Last news in Fakti

16 Май, 2019 21:13 46 447 81

Изцепките в Слънчев бряг започнаха (ВИДЕО)

  • британци-
  • слънчев бряг

Летният сезон бе открит по нетрадиционен начин

Изцепките в Слънчев бряг започнаха (ВИДЕО) - 1

"Джейми, плувай! Хайде, върни се, плувай още, Джейми!", така група английски туристи подстрекават своя другар Джейми да се гмурне... не в Черно море, а в огромна дъждовна локва насред курорта Слънчев бряг.

Джейми от своя страна самоотвержено цопва в локвата, като опитва няколко стилове плуване, измежду които дори бруст. Макар водата едва да покрива глезените му, той се потапя целия, пише trafficnews.bg.

Трагикомичната сцена може да бъде счита за прерязване на лентичката на традиционно компрометирания алкохолен туризъм на чужденците по нашенското Черноморие. Поне за сезон 2019.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тур и зъм

    215 6 Отговор
    За радост на Ангелкова !
  • 2 Христо Христов

    185 34 Отговор
    Та кои бяха пияни прасета, а соросчета?

    Коментиран от #31, #67, #68

  • 3 Реалист

    170 92 Отговор
    Айде стига сте им завиждали - разпускат си хората. Пречат ли ви - не... Стига сте им надзъртали из зад гърба. Плувал си в локва - ами има локва, има желание - плува си човека.

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 писна ми

    197 18 Отговор
    Английскте боклуци са номер 1....по простотия!
    Така се отнасят и в собствените си градове през уикенда.(може да се провери от всеки).
    Стават все по-зле!

    Коментиран от #23

  • 6 Боже6767

    165 23 Отговор
    С тия и такива туристи се хвалите......Ето защо няма богати туристи и сериозни инвестиции в нашия туризъм.Ето заради това ще ходя в в Гърция,Турция,Хърватска,Италия но не и нашето Черно море.......
  • 7 666

    137 30 Отговор
    Тоя как не се притесни, че ще си намокри парите в портфейла? А, ми чи то няма една стинка хайманата. Платил си е хотела и толкоз. Чакай тия в магазин или заведение да влязат и оборот да направят. Отрепки! А руските туристи в Гърция за 3 години им оправиха външния дълг.

    Коментиран от #36, #66, #71

  • 8 Радо

    60 21 Отговор
    Тоя келеш изобщо не е пиян - по движенията му личи, че е тавряз - просто си правят шоОто ингилизите.
  • 9 Джудже

    121 18 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Е заради такива "разпускащи" нормалните хора не почиват на нашите курорти. Да си заведа детето на море сред пияни маймуни! Айде нема нужда, по-добре да пълним гушите на "тъпите византийци".

    Коментиран от #59

  • 10 Скара Бира

    44 64 Отговор
    Ай стига сте ревали бе аз като малък също се разцепвах на слънчака тва е курорт за млади хора !Сега съм на 35 и с кеф си спомням за младините там, пияни заляни.

    Коментиран от #13, #15, #22, #35

  • 11 Петър

    39 36 Отговор
    Момчето изобщо не е пияно. Може би авторката има роднини, които са били изхвърлени от Великобритания и затова пише такива заядливи и преди всичко неверни неща в своята "статия"
  • 12 Тъпаци

    43 2 Отговор
    Клипа е отпреди две години
  • 13 Хайл

    27 6 Отговор

    До коментар #10 от "Скара Бира":

    И на глупака му е простена младостта...
  • 14 щощощо

    24 6 Отговор
    а сега Валерката да го глоби!!!:)
  • 15 NikNay

    64 5 Отговор

    До коментар #10 от "Скара Бира":

    Е там е заровено кучето че си на 35 и не познаваш истинския слънчев бряг и чара му. . . .
  • 16 смей се палячо, ха ха ха ха хаа

    24 16 Отговор
    Всичките англичани са такива, затова и ще си останат най-бедните на английския полуостров.

    Коментиран от #25, #30

  • 17 гнида

    22 9 Отговор
    Аз не бих отишъл в наводнен курорт .... Сигурнош ес иска такъв туризъм , да има къде да ходят утайките му ?
  • 18 бай Даньо

    29 21 Отговор
    Въх страшна работа ти кавам!? Е и какъв точно е проблема с англичаните след като ние българите сме комплексари нечувани...
  • 19 Вики

    53 4 Отговор
    Клипа е от миналия август 2018 г. - големите и безкрайно поройни дъждове! Нито вчера нито - днес е валяло в Слънчев бряг!!! От доста време - поне месец не е валяло дъжд в Слънчев бряг! - Много лъжлив клип от миналато лято - защо е представен че е 2019 година?????
  • 20 бай Даньо

    46 17 Отговор
    Ало нашенските моралисти и пуритани ( без да знаят какво значи думата) , вие как си представяте младоста - скучна , подредена и възпитана като на комсомолско събрание, ли!? Ако да, сте се прекарали жестоко да знаете... ха-ха-ха.Случайно да ви минава през повредените мозъци че тоя народ с тая житейска нагласа ( може би точно заради нея) е владял половината свят докато ние сме дремали 500 години в каквото искате го наричайте...

    Коментиран от #24, #55

  • 21 ГРАД КОЗЛОЗУЙ

    27 7 Отговор
    ЩЕ ИМА И БАЛКОНИНГ И ПИЯНИ ШВЕДИ БИЯЧИ НА ЧИСТАЧКИ
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 СссереМ

    23 34 Отговор

    До коментар #5 от "писна ми":

    Ти англия освен по телевизора,виждал ли си я,това са британски тийнове,виж ако са руски щяха да го обърнат на мъжка любов,ама завалиите и копейки нямат да стигнат до тук.
  • 24 Аслан Акъ

    11 13 Отговор

    До коментар #20 от "бай Даньо":

    Ей,Бай Хой!
    С 500 годин цивилизация не се прави!
  • 25 Scout for funn

    16 18 Отговор

    До коментар #16 от "смей се палячо, ха ха ха ха хаа":

    Мале мале повече морал от фълшивия соц морал от едно време той беше така :Аз съм много морален човек комунист ред морал дисциплина чистота обаче ако нещо
    нередно става аз ще мълча ако видя друг комунист ГОЛЯМ да убива бебе с голи ръце аз ще мълча ИНАЧЕ СЪМ МНОГО МОРАЛЕН ЧОВЕК МОГА ДА ТИ КАЖА ВСИЧКИТЕ ТЕОРИИ НА МОРАЛА ама ако нещо на мен се чака да съм морален аз сега съм зает малко .КАТО Е ЗА ДРУГ МЕ ВИКНА ЩЕ ЧЕТА ДО ПРИПАДЪК .Е така и вие псувате запада там не е перфектно ама морала не им е само за четене ами и за ползване .
  • 26 Йозеф

    21 18 Отговор
    За това си отивам на Гърция като бял човек, на чисто и спокойно, бял пясък, пломари, рахат...

    Коментиран от #39

  • 27 стоян георгиев

    25 15 Отговор
    англичаните си поркат и си купонясват,а за българските тюлени турция и гърция.шведска маса ,плюскане и никъв секс, че е вреден за сърцето.молим тюлените да не идват на българското море ,на него ще си ходим ние и пияниците от запад и изток.та моля само да не ривете и да не пращате избрани от вас сладури като валерката симеонов да ни прецакват купона ,а на някои и работата.та приятно изкарване на шведската маса и лягаите към осем щото по-късно е опасно за сърцето!
  • 28 Пират

    29 8 Отговор
    Че англичаните са прости,вярно е прости са,че се осират навсякъде така е осират се,навсякъде им прибират парите и не им пука. Защо ние се правим на по-големи пуритани от американците и ние ли в задния си двор ще се разкарваме голи, на плажа и по улиците ще се правим на големи моралисти и ще критикуваме всички.От времето на социализма се знае какъв курорт е Слънчев Бряг и предимно какви ходиха там .И аз не харесвам англичаните но това няма значение, това не е пенсионерски курорт,с малки деца не бих отишъл там.Повтаря ме стъпките на Испания от "70-"80 години на миналия век .Все още го има в Испания но вече не е така. Няма как да станат всички курорти както бяха през социализма столово хранене и работа на заведенията до 22:00 часа.Докато нашите собственици се интересуват само от печалбата от продадения пакет на чужди туристи, която е много повече от тази, която ще платим ние на свободно къде по света ще се наливаш за жълти стотики до козирката .Ние сме същите като тях пръвите посетили Дубай българи се осраха много повече от тях така че стига сме критикували.

    Коментиран от #32

  • 29 Макарони с косъм...

    11 0 Отговор
    Дали има хигиена по заведенията...!?
  • 30 Пурко

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "смей се палячо, ха ха ха ха хаа":

    Друго щеше да е ако беше остров,а?!!!А то, некЪв тъп "полуостров"!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 бай Даньо

    24 9 Отговор

    До коментар #28 от "Пират":

    Публикувано във факти.бг: Няма как да станат всички курорти както бяха през социализма столово хранене и работа на заведенията до 22:00 часа.

    -----------------------------------------------------------------------
    Има го как да го няма. Отичаш в Гърция и ослепяваш от тишина и оглупаваш от тъпотия. В 10 часа музиката спира и алкохола и той. Ако искаш малко узо няма има само едни павурчета по 200 гр като в селската кръчма дето Пурко обръщаше в "Господин за един ден" , няма не искам - 200 гр. От заведението безплатно дзадзики после гледаш то излиза по 15 евро... Храната само гръцка , ама нещо италианска ама китайска , няма такива глезотии... Кой каза че нямало соц? Заповядай!

    Коментиран от #56

  • 33 vasik atanasova

    16 2 Отговор
    смешните сме ние че не сме си отпушили шахтите
    иначе дрогата е кръстена и алкохола също
    няма качество
  • 34 Сезона се счита за открит тогава когато

    18 1 Отговор
    Имаме поне един спор за паркомясто завършил с изстрели и поне 1 убит😂😂😂😂
  • 35 vasik atanasova

    3 7 Отговор

    До коментар #10 от "Скара Бира":

    ти за голям ли се имаш сега ?

    Коментиран от #43

  • 36 Лудия касапин

    26 8 Отговор

    До коментар #7 от "666":

    Явно не си идвал скоро по морето, руснаците са същите измекяри, за едно магнитче от 2 лв.и веднага "скидка можна"... Колко по-евтино да им го дадеш. Може и да са платили външния дълг на Гърция.... ако е бил 100 Евро.
  • 37 Mpowered

    16 2 Отговор
    Поправете си заглавието на ''Купона у слънчака започна!''.
  • 38 Рошко

    14 6 Отговор
    Би трябвало като започнете да пишете за слънчака ,да започнете с ,първата набита камериерка от английски туристи
  • 39 Голям Слон

    10 4 Отговор

    До коментар #26 от "Йозеф":

    ...и българи около теб :-)
    Горе-долу същата селяния, като тук. Просто морето е различно.
  • 40 още нелегнал

    17 0 Отговор
    Ми Пурко, става въпрос за англичани, не за британци, а Англия е на остров, но не е остров. Айде, че си лягам.

    Коментиран от #69

  • 41 Каунь

    11 0 Отговор
    Насират се от пиене!
  • 42 Бургас

    22 3 Отговор
    Защо да критикуваме само англичаните.
    Трябва да погледнем и себе си, държавата, кметовете,министърката Ангелакова
    Всички изградихме тази инфраструктура и този модел на туризъм.
    Нямаме самочуствие . Всички туроператори реват сваляте цените да ви караме такава измет. Да това е перфектен турист за дрога,фалшив алкохол и създаване на перфектен " имидж на милата ни Родина и на умни управници"
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бай Ганьо

    17 7 Отговор
    Към гордите патриотчета - радвайте се че англичаните идват тук иначе трябва да слезете от мерцедесите и да хващате мотиката или да ходите в Англия да им миете чиниите и кенефите
  • 45 Николай

    8 1 Отговор
    Много яко,
  • 46 Той

    9 1 Отговор
    Записът ви стар е, не е тази година!
  • 47 Garrincha

    11 6 Отговор
    Гнусна паплач !!!
  • 48 5454

    10 0 Отговор
    кухо журналистическо отразяване....по скоро нова атракция в слънчев бряг - запушват уличната канализация с цел създаване на удобства на туристите да плуват по улиците и копиране на венецианското градоустройство
  • 49 Слънчака

    14 4 Отговор
    Само гнусна малоумна келешарска безпарична наркоманска сган има в тая клоака,СЪБАРЯЙ!
  • 50 Георги

    8 2 Отговор
    Да, нека простотията започне. Как има българи, които искат да почиват там, не ми го побира акъла.
  • 51 ЪИ6ШЭФЩКХД

    7 4 Отговор
    И КАКВО ОТ ТОВА НАЛИ ЗА ТОВА СА ДОШЛИ И КУРОРТА НАЛИ Е ЗА ТУЙ ДА НЕ БИ ДА Е ШАМОНИ ИЛИ ИНСБРУК Я . ДА РАЗПУСНАТ АПНАТ СРЪБНАТ ЕПНАТ .ТЕ ДРУГОТО СИ ГО ИМАТ В ПЪТИ ПО ВЕЧЕ ОТ НАС СТАНДАРТА ИМ Е АКОЛА 10 ПЪТИ НАД НАШИЯ.
  • 52 бозави педерунгели от албиона

    12 7 Отговор
    британски свине, евроатлантически ценности нали така

    Коментиран от #54

  • 53 Main Fürher

    6 4 Отговор
    Англичаните дрогирани и напитки,рускините правят проститутки,циганките и те,а бай Ганьо търговец,като продава царевица за 6 лева и дюнер за 10 лева.ДА ЖИВЕЕ ФЮРЕРА И БРАТСКА ГЕРМАНИЯ!!!
  • 54 Main Fürher

    5 10 Отговор

    До коментар #52 от "бозави педерунгели от албиона":

    Миналото лято с Фабиан(един приятел от Берлин) бяхме на слънчев бряг и той изчука 2 комунисти за 60 лева.Такава радост за тях беше,че нямам думи!Явно,в Русия наистина 500 лева им е годишният доход.
  • 55 Хайл

    12 3 Отговор

    До коментар #20 от "бай Даньо":

    Бай дупьо май не си в час-англичаните са пропаднала нация както и немците-ако ти кажа кви случаи съм виждал в тези 2 държави,този от гьола ще ти се види като дете държащо гумено пате в гьола-само един ще ти кажа но беше с немец-беше пиян и се насрал прав и се бършеше с някакви салфетки и то прав и ги миришеше и хвърляше където му падне-ръката му цялата осрана...така че не ми хвали тази пасмина колко били "велики"

    Коментиран от #60

  • 56 Хайл

    9 2 Отговор

    До коментар #32 от "бай Даньо":

    Ами пазят си гърците тяхното,ти като ядеш пица в България мислиш ли че е като италианската,или китайското ти е както в китай...ако си поръчаш корейско ще си избереш ли кучето което искаш? Много си тъп
  • 57 АРЕС

    11 0 Отговор
    Мръсна измет.
  • 58 Roskata

    8 0 Отговор
    Горкият, дори не подозира в какво точно плува... :D :D
  • 59 Реалист

    2 14 Отговор

    До коментар #9 от "Джудже":

    Абе джудж, ти в младоста си все наврян в някой ъгъл ли си седял? Като искаш семеен курорт отивай в Албена. Там директора е от времето на Тодор Живков и забавленията са същите. Аман от задръстени!

    Коментиран от #63

  • 60 незнайко

    8 1 Отговор

    До коментар #55 от "Хайл":

    Този Ваш разказ показва, че ДРОГАТА не прощава на никого !!! Пиян човек няма да направи това !!!

    Коментиран от #64

  • 61 Анонимен

    8 0 Отговор
    Браво за горещата новина,която от преди две години.Този клип се въртя и в нета и по сутрешните блокове на водещите телевизии,но браво.
  • 62 Пивовар

    10 2 Отговор
    Няма по големи алкохолици от англичаните. Само да знаете какво става нощем по пъбовете в Лондон свят ще ви се извие. Англичаните са най-пияната нация в света това отдавна е доказано!
  • 63 Джудже

    12 1 Отговор

    До коментар #59 от "Реалист":

    Дори на младини не съм смятал, че приятно прекараното време е свързано с безпаметно пиянство и търкаляне по локвите.
  • 64 Хайл

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "незнайко":

    Нямах намерение да го питам дали е пиян или дрогиран,просто е отвратителна гледка при това младо момче
  • 65 булгарюнак

    3 5 Отговор
    Не съм чул ни веднъж някой англичанин да е обвинен в източване на кредитни карти, боже колко са изостанали и некадърни!
  • 66 Gogo

    1 6 Отговор

    До коментар #7 от "666":

    По пияни от руските боклуци няма
  • 67 lava

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Христов":

    Ти не разбра ли, че шегата е всъщност на наш гръб? Хората се подиграват с инфраструктурата в "световно известният" курорт. На всички милиарди, които са изсипани там, алчността не позволява на собственисите на хотели, ресторанти, магазини и т.н. да отделят по една минимална част от приходите си, да се обединят и да направят Слънчев бряг приятно място за почивка! Държавата и общината ще направят проформа всичко - ето ти път, ето ти алея, ето ти озеленяване и прочие, но за да се вдигне нивото трябва именно собствениците на бизнеса там да спрат да се стискат и да започнат да гледат нещата дългосрочно. Озеленяването да не е люцерна и храсталаци а райграс и палми или други красиви дървета, алеята да не е асфалт, който лятото се нагорещява до 500*С, а бели камъчета и т.н и т.н, но това е само за истински бизнесмени, които имат подходящия манталитет, другите никога няма да го разберат. Според нивото на курорта са и почиващите в него. В Монако дали има търкалящи се по улиците английски пияндета?
  • 68 Рашките са

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Христов":

    пияните говеда, но не могат да намерят коресилин и/или вакса за обувки. Или поне одеколон. Разбираш ли, русолизецо?
  • 69 Пурко

    1 3 Отговор

    До коментар #40 от "още нелегнал":

    Няма географско понятие "Английски полуостров"!!Така че, добре си направил като си легнал...
  • 70 СерГЕЙ

    2 4 Отговор
    Този по ми прилича на Альоша!
  • 71 Видял

    4 5 Отговор

    До коментар #7 от "666":

    Ха ха руските туристи, пълнят торбите в супермаркета и се прибират в хотела,циганят се по сергиите,капризни стиснати шумни и нахални , иди и ги виж навсякъде по света и тогава пиши пак глупости
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 1944

    2 6 Отговор
    слънчев бряг - витрина на комунистическата кочина.
  • 74 дявола

    4 1 Отговор
    Ха ха ха тази снимка е миналата година кой заблуждавате
  • 75 Гост

    4 2 Отговор
    Много правилно реагира момчето .
    Къде по света ще Ви предложат такава туристическа атракция ,
    хем път хем канали като във Венеция.
    И вие ако идете на почивка някъде където по улиците тече ракия и вие така ще се кефите.
  • 76 Тва не е нищо

    3 1 Отговор
    Ако иде на някоя от магистралите Му джейми може направо да се гмурне, а може и да не изплува.
  • 77 До стоян георгиев

    0 0 Отговор
    Стой си на слънчака , че да те видим с тези дезаинррски дроги и алкохоли да видим дали ще ти стане патката или на следващия ден ще гледаш деприсирано като всички наркомани с грозен недоебал поглед. Е има и по слънчака глароси, но не са от наркоманите на които валерката им пречи..
  • 78 Гост

    0 0 Отговор
    Най големата измет идва тука
  • 79 АА член

    1 0 Отговор
    Няма шанс за онзи, който не вижда никакъв проблем в пиенето си!
    Така или иначе.. Имат два избора и пътя-
    Единият е АА клуба, другият е към клиниката и гробищата.
  • 80 АА член

    2 0 Отговор
    В цяла северна Европа са неосъзнати алкохолици. България също е в тежко положение.
    Аз лично правя скоро 1 година и 3 месеца трезвеност.
    След рецидив от 1 година пиеме.
    Макар и преди това да имах близо 7 трезви години.
    Сам не можеш да се бориш с алкохолизма.
    Изпитах го пп трудния начин. Затова вече от година и нещо работя по 12 стъпки на АА програмата.
    Гордоста и егпизмът са враг номер 1 на всеки алкохолик. Притаената обида също.
  • 81 АА член

    1 0 Отговор
    "По-добре анонимен алкохолик, отколкото известен пияница! "
    АА виц. Кратък и точен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове