Last news in Fakti

10 Май, 2019 23:59 6 478 21

Скандали в ''Панорама'', кандидати за евродепутати в лют спор!

  • евроизбори-
  • дебат-
  • скандали-
  • панорама

Люти идеологически спорове в студиото на ''Панорама''

Скандали в ''Панорама'', кандидати за евродепутати в лют спор! - 1

''Най важната тема от кампанията без всякакво съмнение е защита на българския интерес в Европа. През нулевата миграция, през борба с двойните стандарти, през борба срещу пакета ''Макрон'', през борба за защита на българския бизнес в Европа'', така кандидатът за евродепутат Ангел Джамбазки от ВМРО даде начало на дебата за евроизборите в предаването ''Панорама'' по БНТ.

''За нас основният приоритет е да спрем подмяната в Европа, Европа отново да се върне към корените си и към целите, които са заложени в договорите, а именно Европейският съюз да работи за просперитета на първо място за своите граждани, за един по-устойчив социален модел на развитие, който тушира неравенствата и не обслужва мултинационалните корпорации'', заяви кандидатът за евродепутат от листата на БСП Иван Кръстев.

''Икономиката, икономиката и пак икономиката. Силна икономика, работни места, повишаване на доходите, повишаване на стандарта на живота, продължаване с една добра инвестиционна политика за това да има повече работни места в България и много по-бързо да повдигаме доходите'', декларира доскорошният евродепутат и кандидат за такъв в нов мандат отново от листата на ГЕРБ Андрей Ковачев.

''За нас тези избори са избори, които очертават бъдещето на Европа. Дали ние ще имаме Европа на стените, Европа на нациите, Европа на разделението и Европа на нетърпимостта или ще изберем Европа на толерантността, Европа на ценностите, които са сложени в градежа на обединена Европа. Европа на разбирателството, единството и многообразието'', заяви Искра Михайлова, доскорошен евродепутат на ДПС и кандидат за нов мандат в Европейския парламент от същата партия.

Oще в самото начало на дебата, кандидатът на ВМРО Ангел Джамбазки ''захапа'' Искра Михайлова от ДПС, че либералите в Европа, са тези, които изграждат стени, недопускайки България и Румъния в Шенгенското пространство. Михайлова категорично се противопостави на тезата на Джамбазки и на няколко пъти по време на дебата на водещия Бойко Василев му се наложи да озаптява острата размяна на реплики между Джамбазки и Михайлова. Искра Михайлова от ДПС и Ангел Джамбазки от ВМРО защитаваха двете коренно различни тези за бъдещето на Европа, Джамбазки защитаваше тезата за ''Европа на нациите'', подкрепяна от консервативните и националистически формации в Европа, а Михайлова се изказа в подкрепа на Европа, която е единна в позициите и политиките си, а също така приема и многообразието.

Джамбазки си позволи да направи забележка на водещия Василев относно начина, по който ръководи дебата, претендирайки, че участващите не са равнопоставени по времето за говорене, а Василев от своя страна отговори, че следи внимателно времето на всички участници и не приема подобни забележки от страна на Ангел Джамбазки.

От своя страна кандидатът на БСП Иван Кръстев ''удари'' Андрей Новаков от ГЕРБ по едно от болните места за партия ГЕРБ в последно време, а именно скандалите с къщите за гости. ''За нас темата за корупцията е европейска. Нима скандалите с къщите за гости не са европейска тема?'', запита Иван Кръстев от БСП.

Андрей Новаков отговори на питането на колегата си с това, че от ГЕРБ са показали висок морал, поемайки отговорността си с оставки след разразяването на скандала и също, че БСП е партията, която най-малко може да говори по темата с къщите за гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    46 1 Отговор
    Така е преди избори - джафкане, компромати, скандали. Вадене на черни ризи. От 30 години насам е така. И като минат поредните изборите, ще се укротят и всичко продължава по старому. Промяна няма и няма да има. Който го е осъзнал, отдавна е напуснал България или, ако е тук, се е примирил и един вид е умрял предварително.
  • 2 Киро

    46 11 Отговор
    Джамбаза тука едно говори а в Европа друго.Тука е против емиграцията,а там за.Като му търсих сметка почва да се пени.Изобщо мръсен лицемер,долна утайка,срам ме е че такива хора представят България.
  • 3 За никого от горе споменатите

    29 4 Отговор
    Имаше един такъв филм - да се гласува за никого от споменатите. Всички тези са били Евродепутати и някаква полза? Нещо да са направили. Даже имената им се са чували в България. Само на Джамабски, т.к. се е метнал идиот на Волен. Другите не са били с студиото - Станишев т.к. предложи Пеевски за шев на ДАНС. Интересно какъв шев щеше да е, след като никой не го знае къде е и не живее в България. Една Габриел дето върви и ръси глупости налево на десно за неща, които не разбира.
  • 4 Сюнетчия

    12 6 Отговор
    Джамбазки захапа клитора на Искра Михайлова от дъпъсъту
  • 5 Рошко

    21 0 Отговор
    За 25000 евра заплатка кой ли няма да води спорт и мн други работи ша прави, като във филма Маргарит и Маргаритка и връзки на обувки в поза Г ше връзва
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГостО

    23 0 Отговор
    Срам нямат!!!За тях интереса не е България или гражданите на България,а само и единствено СОБСТВЕНИЯ интерес!Заплатаджии!
  • 8 Обикновен човек

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "kurev":

    И за теб също... Квадратен!

    Коментиран от #9

  • 9 Обикновен Бг

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Обикновен човек":

    Защо не може да направим като исланците. Никакво, ама абсолютно никакво гласуване и абсолютен бойкот на банките. Я ГИ ВИЩЕ СЕГА КЪДЕСА !!!!!!
  • 10 тв зрителя

    21 2 Отговор
    Гледах ги.Няма да гласувам за никой техен представител но като страничен наблюдател ми направи лошо впечатление колко е "подкована" Михайлова мдаа,ми тя по голяма глобалистка от менторите и ве, или както се казва по католичка и от папата !!!Тя веднъж поне не каза-ние ще защитаваме нашия българския национален интерес а-ние сме за многообразието или мултикултурализЪма и тем подобни либерални лакърдии.Не че другите бяха кой знае колко по добри но поне някои от тях казаха че ще защитават нашия интерес, друг е въпроса колко ще стане и дали ще го правят.
  • 11 Варна

    15 1 Отговор
    Според мен големият въпрос се състои в това, че тези хора - кандидатите... - Въобще нямат идея за какво говорят и въобще не са подготвени да са на такава позиция. Разчитат на това, че по - голямата част от населението не е наясно каква функция ще изпълняват там. Като добавим и факта за ширещата се неграмотност, това улеснява бръщолевенето на глупости от кандидатите от всякакъв порядък. - Разбирате ли колко сме зле! Всичките кандидати са абсолютно и тотално некадърни за работата, която кандидатстват. Теса чиновници, тоест търтеи, които нямат и един ден трудов стаж в реалният сектор и от тях очаквате да знаят как да променят нещата. - Кога сте видели чиновник да подобри условията на живот? - Те са кърлежи и нищо друго! Те не могат нищо, освен да дрънкат. Няколко дни вече наблюдавам дебати и никога не ги гледам до край просто защото са безсмислени. Водят дебати хора, които нямат представа за какво говорят. Всичките бръщолевят общи неща за доходи, достое труд, повече права, икономика, но нямат никаква идея нито какво означават всичките тези думички и още по- малко знаят как да направят това. Причината... - А ми те са чиновници! Тоест кърлежи!
  • 12 така е

    7 0 Отговор
    до 11 Варна
    Да така е, съгласен съм с теб.Даже има и поговорка-Преди избори, и след лов и риболов се лъже най много !
  • 13 Биде

    12 0 Отговор
    Преди избори тази картинка се повтаря до болка! И много отдавна видя ли или чуя празното им и фалшиво кудкудякане гася или отивам на друг канал! За всички ни е ясно че говорят едно а вършат друго!
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    ЗА КОКАЛА СЕ КАРАТ ТА ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
  • 15 Нищо не разбиращ

    12 0 Отговор
    Хората вече не вярват на никой и на нищо . Управляващите отдавна не ги е грижа за обикновените хора. България се превръща в синоним на глад,мизерия, корупция, и на първо място в ЦИГАНИЯ.
  • 16 ГЕРБ морал

    18 0 Отговор
    Да откраднеш стотици хиляди и да не влезеш в затвора е "ВИСОК МОРАЛ".Евала ГЕРБ!
  • 17 Batushka

    1 1 Отговор
    Малиии , Джамбаза ако ни го избирети ще трябва да си търси работа чиляка...ужас!
  • 18 ira

    8 0 Отговор
    Европейка съм по дух и възпитание. Но чиновниците от Брюксел станаха много и безпардонни и богати. Както биха направили в Полша или Чехия, не ги правете важни. Ignore!
  • 19 Всичко е много елементарно

    3 0 Отговор
    Тези избори ще покажат дали българите са се събудили, дали са осъзнали манипулаторите, и как може да се преодолее поредния замисъл на тъмните сили, целящи ограбването на държавата срещу осигурено бъдеще на определени семейства.
    Ако си българин, който искаш да я има България, гласувай! За който искаш, но гласувай! Нека се види какво можем заедно, а не какво могат назначените за власт.
  • 20 КралиМарко

    1 0 Отговор
    Тези всичките са тотални боклуци...пионки, дето са ги турили да защитават интересите на чуждите държави в Ес лобита - щото шефа е казал така.И за заплата , дето не заслужават Грам!До един са некадърници!До един са продажници!Абе , как само боклуци ражда и предлага тая БГ партиина система!Срам ме е от това, че съм Българин!
    Дребни, мазни,продажни душици...ми ги изтипосали онези Агенти от ДС, дето Управляват Държавата!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове