Last news in Fakti

14 Май, 2019 10:15, обновена 14 Май, 2019 12:00 27 388 145

Борисов крепи правителството напук на 11 министерски оставки

  • правителство-
  • оставка-
  • оставки-
  • кабинет-
  • бойко борисов-
  • румен порожанов

Министерските скандали в "Борисов 3"

Борисов крепи правителството напук на 11 министерски оставки - 1
Снимка: БГНЕС

"Няма да си отидем като маскари, направили сме много. Като се махнат гадните неща, ще остане това, което сме направили като добро". С тези думи, изречени в ефира на предаването "Панорама" по БНТ на 3 май, министър-председателят Бойко Борисов ясно заяви, че няма да "хвърли кърпата" и да се оттегли от властта. Премиерът затвърди категорично позицията си няколко дни по-късно с думите "няма никакво основание за подобна стъпка".

И това напук на 11-те оставки във "функциониращия" сегашен кабинет до момента. 9 от тях бяха приети. Може би тези катаклизми в изпълнителната власт са ред причини за оставка на правителството, въпреки че Борисов очевидно не смята така. Да върнем лентата отзад-напред.

30 октомври 2017 г. - оставка на здравният министър Николай Петров (приета). Петров обяви, че се разделя с поста си, след като беше уличен в сключени договори за близо 1,6 млн. лв с фирмата на мъжа, от когото дъщеря му има дете (в качеството му на директор на Военномедицинска академия). Случаят беше отразен в одитен доклад, но прокуратурата отказа да образува наказателно производство срещу Петров...

23 февруари 2018 г. - оставка на министъра на енергетиката Теменужка Петкова (неприета). Тя взе решението си, след като стана ясно, че чешкият енергиен гигант ЧЕЗ е взел решение да продаде бизнеса си у нас на българската компания „Инерком България“. Заговори се, че Петкова е кума на Гинка Върбакова, ръководител на фирмата, която иска да закупи дела на ЧЕЗ у нас. В средата на март Коалиционният съвет не счете, че оставката на Теменужка Петкова е нужна.

11 юни 2018 г. - оставка на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков (приета, ама не). Петков реши да се оттегли от поста си поради невъзможност да овладее създалото се напрежение във връзка с исканията на родителите с деца с увреждания. Оставката е приета от министър-председателя Бойко Борисов след разговор между двамата. Ден по-късно Борисов съобщи, че Петков запазва министерския пост, "за да му се махнат от главата". Справял се добре и майките на децата с увреждания го харесвали.

31 август 2018 г. - оставки на министъра на транспорта Ивайло Московски, на министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и на вътрешния министър Валентин Радев (приети). В това се изрази понасянето на отговорност от страна на тримата за тежката автобусна катастрофа край Своге на 25 август, отнела 20 човешки живота. Министерското им безхаберие обаче не беше достатъчно, за да подадат оставки сами. Уволнението им изиска премиерът Бойко Борисов по време на извънредно заседание на кабинета. Няма и месец и половина след това медиите попритихнаха по случая, а Нанков се завърна "по терлици" в МРРБ като зам.-министър пред недоумяващите погледи на по-малкия брой узнали граждани.

16 ноември 2018 г. - оставка на заместник-министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов (приета). Лидерът на НФСБ си навлече справедливия гняв на родителите на деца с уврежания с крайно неуместно изказване.

„Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство“.

23 март 2019 г. - оставка на министъра на правосъдието Цецка Цачева (приета) вследствие на разпространена информация в медиите, че се е сдобила с луксозен апартамент на нереално занижени цени, несъответстващи с пазарните. След разговор с премиера Бойко Борисов, Цачева се оттегли от поста.

23 март 2019 г. - оставка на зам.-министъра на младежта и спорта Ваня Колева (приета). Кумицата на Цветан Цветанов също не беше подмината от вълната на "Апартаментгейт". Оказа се, че Колева също се е сдобила с луксозно жилище в София за "без пари". Припомняме също така, че скандалите с имотите тръгнаха именно от собствеността на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Борисов нервно се изчерви, било го "яд и срам", но си "обичал Цветанов като дете". Цветанов уж напусна парламента, а се завърна като консултант...

17 април 2019 г. - оставка на заместник-министъра на икономиката Александър Манолев (приета). Той беше принуден да напусне поста си заради стартиралата проверка на Върховната касационна прокуратура по повод медийни публикации за злоупотреби със европейски средства. Разследващият сайт "БиволЪ" установи, че Манолев си е построил къща, уж "за гости”, финансирана с 380 000 лв. по проект на Програмата за развитие на селските райони. Манолев отрече обвиненията срещу него.

14 май 2019 г. - оставка на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов във връзка с разследването за източването на европрограмата "Млад фермер" (приета). На хартия той трябва да носи съдебна отговорността в качеството си на бивш шеф на Държавен фонд "Земеделие". Самият Порожанов не успя да забележи свои "пропуски". Паралелно с това се появи имотната му декларация, подадена пред Сметната палата през 2017 година, сочеща, че той се е уредил и с огромен апартамент на смешна цена в престижен квартал на София.

Коментарите оставяме на вас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар📝

    230 33 Отговор
    ГЕРБ=ИЗДЪНКА

    Коментиран от #107, #111, #120

  • 3 Гост

    67 312 Отговор
    Е защо да е на пук? Човека така си е решил така прави! Някой друг да е махал министри ей така само защото е набеден че е правил нещо?? Много ви се иска га го махнете ,НО забравяте че над 1 000 000 милион българи са гласували за него! Много ви се иска държавата да е в хаос ,без правителство. И да го смените с кой??? С Курнелия Нинова ли??? Много сте заблудени!

    Коментиран от #6, #34, #41, #93

  • 4 СоцБоц

    240 49 Отговор
    Противни Герберски мекерета, нямат ни морал ни съвест тия Крадци. Загробиха България тия продажници , Съд и Оставка. Да живее БКП

    Коментиран от #123

  • 5 onq s konq

    28 180 Отговор
    Поткрепям примиера штото е праф

    Коментиран от #8, #20

  • 6 антрашпиц

    92 13 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Е вече няма да са толкоз.Соц проучванията така сочат де,не си мисли че хейтърствам.
  • 7 Булшитс

    174 23 Отговор
    Ша крепи я, тоя кокал така лесно не се пуска, въпреки че му се вижда края на това правителство ама то капитана потъва с кораба
  • 8 Дедо Йоцо

    96 5 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Като ти чета коментара стигам до заключението че сте на едно интелектуално ниво !
  • 9 Гербаджийски кавал

    172 22 Отговор
    БОРИСОВ - ИСТИНСКИЯТ КЛОУН
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ХЛМ

    114 17 Отговор
    Келеметата от ГЕРБ
  • 12 Обикновен

    156 14 Отговор
    Според мен при толкова много грешни назначения е мъжко да се откажат. Нооооо. Няма да има следващ път. Видно е, че няма морал, колкото и да се мъчат да ни убедят. Подаваме оставка. Е и? Ясно е, че ББ е в цайтнот. Няма вече едно нещо, което да е както трябва. Ако погледнем хронологията на скандалите направо да ти се прииска да върнат най-тежкото наказание. Едно нещо да покажат, че е читаво. Едно.
  • 13 Оптимист

    95 18 Отговор
    Дръж кокала Боки! Пуснеш ли го ще има целувки с език на Цариградското.....и ибрикчиите ще са отново на мода
  • 14 Хк+йххххйххх

    109 11 Отговор
    Много сърдито гледа. Ама сам си е виновен.
  • 15 Георги

    159 17 Отговор
    Сезонът на Тиквите свърши.
  • 16 Владимир Владимирович Путин

    57 8 Отговор
    М... Да!
  • 17 Истината

    162 20 Отговор
    Тоя ще седи докато не пукне и последния нещастен и опоскан от ГЕРБ ! Тия съсипаха България !

    Коментиран от #90

  • 18 Bonder

    138 14 Отговор
    Падне ли от власт затвора го чака.

    Коментиран от #25, #45

  • 19 Теодор Иванов

    109 12 Отговор
    Датата е 06.05.2019 година часът някъде около дванадесет на обяд, по телевизия Ватикана започва предаване за посещението на Папата в България и още в първата минута водещият съобщава, че мисията на папското посещение е да накара България и Македония да приемат онеправданите бежанци от Африка и останалият свят, които в момента се намират в лагерите в Турция. Припомняме, че още вчера почти всички немски медии отбелязаха факта, че папата е в България именно заради бежанците и че правителството на България в лицето на Бойко Борисов му е обещало пълно съдействие по този въпрос.
    В предаването на Ватиканската телевизия, не беше отбелязан факта, че в България папата не беше посрещнат топло, но беше отбелязано, че целият политически елит, които по вяра са православни християни са го посрещнали с големи почести и че това рядко се е случвало в страни в които католическата църква има толкова малко последователи.

    Коментиран от #22

  • 20 Мазохист

    98 18 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Само ние мазохистите си го тачим Винетуту !

    Коментиран от #23

  • 21 Рошко

    69 8 Отговор
    Значи освен за пачаври тикви и догани от сутринта не сте пуснали една съществена новина ,която а ние от полза и касаеща пряко нас все още малко останали нормални
  • 22 Срам ме е

    88 13 Отговор

    До коментар #19 от "Теодор Иванов":

    Та тия ги държат на власт защото са слугинаж на Европейските чиновници !
  • 23 Рошко

    67 10 Отговор

    До коментар #20 от "Мазохист":

    Че и скалпа не мое му вземеш.на плешивата тиква
  • 24 Byg

    27 90 Отговор
    Естествено че няма да даде властта на тия катили от бсп , те освен да крадат и лъжат не са способни на нищ друго , пълни смотаняци . Сутринта гледах дебата между милиончева и Мария Габриел , ами планина разлика. Офшорката милиончева повтаряше едни и същи думички сложени и в празната глава , пълна селянка , хал хабер си няма от европейски парламент , и не спира да дърдори глупости , и лъжи , откровени лъжи , направо е пародия. Опита се да прочете една абревиатура на някаква комисия , ами тя обърка всичките думи , няма представа какво иска да каже , не знае кой , кой е в европарламента . Яко ще ни излага тая крадла с офшорката , смях през сълзи малко се получава.

    Коментиран от #38, #132

  • 25 Синдикат на Ало Измамниците

    43 3 Отговор

    До коментар #18 от "Bonder":

    Мечтиии......, по-скоро ще се изнесе от тук възможно най-скоро. P. S към "факти":мушмуроци и да ме банвате ще продължа да пиша, просто коментарите ми (и не само моите) са пряко отражение на "журналистиката" ви, доколкото може да се нарече такава.
  • 26 123

    63 10 Отговор
    От такъв наглец какво друго да очакваш, ще държи кокала до край
  • 27 Диктаторът от Банкя

    75 12 Отговор
    Властта в България се държи ЕДНОЛИЧНО от лицето Бойко Методиев Борисов и министрите са проформа, така че и всички да си подадат оставката все тая ! Гласувайте за партия ГРОБ - /Граждани за Разграбване и Обсебване на България/ !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 само минавам

    90 8 Отговор
    Оставки и после? Само това ли? Няма ли съд в тая държава? Присъди?! Пунта Мара и Шменти капели !!!
  • 30 Няма страшно

    67 8 Отговор
    Ние ще ти вземем главата! Става въпрос за всички тези хора, които са "доволни" от управлението ти, и на които обясняваш какви хубави неща си извършил, с "грижа" за тях.427
  • 31 пожарната

    63 7 Отговор
    Баце, гориш!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Крепи Цепи

    48 5 Отговор
    Ако има и едни избори които да са спечелени от управляващата сега банда, значи си заслужаваме напълно съдбата, и дори ни е малко.
  • 34 Бх943

    45 6 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Заблуден си ти.Хората които не са гласували са повече от тези които сте го избрали.438
  • 35 съвет

    61 8 Отговор
    БоБо, не си сляп - добре виждаш, че става все по-зле и по-зле... За да не го докараш до доживотен, върви си сега... и трябва да си щастлив ако ти дадат само 20 години... без право на помилване! А и нали си знаеш - Началника отгоре гледа и вижда всичко!
  • 36 Haroda na Bg

    59 10 Отговор
    A ти мръсен Лъжец и твоята Крадлива и Престъпна Шайка кога ще подадете Оставка!.
  • 37 Nostradamus

    63 10 Отговор
    Тоя Индивид боко дори когато лъже, пак лъже!
  • 38 Везни

    44 6 Отговор

    До коментар #24 от "Byg":

    Когото и да поставиш до М. Гнусиел, все ще е по-читав.
  • 39 Trump

    74 9 Отговор
    В Света НЯМА друго такова правителство, което да се задържи на власт, след толкова много "подали оставка" министри. Исках да кажа с толкова много на брой КРАДЛИВИ министри...
  • 40 Западните Балкани

    73 8 Отговор
    Борисов: "направили сме много" - Своге, Хитрино, магистрали на дупки и коловози, Графа по-зле и от селски мегдан, Дондуков и т.н. Всичко е по нивото на нормалното качество. Това ли сте направили. Няма детски за всички деца, няма пари за образование (увеличението на заплатите както е сега, трябваше да се направи през 2009, сега трябваше заплатите да почват от 2000 лева), здравеопазване, пенсии и т.н. Пълна мизерия за 50% от хората. А в същото време само където не си се загледал, не си видял кражби и това е само наповръхността. Сигурно има сметки в чужбина и т.н.

    Коментиран от #50

  • 41 куку руку ку

    28 7 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Тези 1млн защо им спряха пенсиите, след написването на смъртния им акт? След като могат да гласуват, защо не могат да получават пенсия?
  • 42 no name no face no number

    56 6 Отговор
    И този скоро ще отиде в миналото може би още на следващите избори за щастие
  • 43 РПГ

    47 3 Отговор
    А осъдени?!?
  • 44 Гражданин

    33 2 Отговор
    Робство тук, робство навън, но много по окей са навън, всеки ден прииждат от Варна и много други градове, Пазарджик, никой не иска вече в скапан ата ви България и не лъжете, че ще се върнат, Никога, тук е помия, помним Белене, изселване, а герб ги уволни николапетковисти преждевременно, простите останаха в провинцията, а всичко умно напусна вашата мила тстковина. Да живее Европа, роби са там, но тук още по зле
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Гост

    59 4 Отговор
    Едно стана ясно в БГ за корупция ако си политик наказанието е оставка,Нак. кодекс важи само за обикновените граждани.Партия ГЕРБ няма има един диктатор Б.Б и някакъв слугинаж и бушони около него.Диктаторски режим в 21 век в Европа...Няма да се учудя ако скоро ни изхвърлят от ЕС.
  • 47 Химлер

    54 3 Отговор
    Всички са за затвор и публичен ЛИНЧ. КЪРЛЕЖИ НЕ НАЯЛИ СЕ!!!!!!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 левски от русе

    47 5 Отговор

    До коментар #40 от "Западните Балкани":

    тоя път като вдигна озверелия народ български ще требе да бегаш по далеко към юар например боко и нема да си помисляш за връщане в българия па камоли да се връщаш пак на власт това при положение че свариш да избегаш

    Коментиран от #67

  • 51 Стига бе

    36 4 Отговор
    Ще се разболее човека.
  • 52 onq s konq

    13 35 Отговор
    Авторът на статията ако имаше воля и желание за работа щеше да извади ВСИЧКИ ОСТАВКИ ОТ 10-ГОД. УПР-Е на Борисов.А защо не са прибавени към списъка и 2-ТЕ ЛИЧНИ ОСТАВКИ НА Борисов?!И при всичкия този БЕРЕКЕТ ОТ ОСТАВКИ,БСП успя САМО ВЕДНЪЖ да се вклини във Властта,при това с "братската подкрепа " на ДПС и приятелите си от Атака ...съвсем за кратко.Е кво да говорим повече по въпроса и НА КОГО ДА СДАДЕ ВЛАСТТА БОРИСОВ?!И съм призовавал многократно тука-ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КОЙ ДА СМЕНИ БОРИСОВ БЕ!Не давате упорито.Само веднъж един орк се изцепи :"Бе ние да го свалим,пък после ще му мислим"...Ама то се мисли с МОЗЪК бе руски орки,а не с Бели бъбреци между ушите:)
  • 53 Ели

    39 5 Отговор
    Да направили са много да унищожат българите !!!
  • 54 Лекар БГ

    46 1 Отговор
    Това,За катрана в кацата с мед,вече го чухме.За многото "добро"-също.За умря циганката,дето ни хвали,си го знаем.В нормална държава,оставката щеше да е факт още преди година.Гьон сурат.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Шабан

    43 3 Отговор
    Бат Бойко и той не успя да спре краденето! Но, неговата шайка бая се замогна!?

    Коментиран от #114

  • 57 Не сме в 90те!

    52 1 Отговор
    В България няма корупция! Има Рекет, Изнудване и Търговия с Влияние! Вияне което народа е дал! Дано Бог по скоро накаже Алчните Безбожници! Превърнали властта в терор!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 1234

    30 1 Отговор
    Зора е да избута до нов главен прокурор или до сделка, сдавам властта но се отървавам о то като герой, а всички други са маскари!
  • 60 Оправданията свършиха

    49 1 Отговор
    Ако три пъти стартираш един и съш бизнес и той все фалира а все обвиняваш служителите си за това, дали пък грешката не е в шефа? Сиреч, шефа не става за този бизнес. Хващам бас че и този мандат ще свърши предсрочно
  • 61 БГ жител

    59 1 Отговор
    Схемата - крадеш и те уволняват, въобще не се харесва на народа, който и да е на власт! Докато не се вкарат в затвора злоупотребили министри, депутати и прокурори, хората ще недоволстват! Безнаказаност на всяко ниво от цигани до министри, пълен рекет под формата на данъци, глоби, такси, горива, ел.енергия, които се увеличават ежемесечно и парите от тях изчезват безследно...
    Това ще продължи докато имат чувство за недосегаеми, скрити зад дипломатически имунитет с мисълта, че народа колкото и да ги плюе и да недоволства е безсилен и за да живее трябва да си плаща!!!
    ПРИСЪДИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТ 5 ДО 10 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ОТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА , не може да се възползваш държавни привилегии и да взимаш 10 пъти по висока заплата от средната(без да работиш) и да те съдят като обикновен човек!
    С ОСТАВКИ САМО НЕ СТАВА , СТРОГ ЗАТВОР С ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО НА ЦЯЛАТА РОДА! Само така може да се върне доверието на народа и съвестта на управляващите!!!

    Коментиран от #70

  • 62 1234

    35 1 Отговор
    Време е за билета за Петах Тиква град в Израел означаващ нова надежда! Там да си продава магариите и лъжите
  • 63 ивайло

    28 2 Отговор
    Бойко Борисов не можеш да отидеш! Вие сте против хората!
  • 64 Мартин

    59 4 Отговор
    Боже, тоя като го видя.. премиер на България... той не може да върже две приказки. Изразява се като селянин. И що го охраняват, бе ? Щот е мутра, нали ? Вие знаете ли, че в Западна Европа управляващи ходят на работа с градския транспорт ? А тоя сельо го охраняват 5 бронирани коли. Кажете ми, как да уважавам такава мижитурка ??? Довиждане.
  • 65 Сталин

    16 4 Отговор
    Всички правителство, водено от Бойко стреля! Кой ..За.. другари?
  • 66 идва парчето

    6 36 Отговор
    Супер, гласувайте са руските кълвачи, "патриотите" или БСП-то, те ще ви го турят, те пък въобще не крадат и въобще не са гладни.
  • 67 варненец

    26 2 Отговор

    До коментар #50 от "левски от русе":

    верно че така беше 30 човека от русе на протеста за тока вдигнаха цяла българия на бунт това беше при последното изгонване на бойко от власт
  • 68 бай доган

    1 10 Отговор
    еее,....иииии....
  • 69 палач от град Лил

    14 1 Отговор
    В старите дни с крадци бързо разбира.Отрежете ръцете .. Предлагам веднага да нарязате главата! Готови ли сте да изпълните изречението абсолютно никакви пари!
  • 70 onq s konq

    20 4 Отговор

    До коментар #61 от "БГ жител":

    С право се възмущаваш,но...не "ПО УСТАВ":)Ще напомня на теб и останалите как стоят нещата:За да започне Съдебно преследване на даден ръководен полит. кадър е необходимо ПЪРВО ТОЙ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА.Което УСЪРДНО се прави от Борисов като приема оставките,а ако не са подадени-ТОЙ УВОЛНЯВА.Нататък вече е работа на СЪДЕБНАТА ВЛАСТ,на която не може да се меси НИТО ПРЕМИЕР,НИТО ПРЕЗИДЕНТ,защото тя е НЕЗАВИСИМА ПО ЗАКОН И САМО БОГ Е НАД НЕЯ.Отделно пък самата тя/Съдебната власт/ си назначава кадрите чрез Собственото си управление,което на практика е Държава в Държавата.Така че НЕ ИСКАЙ Правителството да съди провинилите се,а размерът на наказанията се определят пак НЕ от Правителството,а от приетите в Парламента Закони,т.е. от ВСИЧКИ ПАРТИИ!
  • 71 Васил Левски

    25 2 Отговор
    Хората! Предлагам да изляза на улиците! И се изправете, докато тези същества се оттеглят!

    Коментиран от #75

  • 72 Аз съм луд

    30 3 Отговор
    Само погледни този нагъл крадец ?! Ето един изрод!
  • 73 Изумен!

    9 0 Отговор
    Да и затова по устав следващото правителство! Чистка на всички зависими и независими! Докато се окупаят по устав! Какво излиза, че дан да рода никой не е него могат да го мачкат но не могат да го уволнят само не трябва да спира да иска за да му се случват нещата!
  • 74 Люлин

    30 4 Отговор
    Добре а Фандъкова кога ще подава оставка ?И пътя към Сливен ?
  • 75 левски от русе

    28 1 Отговор

    До коментар #71 от "Васил Левски":

    няма за кога да ги бавим да ги вазираме за винаги че разплакаха българските майки и баби като прокудиха децата ивнуците им в чужбина да спрем геноцида срещу българската нация иначе с наз бългерите вече е свършено предлагам организацията да стане по фейсбук за всеки град
  • 76 Народа

    31 3 Отговор
    ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,НАРОДА Е СВАС,СМАЧКАИ ГИ , ЛОШИТЕ,
  • 77 ГОСТ

    38 4 Отговор
    БОКО, ПЪТНИК СИ И НЕ ТОРМОЗИ ПОВЕЧЕ ТОЗИ НЕЩАСТЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД И ДЪРЖАВАТА КОЯТО СЪСИПА. ОТИВАЙ СИ ДОКАТО НЕ СА ТА ЛИНЧУВАЛИ ПУБЛИЧНО И НЕ ЗАЛАГАЙ БОМБИ СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ ЗА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НИ СПАСЯВАТ СЛЕД ТВОЕТО ПРОДАЖНО УПРАВЛЕНИЕ. ЩО ЗА ИЗРОД СИ БЕ.??????
  • 78 карата

    8 18 Отговор
    Към коментара на гост:Приятел натеб изглежда много ти харесва този хаос в държавата.Може и ти да си от крадците и затова го искаш.Дали за него са гласували 1000 000 българи/български граждани е малко спорно/.А защо да не гласуваме за КУРНЕЛИЯ Да и дадем една две години може пък да се осере по малко от БОКО

    Коментиран от #82

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Рене

    6 27 Отговор
    Лапайте го. Да сте видяли комунист да подаде оставка? Червените маймуни трябва да бъдат очистени. Кака Кури Решетникова ФОСТАТА.
  • 81 Виц

    25 0 Отговор
    Шахйковода в пристъп на паника спира кортежа на кръстовище в търсене на Нов Здравен министър, извинете, имате ли апартамент придобит последните 10 г, НЕ, наследатвен е!,Чудесно а колко кв е? 55 с терасата и съм разведена пенсионерка! Чудесно, Вие сте новия здравен министър, който трябва да изкара до края на мандата! А, щях да забравя, имате ли роднини с имоти? НЕ, измряха от мизерия а децата емигрираха преди 20 г! Супер супер супер....... Има шанс за мандата!
  • 82 Горо

    28 0 Отговор

    До коментар #78 от "карата":

    Карат ли си, бакър ли си, в САЩ има само две партии - Демократическа и Републиканска. Все едно там избирателите на Демократическата партия да казват, че нямало друга алтернатива, освен тяхната партия. Тези твърдения, че ако си отидел безценния Борисов сме щели да пропаднем, са не толкова проява на елементарна политическа култура, колкото долна провокация в стил "Цветан Цветанов", когото апропо много бързо забравихте и защо вождът него никога не го закача.
  • 83 зъбчо

    28 1 Отговор
    ТОЯ НА СНИМКАТА АКО ГРИЗНЕ ЛИМОН ША Е ПО КРАСИВ
  • 84 Горо

    25 1 Отговор
    За 10 години управление да Борисов вече стана нарицателен един-единствен факт: нов скок на цените. Човекът е десен и ще се пръсне отдясно!
  • 85 беден

    25 1 Отговор
    АМИ КАКВО ДА КАЖА-ЗЛОТО В ЧОВЕШКО ЛИЦЕ
  • 86 коментар

    22 2 Отговор
    Борката хич не е го еня за вас, той си е опекал работата.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 смях в залата

    28 3 Отговор
    Глупости на Търкалета. Тиквата се крепи благодарение на това че е набарал страхлив и търпелив народ иначе в бяла държава отдавна да е станал храна на червеите
  • 90 ИСТИНАТА

    6 19 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    Недостойно е хора с ниско интелектуално ниво да публикуват обиди и цинизми? Подобни коментари се публикуват от избиващи комплексите си хора, които да обърнат внимание първо на собственото си невежество. Др. Техноимпексова е продукт на задкулисието! Само полуинтелигентни могат да вярват на вълкът в овча кожа. Не е необходимо да посочвам другари с милиони, достатъчно е да видим братята на: др. Премянов (петролен бос); на Станишев; на др. Лечева (дългогодишен хазартен бос); на Елена Милиончета...и т.н. И да се сетим за какво долно лицемерие и демагогия става дума!? Освен апартаментите и 2-те къщи-палати, ЛИЧНО ДР. ИМПЕКСОВА МОЖЕ ДА РАЗКАЖЕ...КАК Е ПРИДОБИЛА 2-ТА ЕТАЖА НА БИВШИЯТ КОРЕКОМ? НЯМА ПО-МАФИОТСКА И КРАСЛИВА ПАРТИЯ ОТ БКП/БСП, която извърши най-мащабното разграбване след 1989 Г. и чрез приватизацията. Дори зад минават ДПС в това отношение. БКП/БСП и ДПС са пълни с ДС ченгета (доносници), мафиоти, олигарси и перачи на пари в офшорни сметки. Милиончева да докаже произходът на финансиране за имоти за на 2 млн.лв. (25 млн.евро+700 000)пари на вложителите от КТБ. Това грозно недоразумение с гори, апартаменти, хасиенди, къщи за гости, наскоро се оказа още един голям имот с висока желязна ограда в Княжево. Върхът на НАГЛОСТТА Е ИМПЕКСОВА и МИЛИОНЧЕВА да се борят против задкулисието. Та то е създадено именно от К. ИМПЕКСОВА и много от депутатите в ком.партия БКП/БСП. Нинова да се бори против задкулисието, все едно Ксавиера Холандер да чете сказки срещу из

    Коментиран от #94, #98, #99

  • 91 Евлоги

    19 1 Отговор
    Ако махнем гадните неща какво са направили -за народа нищо ,но те се нагушиха .ето това ще видим един гол на вилица. Да го ядат тези изроди!
  • 92 Събуждане

    18 2 Отговор
    България събуди се и измети ГЕРБ това е най крадливата партия Събуди се и не гласувайте за ГЕРБ ???? Искате да мизерстваме ли Долу ГЕРБ ?

    Коментиран от #96, #125

  • 93 Гражданин

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Това че освобождава крадливи министри не означава, че Боко е праведен. По този начин замазва очите на хората и прекрива престъпните деяния на свойте подчинени, а това означава, че е техен съочастник и ръководител. А съд за него ще има това е точно народа не е толкова прост за какъвто го имат управляващите.
  • 94 Тото

    18 2 Отговор

    До коментар #90 от "ИСТИНАТА":

    Абе тикво ти в кой свят живееш.Защо не се разходиш до Видин и обясни на тези хора кой краде.

    Коментиран от #126

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Смех

    20 1 Отговор
    Ех тикво...
    "Няма да си отидем като маскари, направили сме много. Като се махнат гадните неща, ще остане това, което сме направили като добро".
    Вие и така сте си маскари, като се махнат гладните неща ти друго не остана. Хубавите неща са за вас, ефтини апартаменти и много други екстри. При всички гафове които направихте трябва да сте много нагли и арогантни за да държите още кокала.
  • 98 Бацеее

    15 1 Отговор

    До коментар #90 от "ИСТИНАТА":

    Не си си пил хапчетата като тиквата, така че не се излагай.....
  • 99 Гмо

    16 1 Отговор

    До коментар #90 от "ИСТИНАТА":

    Май и ти си КАЛИНКА.КОКАЛЧЕ ЛИ ТИ ДАДОХА.НА ХРАНИЛКА ПРИ ГЕРБ СИ НАЛИ Г-ПАКО
  • 100 Пешо

    11 14 Отговор
    Аз съм оптимист. Може и по зле. Почакайте да яхне коня Корнела с Мустафа, дето днеска каза че в България има закон който забранява турският език. Десет години гладно БКП & Доган, не се трае. Ще видите как се краде! А ГЕРБ да си ходи. Оцапаха гащите яко.
  • 101 Пешо

    14 3 Отговор
    Забравих да кажа: Нещата наистина малко се подобриха но не заради ГЕРБ, а ВЪПРЕКИ ГЕРБ!!!
  • 102 Крусман

    4 19 Отговор
    А бе много го плюете ама всичките сте бспарски тролчета. Сега на изборите ша ви покаже народа кого обича.

    Коментиран от #124

  • 103 Полу - защитник

    6 3 Отговор
    Няма съмнение, че поменникът е предизборна, компроматна атака, но все пак може да се одбележат няколко неща: 1. Направените нарушения са ни най - малкото зло. 2. Оставките се подават, за да се предотврати по - нататъшна злонамерена кампания. 3.Съдът е този, който трябва да се произнася за наличието на закононарушения и тогава да се правят изводи. 4. Премиерът повдигна високо моралната "летва", така, че в бъдеще много трудно ще се намерят кандидати за висши държавни служителители, които да са морално чисти. Проблемът е, че морала и закона не винаги се припокриват!
  • 104 Човеколюбец

    8 0 Отговор
    Има в България и светли личности. Една от тях бе и Кристиан Таков, светла му памет.
  • 105 Гюро михайлов

    17 0 Отговор
    Направили много,но повече сте крали.То апартаменти ли не бяха,къщи за,,гости,,и т.н.Тези къщи ,няма какво да се заблуждаваме не са за гости,а за лично ползване и най правилното решение за тях би трябвало да е багер ,ама надали.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Азимир

    8 9 Отговор

    До коментар #2 от "Коментар📝":

    Истината е, че всички предишни крадяха в пъти повече, но всичко се замиташе. Ако се направят същите проверки на предишните правителства глава ще ни заболи. Съгласен съм да махнем ГЕРБ, но без да връщаме хора, които вече са се доказали като крадци като БСП, ДПС, СДС. Покажете ми я тая алтернатива и сам ше развея байрака.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Браво господине

    13 3 Отговор
    Бойко ти си най-чист. Гордея се с теб. Пример за подражание си. Чудя се защо днес Фолксваген не дойде в България. Чудя се и в кой ъгъл на щаба на ГЕРБ ще се криеш на 26 май, обяснявайки ,че гласовете не са ясни. То само на теб още не ти е ясно. Но нищо. Браво господине.
  • 110 Дони

    12 4 Отговор
    Не бой се, г-н Премиер, народо пак че гласува за ГЕРБ. Нема страшно. Щом не се е дигнал при тва крадене, нема страшно !!!!

    Коментиран от #127

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 нерегистриран

    4 13 Отговор
    и какво да направи премиера да подари на Нинова и Радев властта ми те не са спечелили особено Нинова, па не видях да саотстранили нито един техен човек ако е винове и когато е виновен, като дойдат на власт да я крепят те, колкото до радев той дава всичко от себе си да им помогне в бутането на правителство ма то само с мерак не става требе и акъл
  • 113 Умно село

    4 1 Отговор
    Да вземем да го предложим за кононицазия!
  • 114 Апартамент четата са върха на айсберг, К

    13 2 Отговор

    До коментар #56 от "Шабан":

    Че Той не иска да спира краденето! Нали затова драпа да е премиер!
  • 115 160

    9 2 Отговор
    Ало, Бойко гори! Помооооощ!!!
  • 116 Пешо жицата

    15 2 Отговор
    Г-н Борисов, като изгорят всичките бушони от таблото и остане само Главния? Какво да правя? Или.....бегам бате?
  • 117 Цурко

    15 2 Отговор
    Чудя се. какви същества сте гласуващите за бандитите от герб там е утайката на боклука. Крадци на Евро пари апартаментажий некадърници във всяко отношение долнопробна комунистическа сган която ви ограбва ежедневно?
  • 118 Ха ха

    3 9 Отговор
    Да му изядете суджука на Борисов.
  • 119 Бесен

    13 2 Отговор
    Ами Боко е престъпник - нормално е да назначи 11 други престъпници! То в тяхната мафиотска фирма само такива влизат!

    Коментиран от #121

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 filo

    3 11 Отговор

    До коментар #4 от "СоцБоц":

    Tоя коментар с толкова плюсове ясно показва, че т.нар. новинарски сайтове са пълни с шепа комунистически отрепки продали се на Курнела за пет гроша, но няма да им се получи. Да живее Бате Бойко, е..Ча на БС/К/П.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 filo

    4 12 Отговор

    До коментар #92 от "Събуждане":

    Не е вярно, само ГЕРБ са достойни да управляват. Те крадат най-малко. Покажете ми кой не краде и ще гласувам за него.

    Коментиран от #136

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Истината

    8 2 Отговор

    До коментар #110 от "Дони":

    Е ,Че шайката се е осигурила с доста комфорт във всяко отношение,а половината народ е унижен в бедност и мизерия.Да покажем на тези престъпници несъгласието си с тяхната оправим и стабилност.
  • 128 Професионалист

    6 1 Отговор
    То не бяха гафове и крадене като за световно.Апартаменти, асансьори,тераси, паспорти,къщи за гости.Какво чакате още.Отидете си а мир, иначе народа ще ви изрине и новия главен прокурор ще ви заключи на топло.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Бай Хой

    5 1 Отговор
    Тиквата е мутра, но му фана цаката - държава се управлява като СИК 😁😁😫😫
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Пфф

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Byg":

    И двете са пълни нули ...
  • 133 gnus

    2 0 Отговор
    кво точно крепи дедовия на това му се вика game over
  • 134 Бай Хой

    2 0 Отговор
    Всички тикви са за Белене 😫😫
  • 135 Усмивката

    2 0 Отговор
    Не смятам че до истинските революции се стига чрез оставки и искане на „прошка”.Румъния е пример.Колкото по решително е ,толкоз по безболезнено е.Днес ТОЛ утре„ бол ”....все същото е вече 10 години
  • 136 Усмивката

    1 0 Отговор

    До коментар #125 от "filo":

    Ти не крадеш.Гласувай за себе си.Но..... за другите не говори.А ...и скоро ходил ли си на очен преглед.Може би друг ти чете пресата.Уволни информатора си.
  • 137 не само те

    3 0 Отговор
    А Цвъки? Той реално беше зам. министър-председател в сянка и ръководеше почти всичко? Всички партийни дейци на висши постове са все още негови хора. Като какъв отиде в Щатите на Еврейския форум по сигурността?
  • 138 ОТ ДИЗЕЛА

    3 0 Отговор
    Защо не ме назначите и мене някаде да направя няколко милиона пък после ще си подам оставката
  • 139 687

    2 0 Отговор
    Всяка правителството се крепи само и единствено от желанието да открадне ПОВЕЧЕ! Няма Борисов, Курнелия, Станишев. Който хване властта, я държи докато може!
  • 140 Европеец

    3 0 Отговор
    Браво Суджук.
    Ти наистина си като вожда Винету.
  • 141 Бойкови мисли

    1 0 Отговор
    Неделя, вечер:

    „Ша ма бие той! Ша ма млати на изборите! Кой е той бе? Льотчик някакъв. Хвърчило! Дрон! Той – мене! От яд три пъти ритнах кацата със зеле! Ще му го върна! Ще си дам оставката!“

    Вторник, вечер:

    „Дадох я, хак им е на комунистите! Нека се оправят!“

    Сряда, сутринта:

    „Абе аз що си дадох оставката?…“

    Сряда, по обяд:

    „Точно така! Правилно съм направил! Хем я дадох, хем си управлявам. Ай ся да ги видя! Абе, що така ми съхне магнолията? Ще питам Москов!“

    Петък, по обяд:

    „Къде ма, Корнелийо! Правителство ще правиш? Усети са, а? Връщаш мандата. Ейййййй, ще излезе вярно, че си умна. И без тва нямаше да те подкрепя. Я да ида да ритна едно мачле, па тия да си наврат мандата – знаят къде!“

    „Ха! Тая змия в пазвата! Тоя подлизурко Валери искал правителство да прави! Дето му знам всичките кирливи ризи! Ама и той май знае някои от моите… „Гюле“ ще ме нарича! Неблагодарник! Мискинин! Ще разпоредя – патриот да не ми се мярка пред очите, че както откриха оня ден и ловния сезон… тъй ще ги натръшкам, като миризливи глигани в локва! И ще си ям сланинка на корем, че и за внучето ще остане.

    От Валери ли да почна отстрела, от Краси ли… И Волен, и той се наредил! До вчера ми лазеше в краката и плачеше да не карам съдиите да го съдят повече, че памперси трябвало да сменя, а сега се прегърнал с предателите! Ще му спретна още едно скандалче, още едно клек-шопче и… щрак белезниците! Въртиопашка шугава!“

    „Ало, ало, какво? Бежанци се бунт
  • 142 Гост

    1 0 Отговор
    Неделя, вечер:

    „Ша ма бие той! Ша ма млати на изборите! Кой е той бе? Льотчик някакъв. Хвърчило! Дрон! Той – мене! От яд три пъти ритнах кацата със зеле! Ще му го върна! Ще си дам оставката!“

    Вторник, вечер:

    „Дадох я, хак им е на комунистите! Нека се оправят!“

    Сряда, сутринта:

    „Абе аз що си дадох оставката?…“

    Сряда, по обяд:

    „Точно така! Правилно съм направил! Хем я дадох, хем си управлявам. Ай ся да ги видя! Абе, що така ми съхне магнолията? Ще питам Москов!“

    Петък, по обяд:

    „Къде ма, Корнелийо! Правителство ще правиш? Усети са, а? Връщаш мандата. Ейййййй, ще излезе вярно, че си умна. И без тва нямаше да те подкрепя. Я да ида да ритна едно мачле, па тия да си наврат мандата – знаят къде!“

    „Ха! Тая змия в пазвата! Тоя подлизурко Валери искал правителство да прави! Дето му знам всичките кирливи ризи! Ама и той май знае някои от моите… „Гюле“ ще ме нарича! Неблагодарник! Мискинин! Ще разпоредя – патриот да не ми се мярка пред очите, че както откриха оня ден и ловния сезон… тъй ще ги натръшкам, като миризливи глигани в локва! И ще си ям сланинка на корем, че и за внучето ще остане.

    От Валери ли да почна отстрела, от Краси ли… И Волен, и той се наредил! До вчера ми лазеше в краката и плачеше да не карам съдиите да го съдят повече, че памперси трябвало да сменя, а сега се прегърнал с предателите! Ще му спретна още едно скандалче, още едно клек-шопче и… щрак белезниците! Въртиопашка шугава!“

    „Ало, ало, какво? Бежанци се бунт
  • 143 ИВАН

    0 0 Отговор
    Предателите си плащат с лихвите - ето един харизматичен красавец, на когото слушаме лъжите, повече от десет години - Бойко Методиев Борисов
  • 144 Истината

    0 0 Отговор
    Е ,Че шайката се е осигурила с доста комфорт във всяко отношение,а половината народ е унижен в бедност и мизерия.Да покажем на тези престъпници несъгласието си с тяхната оправим и стабилност.
  • 145 Истината

    0 0 Отговор
    Е ,Че шайката се е осигурила с доста комфорт във всяко отношение,а половината народ е унижен в бедност и мизерия.Да покажем на тези престъпници несъгласието си с тяхната оправим и стабилност.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове