11 Май, 2019 00:58 6 092 24

Горан Благоев: Ако папата е антихрист, защо се здрависваш с него?

  • папа франциск-
  • митрополит николай-
  • антихрист

Обединяването на религиите присъства само в болните фантазии

Горан Благоев: Ако папата е антихрист, защо се здрависваш с него? - 1
Източник: БГНЕС

''Това, което като страничен наблюдател ми прави впечатление е, че ако ти провиждаш в папата някакъв слуга на антихриста, защо се здрависваш с него? Нали ти си много праволинеен, много правоверен?'', запита журналистът Горан Благоев от ефира на ТВ Евроком в предаването ''ЕвроДикоФ'', а поставените въпроси са относно изказването на Пловдивския митрополит Николай, че папа Франциск с призива си за обединение иска да посрещне антихриста.

''Диалогът между християните е едно, нека не бъркаме нещата. Диалогът между християните, опитът да се възстанови онова изгубено единствено е едно, но да обединяваш ти религиите, как ще се обединяваме ние с евреите и мюсюлманите? Те самите няма да искат това да стане. Да не говорим за немонотеистичните религии. Това са абсолютно болни фантазии, допълни журналистът Горан Благоев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    9 28 Отговор
    Путин като е диктатор, защо се здрависват с него?

    Коментиран от #2, #9

  • 2 Усмивката

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Защото е правоверен
  • 3 ковенда

    25 18 Отговор
    Цялата нео либерална гмеж-излезе на амбразурата да доказва колко е добър папата, и колко сме лоши ние. Да правим икуменически молитви с католиците ли трябва, или с муслемите. Либералите в католическите страни плюят папата, защото са против християнството, нашите либерални змии, го хвалят защото са против православието. Мишки, плюещи срещу заплащане.
  • 4 да е жив и здрав

    37 13 Отговор
    Горан Благоев изключително Ерудирана Личност Както винаги точен и откровен Удоволствие е да му слушаш беседите и предаванията Браво
  • 5 Лалов

    12 18 Отговор
    Трябва да си откровен и.......т, за да защитаваш и подкрепяш БПЦ

    Коментиран от #6

  • 6 Бог е Любов

    30 13 Отговор

    До коментар #5 от "Лалов":

    Църквата е Божия дом дали е католическа или православна няма значение и двете са Християнски Нашата църква за съжаление се управлява от ченгета доносници на КГБ и обслужват Руски интереси а не Българите Православни Християни

    Коментиран от #7

  • 7 Не религиозен

    14 7 Отговор

    До коментар #6 от "Бог е Любов":

    "Пак ви казвам, че ако двама от вас се съгласят на земята за каквото и да било нещо, което да поискат, ще им бъде дадено от Отца ми, който е на небесата. Защото дето двама или трима са събрани в мое име, там съм и аз посред тях". Това са думите на Исус Христос за ЦЪРКВАТА в Евангелие на Матей 18:19,20. Остава хората да се приравнят и да се придържат към това, вместо да си доказват, кой е ПО и кой е НАЙ.
  • 8 ИЗВОД

    12 8 Отговор
    Истинският антихрист е Пловдивският митрополит Николай.
  • 9 Отговор

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Meganoob BG":

    Путин е диктатор но православен диктатор.
  • 10 Не религиозен

    8 3 Отговор
    Църквата са хората, събрани в Името на Христос, онези го следват - християните. Храмът е сграда.
  • 11 Ми защото

    1 7 Отговор
    Съм овца заспала. Защото съм взел синьото хапче и съм в заблуда вярвайки на нещо което не е истина. Но сега не съм овца. Сега съм аутсайдер и всичко ми се изясни. Червеното хапче ми каза всичко. Че когато умреш минаваш през белия тунел и нали се прераждаш но преди да се преродиш сигурно ще си в рая. Ще се кефиш в заблуда докато ти изтрият паметта и готово пак си тук в ада като друго съдържание. Но има изход от белия тунел. И така да си запазиш паметта и себе си за космоса. Само трябва да избягаш от белия тунел докато пътуваш през него към рая който ще ти изтрие паметта.

    Коментиран от #21

  • 12 Горане бъди смел

    14 3 Отговор
    Горане напълно си прав затова ще бъдеш оплют от антихристите комунисти и атеисти и ти го знаеш То и господ Спасителя слезе да спаси хората от злото но го разпънаха на кръст и умъртвиха и това до ден днешен
  • 13 Тръмп

    3 8 Отговор
    Господ Бог ще слезе и ще обедини религиите за един ден,та не се притеснявайте!!!:):):)А и фантазиите нямат качеството да боледуват!!!:):):)Намекът,че Папа Франциск е "болен фантазьор" показва,че Горан Благоев е Неверник!!!:):):)Но това е написано в Библията за Второто пришествие,...Той ще се яви и вярващите няма да му повярват!!!:):):) Точно това се случва в момента!!!:):):)
  • 14 Тръмп

    4 4 Отговор
    Юдаизма,Християнството и Исляма са една и съща Аврамова Религия с разлики в прочита и превода,който е резултат на грешници!!!:):):)Генезиса им е Един-Стария Завет!!!:):):)От Разделението печелят мнозина,а от Обединението-Всички!!!:):):)Първо трябва да Повярвате в Обединението за да се осъществи!!!:):):)А който не Вярва-Разделя!!!:):):)Съмнението е Разделение=Неверие!!!:):):)
  • 15 Тръмп

    6 4 Отговор
    Папа Франциск вече прие във Ватикана един от Антихристите,май се наричаше Путин!!!:):):)

    Коментиран от #24

  • 16 Тръмп

    3 4 Отговор
    Николай просто ревнува,че Папа Франциск е пророкуван от Иисус във Второто пришествие!!!:):):)И Не вярва,че Франциск е Той!!!:):):)Но всичко е точно,Вервайте ми!!!:):):)
  • 17 Антон

    6 7 Отговор
    Виновниците за смъртта на 50 милиона души по най жесток начин по време на святата инквизиция се правят на християнни и искат да приобщат православната църква към тях .

    Коментиран от #22, #23

  • 18 Антон

    8 6 Отговор
    Българската православна църква и въобще православието е поставено на прицел с предизвикателства от светски характер които да го критикуват публично и да го усмиват ,докато католическите убиици и подлеци представили се за християни лъжат общественноста с външния си облик че имат нещо общо с Християнството.Според мен никой не може да оспорва защо патриарха е предпочел да не участват в общи молитви .Това си е негово мнение и мнението наканона а не на КГБ както ае изкават в коментари по горе. Българската православна църква нека отъчи от себе си вероотстъпниците поддали се на провокациите на Рим.Предатои обаче велико изпитание за православието по целият свят ,и това е дали ще бъде пометно самото то от Римокатолицизма в световен мащаб .ВНИМАНИЕ КАТОЛИЧЕСКИ ПЛАН Е ДА СЕ ПРОВОКИРАТ ПРОТИВНИЦИТЕ ИМ СЪС ПОДОБНИ ИЗЯВИ УЖ ЦЕЛЯЩИ МИР .УБИЙЦИТЕ ОТ ВАТИКАНА ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ПОСТАВЯТ СВОИ ХОРА НА РЪКОВОДНИ ЕПИСКОПСКИ МЕСТА В ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА КОИТО ДА УКАЗВАТ ВЪТРЕШЕН НАТИСК ВЪРХУ РЕШЕНИЯТА НА СИНОДА ДА ЗАПАЗИ НЕЗАВИСИМОСТТА СИ ОТ АНТИХРИСТА
  • 19 Батман Боко

    1 1 Отговор
    Ревизия на всички духовни храмове в България,нека се разбере,доколко Божието е Богу и доколко кесаровото на кесаря,много от храмовете злоупотребяват с парични средства,то Бог ще съди,но е добре и миряните да знаят истината.А тя е,че се краде и в името на Бога се краде,а това Бог не ще прости.НАРОДЕ????
  • 20 Хан Тервел

    3 1 Отговор
    Ми разбира се че е предтеча на АНТИХРИСА бе Горане, нали затова е икуменисъ и сепрегръща с мюсюлмани евреи и какви ли не.
    Че то с е вижда и от МКС че се бори за обединението на всички религии в една.

    Нали за това ни натиска и за имигрантите, каквато му и беше целта да ни се изтресе тук. Какво прави той една исконно православна страна ако не провокации.

    Затова каквото повикало такова се и обадило.
  • 21 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Ми защото":

    ЛУД
  • 22 100%

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Антон":

    Повърхностен !
  • 23 Прав

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Антон":

    М да
  • 24 Една от Юпитер

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    Това го пише във всички руски сайтове. В You tube има много интересни неща, направени и показани от руснаците, незнам да цъка ли човек?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове