНДЦИТЕ СА ШИБА*ЯЦ* В МОИТЕ ОЧИ И ТОЧКА!!!
    ТОВА Е ЧУЖДЕСТРАННА ПАРТИЯ МАРИОНЕТНО ПРОПАГАНДНА ЦЕЛ СПОРЕД МЕН!
  • 10 ЪРП

    2 3 Отговор
    И ДРУГИЯТ ПЪТ ДА ВИ ДОЙДЕ НА АКЪЛА ДА ЗАЛОЖИТЕ НА ЗАСАЖДАНЕТО НА НЯКОЛКО ПЛОДНИ ДРЪВЧЕТА , А НЕ НА ТУИ И БОРЧЕТА!!!!!!.....АМА, ТО КАТО СИ ГО НЯМАШ В ГЛАВАТА Е ЗА ДЪЛГО И ТРУДНО ОБРАТИМО!!!
  • 11 стратокастър

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Петя":

    Не виждаш ли че главния "волт метър" е от миналото народно събрание познат до болка мушмурок?

    Коментиран от #20

  • 12 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    5 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ники":

    Ники, най- приятелски Ви съветвам да продължите със залесяването през цялата предизборна кампания без да си тубите времето с каквато и да е била агитация! С такава дейност ще бъдете много по -полезни на България на себе си ,както и на бъдните поколения!
  • 13 Помнещ

    6 2 Отговор
    Със зеленото нагоре, да си знаете!
  • 14 Кукуригу

    2 2 Отговор
    Като гледам много ви е нисък волтажа!Все слаботокови!
  • 15 Ивайло

    4 2 Отговор
    Искат да пуснат корени и да си се "вкоренят" така хубаво във властта, като поредните плевели, дето ще се хрантутят на наш гръб, без никаква полза от тях!!!
  • 16 Мария

    2 0 Отговор
    В листата им е адвокатката, която се бори за премахване на ЧСИ-тата в България,
    които дерат кожите на гражданите...
  • 17 Булшитс

    1 1 Отговор
    Предизборно залесяване а, ама не можете като Боко да раздавате предизборно пари на ляво и на дясно, че и нови клинични пътеки и заплатки да обещавате за след изборите... Прааах прааах
  • 18 стига бе

    0 1 Отговор
    Настимир Ананиев ... Нора Ананиев, някаква връзка? Някой знае ли?

    Коментиран от #19

  • 19 Баба ти

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "стига бе":

    Колкото Домислв Дончев с Татяна Дончева.
  • 20 Петя

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "стратокастър":

    Аз харесвам Ананиев, незнаех, че е направил партия, благодарение на неговото предложение в парламента мога да карам с тъмни стъкла на колата. ;-)
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове