Last news in Fakti

11 Май, 2019 20:59 6 800 113

Борисов: Завод след завод отваряме, а БСП не ходят на работа

  • бойко борисов-
  • завод-
  • русе

Магистрала "Хемус" я правим ударно, каквото съм обещал, ще го изпълня

Борисов: Завод след завод отваряме, а БСП не ходят на работа - 1

"Правим "Хемус" ударно, проектираме пътя Русе-Бяла, което съм поел като ангажимент, го правим". Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с германски бизнесмени в Русе. В късния следобед той посети Индустриалната зона на Русе в завода на "Витте Аутомотив", след като сутринта откри в модерен завод в Кърджали.

"Решихме с колегите да дойдем и вас да ви поздравим. В днешно време трудно се взимат решения за инвестиции, а в България по два завода на ден", каза той.

"Как дойдохме? С колите. Нали асфалтът не се ядал? "Хемус" ударно я правим, проектираме Русе - Бяла, което съм поел като ангажимент, го правим", обеща още веднъж Борисов, цитиран от ПИК.

"Щом има такива заплати, хората ще започнат и да се връщат", коментира премиерът, когато чу какви месечни възнаграждения се дават в завода.

"В мечтите на БСП това се нарича индустриализация. Те са в мечти", отсече той. "Седем милиона продукта на месеца? Те затова искат да правят завод в България, защото тук се правят всички части за немския автомобилен бизнес", възхити се Борисов.

"На два милиона артикула, една рекламация, чуваш ли, Горанов", отбеляза премиерът, докато го развеждаха из производствените халета.

"Инвеститорите идват тук и заради работниците и майсторлъка", заключи Борисов.

От завода се похвалиха, че нямат проблем с работната ръка.

"В Пловдив заводите дават по-добри резултати от австрийските в Австрия", постави отлична оценка на българските работници премиерът. Той посети и някои от работните точки в завода, а работниците с удоволствие му демонстрираха уменията си.

"Благодарим ви всички, че работите така добре. Вие правите така, че да дойдат инвеститорите", каза Борисов на работничката Велина.

"Много са доволни от вас. Вие доволни ли сте от заплатите?", попита той други работници, които му отговориха утвърдително.

"За десет години работи изключително добре с местната администрация, камо ли някой да му поиска рушвет", заяви Борисов пред журналистите.

"Впечатленията ми са отлични. Благодаря на Райнер, че дойде чак от Дюселдорф. 1500 работни места, 1500 лв. средна заплата. Много важно и благодарих на работниците - на два милиона продукта само един дефект. Виждате за най-новите модели на "Мердецес" се правят ключалките тук. Неслучайно германската автомобилна индустрия се ориентира към България, защото тук се правят всичките им части", сподели впечатленията си от видяното Борисов.

"Българската квалификация с немското качество и нашите работници - един голям поклон към тях. На приказки всички казват инвестиции, но те се правят, ако има умни хора", уточни той.

"Не се занимавайте с тях. Аз не съм шеф. Аз си откривам заводите месеци наред. БСП ги мързи, не ходят на работа. Да ги оставим да заробят държавата? Аз само показвам направеното. И Райнер потвърждава. Най-големите компании са си вложили милионите тук. Кое осигуриха те? Пътя ли направиха? Направихме "Струма", "Марица", "Тракия". В момента, в който ми даде Русе проекта, пишат Дончев и Горанов на тефтерите, защо мислите, че съм ги взел? Виждате, че високите доходи идват от работа. Това го гарантирам", коментира БСП премиерът.

"С румънското правителство говорих. Румънците не искат втори мост над Дунав при Русе. Там има блата, трудно им е. Обещал съм - и на Свищов, и в Русе. Тези товари трябва да се движат, много натискам", заяви Борисов за новите мостове над Дунав - при Русе и Свищов.

"На Кирково ще го направим. Това е важно за диверсификацията на газовите доставки", каза той за предстоящата първа копка на интерконекторната газова връзка с Гърция. Нещо повече - премиерът Алексис Ципрас дори търсил дата, в която да дойде и да участва в първата копка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цвети Пеевска

    143 19 Отговор
    Поклонете се пред негово Величество Боко :)

    Коментиран от #49, #57

  • 3 Петър

    194 9 Отговор
    Тоя човек съвсем превъртя,завод до завод и между тях друг завод,алтава работа.
  • 4 Шабан

    28 10 Отговор
    И добре правите!
  • 5 Престъпника от Банкя

    132 18 Отговор
    Продаде си дебелото дупе на ДПС, нали, Тикво!?

    Коментиран от #14, #81

  • 6 Реалист

    46 163 Отговор
    Бойко, къде си видял ПАРТИЗАНИН НА РАБОТА ДА ХОДИ... На тях им дай Техноимпекс, КТБ да фалират и пари да си раздават, Белене да подпишат и 1 300 000 000 лева да загробят... Мандра да оберат и запалят... Българската ИНТЕЛИГЕНЦИЯ ДА РАЗСТРЕЛЯТ... Така си им е добре - получават си заплатите и се ВОДЯТ В НЕЛЕГАЛНОСТ. Никой не ги търси АМА ТЕ СЕ КРИЯТ ПО КРЪЧМИТЕ че гората е собственост на МИЛИЙОНЧЕВА...

    Коментиран от #16

  • 7 123

    133 19 Отговор
    И с кои коли отиде ползваш НСО като бащиния крадеш на хората парите и се хвалиш селяндур банкянски
  • 8 БОЙКО...

    107 8 Отговор
    ТЪП ЦАРУВА ,УМ РОБУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ!
  • 9 прометей

    115 15 Отговор
    Тоя тотално изтрещя,какво отваря освен задните си части друго не вижда ме да е отворил,това се казват инвестиции глупако!!!
  • 10 Borislav Popov

    147 11 Отговор
    Царят Слънце открива завод след завод ! Турски заводи за стъкло , гръцки шивашки цехове ....! Ама що не ходи после да види какво става там ???

    Коментиран от #87

  • 11 йьйь

    71 6 Отговор
    все още не може да достигне 2001-2009,а сега нещата се случват въпреки намесата му
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 5555

    116 9 Отговор
    Този смешник нацяло превъртя.Да си смени джипито.
  • 14 Димчо Несторов

    21 105 Отговор

    До коментар #5 от "Престъпника от Банкя":

    БСП и ДПС завинаги неразбрахте ли кратуни!" Тиквата" отдавна го е разбрал само червените боклуци не са . Ама и как да го разберат , нямат алтернатива. Целият народ зад Борисов , БСП вън .че пак ще ни спретнат фалит .Представи си да сложат министър на Жан Виденов - др Гечев за кандидат за Европарламента за да го фалира.

    Коментиран от #108

  • 15 535

    107 13 Отговор
    Борисов намира за работа да реже ленти, на чужди инвестиции :-))
    Прочетете внимателно какво казва! :-)) Този е безнадежно тъп
  • 16 А,де ...

    66 12 Отговор

    До коментар #6 от "Реалист":

    Не те знам в коя година живееш и на какви лекарства си. Ама по кротко. Ще си докараш някой инсулт.

    Коментиран от #28

  • 17 Клюкар

    103 8 Отговор
    Ако не беше трагично, щеше да е смешно. Правим ключалки за Мерцедес.

    Коментиран от #89, #97

  • 18 Cabron

    77 8 Отговор
    Да попитаме господин Борисов как е пътувал по" прекрасния" път Русе Шумен който е на едва 4 години и трябва да е в гаранция.Или и на него ще му наслагат табели неравности по пътя и ще решат проблема.Който си потроши колата.Сам да се оправя.АМАТЬОРИ......
  • 19 Електрошок

    94 8 Отговор
    Как сте,как сте?Шегуваше се Борисов.
    Добре сме,добре сме!Шегуваха се работниците.
  • 20 българина

    80 13 Отговор
    от кога казвам че герб са турци башибозук и че турските инвестиции трябва да се забранят със закон тук, както китайските в япония! смърт за герб!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Веско

    15 79 Отговор
    И да не го харесваме,Кой ще направи повече?Виж те че гласуваме за по малкото зло
  • 23 само турски заводи

    55 10 Отговор
    от кога казвам че герб са турци башибозук и че турските инвестиции трябва да се забранят със закон тук, както китайските в япония! смърт за герб!, забрана двойното гражданство и прекратяеане всякакви икономически отношения докато не станат будисти!!!
  • 24 Пешо

    87 8 Отговор
    Брей, то от толкова много заводи няма да остане място за магистрали. 😂 😂 😂 😂 😂
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Хасан4о

    84 7 Отговор
    Заводи отварял-парите са на баща му и негови от бизнес или заплата ,търговията осигурена от кадърността Му ,заплатите той ги дава че да се дуе . Сигурно Мерцедес не може да отвори завод ако той Царство Му не беше се произнесъл. Какво е направил за това да има бизнес и инвестиции в такива неща? Лентички реже и за всичко -Аз дадох толкова милиона . А за милиардите и неприбраното ДДС от фирмаджии ни дума. Душите на хората изгориха частни съдии изпълнители за 100 лв данъци , ама Слънце Му милиони раздава и реже ли реже . Най вече броят на останалите в страната Българи.
  • 27 BIZNESbg

    92 10 Отговор
    Борисов: Завод след завод отваряме... а малки фирми на месец по 200 ЗАТВАРЯМЕ ....... и на турците ЛЕТИЩЕ ПОДАРЯВАМЕ
  • 28 Реалист

    13 63 Отговор

    До коментар #16 от "А,де ...":

    Когато искам новини - чета 24 часа, когато искам медицински съвет - питам лекар, когато искам да ш...ам умствено изостанали русофили - пускам си фък-ти... Запази си съветите за пенсионерския клуб на бспедерите

    Коментиран от #106

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чичо Гошо

    64 9 Отговор
    Никога не сме имали по просто нещо на по високо място. Или казано по друг начин: не стреляйте в оркестъра....
  • 31 Боко Тиквоча Суджуков

    70 8 Отговор
    Дааа току-що прочетохме, че заради тея заводи и 5млрд. инвестиция в Бг ще трябва да почваме да учим ТУРСКИ ЕЗИК, защото парите са от Турция, а те искат да им работят в заводите турскоговорящи!!! Мерси ти за заводите Суджук фон Тикв€нщайн!
  • 32 чернобил

    20 54 Отговор
    Прав е Борисов,всъщност историята не помни комунист да е хващал работа.На комуниста му дай лагери и ленински съботник...!
  • 33 Тц тц

    57 6 Отговор
    Тоя съвсем изтрещя, къде никнат тия заводи бе тиквоний, хората мизерстват, инвеститорите ти не им плащат заплати!! Аре стига си се пъчил!!! Тоя май си води предизборната кампания!!!!
  • 34 Усмивката

    26 3 Отговор
    „Вчера стана ясно, че Централната избирателна комисия не е установила нарушения от страна на Борисов ”„За становището на ЦИК, че не са установени нарушения по отношение на предизборната кампания, свързани с премиера Бойко Борисов”...........................................'„Аз си откривам заводите месеци наред. БСП ги мързи, не ходят на работа. Да ги оставим да заробят държавата? Аз само показвам направеното. И Райнер потвърждава. Най-големите компании са си вложили милионите тук. Кое осигуриха те? Пътя ли направиха? Направихме "Струма", "Марица", "Тракия". В момента, в който ми даде Русе проекта, пишат Дончев и Горанов на тефтерите, защо мислите, че съм ги взел? Виждате, че високите доходи идват от работа. Това го гарантирам", коментира БСП премиерът.”
  • 35 И какво от това

    37 8 Отговор
    Заводи-да,Но какви заплати дават!?!
  • 36 Гьона

    33 4 Отговор
    Турците отварят заводи в Булгаристан защото няма закони защитаващи работниците,няма данъци към държавата и няма никакъв контрол от страна на бг.властите.Само дето не знаят че читав работник в Бг. Няма от 2014 година и само мързеливи ма.нгали и пенсионери са останали

    Коментиран от #47

  • 37 555

    46 6 Отговор
    Великата Тиква се хвали с чужди заводи...които произвеждат най простите елементи за коли и др . Този да не смята да да векува в управлението ...като го слушам как говори за в бъдеще ...мястото му е единствено в затвора ...а защо не и при началника горе ..само така ще направи добро на народа
  • 38 Западните Балкани

    50 4 Отговор
    Борисов, много си направил, но не се усеща. Мен не ме интересува какво си правите взаимно с Нинова, а да ми се подобри живота, а не го усещам. Около мен хората масово им се влошава живота, което означава че не си се справил. Не са решени основни проблеми на България и дори не се обсъждат. Основните проблеми са мизерията на 50%, неподдържаната инфраструктура, лошото образование - СУ е станало от университет на гимназия, гимназиите са като основното образование, здравеопазването е на много ниско ниво, няма грижа за децата, за пенсионерите също. Това са големите проблеми на България. А ти ни говориш за неща, които не правиш качествено и се оказва, че това е така, защото се краде, Твоите министри май всичките са се облажили. Това е страшното и ти не си никакво бъдеще за България. Единствено си прав, че и БСП, ДПС, ОП не са бъдеще за България. Затова трябва да се гласува за малките партии извън парламента (без АБВ).

    Коментиран от #42, #48

  • 39 hinkel

    42 8 Отговор
    Голям самохвалец ей тъпото си е тъпо!!!
  • 40 ???

    29 3 Отговор
    Така е.Като си дръпнал една Шабленска магистралка и не се чуваш какви ги говориш.
  • 41 Комунист

    36 7 Отговор
    Ти се забрави унищожи една нация наречен българин.
  • 42 гецо

    17 1 Отговор

    До коментар #38 от "Западните Балкани":

    За съжаление си напълно прав, поздрави за точното изказване
  • 43 Борис

    32 5 Отговор
    Отвратителен си с оправданията че все някой друг е виновен и никога ти.
  • 44 ТИКВЕНИ СЕМКИ

    34 5 Отговор
    Борисов: Завод след завод отваряме..............УМРЕ АЙШЕТО ............САМ ТРЕБЕ ДА СЕ ФАЛИШ !!
  • 45 Наблюдател Тролев

    13 41 Отговор
    Ако цялата слюнка употребена за оплюване на Б.Б. се използва за напояване, то България ще се превърне в цветна градина! Злобата и завистта са характерни за манталитета на комунистите (фамилното име на бесепарите).

    Коментиран от #52

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Веско

    8 28 Отговор

    До коментар #36 от "Гьона":

    Евала пич,не е важно какво пишеш ти,важно е че,държавата върви на пред.Дали е тиквата,не е важно,важното е че вървим напред.

    Коментиран от #51

  • 48 Веско

    16 9 Отговор

    До коментар #38 от "Западните Балкани":

    На теб ,ще ти се подобри живота,когато почнеш да работиш и си плащаш данъците.Ако искаш ,да взимаш повече пари,трябва да си учил.Така че,ако искаш да взимаш повече пари,първо учи и после искай....

    Коментиран от #83

  • 49 Димитър Кънев

    31 6 Отговор

    До коментар #2 от "Цвети Пеевска":

    Другарю Борисов само самохвалството ви остана.Да имитиране работа но правите само БРАК и нищо друго.И не забравяй другарю Борисов.На лъжата краката са къси.Рано или късно ще лъснат лъжите ти.И не говори идиотщини да хвалиш Цецо апартаменто че е сложил лъжица катран в кацата с мед.Първо в кацата не има мед,а фекалии другарю Борисов а Цецо само ги е ароматизира с катран и нищо по вече.

    Коментиран от #60

  • 50 azko

    19 4 Отговор
    Бля,бля,бля...
  • 51 Д.Кънев

    26 5 Отговор

    До коментар #47 от "Веско":

    Не.Не вървим напред а Бойко само се хвали и дърпа територията Булгаристан към Турция.
  • 52 Д.Кънев

    24 6 Отговор

    До коментар #45 от "Наблюдател Тролев":

    Другарю Тролеи защо забравяш че Бойко е комунист.

    Коментиран от #58

  • 53 Варна

    34 4 Отговор
    Честно този е много прост! - Няма такъв тъпанар! По два завода на ден откривал. Първо си представете какво число се получава за година, ако тоя идиот открива по 2 завода на ден. Второ си представете за какъв ръст на инвестициите би било това?
    Трето ще кажеш че инвестицията я прави той! - Това че реже лента, според Вас работа ли е? - Далеч , съм от мисълта че работата на премиера е да харчи парите ни за разходки за да реже ленти и то при условие, че не си е мръднал и пръста и за тези инвестиции.

    Коментиран от #77

  • 54 Христо

    20 2 Отговор
    Сега разбрах. Живеейки на територията, наречена България. Аз не живея в България. Чудя се, къде ли живея? И на кого плащам заплатите?
  • 55 нафто

    31 4 Отговор
    Давам сто кинта на некой ако чуе или прочете нещо по различно от познатия репертоар на Борисов.Повтаря го като развалена грамофонна плоча без грам неудобство.Завалията не може да измисли друго.
  • 56 Алфа Ромео

    23 3 Отговор
    Ба ние сме били нещо като малкия Китай бе, заводи по два на ден,работни места много, средни заплати 1500 лв, Аз и тия хора покрай мен сме били много заблудени, мислили сме че не върви на добре работата а тя си процъфтявала държавата, нямало никъв проблем!
  • 57 Да строим завод,огромен завод !

    18 5 Отговор

    До коментар #2 от "Цвети Пеевска":

    Такъв Премиер, да строи нова България не сме и мечтали ! Когато дойде време да се режат ,,лентички",комунистите се крият и даже не ходят на работа .
  • 58 Политик

    11 1 Отговор

    До коментар #52 от "Д.Кънев":

    И аз бях комунист, но предпочетох деполитизацията пред членството им.
  • 59 123

    20 5 Отговор
    Другия път да не си забрави феса да сложи
  • 60 Дантевия ад

    7 20 Отговор

    До коментар #49 от "Димитър Кънев":

    Другарския съд не уплаши крадливите от БКП/БСП, нито сегашния. Дано поне на Оня свят им потърсят сметка на другарите!
  • 61 626

    43 3 Отговор
    След 27 години отсъствие от България за два месеца направих пълна обиколка на страната.Никъде не видях заводи,но видях много пустеещи земи и опустели и опустеващи села и малки градчета.Пътувах с тежък Буик,но усетих неравните новопостроени магистрали със много завои с обратен наклон.Тъжна картина. Този човек вижда заводи и качествени магистрали само в съня си.

    Коментиран от #67

  • 62 Истината

    31 6 Отговор
    И това ако не е предизборна агитация ,значи е цирк.Но всичко е в ръцете на престъпката шайка.
  • 63 Бо' ко

    28 3 Отговор
    Въй Бо' как си се напушил пак. Строят заводи, щото работим за без парички миндил такъв. Аналогична служба в завод в Дойче е средно между 2000 и 5000 евро мой. Толкова мозъчни клетки са ти умрели от тоя наркотик който взимаш, че се чудя как не те е метнала деменцията.
    Оф.. стига закачки. Давайте да се мятаме и да им правим на всичките анали горе в тоя кирлив парламент един масов Генг-бенг, че ми се повдига от ама абсолютно всички. Дори и от чистачката на кенефите им ми се гади. Кви бсп-та, кви абв-та... Купувам 1 километър конопено въже Ф18, правим го на примки и ги увисваме всичките, че напрао не мога да им гледам лъжливите гайди.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Боце

    23 3 Отговор
    Прост, по_ прост, най_ прост, завършен простак.
  • 66 Усмивката

    21 1 Отговор
    Мостове след мостове.Папи след Папи.Златен СКУНСК слвд златен СКУНСК.печелим.Пък БСП се смеят.Глупаци.Не знаят какво искат??.....тюю!!!
  • 67 Усмивката

    8 3 Отговор

    До коментар #61 от "626":

    БСП са виновни...
  • 68 Гербер

    16 2 Отговор
    Отваря заводи на смешни заплати,не смешно направо трагично
  • 69 Асен

    20 2 Отговор
    Апартаменти купуваме евтини а вие ? Ето Цецо 7 има иска 10 апартаменти има виждате ли сега търси с два асансьора да има апартамент ето Каракачанов апартамент евтин Джамбазки и той купил ?За кога ще гласувате ?
  • 70 боклуците къде

    21 2 Отговор
    А колко фирми си отидоха ? А колко народ мина еднопосочно през терминал 2 ? А от къде работна ръка за туризма ? Това което правите е цехчета за ашлама производство. Никаква стойност, неквалифицирана работна ръка, изсмукване на капитали, ресурси от държавата и боклука и отровите остават на наша почва !
  • 71 Булшитс

    18 3 Отговор
    А колко държавни предприятия фалирахте бе отварящия? И какво отваряш ти, че се хвалиш? Тези имвеститори гледат работната ръка да е евтина и на етикета да пише made in EU. Робуват хората на чижди фирми за смешни пари, ти за това ли нещеш да се вдигат заплатите бе тикво?
  • 72 Ссхътр

    16 2 Отговор
    Евтина работна робска ръка, за това отварят тук, беше поел ангажимент и за доходите, но за жалост от там не може да крадете. Ддс кога ще бъде намалено за храни и лекарства?
  • 73 Неутрален

    4 12 Отговор
    Днес ще вили дъжд времето е много лошо. Нинова и Йончева казаха че Борисов е виновен и ако вземат властта винаги ще грее слънце.
  • 74 123

    10 0 Отговор
    Реже само лентите, заводите са си чатни
  • 75 Една

    3 18 Отговор
    Много е прав ББ, много правилно се движи държава ни, какво искат червените, да спре да работи всичко, да им разчистим пистата и те сами да тичат та да могат най после да спечелят изборите, е няма да стане. Те, крадливата червена шайка, си мечтаят за одържавяване на заводи защото така ще могат да крадат, я вижте ленчето йончевата как добре е папкала от държавната телевизия. И отново пускат машината за лъжи, летището видите ли, щяло да се даде на концесия на турска фирма, е друго си е някоя другарка да го купи за без пари, тя и без това има опит с един техноимпекс, но пък без да искат си признаха, че летището работи добре и на печалба, за сега, ако го докопат другарите ще видите какво е, като за начало ще се избият за назначения на свои хора, после ще го фалират и държавата ще налива пари. Така че спокойно другари, всичко което казва и показва Бойко, ще продължи и занапред, въпреки бясната ви съпротива.

    Коментиран от #80

  • 76 KOREKTOR

    17 1 Отговор
    " Завод след завод отваряме ........"

    Някой може ли да каже какви заводи е отворил ТИКВАТА ?

    И производството на ключалки , гумени уплатнения за врати и стъкла автомобилна индустрия ли са ?
  • 77 учиндол

    12 1 Отговор

    До коментар #53 от "Варна":

    Той не разбира заключението ти, мисля. Изражението на лицето му подсказва, че има една мисъл: тия лапнишарани пак им пробутаха шментли капели, колко съм загрижен за тях. Аз се правя на велик държавник, докато ги Моран цуцам и баламосвам , а те се правят, че вярват. На практика Борисов не е създал нищо положително за бг фолка. Мафията, която упорито отказват да разследват и накажат комисии и управляващи се прави, че вдига доходите, но реално вдига цените на този, вода, данъци, такси, потребителски стоки, горива преди и след малкото повишение на доходите, за да смачква бг фолка. Борисов е просто фукльовци без чест. Прави се на народен човек, а унищожава бг фолка както и преди него. Така, че може на пръв поглед да работят хората, но паритета им пада и е по-нисък дори спрямо тоталитарния соц. Така, че като цяло този е враг на българите. А и подарява енергетика на чужди корпорации дори и чешкото държавно ЧЕЗ, казвайки, че държавата е лош стопанин, съсипва българския народ. За такива заслуги трябва смъртно наказание, а не на пост и преизбиране, но няма справедливи служители на постове по веригата горе.всиплото гледа да лапа повече.
  • 78 Здравчева

    13 2 Отговор
    Разбрахте ли че май ДПС управлява България!
  • 79 Иван Иванов

    16 2 Отговор
    Боико , ти ли построи тези заводи че се хвалиш че ги откриваш . Защо по добре не кажеш на Българския народ колко пари откраднахте и че затрихте Българското животновъдство / говедовъдство с което се гордеехме. Да не говорим че покани чуждите държави да строят заводи тук че Българската работна ръка е евтина

    Коментиран от #101

  • 80 Generalissimo FRANCO

    13 1 Отговор

    До коментар #75 от "Една":

    Ако увеличението на чуждите инвестиции е доказателство за икономически растеж, статистиката е безкомпромисна - те намаляват от година на година! Администрацията на ББ , уплашена от сриването на рейтинга си преди Евровота се мобилизира по няколко линии: а) оставки на провинили се ГЕРБ-аджии; б) откриване нови заводи, детски градини, пътни обекти; в) публикуване и в държавно медии компромати за Нинова и Елена Йончева; г) участие на ББ на международни форуми, на които се демонстрира одобрение за неговата Евросолидарност. Но това Е ЛИ достатъчно за да поддържа високо одобрение? Цената на тока и водата расте,, медицинското обслужване е на ниско ниво, образованието е плачевно, пенсионерите тихо си отиват забравени и унижени (но именно ТЕ ще намерят сили да гласуват за БСП), младежите гласуват с КРАКАТА си - урната е в "Терминал"- 2.... А ББ следва сериозно да се замисли как изглежда отстрани ПРОЕКТА му за просперитет на България....но дали ще се намерят съветници, които да МУ отворят очите?
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Диди

    19 2 Отговор
    Как няма срам този боклук,наречен Бойко, боклук на боклуците, ще унищожат 14 хиляди декара тракийска плодородна земя,която трябва да ни храни за да изтипосат някакъв
    чужд концерн за автомобил... Прости , нагли и продажни отрепки...
  • 83 Западните Балкани

    7 0 Отговор

    До коментар #48 от "Веско":

    Знаех си, че проблемът е при мен. Но се питам (ако можеш да помогнеш) какво да уча. Имам един приятел доктор от Пирогов - колкото пъти му ходя на гости - все чете едни дебели книги - учене през целия живот му викат, но материално хич не е добре. Имам и познати учители. Даже такива дето за всеки урок събират материали по интернет, правят модели, плакати, но и те не са много добре платени. Та си викам дали да не уча нещо за политик (ама какво). Ето Цветанов и Цецка поне имат евтини апартаменти, возят ги в луксозни коли, изтупали са се във Версаче и други марки, децата им в чужбина, те ходят насам натам, Борисов раздава насам-натам милиони. Разправят че били наши, но знае ли човек, може пък да са негови, но щеше ли да ги раздава така смело, но пък какви доходи би имал. Та кажи какво да уча. Само да е не програмиране, че ме болят очите, а и изглеждат много смотано. А тези дето не могат да се изучат какво да ги правим? Както говори на Дончев жена му ли? То може би като Доган чете един месец и хоп хидролог - 1 милионче, чете 3 месеца и хоп ТЕЦаджия - хоп 30 милиона. Но и тези от БСП-то са умни и учени - ето Гергов копал дупка във Варна, а Борисов му вика: много хубаво си я изкопал. дай я за 41 милиона. Нищо че е политически враг (ама е по-малък от Нинова), а и за Нинова се говори, че обичала да си купува некакви фирми, така за жена не ми трябва, не мога да я изхраня. Да, ти кажа и Борисов не ме привлича. Много работи това момче. Като запретне ръкави, хай построи
  • 84 Григ

    10 3 Отговор
    Стига този заклет комунист Бойко се е правил на друг!!!!Кой му даде парите да сформира ГЕРБ?Та нали. Политбюро на БКП.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Zaplata

    6 2 Отговор
    Интересно ми е къде на друго място, освен в БГ парламента, не ходиш месеци подред на работа и не си уволнен?
    И друго: като не получават заплати как живеят?
    Може би това е социализъма?

    Коментиран от #90, #92

  • 87 стоян

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    До 10 ком =А твоите комунисти с милионите защо не отварят български заводи, като не искаш гръцки и турски =или комунис олигарсите с парите от окрадените и разпродадени заводи защо да си мъчат тъпите умове да се занимават с производство -като си направиха хотели по морето и купиха къщи в чужбина
  • 88 възмутен

    8 3 Отговор
    ПО-НАГЪЛ, ПРОСТ и БЕЗАКЪЛЕН ЧОВЕК от ТОЗИ - НЯМА.............
  • 89 стоян

    1 4 Отговор

    До коментар #17 от "Клюкар":

    До 17 ком - Щом си написал този коментар си ми ясен колко ти е акъла =Ти разглобявал ли си ключалка на мерцедес -Виждал ли си поне какво представлява
  • 90 Фокси

    6 2 Отговор

    До коментар #86 от "Zaplata":

    Чу ли, чете ли? По 2 завода се вдигали в България на ден? Ти видя ли ги? Щял да прави 2 моста при Свищов и Русе? Но румънците имали блата и не искали, затова щели да са при Кирково? Чу ли? Чудя се този човек осъзнава ли какво говори изобщо? Най-странното би било ако сам си вярва. Мисля, че Господ ни наказа с Бойко и Бенд защото дадохме правото на София Прайд да манифестират по прашки? Исусееее, виждаш ли какъв вожд ни натресе,? И този държи твой портрет над главата си и се кръсти,? Боже, какво доживях, цар да лъже народа си? Исусееее, тоя да не е АнтиХриста?
  • 91 факт

    4 0 Отговор
    ...и майка си и родина продаваме!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ссср

    2 3 Отговор
    Абе който иска кака Кюри и баба Лени нека ходи при товарищ путя и да освободи таз изстрадала България от себе си.
    А, какво ще кажете. Там всички ще сте милионери, а в Сибир един кеф, едни забавления...
  • 95 Васил

    5 2 Отговор
    Ква средна заплата кави пет лева гледа се минималната това е показателя а средна заплата това е болната фантазия на диктатора от Банкя
  • 96 минаващ

    2 2 Отговор
    Ха. Точно пък Витте Аутомотив. Там пари взимат само ръководните кадри. Останалите... не се задържат дълго.
  • 97 Ключаря

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Клюкар":

    Хубаво е да летиш в облаците, но се налага да слизаш и на земята, а там са реалностите. Добре би било, германците да правят ключалките, чистачките и тапицериите, а ние двигателите, но поне за сега това са само илюзии. Слез на земята, огледай се, и тогава пиши.
  • 98 да де

    7 1 Отговор
    Простак...
  • 99 Бесен

    10 1 Отговор
    Как е възможно да има още хора, които вярват, че Тиквата е демократ и антикомунист?! Та той е властолюбив нарцис. Па и прост та дрънка. Комунистите ни докарвали до фалити? Та за посл 10 години не е ли фалит обезлюдяването, прокуждането в емиграция, мизерията на майките ни, смъртността, феодализирането на правораздавателните власти, на цели градове, опростачването и корупцията, безбожните цени и ниските доходи и още и още. Събуди се българино !!! Тук въпроса не е комунизъм или антикомунизъм. Проблема е алчната шайка престъпници.
  • 100 Наблюдател

    7 2 Отговор
    Обеща да си почистиш къщичката от корумпирани и крадливи гербери и всякакви такива ударно забогатели твари. Явно си прибирал проценти и за това не ги пипаш. Само гледаш към БСП за 10 години къде спа или няма в какво да ги уличиш . И само дрънкаш те откраднали те това те онова .Вие с чужди пари нищо не направихте освен да ги крадете. На всички им е ясно колко си ограничен. И леко с отварянето на заводите да не прегрееш. За чеп на каца не ставаш.
  • 101 минаващ

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "Иван Иванов":

    Навремето турците като откриха Шише-джам предложиха 800 лв. заплата. Но "бизнеселитът" на Търговище категорично отказа да плаща повече от 450-500-такъв бил стандарта на градчето, прибирайки остатъка в джоба си. Стигна се и до стачка с похабяване на продукция, която спря след подхвърлени по 100 лева отгоре. Така, че това с ниските заплати не е съвсем така. Подобен пример имаше и с един английски завод, където бяха готови да плащат по 1000£, но отново намеса на т.нар. роден бизнес. Първо трябва да се окачат на въжето някои, дето си купуват футболни отбори и тогава да се търси разковничето.

    Коментиран от #105

  • 102 минаващ

    3 0 Отговор
    А колкото до мост при Свищов-там няма инфраструктура. Откъде ще минават тировете?
  • 103 Една

    3 3 Отговор
    Долу крадливата комунистическа шайка начело с нинова, киро контрабандата, елена милиончевата и другите крадливи другари, вижте кои са тези които държат алтернативните източници за производство на ел.енергията, т.н.зелена енергия която вдига цената на тока. Всичките са от котилото на бсп. Пишете си каквото искате глупаци, но знайте че има и много хора които не мислят като вас.
  • 104 Stenlii

    3 1 Отговор
    ЕХА КЕФ! УМРЕ ПРОСТИОТ НАРОД И КОМУНЯГИТЕ ДЕТО САМО ЛЪЖАТ И КРАДЪТ И ТЕ УМРЕХА И ВДИГНАХА НЕИСТОВ ВОЙ ДО БОГА ДЕТО ХИЧ НЕ ГО ПОЧИТАТ ПА И ЦЪРКВИ БУТАХА!
  • 105 Едо

    3 2 Отговор

    До коментар #101 от "минаващ":

    СЪГЛАСЕН! Но, отивам по-нататък - ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ТЕЖКОТО МАФИОТКО БЪЛГАРСКО ИГО! Р.РАДЕВ е Божият Пратеник, като Обединител на Народа за докарване до успешен финал на тази ВАЖНА ДЪРЖАВНА РАБОТА! Ние, консервативните християни, настояваме за ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ! Идете в Швейцария и проучете! ТАКАВА ТЯБВА ДА СТАНЕ ЦЯЛА ЕВРОПА! ЗАПОМНЕТЕ какво е казал Сократ: ,,Народите са безкрайно по-мъдри от политиците"! И полицаите са по -мъдри от политиците! ТОВА ЩЕ Е ВАЛИДНО ПОНЕ ДО ВТОРОТО ХРИСТОВО ПРИШЕСТВИЕ, ПЪК ПО-НАТАТЪК ЩЕ ВИДИМ! Когато ние заедно направим малкото, Бог е силен да направи голямото и да го ПРЕУМНОЖИ!"! АМИН!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Боре Боре

    7 1 Отговор
    Пак си се напушил и ръсиш глупости... Къде видя тези заводи?
    От както си на власт цените на храните скочиха двойно и тройно , лекарствата с 300-500 % колко болници училища и детски градини закрихте с крадливата си свита ?
    Защо в София прди да се роди дете, се записват за място в детската градина?
    Публикувано във факти.бг: "Правим "Хемус" - ударно да крадете УДАРНО !!!
    Публикувано във факти.бг: "Щом има такива заплати, хората ще започнат и да се връщат" - Да хората които избягаха от твоето управление ще се върнат ? мечтай , като напрвите заплатите над 2000 Евро може и да се върнат но с такива тикви трудно може да се постигне такъв ръст.
    Публикувано във факти.бг: "Инвеститорите идват тук и заради работниците и майсторлъка", заключи Борисов.
    Инвеститорите идват заради ефтината работна ръка, в Германия за същия труд не плащат 1500 лв а 3000 Евро.
    Кажи за фирмите които се преместиха от България в Румъния изместиха си бизнеса понеже тук данъците са 2 пъти по скъпи от комшиите.
    За здравеопазването нали имаше някакви машинки с пръстови отпечатъци , какво стана с тях кой ще поеме отговорност? колко ли милиона се откраднаха с тези машинки?
    Разкажи за външния ни дълг колко милиарда нарастна от както теглихте 15 млрд после още няколко.
    Та тикво ако толкова се кефиш да режеш лентички на парчета от магистрали които откриваш на парче от по 10 км да беше станал шеф на пътното това е негова работа да откиеа магистрали на парче.
    Министър председателя
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Цецо Цветанов

    1 3 Отговор
    Бойче, намали малко с откриването на тези заводи и магистрали защото бесепарите и някои членове на други минипартийки ще изпукат от инфаркти, болниците няма да могат да смогнат да ги приемат.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 ТОЧКАТА

    4 0 Отговор
    защо един път този бербер не употреби думата НАРОД!!!!!Май за него само ,,голата опашка,,пробутваш....
  • 112 БЪЛГАРИН в цигански държава

    3 0 Отговор
    След като изгонихте хората от България сега какво искате отваряйте така или иначе за мижавите стотинки които дават в тези заводи няма кой да работи . Що не кажите колко от новите заводи дето са отворени фалираха и затвориха.Българина роб във собствената си държава не става
  • 113 Господин Борисов

    0 0 Отговор
    Имате визия, но до там...
    Дали ви лъжат или вие съзнателно говорите неистини това няма как да го знаем! Но едно знаем дни след като рязахте лентите с господин Раул Данон, собственик на Теклас Холдинг-евреин, същият и брат му Морис обявиха холдинга за продан! Това силно ни възмущава, тъй като по думите ви компанията е печеливша, произвежда части за големите марки. Добре, защо по дяволите я продават???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове