10 Май, 2019 17:17 3 295 17

19-годишнa зад волана потроши колоездач в Димитровград и избяга

  • димитровград-
  • колоездач-
  • войната на пътя

Младата "дама" от Плевен оставила велосипедиста да лежи със счупен таз на пътното платно

19-годишнa зад волана потроши колоездач в Димитровград и избяга - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Момиче на 19 години, седнало зад волана на лек автомобил BMW, е причинило катастрофа и е избягала от произшествието. Инцидентът е станал вчера в Димитровград, на кръстовището между улица "3 март" и Водонапорната кула в Димитровград, съобщиха от местната служба на МВР.

Девойката, която е от Плевен, е навлязла в кръстовището, променила посоката на движението си от ляво надясно и странично ударила движещия се в дясната част на платното 49-годишен велосипедист от града. След удара продължила движението си и не е уведомила контролните органи за случилото се.

Колоездачът е настанен в хасковската болница. Той е с фрактура на таза.

Съставен е акт и е стартирано досъдебно производство по случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коментатор

    45 2 Отговор
    За такива като това празно парче само ефективна присъда и да полежи в пандиза или санитарка в ортопедия !

    Коментиран от #2, #10

  • 2 Пешо

    31 0 Отговор

    До коментар #1 от "коментатор":

    Никаква санитарка, че ще доизпотроши пациентите и ще избяга. В затвора им е мястото. Но сега ще изкаже съжаление и ще иска съкратено дело и нищо няма да и се случи.
  • 3 Изстрадал поданик на ЕС

    40 0 Отговор
    БМВ станаха нарицателно за чалгари, мутри, отрепки и убийци - Балкански Мутро Вагон! Що пък бююлетина на МВР е с 71.4% произшествия от водачи с тая марка??! Сега ако е любовница или дъщеря на някой "ГОЛЯМ" като Местан - момчето с колелото ще трябва да и плаща ремонта на колата и морални щети от уплахата... В Бг само това може да стане!!!
  • 4 Гост

    36 2 Отговор
    Отдавна твърдя, че напускането на ПТП с пострадал човек трябва да се криминализира и да има ефективна присъда!
  • 5 Dancho

    2 26 Отговор
    Много ми е интересно защо винаги автомобилите са виновни.Шосетата за коли ли са или за колелета, бебешки колички,скейтбордове и пешеходци.Никъде не пише, че колата се е качила на тротоара или велоалеята или е минала на червено.

    Коментиран от #7

  • 6 Гост

    15 0 Отговор
    Изобщо не пазят велосипедистите. Ще отнесе и на вело алея. Аз яко карам колело но на последни карам , по тротоара а не по велоалеите, че ги има всякакви , някой ни пазят но други , карат все едно че не ме вижда. Ем че карам със жилетка , пуснати светлини и мине на две песни от мен.

    Коментиран от #12

  • 7 Wwwww

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "Dancho":

    Когато имаш велосипедист го заобикаляш на 1,5 м

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Dancho

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Wwwww":

    И при навлизане в насрещното и удар пак си виновен,нали.
  • 9 Dancho

    3 13 Отговор

    До коментар #7 от "Wwwww":

    А също така ако караш и правиш завой и в теб се забие колоездач или моторист пак си виновен.Абе направо да се запише в закона че автомобилиста е виновен винаги.

    Коментиран от #14

  • 10 А БЕ

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "коментатор":

    Абсолютно си прав, трябва да е в полза на обществото, ако е в затвора ще е на издръжка на народа !
  • 11 ХВАНАЛИ ЛИ СА Я ТАЗИ НЕДОРАЗВИТАТА

    7 0 Отговор
    ИЛИ НЕ? ИЗБЯГАЛА КАК ТАКА ЩЕ ИЗБЯГА КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА? СЕГА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е РОДНИНА НА МЕСТАН. ЩЕ Я ПУСНАТ ДА МАЧКА ПОРЕДНАТА СИ ЖЕРТВА КОЯТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС.
  • 12 Вчера

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Един като тебе ме блъсна на тротоара. В никакъв случай не оправдавам водачката, но велосипедистите в последно време са доста агресивни спрямо пешеходците и тъй като не за първи път си патя от такива наглеци, някак си ми е трудно да им влезна в положението.
  • 13 Шока

    5 1 Отговор
    И да направим извода:то кьорав карти не играе,на авто каруцарите велосипедистите им биле виновни,а на велопедалите пешеходците,бе гледайте бе хора,гледайте,съобразявайте се и внимавайте бе хора,ако искате и с вас да внимават,отнася се и за мен.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Зелен бетон

    6 0 Отговор
    Четох до БМВ,19 годишна и спрях.....
  • 16 Васил

    2 2 Отговор
    Сигурно е карала без запалени фарове през деня
  • 17 Няма име

    1 3 Отговор
    Велосипедистите са по нагли от моторджиите. Газ през кухите им глави да се научат как не се кара. Писна ми от двуколесни камикадзета. Тея с колелетата са пълни олигофрени помислили са се за мпс и ми карат в средата на лентата все едно е кола и аз имам 5 км непрекъсната линия и той манияка върти като луд с 15-20кмч. Че и средни пръсти получавам. Яяяя така ли на 2 мм от главата му минах с х5цата на кикдаун и му опуших сас сажди всички вътрешни органи ако ке съм го премазал поне сам го токсикирал
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове