6 Май, 2019 23:27 39 916 182

Край на "Шоуто на Слави"! (ВИДЕО)

  • слави трифонов-
  • шоуто на слави-
  • ток шоу-
  • btv-
  • бтв

"Аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда," обяви шоуменът тази вечер

Край на "Шоуто на Слави"! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

„Шоуто на Слави“ е българско вечерно делнично ток шоу с водещ Слави Трифонов. Предаването се излъчва от 27 ноември 2000 г. по bTV. Предаването се записва всяка делнична вечер от 20:00 часа в студиото на bTV в зала 12 на НДК, София, а се излъчва от 22:30 до 23:30 ч. Последното издание на предаването ще бъде излъчено на 31 юли 2019 г., това заяви самият водещ тази вечер:

"Уважаеми зрители, знаете ли, че всяка вечер, като сядам срещу вас, аз - по телевизора, а вие - във вашия дом, или там, където ме гледате, та всяка вечер, като сядам срещу вас, аз се чувствам като част от вашето семейство. Съвсем сериозно ви казвам – понякога си представям как някъде в Стара Загора, Симитли, Каспичан, Варна, Плевен или някъде в чужбина – в Англия, Германия, Испания, Австралия, Америка - вие ме гледате по телевизорите и аз съм част от вашите семейства. Защото това е факт. Вече 19 години.

За мен, уважаеми зрители, това е едно приключение, което продължава вече 19 години благодарение на моите колеги, благодарение на БТВ, но най-вече благодарение на вас. 19 години. Ако една госпожица се е родила в деня на първото предаване - на 27 ноември 2000-та година, сега е на 19 години. Може да се жени и да има деца. Тази госпожица е израснала заедно с това приключение. Или пък един друг факт ще ви дам. Ако подредите всичките тези предавания за тези 19 години едно след друго, ще ви трябват 6 месеца по 24 часа в денонощието, за да ги изгледате.

Уважаеми зрители, казал съм “уважаеми зрители” над 70 хиляди пъти. Значи много ви уважавам. Затова сега ще ви кажа, че моят договор изтича на 31 юли тази година. Всъщност той изтича на 12 септември, но с отпуските, които трябва да ползвам по договор, изтича на 31 юли. И на 31 юли тази година това приключение ще свърши. Тоест Шоуто на Слави ще спре да съществува. И тук въпросът е защо?

Понеже винаги съм бил честен с вас, не мисля сега да правя нещо друго.

От много време насам аз и моят екип не се чувстваме част от медийната среда. Не се чувстваме на място. Погледнете всичко около вас, как е организирано и как работи, и ми кажете - вие чувствате ли се на място? Така се чувстваме и ние. Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата така, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за свобода. И за начините й на отстояване. Защото, уважаеми зрители, в основата на съществуването на нашия екип е усещането за свобода. Безусловното усещане за свободното изразяване на собственото ни мнение. Защото ние винаги сме говорили на вас като свободни хора на свободни хора. От позицията, в която сме сега, не можем да направим повече.

Затова аз реших да не подновяваме договора си. Не си мислете, че имаме проблем с нашите партньори от БТВ. Не, това е мое, наше осъзнато решение.

Аз съм правил много телевизионни предавания в различни телевизии заедно с моите колеги и тези предавания са били спирани от телевизиите. “Ку-ку” беше спряно и се появи Каналето. То беше спирано два пъти. После се появи “Хъшове”. И то беше спирано два пъти. След това се появи “Шоуто на Слави”. То съществува най-дълго, но и то беше спирано два пъти.

Но понеже аз съм учтив човек, искам да благодаря на моите партньори от БТВ, заради които имахме възможността, аз и моите колеги, да преживеем това дълго, но изумително и прекрасно приключение. Но БТВ не е абревиатура от три букви, а хора. БТВ в годините смени различни собственици и различни мениджъри.

За това, като почтен партньор искам да благодаря на Албърт Парсънс, Светла Василева, Вики Политова, Павел Станчев, Флориан Скала, но, разбира се, най-много искам да благодаря на вас! На вас, уважаемите зрители. Благодаря ви, за мен беше чест!"


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гостилничаря

    451 63 Отговор
    Каквото и да беше, това е краят на една ера! По същия начин както "Всяка неделя", израстнал съм с с това предаване! По същия начин има хора, израснали със "Шоуто на Слави"! Товс са 19 години!

    Коментиран от #164

  • 3 ГОРАЗД

    220 185 Отговор
    Ако не го прави за да се захване с политика,новината е доста добра!
  • 4 Разгеле

    219 443 Отговор
    Най накрая ша се махне тоя мръсник от сцената. То не беше простащина, плюене, гаври и какво ли не. Браво! България започва да се оправя!

    Коментиран от #20, #93, #102, #129, #131

  • 5 Отегчен

    162 286 Отговор
    Най-после ! Дано е вярно , а не поредния номер на Слави , като " ослепяването " му .
  • 6 халва и сополи

    385 69 Отговор
    Ми, ще зяпате Зуека и Рачков до пълно изтъпяване и както се казва "краля умря да живее краля" !

    Коментиран от #125

  • 7 КоБе

    153 241 Отговор
    Крайно време беше.
  • 8 човек от село

    234 52 Отговор
    Вариантите за неподновяване на договора с БТВ а два:
    1 Отива в Нова при Киро Гела за повече кинти
    2 Решил е да влиза в политиката със свой проект финасиран от олигар
    си!
    Няма трети вариант!
  • 9 ИЗВЪН

    155 122 Отговор
    Просветлението е дошло след визита на Папа-та !
    Радвам се, че децата ми пораснаха далеч от всичкия този фалш.
    Да му мислят онези, за които е кумир.
  • 10 Бай Мъдурко

    253 57 Отговор
    Аз да съм на негово място със спечелените милиони ще си хвана дърмите и няма да се весна в тая държава от проклетници, лумпени и овце гласоподавателски!

    Коментиран от #61

  • 11 Townboy

    156 123 Отговор
    Най-накрая. Беше на път да бие рекорда на "Дързост и красота".
  • 12 mustafa

    11 46 Отговор
    Дано не си жив да го видиш.

    Коментиран от #156

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Да да

    129 67 Отговор
    Тоя не го гледам от години. Явно вече и той не може да се гледа! А за влизане в политиката, едва ли. Да оставиш шоу за милиони, за да работиш за 5000 лв. на месец звучи несериозно.

    Коментиран от #172

  • 15 mustafa

    29 40 Отговор

    До коментар #1 от "Синан":

    Дано не си жив да го видиш.
  • 16 ИЦО ПЕТРОФФ

    94 101 Отговор
    Славуца се базикаше яко с Халваджиян и накрая не му подновиха договора. Браво, евала! Сега със сигурност учиндолският клоун ще се насочи твърдо към политиката, щото се видя колко завижда на Бойко!
  • 17 Айде Славчо чао............

    90 103 Отговор
    Дано не те видим повече.

    Коментиран от #173

  • 18 От btv

    118 113 Отговор
    Най-После ще се махне тоя гологлав палячо. Това шоу не съм го гледал от години. То това вече не е шоу а нещо друго. Хората не са просто да им пробутват само едно и също толкова години. Да се маха... най- после.
  • 19 Мишо Бирата

    39 41 Отговор
    Папата му е дал аудиенция !
  • 20 Либен

    127 28 Отговор

    До коментар #4 от "Разгеле":

    Точно обратното моето момче. Ама и ти си с промит мозък за съжаление. И той си отива както всички нормални хора от "Територията"

    Коментиран от #111

  • 21 Димитър

    182 39 Отговор
    Предаване - епоха...което аз спрях да гледам преди 15-тина години, защото още тогава беше изчерпано. Малко след това спрях да гледам телевизия изобщо, и може би това запази ума ми критичен и различен... Бедните хорица гледали това нещо почти 20 години, самите те едва ли осъзнават, колко то е повлияло на оценката им, на живота им, на действията им... Ако България спре да гледа телевизия поне 2 години, съм сигурен, че никога няма да допуснем на висок пост хора като боко и цецо, хора като станишев и плюмко, а бензинът щеше да е под 2 лева... Животът ни би бил много по-добър без денонощната промивка...

    Коментиран от #80

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Истината

    162 67 Отговор
    Добро си беше шоуто на Слави.На мен ми харесваше и бе интересно.А на който не му харесва,нали има дистанционно.Желая му здраве ,а шоуто ще ми липсва.

    Коментиран от #62, #103, #123

  • 24 Тряс

    145 63 Отговор
    Мижитурките, коментиращи по-горе, едва ли са направили нещо много по-стойностно в живота си от Слави и хората му...

    Коментиран от #29, #104

  • 25 Ачо Чалгарчето

    71 58 Отговор
    РАЗГЕЛЕ! АЧО ЧАЛГАРЧЕТО ще си седне на постланото! Аре сега без сълзи да изпратим най-лукавия и гъвкав предател ако успеем, въобще да го избутаме в канала, щото тая плешива кратуна е много коварна и лицемерна - то САМО България, то само Тиква, о Никаква Тиква, То Чалга, То Сръбско, То БИЛО ЕТНО - РАБОТАТА Е ДА СЕ ПРОДАВА, А ДЕМАГОГИЯТА ДА ВЪРВИ! Ясно, че повечето квартални пейки са ангажирани с неговата дума - те ако интелигенцията беше много, нямаше да има работническа класа... Таа наздраве ИЛОТИ - пак ще ви ребрят, сега по нова рецепта!
  • 26 Кажи колко милиона прибра за 19 годин

    49 37 Отговор
    И колко дрога пое😂😂😂😂
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 фжр

    77 21 Отговор
    Дано върнат предаването "АТЛАС" на негово място, "Минута е много" нямаше награди и няма да стане ама поне "Всяка Неделя" с Емо Чолаков да направят, за политическия климат...

    Коментиран от #31

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 axelmax

    57 32 Отговор
    Разгеле!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 подозрителен

    26 12 Отговор

    До коментар #31 от "ПУМА БОЕЦА":

    Рекламите а Тексако, Монсанто и Дънди Прешъс смениха ли ги? За един приятел питам, дето го обучаваха в лагери в чужбина...

    Коментиран от #36, #39

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Фатално интервю

    71 20 Отговор
    Злополучното интервю с ББ му струваше много. След него предаването пропадна съвсем и вече не е никакво шоу, а и пътят в политиката изглежда повече от проблематичен. Добре, че прецени (или му подсказаха) точното решение. Иначе - намаляващи зрители/рейтинг и липсващи избиратели.
  • 35 JPower

    51 20 Отговор
    Дано на неговото ефирно място не сложат някво друго ""шоу""".... Не гледам никви тъпизми от сорта , Слави, Биг Брадър, капки, гласове в пустинята и д-р. бТВ, нова и анал едно, също не гледам... тО никой нормален не ги гледа....
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Синият кит

    66 17 Отговор
    Само като ви чета коментарите и осъзнавам , че никога няма да се оправят нещата в нашата татковина. Дано да греша.

    Коментиран от #44

  • 39 Павел

    46 35 Отговор

    До коментар #32 от "подозрителен":

    Да се махат това не е никакво шоу никой не го гледа вече. Пълна порнография. Радваме се
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 SSP Alliance

    15 7 Отговор
    Върви прочистване навсякъде! Още инфо. Космическо разкриване - Земният алианс vbox7
  • 43 Eeee

    47 28 Отговор
    Ееее най-накрая тоя се сети че вече никой не му гледа изтърканите му предавания.19 години едни и същи глупости.
  • 44 Белия кит

    33 11 Отговор

    До коментар #38 от "Синият кит":

    Грешиш. Защото тука повечето са платени или анти-българи. И се опитват да свормират мнение, чрез множество профили и постоянно спамене 1

    Коментиран от #47, #48

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 67йк

    18 11 Отговор

    До коментар #36 от "ПУМА БОЕЦА":

    Скоро и на другия ще му правите паметник в Южния парк - гледай да редактираш стихчетата за буквара, че да знаят кой е победил в Студената война и направи Османското иго - присъствие с културен, търговски и ГЕНЕТИЧЕН обмен - ясно от кой "обмен" си раждан...
  • 47 КГБ Териер

    28 20 Отговор

    До коментар #44 от "Белия кит":

    А вие големите патриоти си падате по такива въздухари като Славчо от Лучиндол!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 свидетел

    31 24 Отговор

    До коментар #45 от "Ивайло":

    Слави не е кретен, а НАРКОМАН - още през 1995 не се прикриваше много много - беше времето на злите мутри и нямаше такава свобода на мнение. Интернета не беше популярна територия, защото телефоните и операторите бяха ограничени. Сега си е друго и мога да кажа, колко надрусан беше Слави- голям срам ще носите ако ви покажа как съм го снимал в НДК! Бях охрана към "БОДУ" на Тихомир - друга мутра, но пък си държах фотоапарата с мен и от балкона, често снимах "Дългия" ка се "ЗАРЕЖДА"!!!

    Коментиран от #52, #94

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 месара

    32 13 Отговор
    много празнодумие в тая тирада, на славчо селския прът!
  • 52 Ко, нее

    38 10 Отговор

    До коментар #49 от "свидетел":

    И като се събуди, ко стана, а?! Ако имаше такова видео, нямаше да се хвалиш тука, а щеше да си го продал вече на някоя медиа за доста пари!

    Коментиран от #58, #60, #81

  • 53 Благодаря

    43 20 Отговор
    Много значимо предаване за България! В последните години и простя доста, но в най-важното, е че никога не е спирално да критикува крадливите политици и да се опитва да обедини народа за добра кауза. Факт безспорен. Затова едно голямо Благодаря! Чудя се, когато телевизията превземе на 100% всички предавания и набута готвачи, брадъри, съдилища и други престъпно затъпяващи овцете формати, кой ще отваря очите на простолюдието?
  • 54 циганин

    80 27 Отговор
    А бе, тарикати, всичките които плюете човека, осъзнавате ли какво е да си 19 години на екран. Ама друсал човека, ми ще друса, щото може да си го позволи. А и на вас кво ви влиза в работата. Говориме за жестока дисциплина и акъл, които повечето тук коментиращи сте нямали възможност да имате. Ама имал милиони, що да няма човека или трябваше да е като вас, беден на пари и на дух. Е да ама ако беше като вас, нямаше да има "Шоуто на Слави", което малко или много, е забавлявало доста хора пред екрана.

    Коментиран от #59

  • 55 Диамантената ръка

    35 17 Отговор
    Тъпо, то не стига че няма нищо интересно, ами и това изчезва. А имаше интересни гости, добри хумористични попадения, бенд. Пък като е тъпо имаш дистанционно. Колкото по-малко неща, толкова по-малък избор.
  • 56 Вито

    27 15 Отговор
    Дано влезе в П О О О о олитиката.Тъкмо,ще имаме избор от 2 (ДВЕ) ТИКВИ
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 българин

    48 16 Отговор

    До коментар #52 от "Ко, нее":

    чета коментарите на някои люде и разбирам ,че наистина светлина в тунела НЯМА.Мнго от коментиращите очевидно не виждали табелите край на населените места които обитават от другата страна.Като едни истински "българи"умеем да оплюем и "нахраним" себеподобни.Славчо си е про от всякъде и за тези 19 години си заслужи второто си име.А то е Шоумен, което е много различно от палячо,циркаджия и др. подобни.И да не забравяме че в това шоу не е само Слави,ами Балета който ни радва очите ами бенда който ни радва ушите ами комедийните артисти които ни забавляват и другите режисьори,сценаристи и прочие?Всички те са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ и заслужават УВАЖЕНИЕ!!! естествено според мен.

    Коментиран от #127

  • 59 Дългия

    65 12 Отговор

    До коментар #54 от "циганин":

    Браво пич, прав си и в интерес на истината на доста хора е помогнал. Например онова момче от Стара Загора, което беше нарекло кмета,,смешник" и той беше тръгнал да го съди за 5 000 лв. тогава Слави пред цяла България застана зад момчето, като нарече кмета смешник и палячо и каза: ,,а сега ела ме осъди" .Така, че аз бих застанал до него, мътеше им водата и беше неудобен ама беше сам!
  • 60 лешперЯ

    21 12 Отговор

    До коментар #52 от "Ко, нее":

    Мекия - ти видя ли за кои години пиша?! - VGA камера какво качество може да ти даде? Освен да се съберем всички охранители в НДК, дето гледахме резила и да дадем показания под клетва, ЧЕ ГЛЕДАТЕ НАРКОМАНСКО предаване, друго няма как да докажа! Яла ми говори за БГ професионализъм - анекдот в категория "тъпизми" ама по него време и на това се радвахме!
  • 61 Батката

    27 5 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Мъдурко":

    И къде да ходи?
    Да пасе овце в Шотландия? Да свири във виенската филхармония, или да вземе шоуто на Опра?
    Честно казано от над десет години не гледам, та ми е все тая. Доста други простотии също трябва да се свалят от ефир- риалитита разни, сапуни и Тем подобни.
  • 62 Шляхтиц

    49 11 Отговор

    До коментар #23 от "Истината":

    Споделям Вашето мнение Господине. На земята съвършени хора няма. Светците са горе на небето. Но да се задържиш деветнадесет години в ефир е постижение, на което могат да завиждат много, много, много хора. И на мен вече много програми не са ми интересни, тъй като станах на 73 години. Дължимото на СЛАВИ трябва да се ОТДАДЕ. На когото не му харесва, има дистанционно, с което да смени програмата. И аз не понасям чалга, но е имало и много умни мисли, мнения, коментари. Не на последно място е забавната, веселата част на това ПРЕДАВАНЕ (ШОУ). Отвратен съм вече от българе, които само недоволстват, критикуват, оплюват, а съм сигурен, че не са направили и не правят нищо хубаво и съществено в своя жалък живот. Пожелавам на СЛАВИ ТРИФОНОВ много здраве, щастие и успехи в евентуални бъдещи начинания...........

    Коментиран от #67

  • 63 БАТ Слави Новозагорски

    14 11 Отговор
    БРАТИНЯ,СЛАВИ,СТОЙ СИ БЕ БРАТ!!!С ТЕБ ЖИВЯХ,С ТЕБ РАБОТИХ,С ТЕБ СЕ ПЕНСИОНИРАХ С 264.26 БГ ЛЕВА ПЕНСИЯ.АМИ СЕГА НА КЪДЕ ВЪЗДУХ МОЙ С ТРАБАНТА,А. ИЗВИНЯВАМ СЕ НО ЛАПТОПА МИ Е 19 ГОДИШЕН И НЯМА ВЪПРОСИТЕЛЕН ЗНАК!!!
  • 64 Метгонтан

    37 8 Отговор
    Сега Магърдич ще се насади не освободеното место.Славчо се предаде без бой . Още по интересни са приказките му за истината . Има едно видео за мултак на годината с Тошко Колев . Там на онова тлъстото хоро барабар с Илийчо Павлов , Желю Желев , Жан Виденов , Веждичката и много други сини и червени герои , се мъдри и дългия череп на Славчо . Пич колкото и да дрънкаш , ти си част от онази рисунка в която се опитват да ни накарат да повярваме. Ай земай си абичката , напраил си кинта и си живей живота .

    Коментиран от #68

  • 65 Геро

    19 8 Отговор
    Да не би , прибирането на Баневи и Арабаджиеви зад решетките да да са свършили дотациите за предаването
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 л8к8то

    24 8 Отговор

    До коментар #62 от "Шляхтиц":

    В БЪлгария и 500 години може да си в ефир - забрави ли?! Това не значи, че си модерен, желан и обичан - просто "силната" медиа те е лансирала в ефирното пространство, за да си пуска рекламите!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Plamen

    24 34 Отговор
    ТРОЛОВЕ ГЕРБАДЖИИСКИИИИИ СЛАВИ Е ОБИЧАН ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И НЯМА КАК ДА ПРОМЕНИТЕ ТОВА СКРИТИ С ВАШИТЕ ВМИРИСАНИ КЛАВИАТУРКИ!!!

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ПОЗОР и ПРЕДАТЕЛСТВО ООД

    24 6 Отговор

    До коментар #69 от "Plamen":

    Тя цяла България е зад граница, защото не иска да слуша долните и лъжливи подлоги на мафиотските кланове набутани в Парламента! Ачо Чалгарчето е квартална (рва) за бабите със златни зъби и избирателите от Максуда, Столипиново и Орландовци! Ачо Чалгарчето не може да хване умен човек за ръката, та да бутне хубава дума за чалгата, ибрикчийсвото и продажната политическа класа - всичко е демагогия. Утре ще ти изрецитира стихотворение на Вазов и ти ще хукнеш да го благославяш, защото е известен КЛОУН и държи улицата, значи е РОДОЛЮБЕЦ, така ли?! - ей, затова избягахме в чужбина! Затова ЧАЛГАТА и шкембе чорбата процъфтяват, затова МУТРИТЕ ни взеха държавата и БМВ стана компрометирана мака! Защото ИНТЕЛЕКТА е константа, а населениет се увеличава! В България населението направи компромис с интелекта и четем такива коментари! Утре Местан ще е невинен, защото Обществото "ТАКИВА" е съгласно да се трепят хора от политици - нали те са ПО-ВАЖНИ, също като АЧО ЧАЛГАРЧЕТО...
  • 73 Botev

    13 22 Отговор

    До коментар #71 от "ULTRAS":

    И от Ботев ще ви подкрепим!!! СМЪРТ ЗА ГЕРБ!!! ДА ЖИВЕЕ СЛАВИ!!!

    Коментиран от #74

  • 74 Антъни Иванов

    24 9 Отговор

    До коментар #73 от "Botev":

    Ти видя ли какво стана, когато Тиквата седна на "диванчето" на Ачо Чалгарчето - някой смелчага с гола глава му се доходи до тоалетната и се опита да се трие с тоалетна хартия - Що така?! Уплашен ли е бил?! Тиквата го е заплашил - НЕ! Един и същ локомотив ги дърпа всичките лекета!! ГЕРБ, ДПС и БСП са една тайфа паразити! Ачо Чалгарчето е просто демагог на хранилка и заплата към действащата партия - това е!

    Коментиран от #75

  • 75 Pffff

    9 8 Отговор

    До коментар #74 от "Антъни Иванов":

    Колкото и имена да смениш си оставаш един и същ ТРОЛ! А този АЧО за които вече 3-ти час ни говориш някои съкилийник ли ти е ?

    Коментиран от #77

  • 76 Слави Трифонов

    6 7 Отговор
    Мишки църкат като ме видят познай къде си бъркат?!??
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Що не гасне

    19 11 Отговор
    Да изпадне от Историята презрян, забравен и ОПОЗОРЕН, като подлога на ТИКВАТА, дето му даде да си кара мотора без каска, докато беше ШЕФ на София! Бактисахме от шопски отрепки, бактисахме от учиндолски първенюта! Рахат да са им парите, дето налапаха! - Задраве да си купите с благосл0вията на народа! Всички баби по пейките да ви теглят по една столетница от любов към статуквото и във всяка аптека да има лекарства, дето да Ви помогнат в кухнята с ТИКВЕНИКА, барем се отървем бърже и без подправки!
  • 80 тиква

    8 6 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    има и телевизии небългарски ,без политически промивки ,ама ти не си ги виждал
  • 81 чеп за зеле

    8 3 Отговор

    До коментар #52 от "Ко, нее":

    друсали с каменчо ама се скарали за грамажи
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Справедливост

    15 15 Отговор
    Слави е лош ?Бойко Фандъкова Цветанов Йончева Каракачанов по добри ли са ??? евтини апартаменти си купуват а народа гладува мизерства ? кой е по добре ???
  • 84 Бай Мъдурко

    20 6 Отговор
    Ще го заместят с Парламентарно следизборно шоу на апартаментаджии, виладжии и гербаджии!
  • 85 Бай Тошо

    4 2 Отговор
    Политиката следва
  • 86 дървара

    2 18 Отговор
    който не е доволен от предаването на слави,е комунист.и затова ще тъпчим на едно място.
  • 87 бравост

    19 6 Отговор
    Най накрая Чалга културата си заминава
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ХУБАВА КОГАТО ИДВАШ !

    25 5 Отговор
    Два пъти по-хубаво когато си отиваш ! СЛАВИ че ти отдавна засмуква вода, щом минахте да четете вулгарни вицове и да пеете пиянски песни ! Вие миришехте на феродо отдавна. Добре че бе Краси Радков да те вади от калта. ! Някога имаше Росен Петров а след него удари дъното съвсем !
  • 90 Сега остава другият боклук

    1 5 Отговор
    Лафазански ! И той е Родопска гайда !
  • 91 Антифашист

    22 3 Отговор
    Откровено казано това шоу отдавна върви към своят край. Изтъркано, изтъркано та чак прозира. Чудя се има ли въобще някаква аудитория. Така се чудех навремето и на шоуто на Тодор Колев, колко години изкара. А иначе по изказването си личи, че някой от Бтв е накривил шапката на Слави, казвайки му истината, но никой не е вечен така или иначе. Приветствам решението на Слави и му благодаря, че ще ме лиши от неприятното усещане, когато включвам телевизора и случайно попадам на предаването му. Да видим какъв, ще бъде следващият му проект, дано да не е политически.
  • 92 За мен е УНИЖЕНИЕ да ме видят като

    12 4 Отговор
    ЗРИТЕЛ в Народният Театър ИВ. Вазов на шоуто на Комиците ! Смешки и остроумия между таксиджии !
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Pompev

    9 4 Отговор

    До коментар #49 от "свидетел":

    Абсолутно си прав,имаше навик да смърка с пръста в ефир,едно заучено и несъзнавано движение.Още тогава го забелязах.Знам от собствен опит

    Коментиран от #95

  • 95 Pompev

    7 2 Отговор

    До коментар #94 от "Pompev":

    Ама после май поспря,коката и спийда не прощава на никой
  • 96 ЦЕЦКА ПОЯКОВА

    7 11 Отговор
    СЛАВИ, ХОРАТА ПОСРЕЩНАХА ХРИСТОС С ЦВЕТЯ И ПАЛМОВИ КЛОНИ И САМО СЛЕД ТРИ ДНИ ГО РАЗПЪНАХА НА КРЪСТ! ТОВА Е ЧОВЕШКАТА ЛЮБОВ! ИМА ЕДИН, КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТЕБ И ЧАКА СЪРЦЕТО ТИ - ХРИСТОС, КОЙТО ИСТИНСКИ ТЕ ОБИЧА!

    Коментиран от #113

  • 97 Кочъ

    16 2 Отговор
    Следващата кариера на Славчо ще е Бареков номер 2.
    След турското робство само прости хора управляват тази страна
  • 98 нервен

    20 3 Отговор
    Да бе да ...причината е една и е кристално ясна ..нарича се рейтинг ...и по-точно липсата му !!!
  • 99 БАРС

    11 7 Отговор
    Мисля ,че просто всичко им се изчерпа.Просто накрая нещто затъпя някъкви тъпи майтапи и т.н.Иначе да им благодарим което си е беше най хубавото шоу.Даже тия дато го плюят съм сигурен че първите години са го гледали с интерес
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Суека

    11 2 Отговор
    Той , Слави отдавна подгрява ярмомелката за превключване на скоростта към другата далавера , политиката !
  • 102 Масон

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Разгеле":

    Вярное точно изказване
  • 103 Ved

    9 4 Отговор

    До коментар #23 от "Истината":

    Добро дръжки , простотия , мазна чалга, тъпи скечове, злоба ясно показана от видещия, изсмукани от пръстите идей , като за слобоумни.Спрях да го гледам тоя още докато беше , по скапани мазета в тъпата 7 дни тв.
  • 104 Ved

    9 3 Отговор

    До коментар #24 от "Тряс":

    Добро дръжки , простотия , мазна чалга, тъпи скечове, злоба ясно показана от видещия, изсмукани от пръстите идей , като за слобоумни.Спрях да го гледам тоя още докато беше , по скапани мазета в тъпата 7 дни тв.

    Коментиран от #121

  • 105 баци Васко

    11 2 Отговор
    Невадааааа....да живее Къци Вапцаров....всяко нещо има начало и край всичко е преходно....
  • 106 Джей Лено

    15 8 Отговор
    Много ти здраве, дългуч. На никого няма да липсваш.

    Коментиран от #115

  • 107 Масон

    17 5 Отговор
    Уууурррраааа най после , след него и чалгарите да спрат да пеят , и да почнат някаква истинска работа. Та държавата да живне , и да се отръска от тея простотии.Време е за по културни и образователни програми , ако бтв спре и турските сериали ще става за гледане.

    Коментиран от #162

  • 108 Bingo

    9 7 Отговор
    Славчо колкото и да се изока с гостуването на ББ винаги ще събере достатъчно гласове за да стане поне евродепутат. Добре че изборите ще са минали вече. Ако не отиде в друга телевизия, най-вероятно ще се опита да влезе в политиката, и ще влезе за да бъде пълен цирка в нашето битие. Славчо го е страх да не го достигне съдбата на някой олигарси които не играеха в отбора на ББ и се мислеха за недосегаеми, щото и той си има грехове с които го държат на каишка. Обществото ни е толкова оскотяло, че след година две ще се хванат за всяка подадена им сламка от подобни псевдопатриоти щото след тоталната излагация на всички партии в това пространство след участието им в управлението с ГЕРБ, на следващите избори няма как да съберат необходимите гласове.
  • 109 бсп

    11 7 Отговор
    Край на Чалгарщината!!Край на червената секта, край на червените диктатори!
  • 110 Чалга

    18 8 Отговор
    Сбогом на простащината!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Иванов

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Синан":

    Отново простотията циганска в действие!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 хората говорят

    10 3 Отговор
    Това е добре.Много добре.Да видиме сега,какъв ще е следващият проект на ДПС.Казват,че следващото шоу ще го водят Цветанов и Карадайъ заедно.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 зрител

    15 2 Отговор
    Последните години си личеше че Слави се е изчерпил. Този край е съвсем логичен
  • 120 robin

    5 1 Отговор
    Пуснах сълза...
  • 121 Народ

    12 9 Отговор

    До коментар #104 от "Ved":

    Това, че е правил чалга обида ли трябва да е? А това че е дарявал огромни суми пари, това че той пръв почна да говори и да се бори за медицинските сестри в Либия? Това, че винаги е помагал на хора в нужда не е ли важно?
  • 122 ИВАН

    15 10 Отговор
    Тоя Слави е едно от най-гнусните творения на така наречената демокрация ... той опростачи и проми мозъците на поколение и половина . НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ
  • 123 674

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "Истината":

    За всеки влак си има пътници.Хващай друг влак.
  • 124 АЙ СТИГА БЕ

    4 8 Отговор
    ИМА ХОРА ИЗРАСНАЛИ С КОМУНИЗМА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, КВО ДА ПРАВЯТ , ДА СЕДНАТ ДО СЛАВИ И ДА ХЪЛЦАТ ЛИ ?
  • 125 686

    9 5 Отговор

    До коментар #6 от "халва и сополи":

    Ама ти като зяпаше Слафчо,поумня ли?
  • 126 Лупи

    4 5 Отговор
    Боко се изчерпа, наред е следващия морков за магаретата.
  • 127 мнение

    7 5 Отговор

    До коментар #58 от "българин":

    В шоуто професионалисти са бенда и Краси Радков.Другото е пълнеж.
  • 128 честито

    6 2 Отговор
    7 май е Международният ден на радиото и телевизията. На този ден през 1895 г. Александър Попов представя своето ново откритие. Той демонстрира за първи път пред Руското физическо дружество в Санкт Петербург изобретения от него уред за предаване и приемане на електрически колебания на големи разстояния без проводник
    На днешния ден преди 116 години в Санкт Петербург Александър Попов показва своето изобретение. Устройството е имало кохерер и електрически звънец с чукче, с което са приемани сигнали, излъчени с морзовата азбука. Апаратът на Попов давал възможност за първи път да се приемат радиосигнали, носещи информация чрез радиовълни и отваря пътя към създаването на други радиоустройства, позволяващи практическо използване на радиовълните. От една зала на университетската сграда Попов изпраща в друга думите "Хайнрих Херц", които председателят на дружеството възпроизвежда на черната дъска, пише БГНЕС. Така името на Хайнрих Херц въвежда безжичното предаване на съобщения на разстояние. Именно това, че не само са излъчвани радиовълни, а чрез тях е предадена информация, е основата на претенцията Попов да се сочи за откривател на радиото. През 1899 г. той включва към уреда телефонна слушалка и създава възможност за слухово приемане на сигналите. През 1907 г., според договор между българското и руското правителство, до село Франга (днес Каменар), северно от Варна, започва работа първият български безжичен телеграф. През лятото на 1911 г. на борда на крайцера "Наде
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Решетников

    9 10 Отговор
    Селския отворко ибрикчия рубладжия Славчо най после ще отърве децата и подрастващите от простотията и чалгарщината си Да отива в телевизията на БСП И без това работи за тях
  • 134 Венков

    11 13 Отговор
    Слави кажи само,дай знак...... и виж колко хора ще тръгнат след теб!

    Коментиран от #153

  • 135 doktora

    6 6 Отговор
    Заседя се дълго и досадно - като Цветан Цветанов, образ на българската селяния, поразсъблече балеринките, но и това не може да помогне вече - те ще си намерят къде да отидат, още са младички - тамън станаха по-женствени и стига са били контингент по принуда на певачите и работодателите си, да видят и те свят малко, че с тези повярвали си селяни... баста!
  • 136 аплодисменти за шоуто

    14 7 Отговор
    Може да не съм харесвал всичко в това шоу (аз и у себе си не всичко харесвам), например някои откровени простотии и чалгарски изцепки, но тава ще остане най-голямото и най-гледано телевизионно шоу у нас досега, а може би и за всички времена. Но все пак помислете, докато сте живи, The show must go on.
  • 137 коравия

    24 7 Отговор
    Нямам нищо против Слави Трифонов,създаде предаване,формат,токшоу и т.н,което се задържа доста време във ефир.За този период той покани доста интересни чуждестранни личности,които гостуваха в предаването му.Всяко начало си има и своя естествен край и завършек,предаването се изтърка и в един момент зацикли,просто и сценаристите се изчерпаха и нямат какво ново и интересно да предложат на зрителите.Доста хора него харесват и оплюват,но всеки знае,че няма как дадена личност да се хареса на всички.Музиката,която създаде с Ку-Ку Бенд,дали е чалга или турбофолк си спечели доста фенове и привърженици.Не може да му се отрече,че със своите изяви пълнеше стадиони и големи зали.За мен той е успяла личност,която оставя некаква следа и история във музикалния бранш,създал е работни места за определен брой хора и т.н.Слави е направил и доста благотворителни каузи и е помогнал на доста хора в трудни моменти,но не иска да се афишира със това.Дали ще се занимава с политика или ще търси друго поприще за изява той си решава и преценява сам.Пожелавам му успех в това в което решил да прави.Не трябва да бъдем завистливи и арогантни със писането на негативни коментари и плюене по някого без значение дали е Слави или някой друг.
  • 138 Аве Адолф Аве Фюрер

    13 5 Отговор
    .... ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА НАКРАЯ , ПРЕДАВАНЕТО ДОСТА СЕ ИЗЧЕРПА .......
  • 139 Аве Адолф Аве Фюрер

    7 2 Отговор
    .... ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА НАКРАЯ , ПРЕДАВАНЕТО ДОСТА СЕ ИЗЧЕРПА .......
  • 140 флипп

    8 2 Отговор
    Новото политическо проектче
  • 141 ЪРП

    11 12 Отговор
    ТЪЖНО Е ТОВА...ИМА СИ ИЗВЕСТНИ "ТРЕСКИ ЗА ДЯЛАНЕ" СЛАВИ,НО НЯМА КВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ...., НЯМАШЕ И НЯМА ПО-ДОБРО ТВ-ШОУ ОТ "ШОУТО НА СЛАВИ" !!!!!
    И ЗА МЕН БЕШЕ ЧЕСТ, СЛАВИ И ЕКИП!!!!!!
    ДАНО ВИ ПРЕДСТОИ НЕЩО ПО-ДОБРО, НО ВСЕ ТАКА ДА БЪДЕТЕ УВАЖАВАНИ И ДА ВЪРШИТЕ НЕЩА ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
    АЗ ЛИЧНО СЪМ УЖААААСНО , УЖАААСНО РАЗОЧАРОВАН, ЧЕ НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ТЕЛЕВИЗИИ, ОТ ДОСТА ВРЕМЕ СА ТРИБУНА САМО ЗА ЕЛЕМЕНТАРНА, ГНУСНА И МАЛОУМНА ПРОПАГАНДА В "ПОЛЗА" НА ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ЗАПАДНИ ГОСПОДАРИ!!!.....ЖАЛКА КАРТИНКА, НО ТОВА Е РЕАЛНОСТТА!!!
  • 142 Българин

    8 10 Отговор
    Слави е велик малко хора са оцелявали толко време в този бизнес без да лижат задници
  • 143 Факт

    8 7 Отговор
    Този поне се видя как си изкара парите, за разлика от политическата мафия!
  • 144 Петър Волгин

    2 3 Отговор
    Защо прави кастинг на актьори и пеещи деца? Мюзикъл ли ще прави?
  • 145 справедливост

    7 8 Отговор
    Дано да го доживеем, Славчо! И дано повече не ти видим физиономията в каквото и да било начинание. Това, което ти позволиха да вършиш, бе позор за България. Позор ще бъде всичко с което се заемеш, Учиндолчо...
  • 146 гост

    4 2 Отговор
    Алелуиааа!
  • 147 Валка

    10 6 Отговор
    Много закъсня тази скапана медия.Злото вече е направено. 19 години този нещастник опростачва и маргинализира младите хора .
    Възмездието няма да му се размине.Господ да му е на помощ.
  • 148 гост

    6 4 Отговор
    То това хубава новина ама кой ще се заеме да прави про-руската промивка за простолюдието по Босфор ТВ ?? Не забравяйте че болшинството от народа е болезнено прост ...
  • 149 filo

    7 3 Отговор
    За мен Слави Трифонов е талантлив като певец и разказвач на вицове, но същевременно прост и ограничен човек. Няма да липсва на много хора.
  • 150 МАЛИН

    6 6 Отговор
    Един от големите Предатели на истински вярващите в промените хора. Мним демократ в първите години на "демокрацията".Комунистическа подлога спечелила бързи и лесни пари от статуквото с което се ползваше.Гнусен чалгар,арогантен самодоволник,които се вживяваше в ролята на ръководител и съдник .ВЪОБЩЕ НЯМА ДА МИ ЛИПСВА.ХОРА БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!СЛЕДВАЩИЯТ ХОД Е ДА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА ЗА ДА ДОНАМАЖЕ,ЧЕ ЯВНО НЕЩО МЕДЕЦА Е ПОНАМАЛЯЛ СЕГА ,А ТРЯБВА ДА СЕ ЛАПА!

    Коментиран от #157

  • 151 111

    2 4 Отговор
    Ясно..... значи "началниците" са решили да има предсрочни и ще бъде назначен да "бори" статуквото. Точно както в Украйна новата администрация на хамерика назначи палячо.. опс, извинете, по ново му шоумен.
  • 152 стоян георгиев

    5 4 Отговор
    не му продължиха договора и се оказа неадекватен за медиината среда.смях!!!сега ще измисли нови 1000 номера да покаже колко е бил част от народа и т.н. щуротии.лапнишараните у нас нямат свършване така че нищо чудно да се върне скоро в нов формат.
  • 153 Лоло

    6 4 Отговор

    До коментар #134 от "Венков":

    Прав си много чалгари и тъпанари има в България,които ще го последват.Той от тях стана "човек" /имам предвид милионер/ и единствено тях може да излъже.
  • 154 Виктория

    2 5 Отговор
    Понеже всички сте голямата работа - нито един не е подписал коментари с истинското си име. Нали сте много отворени? Защо се криете зад измислени имена и псевдоними? Или сте страхливци, или сте платени тролове. Няма друго обяснение!
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 кгкжт

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "mustafa":

    оди гръмни се некъде
  • 157 Петър Волгин

    2 1 Отговор

    До коментар #150 от "МАЛИН":

    Той готвен за локомотив, по инструкция на посолството на сащ. Ще дърпа истинското дясно - сините. Сините вагони, оставени в миналото. ......................................... ....................... САЩ натискат ГЕРБ, да даде властта на КОСТОВ И СДС. Ако САЩ не стоят зад "Свободна Европа" пуснали информацията, първи, от тях нямаше да остане и перушина, но ГЕРБ СИ ПОДВИ ОПАШКАТА И СКИМТИ. ... На ниско ниво ни е русофобията, направо никаква я няма. ГЕРБ и ЦВ.ЦВ. им беше гадно да преглътнат А.ЙОРД но им помогнаха.. САЩ им даде чаша с която да преглътнат горчивият и отровен хап. артекс напитка. "Свободна Европа" и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16. РУСОФОБИЯ, БАТЕ!
  • 158 Катя

    6 3 Отговор
    Не е голяма загуба.Ще го преживеем.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Петър Волгин

    2 3 Отговор
    Слави е готвен за локомотив, по инструкция на посолството на САЩ. Ще дърпа истинското дясно - сините. Сините вагони, оставени в миналото. .. Слави тъжи за СДС, признава че е единствената партия за която е гласувал. ИСТИНСКОТО МИЛО ДЯСНО
  • 161 Петър Волгин

    4 3 Отговор
    Слави е готвен за локомотив, по инструкция на посолството на САЩ. Ще дърпа истинското дясно - сините. Сините вагони, оставени в миналото. .. Слави тъжи за СДС, признава че е единствената партия за която е гласувал. ИСТИНСКОТО МИЛО ДЯСНО
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    няма край
    това са глупости
  • 164 ЕКСПЕРТ

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "Гостилничаря":

    СЛАВИ ,БАТЕ МАХАЙ СЕ, ЧЕ НЕ МОГА ДА ТЕ ГЛЕДАМ,ПО ПРИНЦИП ТЕБЕ ТЕ ГЛЕДАХА НЕ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ТЪПИ ОРИЦА, ТАКА ЧЕ НЯМА ДА ЛИПСВАШ НА УМНИТЕ

    Коментиран от #181

  • 165 вълчо

    5 2 Отговор
    ми ко ша прайми сега то това шоу трябваше да бъде вечно,по четри пъти на ден даже ако можеше по цял ден да го гледаме
  • 166 Комшията

    3 2 Отговор
    Ама ти за умен ли са имаш ! А стиибе , немое да бъде тва ! Та ти си надрусан от сутрин до вечер кога ти оства време за ум ?
  • 167 Ясен

    3 1 Отговор
    Амин!
  • 168 дедо от Сирищник

    5 3 Отговор
    РАЗГЕЛЕ , ТОЯ СЕ МАХА ...

    Коментиран от #174

  • 169 При неговите

    4 1 Отговор
    Ще отиде в БСП тв или Атака тв

    Коментиран от #170

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Alex Mihaylov

    2 0 Отговор
    Живи и здрави целият екип, забавлявахте ни доста време, и се поизчерпахте!
    Няма да злорадствам или плюя, едно време бяхте интересни , бяхте институция! Но едно време ! Сега са други времена и изискват нови герои, но герои каквито бяхте преди 20 години и хората ви слушаха , гледаха и вярваха! Сега има само клоуни и палячовци, еднодневки финансово зависими! Успех с новите ви начинания и не се подигравайте с хората които ви направиха популярни!!!
  • 172 Мно

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Да да":

    Много ги разбираш нещата
  • 173 Смени

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Айде Славчо чао............":

    Гледай Менда Стоянова и Марешки
  • 174 Незнам

    0 0 Отговор

    До коментар #168 от "дедо от Сирищник":

    И ти може да се махнеш. Хахахахаха
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Борисов

    1 3 Отговор
    Най грозния циркаджия в ефира си отива. БТВ нямат търпение всичко да свърши.. отдавна. Сега като Андрей Слабаков наркомана.. и за него място да намерим в парламента.. да не останат без работа на дърти години. Това е България.. колкото и безумно да изглежда
  • 178 ПениПБ

    0 0 Отговор
    От всичко написано не става ясно къде се провеждаха концертите на Слави и кои са тези хиляди хора, които бяха там. Дали не е било сън?
  • 179 Евгени

    0 0 Отговор
    Eдинствено Лили Иванова Не му се върза, но нека бъде той звездата:)
  • 180 Тихомир

    1 0 Отговор
    Като чета повечето коментари останах с убеждението че повечето коментатори се извъдиха големи капацитети ще ви задам един единствен въпрос като имате претенции за това кое предаване да се излъчва или спре или като сте против Слави или Магардич Халваджиян или който и да е било без значение от предаването или продукцията която се излъчва в националния ефир. Защо вие не направите нещо по добро от тях.? И не на последно място още Господ го е казал когато тръгнеш да вадиш треските от чуждите очи първо извадете вашите греди.!!!
  • 181 Ало

    2 0 Отговор

    До коментар #164 от "ЕКСПЕРТ":

    Ало Експерта като си толкова умен защо изобщо си гледал подобна продукция като се има в предвид конкретно. Слави Трифонов е направил много повече от теб и всички останали коментатори взети заедно за България. Той е първият който поиска да има референдум и през годините е давал препитание и работа на хора който също са се доказали с своя професионален опит и творчество.!!!
  • 182 Alex

    0 0 Отговор
    Ами има и трети вариант - собствена телевизия. В национален ефир. Май има свободни лицензи.
    И между другото аз си се чувствам на место.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове