7 Май, 2019 17:51 9 989 32

Шофьорът, помел четири деца в София: Карах с максимум 50 км/ч

  • катастрофа-
  • перловска река-
  • владимир вазов-
  • войната на пътя-
  • деца

Водачът на потрошения Mercedes твърди, че е бил засечен от друг шофьор, преминаващ на червен светофар

Шофьорът, помел четири деца в София: Карах с максимум 50 км/ч - 1
Стопкадър: NOVA

Както вече "Факти" съобщи, лек автомобил блъсна четири деца, след което се преобърна в Перловска река в София.

Две от децата също са паднали в коритото. Пострадалите са три момичета на 17 години и едно момче на 16. С най-сериозно нараняване е едно от момичетата, получило травма на кръста. Другите две момичета са съответно с открита фрактура на стъпалото и с контузия на подбедрицата. Момчето е със счупен глезен.

Инцидентът станал на бул. "Владимир Вазов", в близост до стадион "Георги Аспарухов". Сигналът е подаден в 13.45 ч. На мястото веднага са изпратени три коли на Спешна помощ. Те са транспортирали ранените до "Пирогов".

Пред камерата на "Нова телевизия" шофьорът на автомобила разказа за случилото се. Той твърди, че е бил засечен от друг шофьор, преминаващ на червено. В опита си да избегне удар, водачът на автомобила, блъснал децата, завил рязко наляво, колата поднесла и връхлетяла върху пострадалите.

"Карах с максимум 50 км/ч. В шок съм", сподели водачът.

Шофьорът, помел четири деца в София: Карах с максимум 50 км/ч
Снимка: БГНЕС

Направена му е проба за наличие на алкохол в кръвта, но резултатите от нея все още не са оповестени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    57 8 Отговор
    Ма то ако ще и със 20км да караш, това нищо не значи когато не знаеш къде се намира това нещо наречено... СПИРАЧКИ.
  • 2 Местан

    52 2 Отговор
    Казвай,че си спрял на стопа,па макар и да е нямало стоп и всичко ще е точно!!!!
  • 3 Гост

    67 1 Отговор
    Е, той и Местан "не е виновен", нали?
  • 4 Стани да си легнеш

    46 1 Отговор
    Toя се е оправил на 100 процента ,ама дано се оправят и децата.
  • 5 ДДД

    49 10 Отговор
    Как с 50 мерцо се мачка така? Освен да е от карамелизирана захар?

    Коментиран от #16

  • 6 Тест за алкохол

    50 3 Отговор
    Е как така нямат още резултати, да не излезне,че са нямали дрегери полицаите. За кръвна проба ясно, че се изисква време ама дрегера какво е отчел или пак е от „нашите вашите”, трябва тотална чистка от всякъде, като се редуват,едни и същи нищо няма да се промени в тази държава.
  • 7 Браво Господине

    81 4 Отговор
    Кой си купува 63 АМG?
    Носи качулка и на двайсет години пуска брада! И с приятелката си се моткат през деня
    Тези които карат с 50 в София!!!!!!
    А бе ще се чуе и за него нещо интерсно
  • 8 112

    25 2 Отговор
    пораженията по колата не са като от удар със скорост 50.
  • 9 Тра-ла-ла

    76 1 Отговор
    Естественно е гъзарчето да ни прави на балами, бил карал максимум с 50 км. ама друг път. Мерцедесчето има перфектни спирачки и ако въобще някой го е засякъл / в което се съмнявам / с тази скорост трябва да не си карал шофьорски курсове за да не овладееш колата и да не можеш да спреш. Най-вероятно си е летял загледан в баджаците на надутата джука до него и е минал на " светло оранжево" но всичко трябва да се изясни ако полицаите си свършат работата. Няма как да караш с 50км. да хвърлиш 3 деца на 30 метра в реката да изкъртиш здравите метални парапети и прелитайки тръбите на Топлофикация, да се приземиш на 40 метра от моста и всичко това с тази скорост опитвайки се да спреш.
    Да ама не !

    Коментиран от #11

  • 10 Владимир

    42 0 Отговор
    Децата, са виновни както винаги, а нашмъркания джендър невинен.
  • 11 Boxer

    36 0 Отговор

    До коментар #9 от "Тра-ла-ла":

    Не му вервам, карал бил с максимум 50?! За тез коли знам че повече от 40км/ч не могат да вдигнат. А, и повечето ги правят без мигачи, така са фабрично.
  • 12 smeh

    22 0 Отговор
    На същото кръстовище преди има-няма 10 години се беше метнала много атрактивно в реката, тогава актуалната Q7-ца. Добре, че не е имало никой на тротоара в тоя момент. И сега сценария се повтаря, само че с повече потърпевши. Колкото и да съм против видеонаблюдението, май е време да се премести камерата от телевизионната кула на Вл.Вазов.
  • 13 МааааааМу

    43 0 Отговор
    Тоя е дилър, трови децата, сега ги и помля, натупал се е и кара, боклук !!!!
  • 14 Пииняка

    15 0 Отговор
    Да бъди смърт. Той е преминал със силно положение през кръстовището на него. Пиян бил е.
  • 15 АМИ ДА ЩО ДА СА УДРЯ В

    17 3 Отговор
    ДРУГАТА КОЛА ПО ДОБРЕ ДА СМАЧКА ДЕЦАТА....
  • 16 Гошко-шофьорчето

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДДД":

    Тъпан! Явно вдецата го е смачкал.
  • 17 Краси

    15 0 Отговор
    Тоя дали знае, че според едно изследване брадата му е по-мръсна от врата на куче?
  • 18 Африканец

    13 0 Отговор
    Къ ща поднесе бе?Тва е Мерцедес , те са заковани на пътя ,а малоумните им водачи са безсмъртни.
  • 19 Лаборант

    15 1 Отговор
    Кичур от брадата и ще му излезне какво е употребавал 2 месеца назад. Щом е карал с 50 да му се вземе книжката...значи не може да кара.
  • 20 Брадвата

    11 0 Отговор
    На Местаня действително му се размина, ама тоя сега като една изкупителна изтръпнала жертва, може и да не му се размине. Може пък да няма турския мазен гръб на оня миризливец
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 тест да беше , да го опишеш ...

    1 0 Отговор
    50% тест на място се обявява веднага! пред медиите - "употребил/неупотребил"

    50% тест на място е "резултатите не са готови/обявени"
    логично - тарифира се като какви да се обявят .
  • 23 Боклук

    7 0 Отговор
    Боклук мръсен, доживотна присъда на такива животни като този. Млад човек с ОТВРАТИТЕЛНА брада.
  • 24 Abe

    7 0 Отговор
    TCS, ESP, И ОЩЕ 1800 Помощника електронни ще сработят в този мерцедес ако наистина е карал с 50 и няма как да се случи това, дано се оправят децата! Правили сме такива келешки неща с една е класа пак г/д нова 2005 в дефилето беше случката, изсилхме се ние и в един от завойте влезнахме с над 110... Бате бате тва как тръгна и най големия ташак е че тая кола два тона се вкара в пътя сама!! Само се разсвети цялото табло за малко и тва беше, така че тоя момък по никакъв повод не вярвам да е бил с 50 км/ч ама и като го гледам "ще се измисли нещо"... Ако не се дигнат родителите на децата.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Граф Монте Христо

    6 1 Отговор
    Да караш такъв мерцедес с 50 или си светец или глупак или нередовен. Било е с 150 за да не можеш да спреш с тази кола.
  • 28 БЪЛГАРИН

    4 0 Отговор
    Пуснал брада като ТУРЧИН и помита децата ... Къде е полицията сега, къде е властта ? КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА, защо не взима мерки ?!

    Коментиран от #30

  • 29 гост

    3 0 Отговор
    Този мерцедес спира от 50км/ч до 0км/ч за 10м., а той е сгазил децата с таква сила, че е изкъртил огради, всичко. Никой няма да му повярва на такова нещо, само съдията вероятно срещу съответното убеждение в банкноти. Всеки ден може да ги видиш такива да дрифтят по кръговите, това е с в8 двигател и задно предаване, не се взима за покупки и ходене до работа. Гъзето е направило опит за убийство на деца, следете случая, защото това е показателно как се измъкват наглите типове.
  • 30 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "БЪЛГАРИН":

    Държавата я има и тя взима отношение с изказването, че не се знаят резултатите от пробите му, макар че на всеки шофьор на птп се прави полеви тест за алкохол и наркотици, които са ясни на момента. Щом за този няма данни значи го покриват, а щом го покриват е ясно какъв ще е извода. Ето това е страшно. На Иванчева 20г., а на този опит за убийство на повече от едно лице, и то деца, ще го изкарат невинен или условна присъда. На Запад ще ни се смеят, а у нас трябва да го приемем за ежедневие, така ли? Вижте в Германия как пристъпват и конфискуват колите за подобно каране с висока скорост в градовете, защото резутатите ги виждате сега, а утре ще ги забравите.
  • 31 Хан Крум

    2 0 Отговор
    Прав е човека движил е със 50 km/h, ама над разрушената за града Карал е поне със 110-120 km/h и се правел на вървежен пред пачата с тунинговани уста и пластмаса в циците, до него.Научили са го да каже,че е карал леко и спокойно,ама не знае ,че в този район е с 24 часово видео наблюдение.
  • 32 Шляхтиц

    4 0 Отговор
    Имам 65 годишен познат, който от много години има сервиз за боядисване на леки автомобили. Идва клиент, познатият ми оглежда колата, казва на клиента колко ще струва ремонта и боядисването, за коя дата ще бъде готов автомобила и отива да си гледа работата. Като си пием бирата ми споделя. За 30, 40 години изправяне и боядисване на ударени леки коли един шофьор не каза не видях знак, пропуснах знак, не се съобразих с дъжда, не се съобразих с пътя. Всички са ги ударили, засекли, избутали от пътя и т.н. и т.н. и т.н...........Което е за отбелязване, само след няколко месеца същите шофьори пак са при мен и пак са ги ударили, пак са ги засекли, пак са ги избутали. И между нас да си остане, добре, че са те, та и аз да ям едно парче хляб и да пия две ракии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове